Bloggpaus



Nu tar jag bloggpaus! Hur länge vet jag inte, det återstår bara att se... Ni kan hitta mig på "ansiktsboken" om ni mot förmodan skulle sakna mig. Ta hand om er! Kram


Godnatt

Godnatt alla mina 66 läsare! :)

Snabba Cash-The movie

Har någon av er läst Snabba Cash? Om inte så borde ni göra det omedelbums, för det är den bästa boken jag har läst hittills. Så om jag gillar den, så kommer ni också gilla den :)
Ännu bättre nyheter är att filmen Snabba Cash har premiär i januari. Jag längtar sååå :)
Hoppas bara att filmen inte blir en besvikelse nu bara för det. Men jag brukar gilla svenska filmer, & när juggar är inblandade dessutom, ja då kan det inte bli fel hel enkelt. Se bara på Made in YU, haha.


Mitt Vlado-armband

Nämde ju förra veckan att jag har köpt ett armband, men att det var en hemlis hur det såg ut. Det står Vlado på & jag ville överraska honom med det när vi sågs. Nog blev han glad när jag visade det för honom :)

Så nu ska ni också få se hur det ser ut :)


Fjortisvideobloggar

Nu har jag slösat en timme av mitt värdefulla liv på att kolla fjortisvideobloggar på youtube. Och jag kan säga så här, att jag skäms ÅT er som gör dessa klipp. Jag är medveten att det finns dom som bara driver, men TYVÄRR finns det såna som inte gör sig till, & det är dom det är synd om. Jag tog med ett klipp på 2 fulla småflickor som driver om den där stockholmaren från Skåne, Krille heter han. Men dom är fan lika pinsamma, för det finns inget kul över det klippet, utan det är såna dom är. Däremot är det skillnad på Amirs klipp när han härmar Kissie, för det kan jag säga är ganska kul. Hur som helst så är det ganska sorgligt att se alla dessa ungdomar/barn som håller på så här, för dom tror ju att det är coolt. Men istället blir dom utskrattade av alla som ser dessa klipp. Gillar dom verkligen den uppmärksamheten? För jag skulle verkligen skämmas när jag går runt på stan & folk känner igen mig från fjortisklippen.
Jag må vara en tråkkärring men i så fall tycker jag om mitt klipp med bananlådan mycket mer, haha.



Snart är det helg!

Tjenare mina läsare!

Onsdagen är redan här, snart är de helg & efter helgen är det skola igen. Visst jag gillar skolan, men vill inte tänka så långt fram än. Vill passa på att njuta av ledigheten istället. Nu är det bara 2 dagar kvar tills min söta, lilla Vlado kommer. På så sätt är det skönt att tiden går fort, för jag saknar honom något otroligt mycket.


Idag har jag inget planerat, ska bara ta det lugnt tror jag. Dags att äta lite frulle snart med, blir nog sarma haha. Nyttigt & bra :) Tror även att jag ska skriva klart min berättelse om upplysningen. Har redan skrivit halva, så det är inte mycket kvar nu. Hoppas bara att jag inte fått det hela om bakfoten, för upplysningen är inte världens lättaste att förstå sig på.


Igår hade jag hela 62 läsare i bloggen, det är verkligen inte illa för att vara jag :) Och jag uppskattar verkligen varenda en, så tack för att ni besöker mig. Tycker jag har varit ganska flitig med bloggandet den senaste tiden, även om jag inte skriver nåt vettigt. Ganska skönt ändå, för det är kul att titta tillbaka på det om några år & se vad man haft för sig. Jag kollade igenom mina gamla inlägg för någon dag sen & jag var ganska road när jag läste dom. Vissa gånger undrade jag om det verkligen är jag som hade skrivit det. Och nu när jag tänker efter, så blir det 3 år nu i november sen jag startade bloggen. Det är banne mig inte lite asså. Jag hade i alla fall inte tackat nej till att tjäna pengar på bloggen, haha. Det hade nog inget gjort, bara att alla inte vågar erkänna det. Fegisar :P GIVE ME THE MONEY! Men, men, istället blir det till att leva vidare på CSN.

Dags att få i sig lite näring. Pusshej!


Idol släng dig i väggen!



Idol är inget jämfört med Zvezde Granda. Det är i alla fall min åsikt, & ni ska bara hålla med. Hur ofta får man se så mycket folk i en Idol-final? NEVER! Zvezde Granda äger & Darko Lazic är kung. Joca & Sloba med för den delen. Det var bara det jag ville säga :)

Happy Birthday



Grattis på 28-årsdagen storebror! Hoppas att du får en fin dag :)






Och srecna slava Sveta Petka till oss med :)


Sug!

Jag fick sånt sug efter äggmacka, så nu håller jag på & kokar ägg. Tror ni 3 ägg räcker? Haha... Ska fixa riktigt goda äggmackor & dricka chokladmjölk. Mums, så gott det ska bli. Avis eller? Ja det borde ni vara :P


Oj jag råkade...

...gå ner till expert & köpa just den rosa mp3-spelaren som jag ville ha. Som sagt, jag bara råkade, så gjort är gjort. Okej från & med nu ska jag skärpa mig med slösandet av pengar. Inga fler skor (tror jag), eller fler rosa prylar. Sen om ni vill köpa det till mig är en annan sak, jag lovar jag kommer inte säga emot.
Jag nämnde för Sasa att jag ville köpa den här rosa mp3n & hans svar på det var: Du kommer snart se ut som en japansk mangafigur! Haha, ska jag ta det som en komplimang eller?
Ja det kanske var onödigt att köpa den egentligen eftersom jag redan har en rosa mp3-spelare, men efter ett tag trötnar man. Det vet ni alla, så tjata inte på mig nu :P
Och sen så måste jag bara påpeka på tal om inget att när man nu vridit tillbaka klockan så blir det mörkt ute jättetidigt. Hallå, vart har sommaren tagit vägen? Jag typ saknar den! Jag orkar inte med flera lager, tjocka kläder. Tar en evighet att ta på sig dom ju. Vill bara slänga på mig ett linne & ett par shorts & sen gå ut & njuta. Ja just precis, vet att ni också vill det!


Vill ha!

Som vanligt vill jag ha en massa! Denna gången vill jag ha en ny MP3-spelare, som jag såg för ett bra tag sen på Elgiganten. Den ser så praktisk ut, & inga sladdar som är i vägen. Självklart är den rosa med. Kollade på elgigantens hemsida & där kostar den 749 kr. Lite mycket pengar kan jag tycka, men det är en sony dessutom. Ska kolla vidare om den är billigare någon annanstans på nätet. Men jag vill ha hur som helst.




Update: Den finns inne på Expert för 499 kr. Haha fy fan vad jag är bra! Tar reda på det jag vill på nolltid. Börjar tycka allt mer & mer illa om Elgiganten, som påstår att dom är billigast av alla. Yeah right! Ska man köpa den inne på Elgiganten & inte över nätet så kostar den nästan 1000 kr har jag för mig. Så 499 kr för den här sötsaken är väl inte så farligt, eller vad tycker ni?


Lov

Godmorgon mina läsare!

Denna veckan har jag lov från skolan. Skönt att sova ut, men jag får ändå inte sova längre än till 10.30. Jag vill passa på att titta på Våra Bästa År nu när jag är ledig. Haha, nörd, jag vet :)

Jag har inte planerat något speciellt denna veckan, har ganska mycket att plugga. Imorgon fyller bror år, & så har vi slava, så då blir det lite gäster hemma. På fredag kommer Vlado hit & stannar över helgen, så jag har en känsla av att denna veckan kommer gå fort som bara den.
Jag är så hungrig nu. Någon som vill vara snäll & komma hit & laga mat åt mig? Ni får det jättegärna, skäms inte :)
Nehe, jag ska nog sluta babbla nu & kolla vidare på VBÅ, så får vi höras sen. Puss!


Tiden går så fort

Det är redan slutet av oktober. Helt otroligt hur fort tiden går, knappt så man hänger med. Snart är det nytt år igen. 2010 denna gången, & jag minns det som det var igår när det var milleniumskifte. Igår var Magan hos oss på besök, & bara när vi är med henne kan vi hitta på extremt knäppa grejer. Vi åkte till Citygross, köpte pepparkakor & julmust sen åkte vi hem till brorsan & åt vårt julfika & lyssnade på julsånger. Men det var riktigt mysigt :) Jag fick sån längtan efter just julafton. Det här året ska jag verkligen julpynta i mitt rum & ladda ner julsånger. Jag gillar inte vintern, bara julen som är det positiva med vintern. Förutom mysiga hemmakvällar med tända ljus då.
Snart dags att återigen planera nyårsfirandet som vi brukar göra så här dags på året. Dom senaste åren har traditionen varit att jag, bror, kuma Tamara & Lara firar tillsammans, & jag hoppas att den traditionen håller i sig även i år. Mysigt hade det varit om även älskling skulle kunna förgylla den kvällen med sin närvaro. Jag förstår dock om han vill vara med sina vänner, men kan även hända att han åker ner till Serbien över nyår. Trots att jag är ganska självisk av mig & vill ha honom här, så förstår jag honom att han vill åka ner & träffa sin släkt. Dessutom väntade han på mig i 6 veckor i somras, det får inte glömmas.
Har ni några tips på vart man ska fira i år?

2006/2007-Halmstad



2007/2008-Checkpoint/Åstorp



2008/2009-Checkpoint/Åstorp



2009/2010-???

Me & my Blog



Jag är så jäkla tuff i min nya t-shirt. Barnavdelningen rules! And so do I :)


Juggeferre

Så bar det av på festen I Helsingborg i fredags! Dara Bubamara skulle sjunga & jag var nog den som var mest peppad, som vanligt. Marijana skulle följa med på festen & sen skulle vi även plocka upp hennes kompis Vera som redan var i Helsingborg. Jag fick festa med min älskling också, vilket jag tyckte var riktigt skoj. Han sa att han inte skulle dansa, men han smådiggade till musiken hela kvällen minsann. Busted baby! :) Han var jättestilig i sin vita skjorta & gråa kofta över. Syskonen Draguljevic (jag & min bror det vill säga) var också riktigt tuffa i våra matchande jackor, som det sen skulle visa sig att Marijana hade en exakt likadan på sig som jag hade fast i svart färg.
Stället där festen var på, var ett riktigt lyxigt ställe, allt var så fint. Tyvärr blev det lite för trångt & lite för varmt bara. Vi fick känna på lite hur det var att vara VIP, and I liked it :)
Träffade massor med människor som jag kände, så det kändes som jag hela kvällen gick runt & hälsade på alla. Vad ska man göra när man är poppis, jag kan inte rå för det.
Jag fick ett sms av min underbara läsare Nora & sa att jag skulle komma ut en liten stund så vi kunde ses. Ett mysigt kramkalas blev det med henne så klart, & glad blev jag för att vi sågs. Verkligen en underbar tjej det där, hoppas på att få se henne snart igen. www.arbnorarestelica.blogspot.com
Jag har verkligen varit på bättre fester, men kvällen var riktigt lyckad ändå.
Kvällens höjdpunkt var tjejen som var typ 2 huvud kortare än mig när jag hade mina 13 cm-klackar på mig. Jag kollar ner på hennes fötter & ser att hon har exakt likadana skor som mig, haha. Jag blev helt chockad, är det möjligt att en tjej kan vara så kort i så höga klackar? Hon kan ju inte vara längre än 1.40 m utan några skor alls. Nä jag kände mig lång i fredags, då jag var längre än flera killar dessutom, haha.
Behövs inte mycket för att jag ska vara road :)







4 månader

Idag är en speciell dag! 4 månader sen jag & Vlado träffades första gången. För er som inte vet så träffades vi på en fotbollsmatch. Serbien-Sverige U21-EM i Malmö, 23 juni på min 23årsdag! Av en slump hamnade vi jämte varandra & började småprata under matchen. Han var så gullig när han varje gång jag tappade balansen, tog tag i mig så jag inte skulle ramla. Han hade lagt märke till mina ögon & var tvungen att säga hur fina dom var. Jag tackade artigt & blev lite generad. När det sen återstod bara några minuter kvar av matchen tog han till sig mod & frågade om min msn, & klart han fick den. Dock trodde jag inte att han skulle adda mig, för första intrycket jag fick av honom var att han var en jugge som trodde han kunde få vilken tjej som helst. Men som jag sa häromdagen så är det tur att man själv tar reda på hur en människa är. Bakom den biffiga utsidan finns världens mysigaste kille som inte är rädd för att visa sina känslor.
När jag & brorsan sedan kom hem från Malmö efter matchen så hade han redan addat mig. Vi fick jättebra kontakt redan från början & bestämde snabbt att vi skulle träffas innan jag åkte ner till Serbien en vecka senare. Så blev det också, & det var helt underbart. Kändes inte ett dugg nervöst, tyckte mer att det kändes som vi hade känt varandra länge.
Så min Vlado var en utav de största anledningarna till att jag längtade hem till Sverige när jag var nere i Serbien trots att jag inte brukar vilja åka tillbaka. Även fast vi dagligen hördes i tele så var det inte samma sak.
Det är bara 4 månader sen vi träffades, men det känns som jag känt dig i en evighet min älskling! Du är den bästa födelsedagspresenten jag någonsin kunnat önska mig. Kunde inte ha träffat dig på en bättre dag :)

Min & Vlados låt

 


"Srce je moje samo odavno trebas mi,
zato pozuri ne daj samo da ostari.
Na kraju sveta moja dusa zalutala,
a ti joj srecu dala."


13 cm kärlek





Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar mina nya skor. Dom är PERFEKTA, som gjorda för mig. Jag kan inte sluta titta på dom. 13 cm kärlek <3


Dara Bubamara



På fredag bär det av till Helsingborg! Första juggefesten på väldigt länge för vår del. Det är Dara Bubamara som komme, & henne gillar vi fett mycket. Vi så henne för 2 år sen ganska så exakt, i Malmö. Och det var en riktigt grym fest, Dara lyckades få igång hela stället. Så jag tror inte hon kommer vara sämre denna gången. Bror fyller år på tisdag, så det blir lite av ett firande för honom med. Sen ska det bli mysigt att festa med älskling oxå. Jag har dock lovat honom att han inte behöver dansa :)

Någon mer som ska dit?


Valentina här

I och med att Jasa har gästbloggat i min tänkte jag göra precis samma sak!

För de FÖRSTA vill jag be henne om förlåtelse igen för att hon har köpt skor IGEN..
för att göra historien kort; jag letade efter skor, vem frågar man efter när de kommer till skor? Jasa så klart! hon kom inte med något vettigt så jag fick klara mig på egen hand. hittade ett par picka avion skor på nelly, visade dom för jasa, jasa blev kär i ett par andra och VIPS så klickade hon lite för långt. njoj kao tesko pada.

men de jag egentligen vill ha sagt är att Jasa är en riktigt rolig tjej. hon är lätt att prata med och hennes humor är precis likadan som min. vi båda älskar skor och narodnjake. ÄN I DAG är jag henne tacksam över att hon hittade Jasar Ahmedovskis låt - Dobar sam momak, som jag letade efter så länge men inte lyckades hitta. hahaha som jag sa, narodnjake.

jag måste lägga till att den kvinnan har riktigt vackra ögon!

så innan jag säger hej då till er tänkte jag bara påminna er om att besöka min blogg
http://valentinaemilia.blogg.se


Dags att lägga ner bloggen?!

När jag låter bli att blogga, skäller ni på mig. När jag bloggar, kommenterar ni inte. Hur ska ni ha det? Inte kul att blogga en massa utan att få en enda kommentar. Ingen har kommenterat mina 5-6 senaste inlägg :( Blir lite lessen ju. Så nu hotar jag med att lägga ner bloggandet helt om ni inte kommenterar. Runt 50 pers som läser varje dag, så valet är ert mina kära läsare :)

Bloggar barn?



Den här tuffa t-shirten kan man hitta på barnavdelningen! Så nu undrar jag: Bloggar barn? Weird... Jag ska dock hoppa in på Lindex imorgon & se om jag hittar den i nån storlek som passar mig, för jag kan ju ha vissa kläder från barnavdelningen. En bloggare måste ju ha en sån t-shirt :) Jag & baby såg den i Jönköping i fredags, men då fanns det bara i vit färg & jag vill gärna ha en svart. Var inne på Lindex idag & köpte ett rosa diadem med rosett på (också från barnavdelningen) som kommer passa perfekt till mina blåa, blommiga skor & eventuellt dom nya skorna, men tänkte inte på att kolla efter t-shirten då. Jag köpte även ett armband idag, men det är en hemlis hur det ser ut. Ni får se en bild till helgen istället. Fyndade även en svart top/tunica, som kommer vara riktigt fin till ett par svarta leggings eller bara ett par vanliga jeans & högklackade skor så klart.


Ooops, I did it again!



Ja jag är helt otrolig jag vet! Beställde ett par skor senast förra veckan & nu igen. Men denna gången var det Valentinas fel. Vi satt & snackade om skor på msn & hon hade hittat ett par jättesnygga på nelly som hon beställde. Dom fanns tyvärr inte i min storlek, annars hade jag mycket möjligt beställt dom jag med. Men så har jag flera gånger kollat på dessa skor & tyckt att dom är riktigt fittfräna. Såg att dom fortfarande finns i storlek 35.5 så jag tänkte att jag chansar & beställer dom. Annars är det bara till att skicka tillbaka dom. Men vi håller tummarna för att dom passar. Mamma klagar alltid på hur många par skor jag redan har, & undrar vad jag ska med fler till, & framför allt vart dom ska få plats. Men jag kan inte få nog, jag tror det är en sjukdom. Så idag när jag skulle berätta för mamma att jag beställt ett par skor till lät det så här:

Jasa:
Älskar du mig?

Mamma: Klart jag älskar dig!

Jasa: Jag har hittat nåt jättefint som är jättebilligt...

Mamma: Har du köpt skor igen? *flinar*

Jasa: *Tittar oskyldigt på mamma* Men jag var tvungen, dom är så fina & billiga.

Mamma: *skrattar* Så det är därför du frågar om jag älskar dig?!

 

Det gick rätt så bra trots allt :)


Grande Stankovic- Målet hela världen talar om!

Dejo majstore pa ti si BOG!



Här är målet hela världen talar om dessa dagar! Nåt sånt här får man inte se så ofta i fotbollsvärlden, men så kommer ingen mindre än Dejan Stankovic & rör om ordentligt i grytan. Det går inte att inte vara stolt. To je zvezdina skola! Jag har ingen aning om vad kommentatorn skriker, men jag ryser när jag hör det samtidigt som jag ser Stankovics otroliga mål. Fy fan vad mäktigt säger jag bara. Dejans kommentar om målet: Ovo je moj najludji gol u karijeri i o njemu cu moci da pricam svojoj deci. Översättning: Detta är mitt galnaste mål i karriären som jag kommer kunna berätta om för mina barn. Det kommer vi alla göra Deki :)


Ny vecka!

Hej mina läsare!

I helgen har jag umgåtts med min kära pojkvän, & därför har jag valt att inte uppdatera i bloggen förens nu. Hade iofs hela dagen på mig igår, men då orkade jag inte.

Min helg har varit helt underbar! I fredags kl 12.30 plockade älskling upp mig  skolan, sen åkte vi hem en snabbis så jag skulle fräscha till mig lite. Efter det bar det av till Jönköping, där Vlado istället shoppade en mobil bara så där. Så det blev inga jeans eller tröjor för hans del. Dock fick han med sig en mössa, vantar & halsduk hem i alla fall. Så fin han var :) Jag blev på lite dåligt humör eftersom vi skulle göra en massa äranden åt pappa med, så jag blev helt stressad. Men sen blev det bättre när jag hade fått i mig lite mat, haha. Jag fick med mig ett diadem med en rosett på, ett skärp med en rosett på, en rosa Jet Set-klocka (älskar Jet-set-klockor ju) med en krona mitt i. Riktig prinsessklocka, & ett spel till mitt Nintendo DS. Det blev bröllopsspelet som jag bloggade om förra veckan. Jättekul spel faktiskt, så det var ett bra val.
När vi hade shoppat klart, åte vi till Branka & Sid & hälsade på där en stund. Ungarna älskade Vlado eftersom han lekte med dom hela tiden. Och jag fick äntligen träffa lilla Donna, som börjar bli ganska stor nu. Hon är helt underbar, & hennes leende gör mig varm i hela kroppen. Vi kunde inte stanna länge för vi skulle tillbaka till A6, för det var först då Vlado skulle köpa mobilen eftersom dom inte hade fått in den tidigare under dagen.
Så runt kl 20.00 begav vi oss hem till Värnamo igen & hälsade på bror en stund. Vi var inte vidare sociala, eftersom älskling lekte med sin nya mobil & jag spelade DS, haha. När vi kom hem igen, gosade vi bara & sen la vi oss.
I lördags gjorde vi typ absolut inget. Vi segade mest & gosade igen... Men helt ärligt så var det så underbart så jag ville inte göra nåt annat. Vi var iväg & handlade & hälsade på i skolan lite, sen var vi åter hemma. Mamma hade gjort pannkakor, medans vi spelade Fia med knuff med pappa. Det började så bra för mig, jag vann första omgången, men sen gick det bara utför. Pappa & Vlado vann resten av gångerna, så jag blev tjurig & ville inte spela mer, haha. Jag erkänner i alla fall att jag är en dålig förlorare.
Vi avslutade kvällen med att mysa & sen var det dags för älsklingen att åka hem :( Alltid jobbigt när vi ska säga hej då till varandra men denna gången blev det extra jobbigt. Som tur är så ses vi på fredag igen :)



Ps1. Vi matchade ju ganska bra med våra gråa tröjor!
Ps2. Älskling måste klippa sig :)


Ti si moje svetlo na kraju tunela

 

"Ti si onaj pravi, onaj sto sam htela.
Ti si moje svetlo na kraju tunela"


Till minne av Tose Proeski

16.10.2007

Idag har det gått exakt 2 år sen Tose Proeski omkom i bilolyckan. Jag vill hedra honom med ett inlägg, för det är det minsta han är värd. Hur lång tid det än går så kan man aldrig riktigt förstå att det riktigt har hänt. VARFÖR ska det få hända? Mina tankar är med hans nära & kära, & jag vet att alla Tose-fans världen över idag sörjer extra mycket. Hoppas du har det bra där uppe i himlen Tose.






 


Frisör, kanske mitt nya yrke?!



Ja det ni ser här uppe är mitt verk! Inte själva Ywui, utan frillan. Jag föreslog att vi skulle raka av håret helt på Ywui, för det vore det absolut lättaste. Men nej, han ville ha det rakat på sidorna istället. Lite darrig blev jag med tanke på att jag aldrig klippt någon förr, plus att jag hade Viktor, Isabelle, Peter & Freddie som stod & kollade på. Tycker att Ywui var modig som lät mig komma i närheten av hans huvud med en rakapparat, men jaa som ni ser så blev resultatet inte så illa trots allt. Eller? Så om det är någon mer som vill ha en tuff frilla så är det bara att höra av sig. :)

Idag har varit en ganska så intensiv dag för första gången på länge. Vi var dessutom på en dansföreställning efter lunch med klassen. Tyvärr har jag tappat bort biljetten, så minns inte vad den hette. Men fy fan vad den var grym! Jag tycker den var så mäktig att den kändes magisk på något sätt. Ska ta reda på vad den heter & rekommendera den för er ifall ni också får chansen att se den. Efter föreställningen sprang jag & Viktor bort till stan en snabb runda medans vi väntade på att Ywui skulle hämta oss. Jag hittade tyvärr inte det jag letade efter, men därför hittade jag en riktigt snygg Emilio-tröja som jag tyckte att Viktor skulle köpa. Han tvekade fram & tillbaka, tills jag äntligen lyckades övertala honom att köpa den. Så grym jag är :) Vi åkte upp till skolan, då jag klippte Ywui & sen gick jag hem för att börja städa för fullt. Nu är jag äntligen klar, så jag passar på att uppdatera lite i bloggen. Ska till skolan snart igen & kolla på Mammas pojkar med skolkompisarna.  Skönt att hitta på en massa & få tiden att gå snabbare. För imorgon kommer älsklingen som sagt, & sen bär det av till Jönköping för en shoppingrunda. Jag tänkte först att vi ska ta både stan & A6, men jag tror vi skippar stan ändå så slipper vi frysa. Dom flesta affärerna finns ju på A6 med.
Det ska bli så mysigt att ha min pluttis här hela helgen :)

Hej mina vänner!

Jag har inte haft så mycket att skriva om igår & idag så jag har låtit bli att uppdatera överhuvudtaget. Men nu ska jag ändå få ner några meningar tänkte jag. Eftersom jag inte haft något att blogga om, betyder det att jag inte gjort så mycket heller. Varit i skolan, men man kan ju inte blogga om skolan varje dag om det inte händer så mycket.
Jag vill bara att helgen ska komma. På fredag kommer Vlado hit. Han plockar upp mig i skolan som vanligt, sen åker vi till Jönköping på en liten shoppingrunda. Älskling vill köpa nya jeans, lite tröjor, en mössa & handskar. Sen ska vi även till teta Branka & Sidney med & hälsa på. Ja det är verkligen på tiden, men bättre sent än aldrig. Sen tycker jag att vi ska avsluta Jönköpingsbesöket med chokladbollar & varm choklad på nåt fik.
Det som är så skönt är att Vlado inte åker hem på fredagkväll som han brukar göra, han ska stanna hos mig hela helgen. Och jag är så glad för det att jag kommer få vara med honom ett par dagar. Vi har inte planerat något speciellt på lördag utan vi tar det som det kommer.
Längtar, längtar så, efter imorgon är det bara 2 dagar kvar tills mitt hjärta kommer.

Jasa vill ha nya spel

Jag brukar bara spela Super Mario när jag spelar DS. Men nu blir jag sugen på nya spel & det är:

1. DS Americas next top model- 299 kr
I spelet kan du ta kontroll över 1 av 10 sökande modeller och tävla i en mängd olika kategorier. Däribland "Make Up", "Fashion", "Catwalk" och fotosessioner.



2. DS FIFA 10- 349 kr

Klart jag vill ha FIFA 10 även om det är svårt att spela i DS. Men en fotbollsnörd måste ha det senaste.



3. DS Imagine - Dream Weddings- 349 kr
I "Imagine - Dream Weddings" får du njuta av det ljuva livet som bröllopsarrangör. Som bröllopsarrangör är det ditt jobb att skapa det perfekta bröllopet, helt i enlighet med brudens smak och f

Vartefter du gör framsteg i spelet får du träffa nya brudar och t o m skapa en egen brud vars bröllopsdrömmar du gärna vill förverkliga! Men om bruden är missnöjd med bröllopet du arrangerar kan du råka ut för oväntade händelser eller objudna gäster under vigseln. Då måste du kunna agera klokt och snabbt för att rädda situationen.

Vilken tjej drömmer inte om det perfekta bröllopet? Verkar vara ett jättekul spel :)



Julen börjar närma sig *hint hint*

H&M älskar mig!

Ni vet dom superheta skorna som jag bloggade om igår? 36orna var slut, så jag mailade H&Ms kundservice & frågade ifall dom skulle få in skorna i min storlek igen? Fick svar ganska snabbt på att dom fått in 2 par & att dom bokar ett par åt mig & skickar dom till mig. Snällt, jag behövde inte ens göra en beställning på dom. Det måste vara för att jag är så vacker :) Haha nej så självkär är jag inte. Nu får vi bara hoppas att skorna passar med. Tror jag borde få dom nångång under veckan som kommer. Älskling tycker med att dom var riktigt heta, men det är ju klart, han får inte tycka något annat heller!

Så här firade spelarna & folket inatt



Så här firade dom serbiska spelarna & folket inatt i Belgrad efter att ha placerat sig till VM 2010. Jag såg detta live på tv inatt & kunde inte sluta skratta & le. Fick till och med glädjetårar. Kul & se hur Kacar dansar loss i bussen & firar med Lav Pivo. Men absolut roligaste delen är från 7.40 minuter när killarna firar i omklädningsrummet direkt efter matchen. Helt plötsligt börjar dom putta barnsligt på varandra & sjunga "Ko ne skace srbin nije, hej, hej, hej" "lijte kise hladne vode, dragi ode, dragi ode" & "ja baraba a ti vila, sve bi dao kad bi moja bila".
Sen vill jag uppmärksamma speciellt Valentina att titta & lyssna på Zigic runt 8.40 minuter. Vad är det för ljud han gör? Haha... Om hon inte blir tänd av det, så vet jag inte :P Kallingarna kanske? :P

Serbiens VM-biljett i videoformat


Serbiska hjältar



Tidigare idag visste jag inte vad jag skulle skriva, för jag var så nervös över kvällens match som kunde säkra VM-biljetten för Serbien. Nu vet jag vad jag vill skriva, men av all lycka jag känner inom mig nu, vet jag inte hur jag ska uttrycka mig.  Vi spelade mot Rumänien & vi vann ÖVERLÄGSET! Vi krossade rumänerna med 5-0. 5-0 människor! Zigic, Pantelic, Kuzmanovic ett mål var, sen stod Jovanovic för de två sista målen. Jag kan inte beskriva vilken känsla det var, men varje serb förstår precis vad jag menar. Pantelic som så länge väntat på att få göra ett mål för landslaget, fick äntligen göra det. Vilken glädje det var i hans ansikte, det var han värd. Kuzmanovics lycka var inte heller svår att missa. Dessa grabbar är våra stoltheter som tog oss till VM 2010 i Sydafrika. Men jag vill ändå kalla hela landslaget & även vår tränare Antic för hjältar, för vilket lag & vilket samarbete. Jag är så imponerad! Tack för underhållning på hög nivå & tack för att ni gör oss så stolta. Efter matchen firades det med fyrverkerier på Marakana! Mitt älskade Serbien <3



Örnen som ni ser på bilderna symboliserar våra fotbollsspelare som kallas för de vita örnarna. Och våra örnar flyger rakt till Sydafrika 2010.

Ta mig!



Snyggare skor på H&M har jag nog aldrig sett. 12 cm-klack, hej kom & ta mig! Fy fan vad heta dom är! Me so want them, men klart att dom är slut i min storlek. Så snygga dom skulle vara på en par vanliga stuprörsjeans. Dom är helt perfekta. Om någon ser dom i strl 36 i någon H&M-butik, får ni gärna säga till :)

Ikväll gäller det!



VM-kval ikväll: Serbien-Rumänien

I'm so excited så jag kan inte ens få fram något att säga. Så jag säger bara SRBIJA-SERBIEN-SERBIA <3


Moder natur




Mina föräldrar snålade inte med prepositionerna när dom skapade mig, det gäller även läpparna. Folk ger flera tusen för att pumpa sina läppar, själv tackar jag moder natur som får mig att spara en massa pengar. Dock ser min överläpp lite större ut på bilden än vad den egentligen är, men who cares, jag är så jäkla fittfrän!


Vart ligger Jukkasjärvi?

Dagens samtal vid fikabordet i skolan lät så här idag:

Olof: Kommer din mamma också från Skåne?

Freddie: Nej, hon kommer från Jukkasjärvi!

Olof: Ligger det också i Serbien?


Alla börjar gapskratta!

Freddie: Nej, det ligger i Sverige.
Olof: Juggas..järvi?!

Freddie: JUKKASJÄRVI! Du vet, jucka...*visar med kroppen*

Olof: Äsch, det låter som något balkanland i alla fall.


Roligare människa än Olof har jag nog inte träffat på länge. En typisk svensk, blond kille som driver runt hela tiden och snackar med brytning och drar mamma-skämt. Den dagen han får stryk då han säger det till fel person, kommer jag inte bli ett dugg förvånad, haha. Fy fan vilken skön snubbe. Sen måste jag bara tillägga att han & en till kille i klassen idag kom till skolan iklädda morgonrockar & morgontofflor. STÖÖÖRDA :) Måste säga att Olof idag påminde om den galna grannen i Vänner. Ni vet han snubben som alltid går iklädd morgonrock, och har ruffsigt hår? Lika som bär.


Jasa rekommenderar: Schampoo & balsam



TRESemmé schampoo & balsam använder kändisarna. Och jag är inte sämre så jag har införskaffat mig det också. Har inte blivit besviken heller, tycker håret blir mjukt & glansigt utav det. Luktar mycket gott med. Finns att köpa på Citygross bland annat och kostar ca 90kr/st.

 


Guess what?!

Egentligen totalt ointressant, men jag har nu fått bort min franska nagelförlängning som jag haft sen i somras. Jag älskar att ha naglarna fixade, men det kostar också en hel del att fixa dom varje månad. Så nu har jag åter mina korta, tunna naglar. Men det positiva är att man nu kan måla dom i vilken färg man vill, hur ofta man vill. Så när Susanne var klar & hade slipat bort all gelé från naglarna, frågade hon om jag ville att hon skulle måla dom åt mig. Ja tack, så slipper jag göra det själv sen. Först tänkte jag köra på rosa, så ovanligt liksom men sen visade hon några nyheter som dom fått in i salongen & då tänkte vi köra på något höstigt istället. Det blev brunt nagellack med lite shimmer i. Riktigt fittfränt! Det är ett nytt ord jag kommit på, det betyder kvinnligt snyggt. Lite häftigt va? Hur som helst, så här ser mina naglar ut nu i det fittfräna höstnagellacket.


Förresten om det är någon från Värnamo, eller någon som bor i närheten & vill få naglarna fixade så kan jag verkligen rekommendera salongen jag brukar gå till. Jag blir lika nöjd varje gång jag fått mina naglar fixade, & dom är hur trevliga som helst. Dom erbjuder även andra behandlingar på salongen, så som ansiktsbehandlingar, massage osv. Kika in på deras hemsida  http://www.senses-vmo.se/index.html


Vi har fått en son!

Jag & älskling har blivit stolta föräldrar till denna söta, lilla grabben. Han ska få namnet Vladimir Jr! Jag har alltid velat att min förstfödde son ska heta Nemanja, men när vi såg denna krabaten så var han en solklar Vladimir Jr. Han har fått pappans drag kan man ju minst sagt säga :) Speciellt trynet!



Ååh vad jag älskar att driva på min egna (& Vlados) bekostnad, alltid lika kul. Och i brist på annat, så bloggar jag om oss som en lycklig grisfamilj. Förmodligen blir vi slaktade & uppätna lagom till jul. Vilket öde, punkt punkt punkt


Mina böcker har kommit

1. Fotboll och religion måste man ju som fotbollsnörd läsa. Handlar bland annat om vad fotboll betyder för vissa. Vissa ser det som "bara ett spel", andra ser det som en religion. Jag tillhör nog dom sistnämnda :) Ska bli intressant att läsa den faktiskt.



2. Tjuvlyssnat är det väl ingen förutom min pojkvän som har missat va? Folk som tjuvlyssnar på annat folk och hör de mest blåsta sakerna man kan höra. Och det är riktiga samtal, inget påhitt. Vill man ha sig ett gott skratt så borde man absolut läsa dessa böcker.



3. Vägen till Jerusalem är ingen bok som jag frivilligt vill läsa. Den ska läsas i skolan & sen ska vi skriva en analys om den. Wish me luck!


Jag brukar inte läsa böcker speciellt ofta. Men nångång händer det att jag hittar någon bok som verkar intressant, och när jag väl gör det kan jag inte slita mig från den förens jag läst ut den. Så va det med Snabba Cash. Läste ut den på några dagar & den är nästan 500 sidor lång om jag minns rätt. Har ni inte läst den boken, så borde ni verkligen göra det.


Rosa bandet


Jag har köpt ett jättefint rosa läderarmband med rosa bandet. Känns bra att bidra med lite till bröstcancerfonden. Det tycker jag alla kan göra, för det kostar inte mycket. Det kan göra en enorm skillnad även om du inte märker det själv.



Även jag kan må dåligt

De senaste dagarna har jag haft en äcklig huvudvärk, dygnet runt. Inga värktabletter funkar, & jag vill bara gömma mig någonstans. Vill somna & vakna när jag mår bra igen. I skolan är skolkompisarna vana vid att alltid se mig pigg & glad. Idag märkte vissa av dom att något är fel. Så om någon av er läser detta, så är det pga min hemska huvudvärk som inte vill försvinna. Det har gått så långt att jag blivit så känslig. Idag började jag nästan gråta när Viktor skämtade med mig, & det är verkligen inte likt mig. Det är inte meningen att låta det gå ut över någon för mina skolkompisar är verkligen underbara. Hoppas ni förstår! Kram Jasa



Godmorgon!

Här sitter jag återigen med min huvudvärk & har precis druckit en kopp te. Ska snart göra mig iordning till skolan. Har en studietimme sen ledig i 2 timmar, sen 2 timmarslektion sen är det slut för idag. Här går det undan!
Har ni sovit gott då? Det har jag i alla fall, för det brukar jag oftast göra. Jag vaknade kl 3 & trodde att det snart skulle vara dags att gå upp. Älskar sånt faktiskt, när man inser att man har flera timmar kvar att sova. Jag är riktig sömntuta asså. Ska bli skönt att sova ut på höstlovet.
På tal om höstlovet, har en bok som ska vara färdigläst tills dess, eller till veckan efter. Plus att man ska skriva en analys om den. Beställde boken från Bokus för en vecka sen, & tror ni att dom har skickat den än? Nej det har dom inte. Ja men snälla rara, ta er tid att skicka ut böckerna. Ni behöver inte alls ha bråttom, jag har huuur mycket tid som helst på mig att läsa en tjock, tråkig bok. Määääh...
Anyways, nu ska jag gå & göra mig fin, jg har ju ett rykte att leva upp till i skolan, a good one :)
Vi hörs lite senare idag kära vänner. Ha en fin dag!

Jag & Vlado



Jag & min älskling är 2 små, söta rosa grisar. Hur gulliga är vi inte? Det är jag till vänster med öppen mun & Vlado till höger. Tycker om min gris så galet mycket <3


Mina fötter kommer inte frysa i höst/på vintern

Jag är väldigt frusen av mig. När alla andra tycker det är varmt, tycker jag det är kallt typ. Jag burkar alltid vara iskall om händerna, fötterna & näsan. Så idag införskaffade jag mig jättesöta stickade innestövlar eller vad man ska kalla dom. För man kan inte direkt kalla dom för strumpor. Aja whatever, söta & varma är dom iaf. Mamma fick ett par likadana fast med grå färg istället för rosa.


Kärlek till min väska

Förra helgen hittade jag en superfin väska som jag som jag bara var tvungen att köpa. Jag är alltid tvungen att köpa något liksom, haha. Men denna var så fin & så praktiskt så hur kunde jag låta bli? Jag kunde inte bestämma mig först för om jag skulle ha svart eller brun för dom var båda lika fina. Men så tänker jag som vanligt: Svart passar till allt så det får bli den. Jag är helnöjd med den verkligen. Mamma gillade den med ganska så mycket, så vet ni vad? Eftersom mamma fyller år idag, så kan ni förmodligen gissa vad jag & bror har köpt till henne. En likadan väska så klart, fast vi körde på den bruna. Så kan jag vinna lite på det med & byta med mamma när jag känner för det, haha. Gissa om mamma kommer bli glad för sin fina väska :) Det är hon värd, min underbara, vackra mammi.



Jasa rekommenderar inte



Att bloggare/bloggerskor med hyffsat många läsare svarar otrevligt/kaxigt på icke-otrevliga kommentarer. Personen riskerar att förlora läsare pga sitt beteende. Själv skulle jag inte fortsätta läsa bloggen om den personen hade svarat otrevligt eller kaxigt på min kommentar som inte ens är otrevlig. Jag förstår att man är otrevlig tillbaka om man får otrevliga kommentarer, annars tycker jag det är oacceptabelt. SKÄRPNING!


Diggiloo, diggiley alla tittar på mig när jag går i mina BLOMMIGA skor



Jag ska inte ta åt mig äran för att ha hittat dessa överhäftiga skor, för det var brorsan som gjorde det. Min bror vet ganska väl vad jag gillar när det gäller både kläder & skor, & han var inte sämre denna gången när han hittade dessa tuffingar. Dom hade bara ett par kvar i storlek 36 så det blev inte mycket tänkande, utan jag tog dom direkt. Det var inte bara jag & brorsan som tyckte dom var fräna, även Magan & flera från skolan tyckte dom var cute, häftiga, tuffa, you name it. Vad trodde ni liksom? Att jag skulle komma med fula skor? Kommer aldrig hända :)


Världens bästa mamma fyller år



Idag fyller mamma 52år! I hela 52 år har hon gjort denna världen till en mycket bättre plats. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar henne & hur mycket hon betyder för mig. Jag är så tacksam för att hon är just min mamma. Tack mormor & morfar för att ni skapade en så vacker & underbar kvinna. Grattis på födelsedagen mamma! <3 Jag älskar dig-Volim te-I love you


Jasa rekommenderar




Garnier Skin Sensitive Calming moisturiser en dagkräm som jag är jättenöjd med. Torkar in i ansiktet snabbt & luktar gudomligt gott. Tycker den krämen funkar som en jättebra baskräm under mitt smink. Sminket håller sig mycket fräschare hela dagen. Jag brukar ha svårt för att hitta en bra ansiktskräm som passar mig, men nu har jag äntligen lyckats.


Garnier Skin Sensitive Nourishing Moisturiser Night är en nattkräm som jag faktiskt brukade snylta på hos Lara varje gång jag är hos henne. Letade själv efter den i olika affärer utan några framsteg. Men lyckligtvis hittade jag den på City Gross till slut. Den luktar likadant som dagkrämen, & ansiktet blir så mjukt & lent efter att man masserat in krämen.

Kostar runt 57 kr/st


 


Serbian language lesson




Här är 2 klipp för alla som vill lära sig serbiska. Det är på engelska, så det är lätt för alla att förstå. Som jag skrattade när jag såg dessa 2 klipp. Hur skön som helst ju, precis min humor dessutom. U PICKU MATERINU!

Grand Dueli

Gårdagens Grand Show visade även Grand Dueli. Det betyder att det finns 2 artister eller 2 grupper med artister som tävlar mot varandra med att sjunga andras låtar. Igår var det Slobodan Vasic, Sasa Kapor & Darko Filipovic som var med i grupp 1. Dom sjöng låten "Sumadijo" iklädda narodna nosnja (folkdräkter). I grupp 2 var det Jovan Stefanovic, Darko, Lazic & Nebojsa Vojvodic som tävlade med låten "Rado". Hade jag fått välja hur dessa unga, talangfulla vissa av dom fett söta (läs Slobodan, Jovan & Darko Lazic) sångare skulle fördelas i grupperna så hade Slobodan, Jovan & Darko Lazic varit en grupp. Men allt kan ju inte vara perfekt. Det blev som vanligt jämt mellan grupperna så det fanns ingen speciell vinnare, utan båda grupperna vann. Vilket jag tycker var rättvist, för dom var alla så duktiga. Och om man blev glad när man såg dom sjunga i folkdräkterna. Jag ville bara upp & dansa & supa mig full, haha. Jag kunde bara hålla med programledaren när hon sa: Blago majci sto vas rodila (lyckligt lottade är era mödrar som fött er.)
Om det nu händer att några av mina skolkompisar kollar på det här & undrar vad det är för fel på mig & vad det är för konstig musik jag lyssnar på så räcker det med att säga att jag är jugge, det ligger i blodet :)


Älskling var här igår

Dagen börjar med att jag ska gå upp klockan 7.00. Jag har alltid igång larmet men brukar oftast lyckas vakna precis strax innan klockan ska ringa. Jag vaknar, öppnar mina tröttna ögon & märker ett starkt solljus som tränger sig in genom persienerna. "Gud vad ljust & soligt det är ute för att vara så tidigt på morgonen" tänkte jag. För er som är arbetslösa & inte går i skolan, som sover länge om dagarna, det är inte så ljust ute längre klockan 7 på morgonen. I alla fall, jag tar fram min mobil för att kika hur mycket klockan är & för att stänga av larmet. Klockan är 8.20... HELVETE, jag börjar om 10 minuter! Det betyder att jag skulle ha gått till skolan för 5 minuter sen. Jag kommer hur som helst försent till första lektionen så ingen idé att stressa. Nästa lektion börjar kl 10.20, så det är bara till att ta god tid på sig. Min pojkvän skulle ju komma direkt efter skolan, så jag ville ju inte se ut hur som helst. Trots att jag borde kunna göra det framför honom, & det kan jag, men ville ändå vara lite fin för honom.
Jag gjorde mig iordning & drog mig till skolan strax innan 10 så att jag hann lagom till fikat, behövde ju få i mig lite frukost. Annars skulle folket tro att det var byggnadsras igen.

Klockan 12.20 fick vi sluta för denna veckan & då var min älskling redan på plats i skolan & väntade på mig. Så glad jag blev :) Glatt hejade han på Olof & Robin när vi skulle åka, & sen bar det av till BK där vi åt oss mätta som små söta, rosa grisar.
Efter det tog vi oss till fiket där vi drack te & kaffe, när Sarah hade hört av sig & sa att vi kunde komma förbi henne. Sarah är den enda tjejen i skolan som jag fått så bra kontakt med, som jag umgåtts med en hel del även på fritiden nu. Så jag ville gärna att hon skulle träffa Vlado. Vi åkte upp dit & det gick hur bra som helst, dom pratade loss som dom känt varandra sen innan. Vi hälsade på stockholmarna Robin & Marcus med, som för övrigt hade samma frilla som älsklingen. Det vill säga, inget hår alls typ, haha. Dom började snacka TV-spel & man verkligen märkte hur älsklingen sken upp, som ett litet barn på julafton. Min söta, lilla tönt :)

Det har redan blivit ett långt inlägg, & jag är typ långt ifrån klar. Men jag ska försöka korta ner det. Vidare efter besöket hos Sarah & stockholmarna åkte vi till City Gross & handlade lite, sen hem till mig. Det blev det gamla vanliga, sitta & prata med mamma & pappa, hänga på rummet. Älskling somnar till lite som vanligt. Sen fick mesen för sig att fråga ut mig vad jag har i mina lådor & ville se. Jag räknade inte med att han skulle göra det, jag skämdes, det ser ut som bombnedslag i mina lådor. Haha så han höll fast mig så jag inte kan göra något, sen skulle han öppna lådorna. Men jag började sparka med benen så det slutade i ett slagsmål fullt med skratt. Mamma trodde vi krigade i rummet, haha. Det var ju typ det vi gjorde med, men fan vad skoj det var.
Jag har nämt det förr, men jag nämner det igen. Jag är så glad att jag kan vara mig själv med honom. Behöver inte för en sekund vara någon annan än den jag är. Och fy fan vad bra det känns! Allt känns så underbart när man är med honom. Man ska inte ta något för givet, men jag är så glad för att jag har honom, han betyder så mycket för mig. Som min farmor brukar säga: Tack för att du finns! Haha...

Anyways, vidare till våra aktiviteter, som vanligt åkte vi till donken med för att dricka milkshake, det har ju blivit en tradition nu. Vi fick snabba oss eftersom nya avsnitt av Grand Show skulle börja klockan 21.00, & det ville Jasa för allt i världen INTE missa. Som vanligt när det gäller serbisk TV så börjar allt senare än vad det är sagt att det ska börja. Vi hann hem i tid & kollade lite på det, sen kände Vlado att det var dags att börja åka hemåt eftersom han började bli lite trött & det var en bra bit att åka.
Som vanligt hade vi det helt underbart tillsammans & jag längtar redan till nästa gång vi ses.



I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you
Is a moment I treasure



Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
And I don't wanna miss a thing


Laying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever


Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
And I don't wanna miss a thing


I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
I just wanna be with you
Right here with you, just like this

I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For all the rest of time


Art by Jasa



Så här kul hade jag på samhällskunskapen idag! Tog ett kort på mitt block & min fina penna som jag pimpat så sött med en rosa ros. Tycker det blev något fint över kortet, så jag tänkte dela med mig av mitt konstverk.

Imorgon är det fredag, vilket betyder att det är veckans sista skoldag. Men bäst av allt är att älskling kommer imorgon <3 Han plockar upp mig i skolan, sen ska vi dra & äta. Vi har inte bestämt oss än för om det blir BK eller kinamat. Sen har vi inte planerat så mycket annat. Blir nog mest att hänga hemma & njuta av varandras sällskap. Vi kan ju inte träffas så jätteofta nu när båda pluggar. Men vi kämpar på :) Det ska bli myspys att han kommer hit imorgon i alla fall. Välkommen hit älskling :)

Välkomna till en rosare värld!

Så har jag äntligen fått en söt, rosa blogg :) Jag ville ha ljusare blogg som piggar upp en, det behövs nu i höstmörkret. Jag kikade runt på nätet & hittade en sida där man kan köpa designer. Det var då jag hittade denna söta som jag fastnade för. Och den är helt personlig dessutom, så ingen annan än jag som har en sådan. Bra va? :)
Så nu vill jag höra vad ni tycker? Ganska mycket Jasa över den va? :)

Grattis till oss!



1 månad tillsammans <3


RSS 2.0