-SerboGrekiska Med Jasa å Kriss-

*JaSa*[-Dobila Sam Batu.Postala Sam Seka-] säger:

makia agapi mou

A m i r i d i s | C h r i s t o f o r o s | Pou Einai H Agaph; säger:

ljubim te ljubavi moja^^

Ska man lära sejj ett nytt språk då ska man lära sejj dom fina meningarna å inte fula orden :P Mouni=)

Kriss lär mejj grekiska å jag lär honom serbiska... Du är bäst Kriss!

                                                            Christoforos

image64

-Jasa & Mika-

Inatt åker min bästa kompis Mika ner till Jugge. Självklart är jag glad för hennes skull för jag vet hur mycke hon har längtat efter det. Men är mindre glad för min egen del eftersom jag inte kommer få träffa henne på 2.5 månader. Det är alldeles för lång tid att vara ifrån sin bardomsvän som man är så van vid att träffa så ofta.

Sen 1987 har vi känt varandra, vilket är nästintill hela livet... Så mycke vi har upplevt tillsamamns, allt från att leka med barbiedockor i hennes garderob till att dricka tequila å öl nere i Serbien både i Valjevo å Pozarevac.

Kommer du ihåg när vi var små å sjöng: Ko to kaze ko to laze, Srbija je mala...Japp man lär sejj i tidig ålder. Så många födelsedagar vi har firat tillsammans, så många slave vi har ätit oss mätta på, så många fester vi har varit på. Så många bonne-låtar vi har gjort till våra fest-låtar: Odakle si sele, Nema raja.. Och vår nästa låt: Crnogorska hmna...haha: Dje si rasna ljepotice, brkato ti ljubim lice. Så mycke vi har skrattat åt tillsammans, så många gånger vi har avslutat varandras meningar. Så många gånger vi har skrattat så vi har gråtit å så många gånger vi har gråtit så vi har skrattat. Detta kallar jag för riktig vänskap.

Idag började jag gråta när vi skulle säga hejj då, så kunde inte ens önska dejj en trevlig resa. Se till att ha det jätteskojj å ta hand om dejj... Tror inte det kommer bli av, men jag hoppas att vi ses igen tidigare än vi tror. Kommer sakna dejj otroligt mycke min vän, börjar gråta nu igen när jag tänker på det. Jag älskar dejj Miko! En vän som dejj borde alla ha!



image63


-Välkommen Till Världen-

Igår den 27 maj 2007 kl 22:55 kom den efterlängtade kusinen till världen. En liten pojk blev det igen =) En tuffing på 3305 gram  å 50  cm. Colin blev namnet... Hur gulligt som helst. Glädjen var enorm igårkväll när jag fick reda på att Teta Branka åkt in till sjukhuset, men allra störst var glädjen inatt kl 00.20 när Brankica ringde till mejj å sa att jag fått en liten bata=)


image50


Vad vi ska skämma bort dejj lilla kusin... Älskar dejj redan så mycke. Och min lilla älskling Damian som nu blivit storebror bara 3 dagar efter sin 1års-dag. Inte älskar vi dejj mindre för det.Ni är solstrålarna i mitt liv Damian å Colin. Voli Vas Vasa Seka =)

image51



Min underbara faster 
å Sidney, vi har alltid sagt hur vi måste se till att hålla ihop släkten å träffas oftare, men ändå har det aldrig blivit av. Nu ska det bli av! Hoppas på att vi ses redan till helgen igen, vi skrattade ju så gott sist..Hmm som bara var för 2 dagar sen när jag tänker efter. Tack för allt, ni är underbara <3

-En Dag Med Jasa, Bata, Mika å Lara i Jkpg-

Igår åkte jag å Mika till Jönköping med mamma å pappa.Drog till A6 först för vi skulle köpa presenter till Damian eftersom han fyllde 1 år i torsdags. Hittade det vi skulle ha å drog vidare till sko-affären eftersom jag skulle se kvar om skorna jag ville ha fanns kvar. Å vilken tur jag hade, fanns bara et tpar kvar i strl 36. Så här fina är dom:


image33

Jag bara älskar mina skor=) Även Mika å mamma hittade skor även om det inte var planerat.Mamam den bortskämda kvinnan fick 2 par skor å ett par tofflor. Men det tycker jag absolut att hon förtjänar. Tycker dock att mamma borde lyssna på sin dotter lite oftare vad det gäller skor. För jag vet bäst :P


Efter A6 drog vi till Teta Branka (det är så kul att kalla henne så), Sidney (haha TEEEETAK), å lille kusin Damian.Han är så söt å så underbar,man blir så glad så fort man ser honom.Vilket charmtroll =) Strax efter oss kom Bata oxå dit. Hade jättetrevligt (Sidney vaffö skrattar du när jag använder ordet trevligt?),pratade,skrattade å berättade roliga å vissa pinsamma minnen för varandra. Haha Sidney verkade skämmas mest trots att det inte lät så pinsamt.


1.5 timme senare åkte vi vidare till den så kallade jättebra fotbollsturneringen som någon påstod att den skulle vara. Knappt något folk var det å kallt när man stod stilla. Så vi hälsade på Lara å stod kvar en stund med henne sen bestämde vi oss för att dra till stan en runda å komma tillbaka till finalen. Vi åt på Subway (som jag aldrig tröttnar på), sen gick vi till ett par affärer å efter det kom vi tillbaka lagom till finalen.
 Några okända vann typ, men kul för dom haha...



Vi åkte hem till Lara å bestämde oss för att ha en rundtur på Råslätt. Å vem kunde ana att vi återigen skulle hamna på en lekplats å ha jättekul? :P


            


Det började regna så vi drog oss tillbaka till Lara, åt lite mat, gjorde oss iordning å åkte hem till Jovana å Sandra. Fanns lite annat folk där med som man inte kände, men det var trevligt ändå. Riktigt kallt men ändå... Haha Jovance du vet att jag tjuvade dina strumpor va? :P Dina med Ljaar,så du kommer inte heller undan. Beware of the sockthief!


Slutligen drog vi oss till Banat där festen var, som återigen samma person hade sagt att det skulle bli jättebra (kommer dock inte ihåg vem det var så kan inte skälla ut den personen) Hmm kan det ha varit Dejan eller Sebbe?Haha... Början var helt seg mitten var helt okejj, vi dansade å kunde sjunga med i låtarna då. Men sen så sjöng dom bara på rumänska så man fattade inget. Jag har ju bara lärt mejj fula rumänska ord. Duce in pula mea på er bara för det,haha :P

Lara å dom andra tjejerna drog hem så jag, bata å Mika bestämde oss för att dra strax efter vi oxå. Haha festens höjdpunkt var åter igen Jelen Pivo å festens skrattmoment var killen utan tanden. Krezooooo...Jag å Mika hade otroligt kul över det. Dock kunde vi inte skratta diskret, men det fattade inte han för han trodde han var snygg.



Vi bestämde att vi skulle äta på MAX fast det visste vi hela tiden egentligen... Fanns knappt något folk men ändå fick man vänta en evighet på maten. Men ett maxmål utan lök är nog alltid värt väntan :P

Ja å ni som känner mejj, vet att jag alltid blir trött efter maten så jag lät Mika sitta där framma i bilen med bata, medans jag sov gott där bak =) Vaknade dock till nåra gånger av att bata å Mika babblade ihjäl sejj, men det hindrade inte mejj från att somna.

Det var vår dag kortfattat. Tack för allt det trevliga Bato, Miko, Laro å alla andra vi var med under kvällen. En stor hälsning oxå till killarna som var med oss, som jag dock inte vet namnen på. Killen i blå, svart-randig tröja var rätt gullig å pratade med en lite.

Kan hända att det kommer en andra del med bilder av gårdagens kväll, har inte fått alla bilderna än. Men detta var allt för just nu...


22/5-Klockrent-

image24
TOOO BRATE!

                                                                                                                                                                    Sidney,is that you? =)


20/5-Födelsedag 23 Juni

Folk har redan frågat mejj vad jag önskar mejj i födelsedagspresent...Å det är alltid lika svårt,man vet inte längre vad man vill ha å vad man behöver. För man köper ju ändå det mesta själv. MEN nu vet jag vad jag vill ha,så take a look på det som finns längst upp på min önskelista:

image23

Får jag inte detta av någon,kan jag alltid önska mejj det när jag blåser ut ljusen på tårtan sen =)

-Lööööööve-

-I Just Lööööv This Göööööörl-
image22

Som en lite tidigare födelsedagspresent,ärar jag dejj i min blogg idag Ljar. Daliiii znaaas kåålikååå tää våååliiim jaaaa *sjunger en egen komponerad sång*
In Ljar We Fucking Trust [oooops] :)

-Stolthet-

image21


70 000 stolta fans väntar på Marijas hemkomst i Belgrad,dagen efter segern i Helsinki

Vilken känsla att vara där...Jag grät när jag kollade på det.

Serbien, vinnare av Eurovision 2007

Det är så underbart! Vet inte vart jag ska börja, men SERBIEN  vann Eurovision 2007! En dröm som blivit sann,kan inte beskriva den lycka. Ingens lycka är större nu än hos oss serber. POMOZI BOZE Vilket framträdande asså,aldrig någonsin har Marija gjort bättre ifrån sejj som hon gjorde igår. Jag rös mejj igenom hela låten,å stolt sjöng jag med.

När vi vann så började tårarna spruta,aldrig någonsin har jag gråtit så många glädjetårar som jag gjorde inatt. Det skreks,det gräts,det hoppades,det kramades å det pussades. Serbien har tagit hem segern,å det förtjänade vi. Molitva är det bästa jag hört på länge. Vi är så stolta över Marija Serifovic å tjejerna som sjöng med henne. NI ÄR BÄST!

2008 välkomnar vi Europa till BELGRADE! Vår vackra huvudstad ska visa att vi inte är så hemska som mångra tror. Vi är oxå människor fulla av kärlek

Tack Gud för denna vinsten, å tack till alla som röstat på oss. Tack Sverige för 10 poäng, å tack underbara Finland för 12 poäng.

Till er andra som har fördomar mot homosexuella: SKIT NER ER!

Låten finns på Serbiska,engelska,finska,ryska å i ett par remixer. Värt att lyssna på. Tack ännu en gång för denna underbara seger


image19
image20


-Marija Serifovic-Molitva-


Rösta på nummer 17 på lördag i Eurovision!
  Marija vi finns vid din sida å vi är stolta över dejj å Serbien!


Vet inte vad jag ska säga förutom att denna låten är helt GUDOMLIG.
Hur det än går så ska vi göra vårt bästa :D

Ni som dömer henne efter hennes utseende,skärp er...Det handlar om musik å inte nån skönhets-tävling. Öppna öronen å njut,för låten är det bästa jag hört på länge.

                                                                Lycka till imon Marija, vi tror på dejj!

                                                             image18

-Den Nya Ja$a-

Här har ni henne...Den nya Jasa!
 image17
-Hate it or Love it-

...Me like...

RSS 2.0