Sunce

Kada moje usi cuju muziku na struju, tad moje srce bije u ritmu melodije.




Sunce opet sija i greje :) Tack för att du lyser upp å värmer mina mörka å kalla dagar.

Sockertopp

"Teta" Jasa saknar sin sockertopp Hugo! "Teta" Jasa saknar sockertoppens mamma Magdalena oxå :)


Min galna mamma tror att hon är mordmisstänkt!

Jag fick mejj ett gott skratt innan när mamma berättade vad hon var med om härom morgonen när hon skulle till jobbet.
Kl 5.40 beger hon sejj till jobbet varje morgon. Hon gick ner för trapporna å när hon kom till första våningen så insåg hon att grannarnas dörr står öppen, på glänt. Hennes första tanke var att stänga dörren å gå vidare till jobbet. Så puttade hon till dörren lite, men kom snabbt på att gubben kanske gått till tvättstugan för att boka tid, å ville inte stänga dörren för att väcka sin fru. Så hon lät dörren vara öppen å gick ut. Hon kom till slutet av vår byggnad när hon greps av panik. "Tänk om nån har mördat familjen, å nu kommer dom hitta mina fingeravtryck på dörren å gripa mejj."  Hennes nästa tanke var att ta fram putsduken till glasögonen, gå tillbaka till dörren å tvätta bort hennes fingeravtryck. Men sen blev hon orolig över att nån skulle komma på henne medans hon gjorde det å det skulle vara ännu mer misstänksamt. Så hon lät bli att göra det å fortsatte att gå. Som jag skrattade när hon berättade detta. Galnare mamma får man leta efter!
Hon sa att hon inte kunde koncentrera sejj på jobbet överhuvudtaget för hon bara väntade på att polisen skulle komma å gripa henne. Varje människa hon berättade detta för, skrattade jättemycke. Ja undra vaffö mamma, haha.
Det slutade bra för hennes del för både gubben å gumman lever, dom glömde nog bara stänga ytterdörren eftersom dom är lite gamla.
Men vilka tankar som for i hennes huvud. Värsta CSI, haha...
Detta var nog dagens!


Bilder från Omladinski Festival

          

Skjut mejj snälla!

Jag nöjer mejj inte me att ha mina älsklingar i svart färg bara, jag vill ha dom i dessa färger med (a)


Omladinski Festival 2008

Så var det man såg fram emot så länge, plötsligt över på nolltid. I fredags satte jag mejj på tåget, fick sitta me Nole Djokovics look-a-alike, fast en svensk sådan. Tror att han märkte att jag vid flera tillfällen satt å log jättemycke medans jag messade, men dom var ju så lika, haha.

Väl framme i Jkpg, plockade Alen upp mejj sen åkte vi hem till familjen Ivanovic som hade slava den kvällen. God mat å goda kakor bjöd dom på innan jag, Lara å Sandy åkte iväg till hotellet på möte me omladina. En hel del skratt å irritation blev det men vi blev klara snabbt.

Vi åkte hem igen, å där hade Alen besök av Stefan å Pavic. Växlade nåra ord me grabbarna, sen skulle vi fixa ihop alla papper å alla pärmar inför morgondagens turnering. 19 lag å varje lag skulle ha en pärm.... Runt 01 kom vi i säng, men jag kunde inte somna förens kl 02. Å att då vakna kl 06 utan att kunna somna om känns verkligen härligt :) Kl 07.15 steg jag å Lara upp, åt frukost, fixade oss å begav oss till Idrottshuset för att få upp det som skulle upp innan alla lag började dyka upp.

Trollhättan var först på plats, å jag kunde i lugn å ro ge dom deras pärm å förklara vad dom skulle göra. Men sen började kaoset när alla lag dök upp från alla håll. Halmstad hade ändå flest frågor att ställa. Men det var verkligen kul å ha den uppgiften, även om det var stressigt. Man kände sejj viktig å det gillar vi. Jag fick åka me i Göteborgs buss till Råslätt där nästan hälften av lagen skulle spela.
Jag å Paula var ju minst sagt roade när vi satt å höll reda på resultattavlan å tiden. Älskade att se hur aggresivt killarna spelade. Det kallar jag riktig fotboll. Tjejerna däremot, ja där var det mest bara spring å skrik kändes det som. Å tiden ville aldrig rinna iväg trots att de spelade i 1 timme bara medans killarna spelade i 3 timmar typ.
När fotbollen hade spelats klart på Råslätt, begav vi oss till Idrottshallen där matcherna fortfarande spelades å där finalen skulle äga rum. Vi började kolla på finalen men hann inte se klart den för vi var tvugna att åka hem å fixa oss till festen å vi hade bara runt 45 minuter på oss.
Kozara från Göteborg blev vinnare i årets Omladinski Festival, så ett stort GRATTIS till dom.

Nu till festen! Jag tror inte jag har ord för att beskriva hur kul jag hade å hur bra jag tyckte det var. Vi var på festen tidigt eftersom Lara skulle dela ut priserna. Trodde musiken skulle vara mindra bra för att det var yu-rock, men jag hade fel för det var svängig musik som verkligen gick att lyssna på. Men inget man kan lyssna på en hel kväll. Som tur var tog TRUBACI plats direkt efter prisutdelningen Alla blev som galna när det drog igång. Dans, sång å kramar i massa på dansgolvet, helt otroligt.
Efter trubaci så var det svängig narodna muzika som gällde, å det uppskattades oxå minst sagt. Man fick träffa en massa roliga människor som man inte träffat på länge. Å en hel del nya människor oxå som man snackat me över nätet.
En oförglömlig kväll helt klart, synd bara att det är över nu. Sånt här borde arrangeras oftare, så man får chansen att träffa alla dessa människor mer än bara en gång om året.
Tack till er alla som medverkade  i årets Omladinski Festival!
Bjuder inte på nåra bilder nu, för har inga fina. Men lägger upp så fort jag har nåt vettigt.

En stor hälsning till Helena å Milos, som är trogna bloggläsare! Ni är tokiga ni :) Helena, underbart att se dejj igen efter så lång tid (L)

Jönköping nästa!

Fredag imon! Jag tog en semesterdag för att hinna me allt innan man åker iväg till Jönköping.
 Brorsan har bestämt sejj för att stanna i Värnamo istället. Så kl 16.27 sätter jag mejj på tåget me min röda resväska (älskar för övrigt att åka tåg). Speciellt ensam, bara jag å min rosa mp3.
Kl 17.33 är jag framme å då väntar ingen mindre än Alen på mejj vid stationen. Visst är det snällt av honom att hämta mejj? :D Sen drar vi vidare hem till dom på slava å sitter där en stund. Sen ska tydligen jag oxå på möte å inte bara Lara. Hotellet nästa för en massa info angående omladinski. Efter det tror jag nästan vi åker hem för att sova för sen är lördagen kommen å då är det minsann fullt upp.
Jag kommer hem på söndag igen, så hörs då gott folk.
Å vi andra, ja vi ses på OMLADINSKI FESTIVAL 2008! :)

En helg i Örebro hos Tamara!

Hejj kära läsare!

Som ni visste så skulle helgen tillbringas i Örebro. Å det gjorde den... Jag hade tur som slutade tidigt i fredags, för jag behövde den tiden emellan för att fixa mejj å packa ner sånt jag skulle ha med mejj. Haha som jag skulle resa iväg i flera veckor,

Packat å klart, brorsan å jag satte oss i bilen å begav oss mot Örebro. Stämningen var inte den bästa till att börja me, men som tur var släppte det redan en stund efteråt. Men seriöst asså, vägen till Örebro är nog den tråkigaste vägen som existerar. Man kom aldrig fram kändes det som.

Efter lite mer än 3 timmar  var vi framma i Örebro, å Tamara mötte upp oss utanför studentlägenheterna. Vårt samtal inledde jag me: Tamar, jag har likadan mössa som du. Å Tamaras svar på det var: Jag har likadan klämma som du. Måste bara tillägga att både mössorna å klämmorna är köpta på barnavdelningen.
Jag å Tamara har upptäckt otroligt många likheter hos varandra. Kanske är vi systrar utan att veta om det.

Vi tog oss upp till Tamaras lilla rum, som var mer en mysigt. Väldigt hemtrevligt skulle jag vilja kalla det, trots att det bara är ett litet rum. Det gemensamma studentköket ska jag inte ens tala om. Ni som läst brorsans blogg vet redan. Ni som inte gjort det, lika bra att ni inte vet :)
Fredagen var lugn eftersom vi kom fram rätt sent. Så vi tillbringade kvällen me lite Nintendo DS, å en massa snack. Vi har ju inte träffats sen augusti. Å som vanligt så har vi en massa att snacka om.
Fredagskvällen avslutade vi me skrattattacker. Å vad jag älskar att skratta så mycke så jag får ont i magen. Jag å brorsan fick för oss att det skulle bli sååå roligt att dra undan sängen så Tamara ramlar ner när hon ligger intill väggen som jag nästintill skulle äta upp henne eller nåt. Men hon påpekade ju själv att jag inte luktade illa eller något sånt, utan att det faktiskt är så hon sover.

Lördagsmorgonen började tidigt, kl 9 blir man väckt till Tamaras fis-signal. Precis en sådan väckning alla önskar sejj :) Jag hoppade in i duschen, sen gjorde man sejj iordning å drog till stan. Vi började me att besöka Örebros slott, som var väldigt stort å fint. Kort var man ju oxå tvungen att ta, inte så att man ser slott varje dag. Å en prinsessa som jag hör ju hemma på ett slott :D Sen drog vi oss vidare till affärerna, å det kliade rejält i fingrarna varje gång jag hittade ett par fina skor. På HM hittade jag ett par vanliga men superfina pumps som jag faktiskt tänkte köpa. Men sen insåg jag att jag verkligen måste spara pengarna, så jag fick hitta en jäkla anledning till att inte köpa dom. Det kändes inte bra, haha. Dom kanske väntar på mejj till nästa gång :)
Blev en lång runda på stan, som vi avslutade me en fika på ett fik som lustigt nog heter Bara Vara. Men mysigt var det där må jag säga :)
Vi tog oss hem riktigt trötta, å jag trodde faktiskt jag skulle somna till. Men nejj det hade inte Tamara å jag tid me. För här skulle det sminkas ännu mer, å sen skulle vi leka sångerskor. Grand-dvd satte vi igång, varsin deo-flaska som microfon å sen var det till att sjunga å härma jugge-sångerskornas gräsliga dancemooves. Men OM vi hade kul :) Krävs då inte mycke för oss att ha roligt.
Brorsan somnade däremot till en stund, hur han lyckades jämte oss två, vet jag inte.

Sen var det bio som blev bestämt för vår del, för ingen av oss var vidare festsugen. Tamaras kompis Carin följde oxå me oss. Hon verkade ju inte tycka att vi var helt störda, men sen vet vi ju inte vad hon sa till Tamara när vi åkt hem, haha. Trevlig var hon iaf :) Vi såg världens sämsta film...Fast vi säger att den är världens bästa för att lura folk å se den. Slösade vi pengar i onödan så borde alla göra den. En film me Brad Pitt å George Clooney! Jag vet inte ens vad den handlar om, för den var så kass. Enda som var bra be filmen var att dom nämde Beograd.
Som ett gott avslut till dejj kassa filmen, lyckades jag snubbla i trappan å flyga rakt på brorsan så han hällde ut all sin popcorn på golvet.  Det var ju mörkt... :(
Sedan åkte vi hem igen, brorsan å Tamara hade tydligen mycke att snacka om. Å Jag? Haha ja jag orkade inte lyssna på dom så jag somnade rätt fort (a)

Nu tror jag att det får räcka, annars kan jag faktiskt fortsätta hur länge som helst. Ha det fint!


Princeze



"Ko mi tebe uze Tamara, prodala si suze drugima. Nocima ja sanjam tvoje tragove, kuda idu izgubljene devojke?!"

Info om Omladinski Festival

SRPSKA OMLADINSKA ORGANIZACIJA VAS POZIVA NA:

Dejtonski Sporazum
(ex-YU rockmusik)
Balkan Show Band
(Balkan pop+folkmusik)
+Överaskning
(hemliga gäster!)

Omladinski Festival 2008
Folkets Park Stationsg 24, Huskvarna |15 november, tid: kl 20-02 | entré: 150kr

Hugos namnsdag!

Grattis på din allra första namnsdag Hugo, min solstråle!


Lyckospark till Lara

 Vill önska Lara lycka till på onsdag på tentan. You can do it! Detta är en tjej man alltid tror på.. Men om du mot förmodan skulle misslyckas, så är faktiskt det helt okejj oxå :D



Skulle jag med en bild beskriva hur Laki-Yu såg ut när jag lärde känna henne, så skulle det vara me denna, haha. Mer eller mindre iaf... Detta är för övrigt tjejen som är med i High School Musical.

T-shirts

Finns inget bättre än T-shirts me tuffa tryck. Jag hittade en hel del t-shirts på shirtstore som jag vill ha. Men frågan är om man kan ska beställa alla sen när man har lite mer pengar eller om man ska välja ut nån bara. Isf vill jag nog köra på Jesus & Obama, dom var lätt tuffast :D Fast å andra sidan är Google-shirten så jag! Haha vem har inte googlat sejj själv liksom?

   

Ännu en ny vecka!

Hejj mina läsare!

Ännu än ny vecka, vecka 45! Här går det undan...  Första arbetsdagen på veckan är avklarad, nu återstår det bara 4 till å sen är det helg igen :)
På fredag bär det av till Örebro, till ingen mindre är Tamar! Vi har inte setts sen slutet av augusti, så det ska bli skojj att ses igen. Hela helgen ska vi tillbringa me henne.
Jag har redan dragit allt detta, så ni ska slippa få läsa samma sak igen.
Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva, händer ju inte speciellt mycket. Återkmmer nog me nåt intressant att berätta snart igen ska ni se :)


RSS 2.0