Idag fyller jag 24 år

Grattis till mig på min 24-årsdag! :) I födelsedagspresent önskar jag mig serbisk seger mot Australien ikväll och att Tyskland och Ghana spelar oavgjort.





Exakt 1 år sen världens finaste människa kom in i mitt liv ♥

Sista inlägget som 23åring

Godkväll vänner och ovänner!

Jag ville bara skriva ett sista blogginlägg som 23åring, för imorgon är det min dag! Imorgon fyller jag 24 år :)
Här får ni även den sista bilden på mig som 23åring, haha väldigt charmigt. Jag solade idag och firade i förskott med en isglass :)


Malmö here we come!

Hej läsare!

Idag bär det av din min blivande boendeort Malmö. Hur coolt är det inte att jag ska bli skåning? Har inte riktigt fattat det än. Hur som helst, jag & bror ska dit och för min del blir det tredje gången på 2 månader. Undrar om dom börjar tröttna på mig där nu? Bäst att dom vänjer sig :) Vi ska hälsa på Lara och även kusinerna om vi hinner. Vi ska njuta helt enkelt, speciellt om det vackra vädret håller i sig.

Asså jag har tänkt på en sak. Drömmar! Det är otroligt vilka sjuka grejer man drömmer om egentligen. Förra natten drömde jag att jag fick näsblod i skolan och jag svimmade av det så alla samlades runt mig och tittade på mig. Ni som känner mig vet att jag har extrem blodfobi. Men i alla fall: Vad tittar ni på? Hjälp mig! Och sen skulle dom helt plötsligt köra mig till sjukhuset i Jönköping. För vi har ju inte sjukhus här i Värnamo, haha. Men hallå, åka till sjukhus för lite näsblod?
Och det bästa, haha, jag skrattar bara jag tänker på det. Inatt drömde jag att jag träffade Fråga Olle, hans fru och deras son som typ var 2 meter lång (jag har ingen aning om han ens har en son). Jag träffade dom på City Gross i Malmö och dom stoppade mig för att ställa några frågor som dom skulle använda till sitt program. Fråga Olle liksom, men det var inte ens några sexfrågor han ställde. Som tur är för då skulle jag skämmas.
När jag var yngre, gick typ på högstadiet, då skämdes jag som fan när min bror sa string och BH. Jag blev knallröd i ansiktet, haha. Weirdo...

Hur som helst så blev det ett flummigt inlägg, men jag ville bara göra mig hörd :) Ha en fortsatt trevlig dag och självklart en trevlig helg så hörs vi igen när vi kommit hem från Malmö.

Haha vad finns med på bild nummer 2 som saknas på bild nummer 1? Rätt svar hittar ni längst ner!


































Rätt svar:
Jasa!

Sminkborstar istället för vattenkokare och elvisp

Jag drömde för inte så länge sen att min bror köpte en vattenkokare och en elvisp till mig i födelsedagspresent. Visserligen blev jag jätteglad över det men det är inget som finns på min önskelista direkt.

Jag brukar inte önska mig saker och ting i födelsedagspresent eller julklapp men något jag gärna skulle vilja ha är ett riktigt bra set med sminkborstar. Jag har sökt på Tradera efter Mac Borstar och man kan hitta en hel del till inte alls dyra priser.

Efter att ha följt två tjejers gemensamma sminkblogg har jag blivit riktigt inspirerad till att själv testa på lite nya sminkningar, speciellt i olika färger. Framförallt glada färger och inte bara grått och brunt.

Så om någon känner att han/hon absolut vill köpa något till mig så har ni ett tips här :) Snacka om hint hint från min sida, haha.





Brunt nagellack

Jag var på Åhléns och köpte skulpteringsgele och geleaktivator till naglarna och där hittade jag även brunt nagellack som jag letat efter så länge. Har Depend alltid haft brunt nagellack? Jag älskar brunt nagellack, det ser så fräscht och stilrent ut. Dessutom älskar jag Depends mininagellack som endast kostar 25 kr. Det som är så bra att dom säljs så små är att nagellacken inte hinner torka ut om dom står för länge. Att dom är så billiga gör att man kan köpa en massa olika färger och det gillar vi ju :)
Jag var även inne på H&M och hittade någon tröjliknande klänning eller var man ska kalla den. En tunn stickad, fint till en sommarkväll. Jag har nästan bara svarta kläder hemma så nu satsade jag på blått och vit-randigt. Jag är lite skeptisk till randiga kläder speciellt när ränderna är vågrätta, det brukar ju få en att se mycket bredare ut. Men jag tyckte inte att så var fallet när jag testade den här saken. Eller så är det H&Ms speglar som luras och får en att se smalare ut än vad man egentligen är, haha. Det lär vi märka när jag tar på mig den här hemma. Den kostade bara 50 kr så det spelar ingen roll om den inte kommer så mycket till användning.

Här har ni resultatet av hur naglarna blev och en bild på det jag fick hem idag:




Det lilla som betyder så mycket

"Den ända jag kände var jobbigt att säga hejdå till var Jasmina, den där Jasmina som alltid var som en frisk fläckt där man befann sig och man fick ny energi till att försöka tänka positivt. Då kunde jag börjat gråta, var inte långt ifrån. Hoppas verkligen att allt går bra för henne i Malmö, att hon kommer trivas där. Men det tvivlar jag inte på."

Jag läste precis Karrohs blogg, och lite längre ner hittade jag precis det jag nu citerade. Jag trodde inte folk på skolan uppskattade mig så mycket, speciellt tjejerna. Visst jag kom ganska bra överens med dom flesta, men jag kunde inte riktigt passa in bland dom för mer eller mindre alla bodde på skolan förutom jag. Dom hade en speciell gemenskap eftersom dom bodde på samma ställe.
Men den här tjejen Karroh, trots att vi aldrig umgicks mer än på lektionerna så gjorde hon ett så bra intryck på mig. Hon hade humor och hon fick mig att skratta många gånger. Hon bjöd på sig själv, var inte rädd för vad andra skulle tycka. Det är precis det jag uppskattar hos människor.
Jag är glad för att jag lärt känna henne och jag hoppas verkligen att vi kommer ses igen. Det hon skrev gjorde mig så glad, det betyder mycket för mig. Det enda som gör mig ledsen är att hon inte ser det jag och så många andra ser hos henne: En otroligt vacker människa, full med liv och glädje som sprider sig till andra genom hennes närvaro. Du är så fin Karroh ♥ Du måste komma ihåg det!


Naglar

Det är så fint med med långa naglar på tjejer, det gör händerna så mycket finare och fräschare. När jag jobbade brukade jag gå och fixa mina naglar en gång i månaden och jag tyckte inte det var synd att slänga ut 500 kr i månaden på det.
Men nu när man går i skolan så går det inte att unna sig sån lyx så jag har fått stå ut med mina korta naglar. Jag har världens tunnaste naglar och så fort dom blir lite längre, spricker dom direkt. Nu börjar dom bli lite längre faktiskt så jag bara väntar på att någon nagel ska spricka. Men jag kom på att Depend säljer gel till naglarna och det kostar runt 150 kr så jag ska ta mig ner till Åhléns antingen idag eller imorgon och köpa ett paket så ska jag förstärka mina naglar själv. Det blir inte riktigt samma sak som när man fixar naglarna hos en nagelteknolog, men bättre än inget i alla fall.
Ni minns att jag sa att jag inte klarar av att gå utan nagellack på naglarna va? Idag kör jag på klassiskt rött, men jag valde att piffa till en nagel så här i VM-tider och måla den i serbiska flaggan. Snyggt vet jag inte om jag vill kalla det, men lite kul är det ändå :)


Hej mitt i natten

Klockan är alldeles strax 2.00, och när jag väl är klar med det här inlägget kommer hon vara över 2. Det var länge sen jag nattbloggade, men nu när man har sommarlov kan man ju göra det varje natt. Inte för att jag planerar att göra det, men ändå.
Snacka om onödigt inlägg för jag har verkligen ingen aning om vad jag vill skriva om och vart jag vill komma med det här inlägget. Jag bara skriver för att skriva!
Nu är det ny vecka, det betyder att det bär av till Malmö den här helgen och att jag fyller år nästa vecka. Wooow 24 år här på jorden, det ni. Känns som det var nyligen jag firade min 23 årsdag i Malmö på arenan med serbiska U21-landslaget. Dock var det svenskarna som fick fira mest eftersom dom vann med 3-1, men det var ändå en förlust jag kunde hantera på ett bra sätt eftersom hela den dagen var så bra så inte ens en förlust kunde paja mitt goda humör.
Serbien spelar jämt någon match på min födelsedag och så blir det även i år. Då spelar vi mot Australien som förlorade med 0-4 mot tyskarna idag (igår). Då jävlar om vi inte vinner, då ska jag skriva till FIFA och klaga. Mmm det tycker jag, som Bettan skulle säga. Och eftersom det är min födelsedag, då måste ju FIFA lyssna på mig. Så då ska jag kräva att Serbien går vidare, punkt slut. Bra va? :) Jag menar, det vinner ju alla serber på, inte bara jag. Tur att jag inte är så självisk och tänker på bara mig själv :) Jag är en bra människa jag, mm det är jag!
Men jag är också ganska mesig för när jag läste att Kuzmanovic hade börjat böla efter matchen (han som fixade straff åt Ghana för att han spelade med handen), ville jag också börja böla. Det var hans fel att Ghana vann, men jag kunde inte rå för att jag tyckte synd om honom. Det är något med killar som lipar, haha. Men jag tycker fortfarande att det var klantigt gjort av honom. Samtidigt som jag tycker att det är sjukt orättvist för att Frankrike spelade också med händerna i VM-kvalen och det var tack varje just det som dom fick den sista VM-biljetten. Och inte nog med det, Tyskland spelade också med händerna nu mot Australien men dömde domaren straff pga det? NEEEEEJ! Tyskarna kom undan... Aaah världen hade varit en sån mycket bättre plats om det var jag som dömde VM-matcherna! Då skulle Serbien få skjuta en massa straffar och alla andra lag hade fått rött kort, spelare för spelare. Rättvist och bra:) Bästa domaren hade jag varit!

Märks det att jag är trött? Ja det tror jag nog... Så nu tar jag och avrundar här innan det blir ännu värre! Godnatt alla fotbollsfantaster och alla andra :)


Wille, välkommen lille kille!

Mitt i all denna VM-yra så har jag glömt att välkomna lille Wille till världen. Magan och Jocke har fått en liten pojke till och Hugo har nu blivit storebror :)
Jag kan inte säga annat än att dessa 2 flummiga människor är duktiga på att göra söta bebisar för av bilden att dömma så är även Wille en riktig sötsak precis som Hugo. Grattis Magan och Jocke :)
Nu är ni en stor familj, precis som Magan själv sa. Hoppas att den blir ännu större om ett par år igen.


Min nya tatuering



Gillar ni min nya tatuering? Haha... Man måste ju stötta sitt landslag hela vägen, hallå! :)


Dålig förlorare

Slår man upp dålig förlorare i ordboken lär man ju hitta en bild på mig. Jag klarar inte av förluster och serbiska förlusten mot Ghana idag fick mig att vilja krypa ihop på golvet och börja gråta. Jaa mina vänner, så illa är det faktiskt!
Jag försöker trösta mig med att det inte är så farligt, det är ju trots allt bara första matchen. Men när man tänker på att vi ska möta en utav VM-favoriterna nämligen Tyskland så börjar jag åter få smått panik. Jag hoppas att våra serbiska grabbar vaknar upp och spelar som riktiga män de återstående 2 gruppmatcherna.
Hur som haver tänker jag inte spy galla över serbiska landslaget nu som vissa serber (svikare) gör, jag tänker fortsätta heja helhjärtat och hoppas på att de högre makterna är med oss i fortsättningen.
För övrigt måste jag säga att jag nästan svimmar så snygga de nya landslagströjorna är, I just LOVE them ♥ Jag vill ha!
Ett stort plus ger jag även till kuma Tamara som egentligen är noll intresserad av fotboll, men anstränger sig ändå för min och Olegs skull. Det betyder mycket och jag är minst sagt stolt över dig :)



Jag hade inte tackat nej till denna snygga serbiska supportertröjan heller!

Hate to say goodbye



Idag slutade vi skolan och för vissa (mest mig) innebar det lipkalas. Man har skaffat sig nya vänner som man mer eller mindre träffat varje dag under nästan 1 år, klart det blir jobbigt då när man ska skiljas åt. Det var en fin avslutning med både skratt och tårar och jag önskar alla mina vänner från skolan en fin fortsättning. Hoppas vi ses nångång i livet :)

11 onödiga saker att veta om mig

1. Jag är världens största lipsill!
2. Jag har alltid naglarna målade! Antingen någon jättesvag färg eller någon stark.
3. Jag kan inte simma!
4. Jag hör sämre på vänstra örat!
5. Jag älskar majonäs!
6. Jag gillar mer att promenera på kvällen än på dagen!
7. Jag har aldrig varit mobbad trots att jag såg ut som världens nörd när jag var mindre!
8. Jag drömmer fortfarande om att bli sångerska trots att jag låter som en kråka när jag sjunger!
9. Mina ögonfransar syns knappt om jag inte har mascara på mig!
10. Jag har aldrig åkt flygplan!
11. Jag har bara köpt ett par skor det här året!


Från smålänning till skåning!

Hej läsare!

Jag har väldigt goda nyheter. Igår fick jag besked om att jag kommit in på skola i Malmö! Jag är helt överlycklig :) Så mycket som jag tjatat om hur mycket jag älskar Malmö så ska jag äntligen flytta dit. Nu har jakten på lägenhet börjat, så jag hoppas verkligen att jag hittar något innan skolan börjar. Eller att det i alla fall ordnar sig på något sätt. Men kan ni fatta, jag ska bli skåning :) I augusti börjar mitt nya liv och jag ser verkligen framemot det. Det är då jag blir vuxen på riktigt :)
MALMÖÖÖ BABY♥



Skulle inte vara illa att bo i Turning Torso :) Men en etta ligger på 14 000 kr. Lite för mycket för en student kanske, haha. Såg att det fanns en 3a för 21 000 kr med :P

RSS 2.0