Veciti Derbi- Partizan-Zvezda



Så var det åter dags för veciti derbi! Idag Möts Zvezda å Partizan, på partizans sketna hemmaplan. En match som kommer att bli väldigt viktig för oss delije om vi ska ha nån chans att kamma hem första platsen som vi förtjänar. Partizan har inte vunnit en enda match mot Zvezda på deras hemmaplan sen 2001. Vi hoppas att denna trenden håller i sejj även idag.
Samo napred ZVEZDO!



Dobro znaj da uvek tu sam ja
dobro znaj da necu nikada
da te ostavim, da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja


Zvezdo, znaj, da ludo volim te
ja ne mogu dana bez tebe
srce svoje sam spremna da ti dam
sto za tebe ludo udara


Jednog dana kada prodje sve
kad me budu stigle godine
znaj da nikada nece doci dan
dan kad necu biti s' tobom ja


I te noci kada izdahnem
zadnje pivo za tebe popijem
i na nebu tom na koje idem ja
sija moja Zvezda Crvena

Jasa&Tami



Sen dag 1 klickade vi! Jag å Tamara är en jobbig kombination för min stackars bror ibland, men vi..vi har helt enkelt hittat varandra.

Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha! Ge mejj, ge mejj, ge mejj!


Utmanad av Ema

Jag blev utmanad av http://www.emci.blogg.se/  att skriva 8 sanningar om mig själv.


  • Länka till den som utmanat dig
  • Berätta 8 sanningar/ovanor/vanor om dig själv
  • Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg (jag läser inte så många bloggar, å dom jag läser har redan blivit utmanade)

1. När jag är ensam å lyssnar på min mp3, brukar jag blunda å drömma att jag är den som sjunger låten å att jag står på scen framför en stor publik. (pinsamt, jag vet)

2. Jag lider av tvångstankar när vi åker på autobahn genom tyskland på väg ner till jugge. Jag vill öppna dörren till bilen. (Jag skulle platsa i programmet Outsiders på kanal 5)

3. Jag står framför spegeln å dansar när ingen ser. Och fast det oftast ser katastrofalt ut, så tycker jag till å me att det ibland ser helt okejj ut. (Precis som att du aldrig gör det. Du vågar bara inte erkänna :) )

4. Jag är en lipsill! Det räcker att folk höjer rösten å jag kan börja lipa. (Ja ne pizdim, ja placem! Dessutom är vi kräftor känsliga)

5. Jag är svag för långa killar! (Kan ni tänka er hur jag ser ut me mina 158 cm jämte en lång kille?)

6. Jag älskar att titta på fotboll å dricka öl! (Ibland undrar jag om jag inte borde ha fötts som en kille istället)

7. En sanning som ingen lyckats undgå- Jag älskar skor! Speciellt högklackade. Jag hinner inte ens ha användning av alla, men bara tanken på att jag har dom, gör mejj hög! (Besatthet?)

8. Det tog en jäkla tid å komma på allt detta! (Hjärngympa för fan.)


Känner nån för att bli utmanad så varsågod :)


Jasas sångkärriär

Hur många gånger har vi inte hört en låt som vi känt igen oss i å sagt "man kan tro att jag har skrivit texten"? Det händer mejj jätteofta iaf.
Tänk hur mycket musik påverkar oss fast det är bara vanliga ord någon sjunger ut i en viss stämma. Ändå är det något jag inte skulle kunna leva utan! Musiken är det första jag sätter igång när jag vaknar å sista jag stänger av innan jag lägger mejj.
När jag var liten sa jag alltid att jag skulle bli sångerska när jag blir stor. Ja den drömmen sprack ju redan för många år sen när jag satt ensam i mitt rum me min walkman å lurarna i öronen å sjöng loss. Det jag inte visste var att mamma å pappa hade hört mejj från vardagsrummet å brorsan hade hört mejj från sovrummet. Det räckte inte med det, dom samlades alla utanför dörren till mitt sovrum å öppnade dörren på glänt å lyssnade. Jag var ju i min egna lilla värld som mini-Ceca å la inte märke till något runtomkring. Jag sjöng loss, jag blundade, jag svängde me huvudet å håret, jag öppnade ögonen å tittade mot dörren. Jag möttes av 6 stycken ögon som tittade på mejj genom springan mellan dörren å väggen. Jag stängde av min walkman å blev tyst. Istället för att få en applåd för mitt uppträdande som jag inte visste att jag hade publik till, fick jag istället stå där å se på när min mamma, pappa å bror gapskrattar åt mejj! Hejj då sångkärriär!
Hur hemsk ja än låter så älskar jag att sjunga å jag har lärt mejj att bjuda på det när även andra hör min hemska stämma! Vem vet, jag kanske vaknar en dag med en riktig sångröst. Drömmen om sångkärriären lever vidare :)

Kad moje usi cuju muziku na struju, tad moje srce bije u ritmu melodije



Laku noc

Laku noc, moja mala Barbiko
Dzaba sve, al' ja sam na te navik'o
Usnama slucajno ali srcem beskrajno



Viva La DIVA- Worship me bitches!

Vadå diva redan som 5åring? :) Synd bara att man inte ser mitt ansikte, jag hade säkert lagt en fin makeup oxå! Mina skor är ändå FETAST!



Ja sam excluziva kazu da sam mrak. Kao filmska diva, egomanijak! Ja sam excluziva, glavna premija. Obaram sa nogu, to je hemija!

Godmorgon, godmorgon!

Godmorgon mina läsare!
Ja det är morgon. Klockan är 11.23, å det är faktiskt väldigt tidigt för min del. Speicellt med tanke på att man laddat ner musik till mamma hela natan å lagt sejj kl 5. Redan kl 9 blir jag väckt av hemtelen för första gången. Okejj den människan insåg efter 4 signaler att ingen kommer svara, å la på. Vettigt! Jag lyckas somna om som tur är.
Andra gången jag blir väckt av telen är runt 10.30.  Denna människan var jäääkla envis! Svarar man inte under dom 10 första signalerna, förstår du väl att man ska LÄGGA PÅ! Jag är arg å tänker inte gå upp. Äntligen slutar det ringa... 2 sekunder senare börjar pappas mobil ringa. Typ 5 minuter i sträck- GE UPP ENVISA MÄNNISKA! Jag är ännu argare nu, går upp å svarar i jävla mobiljäveln. Inga namn behöver nämnas men människan människan säger lugnt: Godmorgon! NEJ DET ÄR INGEN JÄVLA GOD MORGON efter att du ringt 100 signaler å stört min sömn! Jag är arg å om man hade kunnat peta folk i örat genom luren SÅ HADE JAG LÄTT GJORT DET PÅ DEJJ!

Haha, annars är det ju en fin morgon. Solen lyser, himlen är blå osv. Nu efter att jag fått ut mina aggressioner angående min väckning så mår jag mycket bättre. Men jag känner att ögonlocken fortfarande är tunga å påsarna under ögonen är större än någonsin. Nu ska jag faktiskt  göra något jag inte brukar göra speciellt ofta: Koka mejj en kopp gott juggekaffe för att vakna till. Någon som vill göra mejj sällskap?

...jag sover!

"Pijem crnu kafu bez secera, ona mi je rucak i vecera. Za dorucak ljubav ko dodatak, gorka mi je kafa al mi zivot sladak."

Fredag den 13e



Glad fredag den 13e, mina kära läsare!
Hur glad blir man inte när man ser denna skönheten Jason? Själv skulle jag kunna vakna jämte honom varje morgon :) Eller vad säger du Magan?
Ikväll ska jag å bror faktiskt gå på bio i Jönköping å se den nya Fredag den 13e! Överlever jag inte det, så ska ni veta att jag älskar er mina läsare, haha. Jag är livrädd för Jason men ändå älskar jag den känslan av att bli så rädd så jag lipar. En sak är säker iaf, mina fötter kommer inte nudda golvet under hela filmen.
Gå inte under stegar, krossa inga speglar... Ja det var väl allt jag hade å säga!

It's all about HOW you wear it! :)

Lika barn leka bäst :)





Odakle si sele devojano mlada? Iz Srbije brale, iz Pozarevca grada!


Besök hos bror igår

Jag hälsade på bror igår :) Halvvägs upp för trappan hör jag stenåldersgamla låtar av Brena. Det kan inte vara någon annan av grannarna än bror som lyssnar på henne. Jag kommer in till bror å Brena sjunger för fullt, å inte bara hon...
Både bror å jag var på bra humör igår, lite så där halvt krejziii :) Brorsan städade å sjöng, jag dansade å sjöng. Fett coolt. Lite DS hann jag oxå me *visslar*
Sen avslutade jag besöket me ett riktigt gympapass framför kameran för att få till häftiga bilder i min nya fina duschmössa som matchar mina ögon.






"Moj je Lola zvezda rokenrola. Jadan misli da igra ko Prisli"

I'm baaaaaack!

Hejj mina läsare!
Tamara
började bli riktigt orolig över mitt lilla blogguppehåll! Jag har mått bra, oroa er inte, har dock inte orkat blogga. Ibland är man jättemotiverad å bloggar flera gånger om dagen, men nu hade jag en kort period här då jag inte hade nån ork trots att man har gjort en del.

Typ Mile Kitic förra helgen... Vi hade jättekul, men Mile var lite av en besvikelse denna gången. Kan ju säga att Donna Ares gjorde bättre ifrån sejj. Jag, bata, kuma, Marija å Dejan festade loss hur som å det blev lyckat. Vi sov över hos kuma i Borås å kom hem på lördagkväll.

Bror var så smart å insåg att skorna han köpte i Borås förra helgen, var för stora. Så i lördags blev det till att åka till Borås igen å byta skorna till en mindre storlek. Jag borde inte ens få gå in i skoaffärer när jag är fattig. Speciellt inte på Bianco. Såklart hittade jag ju ett par skor som jag MÅSTE ha. Men skulle ännu en gång behöva ringa runt i hela Sverige för att få tag på dom. Jag har det inte lätt asså... Efter en runda på stan, åkte vi hem till kuma å överraskade henne. Vi köpte me oss bitsocker denna gången, förra gången kom vi me kaffe. Å eftersom min kuma inte kan koka kaffe (vilket betyder att hon inte kan gifta sejj än), så fick jag göra det. Mumsigt blev det, jag är proffs på att koka kaffe. Kul å träffa kum Nagy efter all denna tid, vi började bli oroliga för att kuma styckat honom å gömt honom i frysen.

På väg hem från Borås, svängde vi in till vår lilla Magdalena för att hälsa på en stund. Det blev en kort visit men otroligt rolig :D Att hon fått barn har förändrat mycke, men ändå inte hennes galna sätt haha.

Nåja, nu har ni fått en liten uppdatering, hoppas ni är nöjda! Speciellt du Tamar :)







Förlåt mina läsare...

...men jag orkar verkligen inte blogga just nu.


RSS 2.0