Bloggpaus tills imorgon!

Mitt internet har blivit jättesegt, har tydligen överskridit gränsen för något bla bla bla, så mina nerver orkar inte med detta segande. Men imorgon är det ny månad så då ska det gå snabbare. Därför väljer jag att vänta med att blogga tills imorgon för nu går det inte att ladda upp bilder.
För övrigt mår jag skitbra, och hoppas att även ni gör det med :) PUSS på er ♥

Neko mi je ukrao biciklo jer ga nisam dobro vezo lancom



Denna härliga låten satt man och lyssnade på i parken idag. En filt, chai latte, underbart väder och trevligt sällskap, det är allt som behövs för att man ska må bra. Träffade en vän som jag inte varit i kontakt med på länge och fy fan vad härligt att träffa på honom igen. Pratade om allt möjligt och det kändes som vi alltid har umgåtts. Visst är det underbart när man får sån connection med människor? Mycket trevligt var det :) Pluspoäng att han gillar Riblja Corba för nästa helg ska man se dom LIVE! So freakin' AWESOME baby!

Neko mi je ukrao biciklo
jer ga nisam dobro vez'o lancom
na biciklo ovde sam naviklo
da se ne bi osecalo strancom

Kucici po ulicama kaku
cipelu sam umaz'o govancom
'oce da me grizaju u mraku
da se ne bi osecalo strancom

Ref.
U kafanu pusu marihuanu
ili neku drogu piju s nogu
te sam noci spavalo pod sankom
da se ne bi osecalo strankom

Ovde vopste nema Holandezi
sve Arapi, crnci, i Kinezi
tu ljudovi vopste ne spavaju
samo vicu i zajebavaju

Tu kurave u izlozi sedu
cutu, pusu, prolaznike gledu
sedu gole ili u deklize
musterije da im pridju blize

Ref.

Joj, joj, joj

Moju malu trazim po kanalu
gde se vodom setaju sa brodom
ceo dan sam plivalo za camcom
da se ne bi osecalo strancom

Svuda guzva, frka i krkljanac
nemas pojma ko je ovde stranac
postalo sam jedan Amsterdamac
da se ne bi osecalo stranac

Ref.

Joj, joj, joj

In the city of Amsterdam
you can find a lot of fun
The Dam square and Laitce plain
this is something I can't explain
There's a croud crazy in love
in the distance I hear the drum
calling me to come to Amsterdam

Amsterdam, Amsterdam
Amsterdam


Full rulle

Hej vänner och läsare!

Dåligt med uppdatering idag just för att jag kom hem från skolan för 1.5 timme sen ungefär. Idag har inte varit en vanlig skoldag utan vi hade öppet hus för de nya som har sökt till fritidsledarutbildningen ochså har vi dessutom intervjuat dom. Nu var inte alla som hade sökt här idag men dom som var här har vi intervjuat och vissa var självklara att dom borde få en plats, andra undrade man kanske ifall det verkligen är något för dom. 85 sökande än så länge men bara 25 platser, kommer bli tufft att komma in i år. Men jag önskar alla sökande lycka till :)
Nu ska jag bara vila och sen lägga mig lite tidigare för imorgon ska man upp kl 6.30. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Dagens låt: Dara Bubamara- Galama [New song]



Lyssnade precis på Dara Bubamaras nya låt Galama, och därmed får den även vara dagens låt. Tycker att den redan vid första lyssningen var bra så efter några gånger kommer jag nog tycka att den är ännu bättre. Det känns som en sån låt man kommer spela på hög volym nu i sommar. Inte helt omöjligt att det blir en riktig sommarhit heller :) Och för er som vill sjunga med, här har ni texten:

Daj zavrti gramofon
k'o manijak
muzika, dj, mrak
a ti da li

Ref.
Da li, da li, da li, da li
u galami cujes da mi suze
vec dodiruju pod
ali, ali ne da ponos ovoj dami
da ti pridje
klizav je po suzama hod

Nocas spremam se
samo za sebe
ovaj stan mi je stran
i predosadan

Bicu najlepsa
bicu nicija
mala dama na meti
muskih zmija

Jeste, ja sam ta
sto sve odbija
nijedan nije za mene

A, gle, pala mi
tolerancija
u guzvi vidim te

Ref.

Nocas izlazim
samo za sebe
sve je top
stoji mi dobar horoskop

Bicu najlepsa
bicu nicija
puna otrova
mala Bordzija

Ref.

Sestro drzi me
sestro drzi me
da ne pojurim
kao luda nocas za njim

Sestro drzi me
sestro pascu ti
casu dodaj mi da se
za nju bar ja uhvatim

Ref.



+20, jag älskar dig!

Finns inget bättre än sommar, för det är sommarväder vi har nu! Hela dagen har vi tillbringat ute i skolan och bara njutit. Ibland har man det bra :)
Vill alltid ha det så, man kanske borde flytta till något land där det är sommar året om. Ska nog fundera på det.
Nu ska jag bara fortsätta njuta och sen fixa iordning lite inför morgondagen då vi ska intervjua de nya sökande till fritidsledarutbildningen. Ska bli kul att se vad det blir för folk som dyker upp. Jag ska vara med och intervjua, oh yeah :)


God morgon Sverige!

God morgon alla söta!

Tillbaka till verkligheten, idag börjar skolan igen. Dock kör vi en mjukstart, börjar kl 10.30, slutar 14.20. Inte så farligt. Plus att det underbara vädret är kvar än så länge. Hoppas vädergudarna är på vår sida nästa vecka med då vi med klassen ska på kanothajk måndag-onsdag.

Vad har ni planerat för denna veckan då? Förutom skola/jobb och ni arbetslösa som kan steka ute i solen hela dagarna långa. Jag ska i alla fall försöka njuta av solen så mycketkan. Imorgon blir det dock skola fram till kvällen då vi har öppet hus och ska intervjua de nya sökande till utbildningen. Muahaha, nu ska vi skrämma upp dom lite så dom tänker över noga om dom gjorde rätt som sökte hit :)

Ska väl fräscha till mig lite nu men jag önskar er alla en underbar dag så hörs vi senare. Njut av sista aprilveckan :) Tusen kramar!


Jag var bara tvungen!

Minns ni mina rosa älsklingar som jag köpte för någon vecka sen? Älskar dom så mycket så jag var bara tvungen att klicka hem ett par svarta också. Det var dom jag hade på festen med men tyvärr lyckades dom inte komma med på något foto. Fett heta och jävligt sköna att dansa i. Funderade på att vara lite krejzi och köra med en svart och en rosa sko, men trots att jag är en juggebrud så ville jag inte dra till mig för mycket uppmärksamhet så jag skippade det :P Kanske en annan gång!


Jelena Karleusa in Malmö

I lördags var det dags för festen som jag och bror hade sett fram emot sen första dagen vi fick höra att den skulle äga rum. Divan, drottningen, stjärnan, fotbollsfrun Jelena Karleusa skulle komma till vårt vackra Malmö!

Prinsessan Tamara (världens bästa kuma/gudbarn förövrigt) och hennes pojkvän var här på besök över påskhelgen, så dom följde med oss på festen.
När vi kom dit runt 23-tiden så var det minst 50 meter kö för att komma in, så efter 1 timme så var vi äntligen inne på dansgolvet. Haha jag skojar bara, det var helt tomt när vi kom dit. Men jag hade världens bästa sällskap så det gjorde mig inget. Club Tobacco är dessutom så pass stort att det alltid ser tomt ut.

Någon snubbe sjöng fram till runt 00.15, sen var det dags för brzo kolo (snabb juggefolkdans), som vi seljaci (bönder) älskar. Jag säger bara som så att har man inte kondition till detta så ska man inte ge sig på det för jag var helt genomsvettig när jag efter halva tiden gav upp. Hatten av för Tamara som dansade sig igenom hela :)

15 minuter senare kom Jelana ut och började sjunga och sjöng i nästan 2.5 timmar efter det. Inte illa alls! Hon sjöng både sina egna och andras låtar vilket jag tycker är bra, för omväxling förnöjer. Jag tycker hon, tillsammans med hennes 2 blonda dansare gjorde en riktig bra show på scen. Dom kunde dansa och se allmänt sexiga ut vilket gynnade alla. Att hon inte har världens bästa sångröst är faktiskt ingen nyhet så folk som gnäller nu, vad har ni förväntat er?

Läste en tjejs blogg, som totalt klankade ner allt som hade med Jelena Karleusa och juggefester att göra. Hur man borde betala henne för att hon åkte enda från Göteborg till Malmö för att gå på en juggefest för att se en värdelös sångerska och bönder som dansar folkdans. Men då undrar jag, vem tvingade henne att åka hela vägen från Göteborg och vem tvingade henne att gå på juggefest. Antar att det var hennes val så varför gnälla och klaga så mycket då?

Jag tycker trots att det var så lite folk, så var festen bra och Karleusa var lika grym som vanligt. Varför gillar jag henne så mycket? Jo för att hon inte är som alla andra, hon vågar sticka ut och hon är en sån människa som man antingen älskar eller hatar! Visst hela hon är opererad typ, men jag tycker hon ser fär jävla bra ut ändå. Ser ni den kroppen? Hon har fött 2 barn, svårt att tro. Hon är en stor stjärna världen över för balkanfolk, hon har ALLT och hon är en fotbollsfru. Hon har det livet som många bara kan drömma om att ha. Det är det jag hade att säga om henne och festen :)





Ps. Sen var jag och Tamara lätt festens snyggaste brudar :)


Nisam kriva sto sam kao vatra ziva



Lovers, haters and fuckers!
Har ni saknat mig? Tänkte jag ska ta tag i bloggandet nu, försöka i alla fall. Ser ju på statisken att ni fortfarande är en hel del kvar som kollar in varje dag. Gör mig glad faktiskt, så nu får jag göra er glada tillbaka :)

My new lovers



RSS 2.0