Nu säger jag hej då...

...för denna gången! Japp, jag slutar blogga. Kanske inte för alltid, men för ett tag framöver nu. Jag orkar faktiskt inte & är noll motiverad. Finns ingen speciell anledning till det, bara något jag känner. Jag kommer tillbaka när jag känner mig sugen på att blogga & när jag känner att jag har något intressant att blogga om. Ta hand om er så länge, så hörs vi när vi hörs!


Världens bästa fyller 23 år

Grattis på 23-årsdagen min älskade Vlado! Så mycket jag vill säga till dig, men orden är inte tillräckliga för att beskriva vad jag känner. Önskar att lyckan följer dig genom livet, varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund. Du förtjänar allt det bästa bara för att du helt enkelt är bäst! Du gör världen till en bättre plats.  Älskar dig nu & för alltid ♥




Srecan ti rodjendan sunce moje drago
volim te volim ti si moje blago
neka ti cvece u zivotu cveta
i srecan zivi mnogo, mnogo leta♥

Lilla flicka, du har mycket fint öga



Jag brukar ofta få komplimanger för mina ögon, och ibland är det just efter ögonen som folk kommer ihåg mig. Jag som lever med mina ögon varje dag, har svårt för att se det speciella med dem, men idag förtrollas även jag av mina vackra ögon :) Kan ni gissa vad det första var som Vlado la märke till när vi träffades första gången?

Världens största äpple





Jag överdriver inte, Vlado hittade typ världens största äpple när vi handlade på Willys. Det normalstora äpplet såg ut som en liten plutt i jämförelse, haha. Vlado vet hur mycket mamma älskar äpplen så vi köpte det gigantiska äpplet till henne. Hon var som ett litet barn på julafton när hon fick det.

bilder från maskeraden


Nöjd med håret!



Här är det slutgiltiga resultatet på mitt hår efter flera blonderingar & några hårtvättar med silverschampoo! Det sliter mycket på håret, men jag är så nöjd med resultatet. Och i skolan har jag fått en massa komplimanger för det. Inga konstigheter så klart :) Är man snygg så är man!

Skor jag inte skulle tackat nej till!





fullspäckad helg full med kärlek

Hej läsare!

Av rubriken att tyda så kan ni nog förstå att min Vlado har varit här i helgen. Det förklarar även min sega uppdatering i bloggen. Men som vanligt så vill jag passa på att spendera så mycket tid som jag bara kan med honom när vi är med varandra, därför får bloggen vila under den tiden. Men nu är jag här igen, ensam & har all tid i världen. Trots att vi inte har gjort så mycket så har vi ändå hunnit med en hel del under våra 2 dagar tillsammans. I fredags kollade vi på en film som fröken Neli www.nelilicious.blogg.se/ bloggade om för inte så länge sen. The stoning of Soraya M. Det visade sig att Vlado hade den på datorn, så jag bad honom ta med den. Jag brukar aldrig gråta när jag kollar på filmer (förutom när det gäller Armageddon), men när vi kollade på denna så var det inte bara att jag snyftade & fällde några tårar. Jag störtlipade & fick svårt att andas för att jag grät så mycket. Det finns inga ord för att beskriva vad jag kände & hur hemskt jag mådde när vi kollade på den. Jag störtlipade & Vlado sa gång på gång "fyy faaan..jävla idiot. Fy faan!" Jag vill inte avslöja för mycket om filmen om det är någon av er som vill se den för jag rekommenderar verkligen att ni gör det. Men för att nämna lite vad den handlar om så kan jag säga att en helt underbar ung kvinna döms till att stenas till döds trots att hon är oskyldig till brottet hon blev dömd till. Den utspelar sig i Iran & den är verklighetsbaserad. Jag har stor respekt för alla religioner, men när jag ser att detta faktiskt fortfarande är vanligt bland muslimer så är jag verkligen tacksam för att jag inte är muslim. Hur kan man göra något så otroligt grymt mot en människa? Kommer aldrig kunna förstå det. Men som sagt, se filmen, den är absolut sevärd!

Nog om hemska saker nu! Vi hann även med ett kort besök till brorsan, fast det var igår dock. Vi skulle hämta en annan film från honom som både jag & Vlado ville se. Percy Jackson, den som nyligen gick på bio. Handlar om Poseidons son. Tror det var Poseidon, någon utav gudarna i alla fall. Inget speciellt med den filmen tyvärr, vi hade högre förväntningar om den. Hur som helst blev det en hel del flum hos brorsan & även några kort tagna. Har även ett filmklipp som är inspelat när vi flummar strax innan vi åkte hem till honom.

Vad har vi mer gjort? Vi hann med ett snabbt besök till Smålänningens marknad eftersom brorsan ville köpa en canvas-tavla. Det är fan inte lätt att som ensam tjej följa med 2 killar som är ganska barnsliga av sig. Dom skulle pilla på allt & slänga upp saker & ting som jag sedan skulle fånga. Och nej, det var inte allt. Helt plötsligt ser jag Vlado & brorsan börja fäktas med svärd mitt i affären & göra massa ljud. Jag som vanligtvis inte brukas skämmas vände mig om & låtsades inte känna dom, haha. Men kul var det :)

Det har varit en helt underbar helg & jag längtar redan tills nästa gång vi ses. Kärlek är det bästa som finns! I love you ♥




Den här bjuder jag på!



Vilka roliga grejer man kan göra med mobilen. Haha jag höll på att "dööö" när jag fixade denna. Mina eller min kind rättare sagt har fixat en röv mitt i fejjan, haha. Och kolla mina ögon, jag är en gremlin. Håret blev dock ganska coolt :P Här får ni orginalbilden med


Solen tyckte synd om mig

Det verkar som att solen tyckte synd om mig inatt när jag undrade vart den hade tagit vägen. Så imorse när jag vaknade såg jag att den var på god väg att dyka upp :) Det gillar vi! Så idag ska jag passa på att gå några äranden och fixa lite papper. Så viktig jag känner mig, haha. Nä men det måste fixas så lika bra att få det gjort. Annars har jag inget annat planerat, får se vad eller om man hittar på något senare idag.
Några tips kanske?

Lika dryg som YES...

...det är precis vad min blogg är den senaste tiden. Jag har verkligen inte haft motivation till att blogga dessa dagar. Och har jag bloggat så har jag typ skrivit bara 2-3 meningar ungefär, bara för att ha gjort en uppdatering. Det är ganska tråkigt faktiskt, men sen vet jag ju också att det går i perioder. Så jag tror att det kommer ändras inom kort & att jag kommer få blogglusten tillbaka. Det får vi hoppas i alla fall.
Påsklovet har börjat ganska drygt med, vädret gör så man vill sova hela tiden. Vart tog solen vägen?
Hur som helst, nu ska jag titta vidare på Farma utan ljud, jättekul! Godnatt läsare!

Kanske lite ego?





Lite egovarning att ha bakgrundbild på sig själv både på datorn & mobilen?

Lekstuga med storebror & lillasyster

De senaste 2 dagarna har jag & bror typ haft heldagar med varandra. Jag har nästan bosatt mig hos honom! I förrgår drog jag dit med halva mitt rum, plattång, volumaster, massa hårprodukter & smink. Jag bestämde mig för att faktiskt fixa slingan i luggen igen. Det tog mig cirka 3 timmar att hålla på & bleka. För jag sköljde ur & blekte igen flera gånger. HEJ HÅRINPACKNING! Just nu är min bästa vän silverschampoot, men det kommer bli bra.
Förutom att jag har blekt sönder min lugg så har jag & brorsan flummat en massa med att klä ut oss & ta en massa kort. Det hände igår dock... Men kul har vi haft så självklart ska vi bjuda på fler bilder än bara dom 3 som ni kan se lite längre ner.



Märks det att det skiljer 5 år mellan oss?

Hristos Vaskrs!



Hristos Vaskrs/ Glad Påsk

Kul med syskonen Draguljevic





Det är inte ofta man har tråkigt med oss!

Dödens bro



När jag gick över den här "bron" i somras så höll jag helt ärligt på att skita på mig (ursäkta ordvalet). Ostabila små trästockar & vissa som fattades här & var. Räcket var ju inte mycket att hurra över heller. Jag var livrädd & det tog mig säkert 5 minuter att komma över. Minns hur mamma, pappa & brorsan skrattade åt mig. Men vem fan vill ramla i det äckelvattnet egentligen? Usch, det värsta var att jag sen var tvungen att gå över igen för att komma tillbaka till bilen. Aldrig mer säger jag bara.

Glad påsk



Mitt färgglada påskägg med söta fötter & jag önskar er alla en Glad Påsk! :)

RSS 2.0