Valborg

Planerna för Valborg blev inte av. Vi skulle åka till Jkpg å fira valborg i stadsparken. Minns det sen vi var små hur vackert det var. Men av vissa anledningar så blev det inte av. Till en början var jag rätt sur, men sen fick det vara. Jag å brorsan bestämde oss för att promenera till stan å kolla in majbrasan. Hördes med Lalla på msn strax innan vi skulle gå å kom fram till att hon ska hänga på. Så vi möttes på stan å tog en fika, en latte blev det för mejj. Å när vi skulle gå beställde jag en till latte, sen gick vi till Åbroparken å satte oss vid vattnet å väntade in att brasan skulle tändas. Nån minut senare kommer det fram en kille till oss å presenterar sejj å säger glatt att han fotade oss lite spontant utan att vi märkte det. Killen jobbar för Värnamo Nyheter, så han var där å fotade å ville ha våra namn. Så WOHOOO jag kommer vara med i tidningen, jag är en kändis :D haha vi fick se kortet å det såg lagom roligt ut. Men den bjuder jag på :) Frusna blev vi, men till slut kom brasan igång. Väldigt fint var det, men bäst var det när fyrverkerierna drog igång. Älskar lukten av fyrverkerier :D Sen skulle vi dra till fiket igen å där träffade vi på Heken. Gav honom en stor kram å gratulerade honom till förlovningen. Sen kom vi in på gamla minnen å skrattade gott åt det. Vi var grannar med Lalla å Heken+ resten av deras familj i mååånga år. Så vi har känt varandra sen vi var små. Dom har alltid varit mina favvo-albaner :) Har saknat er ska ni veta. Vi skildes åt där med syskonen Shatri , å brorsan å jag promenerade vidare genom stan där vi träffade på Azra, oxå en vän sen många år tillbaka. Vi är grannar nu med men ändå har man inte träffat henne på länge. Kul å snacka ut å driva som förr i tiden. Detta behövde jag ikväll. Inga planer, inga förväntningar, men ändå hade jag kul.
Å seee där, ännu ett happy-inlägg :) Nu blir det läggdags iaf, gonatt!

     

1. Jag strax innan avgång till stan
2. Jag å Lallisen fikar loss
3. Brorsan, jag å Lalla sitter å väntar på att Maj-brasan tänds
4. Syskonen Shatri-Gullepluttiga dom är
5. Jag å Heken- Värsta rolig man ser ut på kortet, men får bjuda på det med.
6. Den omtalade Maj-brasan. Bilden är inte den bästa men man ser att det brinner.

Pinki

image503
Imon blir den förhoppningsvis MIN! Älskar denna MP3-spelaren, eftersom den är så JAG. Å därför ska den få heta Pinki. Fick det smeknamnet av Sasa från H-stad som numera bor nere i jugge. Saknar den grabben, men förhoppningsvis ses vi när jag kommer ner :) Wohooo, ett glatt inlägg.

Magdalena, min solstråle tack för att du piggade upp mejj. Så mycket ett "Jag älskar dig" kan betyda asså. Tänk på det...
Ser framemot söndagen å tisdagen då jag å Magdalenis ska umgås :) *Håller tummarna för fint väder*

När ska det vända?

Nu har jag öppnat upp mejj å sagt det jag behövde säga. Visste att det skulle sluta så här, men det blev för mycke att hålla det inom sejj. Det exploderade inom mejj till slut. Nu har jag lättat på hjärtat, men ändå känns det som att jag förlorat en viktig bit, en bit som var en del av mejj. Men man måste respektera andras val...Jag är själv trött på att bara blogga om negativa saker. Jag önskar jag hade glada saker att blogga om. Minns när jag jämt fick beröm för hur bra jag skriver å att min blogg är så rolig att läsa, vill att det ska vara så igen. Jag vill att det ska vända nu, å jag ska kämpa för att det ska göra det. Även om det blir i helt nya banor, för det är nog det som är meningen. Vara fast i det förflutna eller öppna nya vägar å möjligheter? Visst det är svårt, men många svarar nog samma sak på den frågan.
Nu får det räcka för den här gången... Spännande å se vad som kommer härnäst. Trevlig valborg på er, min blev iaf inte som planerat!

Frugan å Laki

Har sånt behov att träffa frugan å Laki! Fyyy faaaan vad jag saknar er :(
Jag har insett att jag verkligen måste bort från denna förbannade hålan.

image501

image502

Mischko

Igår när jag kom hem från jobbet så säger mamma: Kolla i tvättkorgen, jag slängde i din tvätt men vet inte om den behöver tvättas. Ja men vaffö slängde du in det i tvättkorgen då innan jag kom hem undrade jag, men gick ändå till badrummet för att titta efter. Då upptäcker jag nåt som rör sejj å blev livrädd. Sen var min första tanke: Nä inte en kattunge igen väl? Men så kikade jag ner i tvättkorgen å där ligger världens minsta lilla harunge. Kan inte varit gammal alls. Då hade min OSMARTA far hittat harungen vid bilden precis när han skulle hem från jobbet. Så tog han med sejj den till oss för att visa den å sen typ slänga honom i skogen. Fyyyy vad lessen jag blev... För harmamman vill inte ha harungen längre om den varit i kontakt med människor. Höll honom jättelänge å sen gick jag å mamma med honom till skogen för att lämna honom där. Både jag å mamma var inte långt ifrån att börja gråta för att vi tyckte så synd om honom. Vilken underbar varelse. Hoppas du lever fortfarande sötnos. Jag å mamma döpte honom till Mischko. På så kort tid blev jag helt förälskad i det lilla djuret, så kan inte ens förstår hur det kan finnas människor som inte tycker om djur. FYYY på er!

Saknar dejj Mischko :(

image500

CECA

Kunde inte tro att det var sant men CECA kommer till Malmö igen 31 maj. Glädjetårarna kom när jag insåg att det var sant. Brorsan å jag har sagt att vi kommer åka hur som helst, vare sejj nån vill hänga på eller inte. Det ska inte hindra syskonen Draguljevic :D Men bäääst är att frugan ska hänga på, tror jag iaf :D Jag ringde upp brorsan först för att säga det å sen sa jag: Aaaa men nu måste jag ringa Sandra å boka upp henne :D Frugan är lika störd som jag typ (kako je lepo biti glup), så vem vill inte ha med henne på fest liksom? Å hon missade ju Ceca sist hon var här, så det får bara inte hända igen. "Cekaj moram da spustim casu prvo, är det saaaant?" sa hon när jag jag sa att Ceca kommer. Haha vi kommer vara dom som lipar av glädje i Malmö. Shiit vilken känsla, trots att man redan har sett henne. Bara tanken när hon sjunger Beograd å Nagovori får mejj att rysa som fan. Jaooo här ska det festas :D Förhoppningsvis hänger Laki på oxå :D :D :D
Detta behövdes för att pigga upp deppiga Jasa :D

image499

Hristos Vaskrse

Glad påsk till alla ortodoxa

image498

Bio mi je dobar drug

Denna låten älskade jag när jag var liten å än idag gillar jag den. Tror att fler tjejer än vad man anar, känner igen sejj i texten.

On je bio tako lep
jos u meni zivi san
da ga volim beskrajno
makar samo jedan dan


A nije, nije znao on
za tu tajnu srca mog
nije mogo ni da sanja
moja nezna osecanja


Dok sam nocu plakala
vrtelo se sve u krug
nista nije znao on
bio mi je dobar drug


Tajne mi je pricao
ljubav ga je mucila
a ja sam ga volela
a ja sam ga ljubila


Gluposti!

Eftersom det är så poppis med listor så kommer jag oxå med en här. dom är iofs på jugge så synd för er som inte fattar. Går ut på att man ska blanda låtarna i musikspelaren å efter varje fråga byta låt å skriva ner den som svar. Vi gör ett försök.

Jel ce sve biti uredu?
Amadeus Band- Dozvoli mi da te zaboravim
Kako te tvoji drugari gledaju?
Divlje jagode- Motori (Yes, jag är en MC-tjej haha)
Hoces se udati?
Ceca- Idealno losa (Idealna zena znaci :P )
Pesma o tvojoj najboljoj drugarici?
Ana Kokic- Od jednom
Prica tvog zivota?
Riblja Corba- Srbija (Haha klockren)
Kako ti bilo u srednjoj skoli?
Sasa Matic- Pogresna (HAHAHA)
Kako mozes da nastavis u zivotu?
Seka Aleksic- Hirosima
Sta je najbolje sa tvojim drugarima?
Anica Milenkovic- Moja sreca netraje (Jo det lät ju verkligen positivt)
Kako ces veceras da provedes?
Ivana Jordan- Bomba (Mer eller mindre ja, MINST sagt)
Koja pesma podseca na tebe?
Dara Bubamara- Dobro jutro nikome ( Pa da znas, haha)
Kako ti ide zivot?
Tose Proeski- Oj devojce ti Tetovsko jabolce ( Da ja sam postala makedonce iz Tetovo :D )
Koju pesmu ce ti pustiti na tvoju sahranu?
Cira- Volim piti i ljubiti (Haha bas ce biti vesela sahrana bar)
Koju vrednost imas u svetu?
Danijela Vranic- Da nevidi ona
Hoces li imati dobar zivot?
Dara Bubamara- Golube
Sta misle tvoji drugari o tebe?
Tose Proeski- Cija si ( Haha eee do moga...)
Ima li neko ko te zeli?
Dragana Mirkovic- Luce moje (Bas nema nikakog smisla)
Kako da zadovoljim samu sebe?
Zeljko Samardzic- Ohladi ( Najboljeeee tako :D )
Sta trebas uraditi u zivotu?
Dram n´zez- Dunav (HAHAHAH det är det längsta more jag kommer komma asså)
Jel ces ikad imati decu?
Ceca- Manta, manta (Haha kad napravim neku glupost? I don't think so)


Direkt ur hjärtat...

Hur länge ska besvikelsen vara?
Hur länge ska man känna sig undanputtad?
Hur länge ska man känna sig mindre värd?
Hur länge ska man orka?
Hur länge ska man kämpa?
Hur länge ska man hålla tyst?
Hur länge ska du hålla på så här?

Tills allt känns som vanligt igen!
Tills man blir starkare & står emot!
Tills man inser att man är värd det bästa!
Tills man inte orkar mer!
Tills man inser att det finns viktigare saker att kämpa för!
Tills man får nog & inte orkar hålla det inom sig själv längre!
Tills du mår som jag!

Min åsikt betyder lika mycket som din!
Jag är värd lika mycket som du!
Jag förtjänar också det bästa!
Inser du inte det, kanske du inte ens bryr dig.
Eller gör du det?

Ett värmande ord, ett vänligt leende, en kram! Är det så mycket begärt?

I JA POSTOJIM!

You Rock My World!

Idag när jag kom hem från jobbet låg det ett lite större kuvert på min säng. Avsändare: Kristoffer Amiridis! I Kuvertet visste jag redan vad det låg. En söt, tunn brojanica från Grekland å ett vykort. Satt å skrattade för mejj själv när jag läste vykortet. Kriss är allt en knasig grek :D Men det är därför jag tycker om honom så mycke. Tack för att du gjorde min dag å tack för den underbara brojanican. Puss på dejj!

image493

  


Snart kommer han hem...

Efter nästan 3 år så kommer han hem :) Min favvo-Gustavo!  Genom hela gymnasietiden så var det han som alltid fanns där för mejj. Han var den som skrattade med mejj åt allt alla andra inte tyckte var roligt, men som vi tyckte var världens roligaste. Han var den som satt med mejj i kafeterian å tröstade mejj när jag var lessen. Vi kunde sitta i skolan till kl 18.00 varje dag å prata om exakt allt, enda tills vaktmästaren kom å skulle låsa skolan. Vi gjorde dom mest dumma sakerna som man kunde göra... Mååååånga minnen har vi från den tiden. Sen efter min student kom nyheten att han skulle flytta till Chile. Först trodde jag inte på det, utan trodde att det bara var nåt han sa. Men så kom den dagen då han verkligen flyttade. Å kvällen innan hade vi picknick i parken som ett avslut på nåt underbart. Många tårar blev det den dagen. Nu nästan 3 år efter så kommer glädjetårarna. Nu är det dags att ta igen alla dessa år. Fy faaan vad jag har saknat dejj!

image492

Så sant så...

Nebudi nikad ono sto nisi
Gospodar svog zivota budi
Neglumi srecno kada si tuzan
I bas te briga sta kazu ljudi

Zaplaci kad ti se place
Netreba suza da se krije
Zapevaj kad ti se peva
I napi se kad ti se pije


Putevi nase nekom su znami
I taj nas neko gleda s neba
I zato budi ono sto jesi
Uvek i svuda jer tako treba

Så sant som det var skrivet...

Glasögon-Jasa

Idag gott folk.. Idag gick jag ut med mina glasögon för första gången sen jag var 16 år. Har sen dess bara använt linser. När jag var en glasögon-tjej så var jag väldigt osäker å gömde mejj typ för allt å alla. Så fort kameran var framme så drog jag av mejj glasögonen snabbare än blixten. Så när jag skaffade linserna vände det helt å jag blev en helt ny människa som vågade synas å höras.. Men nu har jag kommit fram till att man kan se riktigt snygg ut i glasögon med. Beror ju på vilka bågar man har, å mina var inte det minsta fina. Jag bokade tid för synundersökning, för nu har jag bestämt mejj för att skaffa nya, snygga glasögon. Optikern sa att jag var tvungen att gå utan linser helst nåra timmar innan undersökningen. Men eftersom jag ser väääldigt dåligt så bestämde jag att ta på mejj mina gamla glasögon på väg dit å skita i vad andra tycker. Jaa jag hann komma en bit på vägen men sen skrattade brorsan åt mejj så jag tog av mejj dom å fortsatte blind genom apoteket å stan. Kunde nästan nudda med näsan vid kortmaskinen för att jag skulle se vad det stod. Å kände mejj tvungen att förklara både på apoteket å fiket att jag inte såg något utan linser. Dom skrattade lite gott åt det å sa att dom nästan förstod det. Väl hos optikern visade det sejj att min syn blivit pyttelite bättre. Inget som gör nån större skillnad men lyckan var stor hos mejj :) Nu återstår det bara att välja bågar. Självklart har jag fastnat för dom dyraste men jag får tänka på saken lite till å be andra om smakråd. Nu mina kära vänner, nu ska ni få se hur jag såg ut idag med mina gamla glasisar som följde mejj genom högstadiet å första året på gymnasiet. Detta bjuder jag på :)

image491

Göteborg-Jasa,Bata,Tamara & Kriss

Igår åkte jag å brorsan till strålande Göteborg. Först var det mulet å vi blev lite deppiga eftersom vi hoppades på lika fint väder som vi hade dagen innan. Men vår besvikelse varade inte länge som tur var. Blev strålande fint väder sen. På väg till GBG svängde vi in till GVD hos Magan för att lämna av presenten vi köpt till Hugo. Världens sötaste dojjor med svenska flaggan på :D
 
Sen åkte vi vidare till Jööötebååårg. Runt 12 träffade vi Tamara i Nordstan å sen gick vi runt i affärerna där å glodde. Hittade väääärldens finaste skor som jag bara var TVUNGEN att köpa. Fanns i grå å rosa färg... Ville egentligen ha dom gråa för dom passar till allt med fanns bara rosa i strl 36 så det fick bli dom. Men sen gick vi vidare till nästa HM å då hittade jag dom gråa i min strl å ville byta men då var jag tvungena att gå tillbaka till bilen å hämta dom andra skorna. Men vad gör man inte för ett par skor typ? Så nu har jag dom gråa å jag kan inte sluta kolla på dom. 10.5 cm hög klack, haha kul det kommer bli att gå runt i dom nere i jugge. Komma hem till Sverige med kryckor,haha.

Seeeen så hörde jag av mejj till GrK-BrK A.K.A Kriss å frågade om han hade lust att träffa mejj. Tro fan att han hade det :) Så runt 14.30 mötte vi upp honom å hade kramkalas :D Sen så ville jag ha MAT å gnällde hela tiden hur hungrig jag var. Tog oss en timme typ att bestämma vad vi skulle äta å till slut blev det Mc Donalds. Min hamburgare slank ner på nolltid medans Kriss inte ens åt upp halva. Mes :P Sen så satt det nåra juggezigenare bakom oss som vi hade väldigt kul åt. Dom hade med sejj egen fika till Donkan... Haha seriöst, pinigt värre. Riktiga juggekakor hade dom med sejj å Cola från Lidl. Sen skulle dom väl ha kalas åt en unge där som hade en vit klänning med en massa krimskrams på å inte nog med det: Ungen hade en PRESENTROSETT i håret. HAHA  jag kunde inte sluta skratta åt det...stackars barn!
 
Efter att vi blivit mätta å belåtna promenerade vi därifrån å drev runt. Satte oss i EMO-trappan som Kriss kallade den (det var den va?) Tydligen heter den Lejontrappan oxå. Vi satte oss längt ner vid vattnet å jag ba kände en äcklig känsla genom hela kroppen när jag skulle sätta mejj ner. Tänk å ramla ner där... Fy bullen vad läskigt. Mysigt var det, men jag plågades av en hemsk huvudvärk. Brorsan fick ragga huvudvärkstabletter åt mejj, men dom han frågade fattade inte svenska. Så där kom räddaren i nöden, nån tjej som hörde att vi behövde huvudvärkstabletter. Så kom hon fram med nåra guloranga piller. Det gjorde så ont så jag brydde mejj inte om det var värktabletter eller knark, jag tog dom ändå. Till er information så var det voltaren :D Men jaaa jag fick en energikick efteråt så man vet aldrig, haha.  Tack snälla rara främling för tabletterna! Nää men det var en helt underbar dag. Tamara blev retad för att hon pratar så långsamt å Kriss blev retad för slemmet han spottade på sin sko som sen vägrade lossna. Å syskonen Draguljevic skrattar som galna som vanligt. Haha aaaw Krissen, du ska inte skämmas för slemmet. Kunde ha varit värre :P Vi avslutade vår roliga dag med en fika på Condeco (var det rättstavat?) Drack världens godaste latte. Där skulle jag hänga varje dag om jag bodde där :D Vill tacka er alla för en underbar dag. Så kul har jag inte haft på ett tag, å med tanke på allt som pågår så behövde jag verkligen komma bort lite å ha det skojj. Ni är guld värda. Saknar Tamar å Kriss redan.
Måste ju dessutom nämna att jag såg en kändis..WOHOOO.. Mohamed Said såg jag. Förmodligen säger det er inte så mycke. Det är killen som spelar Karim i Andra Avenyn. Å jag är ju ett stort fan av den serien så jag såg ut som en liten unge som precis sett en idol, när brorsan sa att jag ska kolla vem som sitter på bänken till höger om mejj. Haha borde frågat om autograf ju... Nästa gång :P  Där är han, längst till vänster!
 
 

                             

  

Shoppingrunda i VÄRNAMO

Gult linne, gula shorts, gula skor! Vem säger att gult är fult? Inte jaaaaaaag :D Fränigt värre... Bilder får ni inte se för det gick inte att ladda upp, haha. To bad!


Nu var det min tur...

...att bli uppvaktad! Skulle ju med på träning med brorsan å Jehona, men när jag fick reda på att passet är 1.5 timme lång så fick jag smått panik. Ska lägga mejj kl 21 å skulle inte hinna med att duscha, föna å platta håret. kl 4.45 ska jag upp. Anyways... Så frågade brorsan om jag kunde möta upp honom vid garaget för att han hade nåt till mejj. Så det gjorde jag å då fick jag ett megastort kuvert. Kan det vara strl A3? Eller är det A6? Haha minns inte sånt, men det är mindre viktigt. Ni kan inte ana vad jag fick asså. Eller jo det kan ni nog nu för ni ser förmodligen bilden ju. Så MYCKET bättre present än vad brorsan fick igår. Jag fick en affisch på NOVAK DJOKOVIC! OMAGAAAD, det jag önskat mejj så länge. Så nu har jag satt upp den på min garderob precis framför min säng. Novak kommer vara det första jag ser när jag vaknar varje morgon. Snacka om bra start på dagen :D Tack så mycket broooor, du har gjort din syster-lyster väldigt glad :D



image454

Uppvaktning

Igår fick jag en lysande idé! Jag skulle uppvakta min kära bror. Så efter jobbet svängde jag in til Willys å köpte ett paket Wiener Nougat som han älskar, ett vykort å en trisslott. När jag kom hem slog jag in det i ett fint paket, men inte allt för fint eftersom jag är kass på att slå in presenter. Sen ritade jag en skattkarta å kryssade där skatten är gömd (i hans skafferi), å så klistrade jag fast skattkartan på hans ytterdörr så han skulle se den på en gång när han kom från jobbet. På vykortet skrev jag: Ibland behöver man bli uppvaktad på en helt vanlig dag. Kram från din Syster-Lyster. Haha jag tycker själv jag var rolig när jag gjorde detta å min bror blev väldigt glad när han såg presenten, å tur var väl det. Dock vann han inget på Trisslotten. Haha i vykortet klistrade jag in den bilden på mejj å brorsan när vi var mindre. Den bilden som jag har i det nästsenaste inlägget. Uppvakta era nära å kära på en helt vanlig dag, det kan betyda mer än vad ni tror. Å att jag fick min bror att må lite bättre för stunden iaf, tycker jag var en fin present till mejj själv oxå :)
Idag blir det gymnastik efter jobbet men brorsan å Jehona. Haha hur ska detta gå?

Tose Proeski-6 månader

Idag är det exakt ett halvår sen Tose lämnade oss. Tiden går skrämmande fort... Å fortfarande är det lika sorgligt, som den dagen han gick bort. Det känns fortfarande lika overkligt å jag tror att det alltid kommer kännas så. Hoppas du har det fint där uppe Tose. Vi tänker på dejj (L)

image452

Syskonkärlek

image451

Fan vad vi äger med våra träningsoveroller å våra SUPERSNYGGA skor! Hahaha

Zvezda-Partizan

image450
Nu börjar matchen mellan Zvezda å Partizan! Jag har laddat med mina nyinköpta Zvezda-strumpor från MQ. Tänkte vara frän i dom i GBG på söndag med :) Tycker lite synd om mina svart-vita strumpor, för dom är faktiskt fina. Men Zvezda är Zvezda! Å alla vet da Jasa Voli Zvezdu (L) Nu ska jag hoppa ner i soffan å titta på matchen å käka lite popcorn va. NAPRED ZVEZDOOOO!

Sve sam suze...

Sve sam suze potrosila na tebe
snove svoje jos cuvam za nas dvoje
sve sam suze, samu jednu nisam
pusticu je na kraju kad te pogledam

Wiiii

Eftersom det inte längre är nån hemlis (upptäckte jag i Mikas blogg), så kan jag oxå passa på att gratta Magan å Jocke till förlovningen! GRATTIS :) Å grattis till mejj som lyckades hålla tyst om det fast jag ville berätta för alla typ :P Haha inte märkte man ringen på Magans finger i lördags förens hon kom in mitt i allt sjungande (Sing Star) å visade upp fingret med ringen på. Jag slängde iväg micen på en gång å hoppade upp å sa: ÄR DET SAAAANT! Å kramade henne jättehårt när hon sa att det faktiskt var sant att dom förlovat sejj. Man blir så glad när det går bra för ens vänner, det förtjänar ni. En dag kanske jag oxå kommer vara lycklig :)
När man ser på Magan som är förlovad å har en liten son så inser man att vi inte är några små barn längre, även fast man kan tro det ibland. Nya tider...

Förvirrad jävel

*Jasa*[-Båring-] säger:

förresten visst är det hemskt att Engla har blivit mördad?

guess what....i made lunch for tomorrow...oh not for you just me =) säger:

ahha jag trodde inte JAG kvar kvar

*Jasa*[-Båring-] säger:

men det är du

guess what....i made lunch for tomorrow...oh not for you just me =) säger:

ja jag veeet jag såg d innan...d ba högg till..

guess what....i made lunch for tomorrow...oh not for you just me =) säger:

man hoppades ändå att hon skulle hittas levande...men tro alla egentligen visste att hon va död

*Jasa*[-Båring-] säger:

mmm

*Jasa*[-Båring-] säger:

det är sorligt...

guess what....i made lunch for tomorrow...oh not for you just me =) säger:

mmm

*Jasa*[-Båring-] säger:

tycker man borde få dödsstraff i värnamo

guess what....i made lunch for tomorrow...oh not for you just me =) säger:

i värnamo?

*Jasa*[-Båring-] säger:

haha
*Jasa*[-Båring-] säger:

i sverige menar jag

*Jasa*[-Båring-] säger:

haha
guess what....i made lunch for tomorrow...oh not for you just me =) säger:

HAHAHHAHA

*Jasa*[-Båring-] säger:

usch vad hemskt att jag skrattar mitt i allt

Märks det att jag är förvirrad eller?


Can you do this?

image449

jasaa.tråkigblogg.se

Tyvärr inser jag själv hur tråkig min blogg har blivit. Har inte nåt att skriva om längre känns det som... Å absolut inget kul. Jag bara jobbar, å hur kul är det att skriva om hur det varit på jobbet varje dag? Nä inte speciellt kul i längden.

Har varit iväg i jkpg å gvd nu i helgen. Det är väl det enda som är värt att nämna som varit kul. Känns bra att träffa Magan å Hugo så pass ofta som jag gör. Jag är glad att dom finns i mitt liv.

För övrigt vet jag inget annat längre. Jag vet inte vad jag vill göra av mitt liv! Det jag vet är att jag inte vill vara kvar i Värnamo. Jag har min tjänst fram till 30 juni, 3 veckor senare ska vi förhoppningsvis åka ner till jugge i nåra veckor. När vi kommer hem vill jag ta tummen ur röven å se till att komma ifrån den här skithålan. (Vet vad teta å sidney tänker nu). Frågan är om man ska satsa på Jönköping eller nåt annat ställe? Jag vill lära känna nya människor oxå. Börja ett nytt liv kanske? Känns som jag å min bror turas om med att vara deprimerade. Nu är det jag som känner mejj riktigt  deppig. Helt ärligt, jag känner mejj så jävla ensam här å jag orkar inte hålla det inom mejj längre. Folk får tycka vad dom vill, men jag har rätt att säga det.

Nu har jag nog gnällt färdigt för idag, men oroa er inte, det kommer mer gnäll inom kort ska ni se!

......

Efter sommaren vill jag bort härifrån! PÅ RIKTIGT!

Yes!

Så här kul har jag på min planeringstid på jobbet :D

image448

Skinny 20 år

Idag fyller min soulmate 20 år! Grattis på födelsedagen ljepotiiiiice moja :D Hoppas att lyckan följer dejj genom livet å att du som 20 åring träffar mejj mååånga mååånga gånger :D
Zelim ti sve najbolje i najlepse sto se nekom moze pozeleti. Jag är så glad för att ha fått en ny vän, å jag hoppas att vi ses snart igen. Vem ska sjunga Kako je lepo biti glup, med mejj mitt i natten om inte du liksom? :D

Ja må hon leva. ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år
image447

Shoppingrunda i jkpg

Lördagen började med att Magan ringde mejj kl 8.25 fast jag hade tänkt mejj att gå upp kl 9.00. Vi pratade en stund å sen tyckte jag inte att det var någon idé att ligga kvar i sängen, så jag gick upp å fixade mejj. Kl 10 skulle vi åka till Gislaved å plocka upp Magan å Hugo å sen skulle vi vidare till Jönköping. Bata skulle bada på rosenlundsbadet med sina vänner å jag å Magan skulle leta efter kläder till Hugos dop, fast jag hela dagen gick å sa Magans dop,haha. Först när vi hade åkt runt 16 km från gvd så visade det sejj att brorsan hade glömt badkläderna i vår bil, eftersom vi åkte med Magans å Jockes. Så det var till att vända å åka tillbaka å hämta dom. Lagom segt kändes det... Sen bara en liten bit utanför Jkpg så inser jag nåt ännu dummare: Jag glömde mitt VISA-kort i min andra jacka hemma i Värnamo? Hur dum får man vara? Gick ju inte att åka hela vägen tillbaka nu för att hämta det. Så jag fick ta brorsans VISA-kort å sen överföra dom pengarna jag slösat.

Vi lämnade av brorsan å sen åkte vi till stan å första affären vi gick in i, där hittade jag hela outfiten till dopet. Kalassött tycker jag å är mer än nöjd :) Sen så fyndade jag å Magan smycken på Glitter. 75% rabbat på en massa fina smycken, det gillade vi :D Sen åt vi på SUBWAY *älskar* Skulle kunna äta där varje dag. Efter rundan på stan så åkte vi till A6, då hade brorsan redan badat klart. Så vi mötte upp honom å gick runt lite i affärerna där. Där hittade jag även ett par svarta pumps till dopet. Inte alltför hög klack, å det tycker
jag var rätt skönt :D Efter denna långa dagen var vi rätt slut å ville åka hem. Till Gislaved hos Magan det vill säga.

Strax innan vi var framme i Gvd, blev jag å Magan något otroligt kaffesugna. Jag som inte ens dricker kaffe.. Men igår tyckte jag det skulle sitta fint. Så när vi kom hem till dom så fixade Magan kaffe, å Jocke upptäckte att det inte fanns någon mjölk. Så jag å Magan åkte till Kvantum för att köpa mjölk. Å så köpte vi bananer å blockchoklad med. Magans härliga idé.. Snitta upp bananerna å lägga i blockchoklad å sen i ugnen så att den skulle smälta. Gudomligt gott var det :D Sen skulle Hugo nattas, å det tyckte bata var jättekul så det fick han göra. Medans vi kvinnor var i köket å fixade. Vi provade dessutom kläder till dopet å var rätt nöjda med det vi valde ut. Sen var det till att åka hem till Värnamo å sova. En helhärlig dag var det verkligen... Det som gjorde dagen perfekt var Hugos underbara skratt. Man blir så lycklig när han är med :D


Gulligt verk av Magdalena :)

image438

Så här ser bilderna ut efter att Magan varit å lekt med min dator :)

You like my frill?

image437

RSS 2.0