30 december 2009

Årets nästsista dag är här & jag tror även att detta kan bli årets sista blogginlägg. Om 4 timmar är Tamara & Oleg framme i Värnamo. Jag har plockat undan lite i rummet, behöver bara dammsuga sen är jag klar tror jag.
Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt & umgås, hela gänget. Kanske kolla på någon film eller spela något spel. Kanske till & med dansa lite kolo, man måste ju värma upp lite smått inför nyår. Jag sover förmodligen också hos bror inatt. Imorgon lär det bli fullt upp, kommer nog bli kö i duschen om jag inte går hem & duschar. Lara kommer imorgon förmiddag med. Sen vet jag hur stressad jag blir när jag ska fixa mig för jag börjar aldrig i tid. Det kanske jag ska tänka på imorgon, haha.
Musiken är fixad, behöver bara bränna en skiva.Hade gärna fixat en till med lite äldre låtar, men har ingen musik kvar i datorn & kan inte ladda ner heller. Fast om jag sätter igång nu, hinner jag kanske hitta några låtar på yucafe (A) Vi gör ett försök i alla fall :)
Jag vill passa på att önska alla mina läsare ett superroligtnyårsfirande, så hörs vi igen nästa år! Ta hand om er :)


Ny LAPTOP

Första inlägget från min splitternya 17-tums ASUS! Så mäktig den känns :) Helsvart& glansig, lyx! Jag var noga med att dom inte skulle sälja skyltexemplaret till mig, för då skulle jag inte vilja ha den. Men den var helt ny & förpackad. Tyvärr finns det ingen bild på hur den ser ut utanpå, men ni får lita på att den är snygg :)
Man måste bara vänja sig vid att knapparna inte sitter riktigt likadant som på den gamla, haha.



2 dagar kvar...

...återstår av 2009! Är det ens lagligt att tiden ska få gå så fort? Dessa dagar lär bli stressiga, imorgon kommer Tamara & Oleg. Sen ska man hinna med att sola, fixa nyårsmusik, lära sig dansa Vlasko Kolo. Aaa det blir mycket att göra, men kul kommer det bli :)
Lara sa att hon kommer ha med sig en överraskning på torsdag när hon kommer hit. Min första tanke vad: Vem fan ska hon ha med sig, vi är ju redan full bil! Haha, men när hon sa att det inte är någon människa så lyckades jag ganska snabbt avslöja hennes överraskning. Men jag berättar inte heller vad det är :P
Igår fick jag hem min gudmliga Hugo Boss-parfym, så fränt jag kommer lukta till nyår nu :)
Jag väntar fler grejer på posten, någon som kan gissa vad?

Fina lockar!

Jag brukar inte vara inne på Kenzas blogg, men av någon anledning råkade jag hamna där & såg hennes fina lockar. Hon använde sig av OBH Nordicas locktång som är extra smal, 19 mm i diameter. Den kostar bara 299 kr med frakt om man beställer genom ON OFFs hemsida, så det kostar inte mycket alls. Jag ville satsa på Babyliss iCurl, plattång & locktång i ett. Men nu vill jag hellre ha den här, billigare, plus att mindre lockar håller bättre. Stora lockar kan jag fixa med plattången.
Så ett tips till er andra som vill ha fina lockar med :)

Spraya LITE innan du lockar, locka, spraya, låt det torka. Borsta ut det försiktigt & spraya igen! Tack för inspirationen Kenza :)
Undra om jag kommer lyckas med det?! Jag vet ännu inte hur jag ska ha håret till nyår *panik*



OBH Nordica - Artist Curler 19 mm

Min bror dissade mitt inlägg!

DRAGI säger:

kommer du ihåg avsnittet av vänner

när ross somnar till brevet som racheal skrivit

oj rachel*

- Jasa - säger:

hahaaaa

DRAGI säger:

hur fan stavas hennes namn?

iaf

- Jasa - säger:

WE WERE ON A BREAK!

DRAGI säger:

18sidor långt

IT WAS 18 PAGES LOOOONG.

ah iaf minns du det?

- Jasa - säger:

YOU FELL ASLEEP?!

aaa jag minns

DRAGI säger:

asliiip?

ah jag tror jag ska läsa ditt blogginlägg...då somnar jag nog ganska fort =)

IT´S THAT LONG =) hahaha

- Jasa - säger:

HAHAHAHHAHA

meeeen vad elakt



Haha, trodde min bror hade något kul att berätta om det Vänner-avsnittet, men han skulle bara dissa mitt LÅNGA inlägg om helgen! Om någon är mästare på att dissa, så är det utan tvekan min bror. Men han dissar aldrig på ett elakt sätt, utan roligt. Även om man är sur när han kommer med dissen, så kan man inte låta bli att skratta efteråt!

När vi var i Ullared för några månader sen, provade jag såna vanliga ankelboots utan klack. Då kläcker min bror: Du hade ett missat samtal av Robin Hood!
Man måste nog vara med för att fatta det roliga med dissen. Men jaa såna stövlar ser ju ut som Robin Hood-skor, så jag tror jag skrattade i minst 10 minuter efteråt.

Medeni Mesec- Guca

Alla som känner mig någorlunda vet att jag ÄLSKAR trubaci (blåsorkester), så när jag för en halvtimme sen ungefär fick höra denna låten så blev jag genast glad. Musik som berör mig, haha. Sen när jag hörde att dom sjunger om Pozarevac med, tyckte jag att låten blev ännu bättre än vad den redan är. Nu dansar vi lite kolo va :)




Nasa Guca ovog leta od veselja nek procveta,
zlatna truba nek se cuje, gde je srbin, pesma tu je....
Srbija u malo tu je, stara pesma nek se cuje.
Negotin i Kragujevac, Smederevo, POZAREVAC!
I nislije meraklije, krusevljani carapani.
I trubaci Novog Sada, Valjeva i Beograda



Underbar helg!

Hej läsare!
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Jag har haft fullt upp de senaste dagarna, för att inte tala om helgen.

I fredags var det till att stiga upp tidigt, göra sig fin & hoppa på tåget som skulle ta mig till vackra Helsingborg. Dock hade jag 2 byten innan jag var framme. Ett byte i Alvesta & ett byte i Hässleholm! Tacka vet jag Krösatåget för fint & bekvämt, det blev bara värre & värre sen. Andra tåget var mellanskabbigt & det tredje tåget var skabbigast. Jag hoppade inte på fel tåg mellan bytena & 2.5 timmar senare var jag framme på stationen där min smalis Vlado väntade på mig. Vilken chock jag fick när jag såg hur mycket han hade gått ner på 1 vecka. Hur som, han plockade upp mig sen åkte vi hem till honom. Där blev jag varmt välkommen av hans mamma som tyckte jag var såå vacker :) Konstigt nog var jag inte alls nervös, & skönt är väl det. Lite senare kom hans pappa med, en riktig skojare :) Sist med inte minst kom Vlados syster med sin man & deras tre söta barn! Gabriel-7 år, Rafael-2 år & Natasa-3 månader. Hon är sååå liteen & helt underbar, man ville bara pussa på henne hela tiden. När alla var på plats blev det dags för julmiddag, & maten var sååå god. Laxen var helt gudomlig! Hela dagen bestod av mat kändes det som. Tiden gick verkligen snabbt & det var dags att börja åka hemåt nästan. Jag hade verkligen hur trevligt som helst hos familjen Cekanovic & jag ser framemot att åka dit igen :) Innan jag & Vlado åkte hem till Värnamo, träffade vi hans kompis Milan med. Skön snubbe :)
När vi satte oss i bilen, tog Vlado fram en julklapp till mig vilket jag verkligen inte hade räknat med eftersom jag vet att han inte heller hade råd med julklappar. Men ändå räckte han fram ett fint inslaget paket till mig. När jag öppnade klappen låg alla 3 DVD-boxar utav The Hills. Hur underbar är han inte? Nu kan jag äntligen se alla avsnitt utan att missa något. Tack min älskade!
Vägen till Värnamo gick ganska snabbt, kändes som man var hemma på nolltid. Men tiden går väl fort när man lyssnar på bra musik (Darko Lazic)
När vi kom hem, var bror hos oss en stund. Sen när han gick, gjorde vi det bekvämt för oss i sängen & glodde på TV. Lite senare började Blood in, blood out som är hur lång som helst. 3.30 slutade den & efter det somnade vi.

I lördags hade vi också fullt upp! Gick upp, åt frukost, gjorde oss iordning sen åkte vi till Jönköping med bror. Vi skulle åka till A6 & kolla efter en dator till mig, men vi hittade ingen som passade mig. Det var fullt med folk, att folk ens orkar stå i kö & vänta. Jag ställde mig i en kö & det var bara för att jag var tvungen. Jag behövde nytt smink & det kunde inte vänta, haha. Efter rundan på A6 som ändå tog några timmar, tog vi oss till Branka & Sid. Där bara Sid var hemma med ungarna. Vi hann inte stanna så länge eftersom vi skulle gå på bio & var tvugna att hämta ut biljetterna lite tidigare. Dock hann vi leka lite med Damian & Colin (att barn kan ha så mycket energi), & jag hann vara duktig & mata lilla Donna som jag inte tyckte hade växt så mycket sen sist jag såg henne.
Vi hämtade ut våra biljetter i tid, sen hann vi med en liten minipromenad där vid filmstaden. Om man ens kan kalla det minipromenad, haha. Vi såg Valentina & hennes kompis inne på ett fik så vi gick in till dom för att hälsa & prata lite. Valentina tyckte att jag idag fick henne att låta som en alkis när jag sa att det var första gången jag såg henne vid nyktert tillstånd, haha.
Sååå några meningar om filmerna vi såg med: Första filmen vi kollade på var Old Dogs. Kanske ingen film man vill se igen, men rolig var den. Det är ju så svårt att få mig att skratta :) Andra filmen vi såg, är värd att säga lite mer om. AVATAR! Det skulle egentligen räcka med bara ett ord för att beskriva filmen & det är ordet: MAGISK! Precis som alla andra säger så är den jättebra. Jag blev helt förälskad i alla vackra färger som fanns med i filmen. Det var helt otroligt, jag önskar att det kunde se ut så här på jorden med. Dessa varelser eller vad man ska kalla dom, människor kanske? I alla fall dessa varelser/människor tycker jag också på ett sätt var vackra. Allt med filmen var helt perfekt! Jag är verkligen inte besviken. Så om ni inte har sett den: SE DEN! Och om ni har sett den: SE DEN IGEN! Jag skulle gärna vilja se den i 3D med i alla fall, kan tänka mig att filmen blir ännu vackrare om det nu är möjligt.
Vid 00.00 ganska så exakt var filmen slut, & det var dags att åka hem till Värnamo återigen. Strax innan 01.00 var vi hemma. Jag fick med mig hem ett DS-spel som bror hade köpt till mig- Mortal Combat. Fett bra! Älskade det spelet när jag var mindre, så det var riktigt kul att få spela så där mitt i natten tycker jag. Jag & Vlado la oss inte så jättelångt efter att vi hade kommit hem. Vi var ganska slutkörda båda två, efter två intensiva dagar. Vi är inte vana vid att ha mycket att göra, haha.

Idag så packade plutten ihop sina saker & åkte hem :( Som jag brukar säga så blir det jobbigare & jobbigare för varje gång vi skiljs åt efter en helg med varandra. Men denna gången var det inte lika farligt, för om 4 dagar ses vi igen :) Nyårsafton & 4 månader tillsammans <3

På onsdag kommer hela glada gänget, alla från varsitt håll: Tamara från Eskilstuna, Oleg från Motala (tror jag) & sist men inte minst, Lara från Jönköping. Förberedelserna inför nyår har sakta men säkert börjat. Galet var tiden går snabbt!

Nu har ni fått en rejäl uppdatering, hoppas ni orkat läsa allt :) Valentina, blev inte 35 uppdateringar, men detta var inte heller så illa va? :P

Ta hand om er kära läsare så hörs vi snart igen!

I like





Jag totaldiggar dom, funkar både till fest & vardag! Älskar färgen med, jaa jag älskar allt med dom. Vad tycker ni om dom då? Få höra nu :)

Uppdatering kommer snart

Hej läsare!
Jag bloggade flitigt de första dagarna när min dator åter funkade, sen orkade jag inte mer helt plötsligt haha. Men jag tänkte komma med en uppdatering imorgon under dagen så håll ut :)
Hoppas ni mår bra för övrigt!

Jer ti si princeza!

En låt som påminner mig väldigt mycket om sommaren, eller om Tamaras dop rättare sagt är låten som spelades när hon skulle skära tårtan. Jer ti si princeza! Hittade den precis på Youtube när Slavica & Bane sjunger den, utklädda dessutom. En riktigt vacker låt, därför passar den Prinsessan Tamara väldigt väl.


Cutest EVER

Den här kattungen är det sötaste jag NÅGONSIN har sett, utan tvekan. Oh my, hur kan man vara så underbart söt? Man blir såååå glad när man ser detta klippet, jag kollar om & om på det. Detta måste ni se!


Sista dagen!

Godmorgon alla söta läsare! Sovit gott? Det har jag gjort, vad jag vet i alla fall.
Har precis druckit sista Cambridgesoppan, idag är det sista dagen. Det är även en vecka sen exakt jag åt mat sist. 2 shakes kvar att dricka, och imorgon återgår jag till vanlig mat. Dock ganska lätt mat, mycket sallad & lite kött osv. Inga sötsaker, bara då & då.

Jag fick höra om Cambridgekuren genom min kusin Jasa som hade använt det & rasat ner i vikt. Hon berättade lite om det & att det kan vara väldigt jobbigt de första dagarna. Att man måste vara psykiskt stark & motiverad till det annars klarar man inte det. Jag som brukar vara oehört gnällig när jag är hungrig, tänkte att detta skulle bli väldigt svårt för mig. Även försäljaren sa samma sak, Men nu är det sista dagen & ska jag vara helt ärlig så tycker jag inte att en enda dag har varit jobbig. Jag har känt mig precis som vanligt, varit pigg & glad. Ingen huvudvärk eller hunger alls. Men det är oehört viktigt att dricka MYCKET vatten. 3 liter om dagen minst!

Imorgon ska jag väga mig & se om jag har gått ner något kilomässigt. Jag vet i alla fall att jag har blivit lite smalare för det märks när jag testar nyårklänningen som passade precis när jag köpte den. Jag borde mätt mig med måttband innan jag startade precis, för så ser man bäst resultat, men det tänkte jag tyvärr inte på. Hur som helst så märkte en kompis igår att jag har blivit smalare & han hade ingen aning om att jag använde mig av Cambridgekuren, så helt i onödan verkar jag inte ha gjort det. Jag tror att jag lätt hade klarat en vecka till, men det får bli en annan gång :)

Så till er som vill gå ner i vikt så rekommenderar jag er att testa Cambridgekuren. Klarar jag det, så klarar alla andra det med :)

Ooooh yeah!

75 ml Boss Orange för 310 kr har blivit MIN! :) ÄNTLIGEN! Snacka om bra pris,i affärerna kostar den säkert inte under 900 kr för en så stor flaska. Där var den ena julklappen till min själv avklarad :)


Önskelista?

Eftersom jag inte har råd att köpa julklappar till någon typ, förväntar jag mig inte att få några heller. Däremot vet jag vad jag vill ha, så därför ska jag försöka lägga undan lite pengar då & då för att köpa det. Hugo Boss-parfymen Boss Orange har jag velat ha sen i somras, för den luktar gudomligt gott. Babyliss iCurl, plattång & locktång i ett, hur perfekt som helst & The Hills-boxarna eftersom jag alltid lyckas missa när det går på TV. Kollade på Pc Citys hemsida & dom är inte dyra alls, runt 149 kr/st. Så kan köpa en box i månaden. Fett bra serie!
Det jag önskar mig från er andra är att ni ska dela ut kärlek till dom ni älskar! Åååh så fint sagt va :)


SFI ringde, de vill ha sin elev tillbaka!

Får det lov att vara lite vanilj GREDGLASS? Det finns att köpa på CityGross i Värnamo. Jag undrar vilken utlänning som fick skriva ut dessa skyltar, haha. En SFI-kurs skulle rekommenderas :P


Man blir så otroligt glad

För 2 veckor sen startade en skönhetstävling på skolan. Man fick rösta på vem man ville, sen skulle dom 5 med flest röster gå vidare till nästa omgång. Det vill säga att man sen ska rösta på någon utav de 5 som fick flest röster. Jag fick reda på att jag är en utav de 5. Idag har dom satt upp bilder på oss 5 nominerade och skrivit olika saker om oss vid bilderna. Vid min bild står det:

*Har en kvinnlig utstrålning
*Jättemysig
*Hon är bäst
*Fru Vidic



Självklart blir man glad att man är i top 5. Men det som gör mig mest glad är att se allt det fina människorna  på skolan tycker om mig. Det betyder så oerhört mycket, att det inte ens spelar någon roll om man vinner eller inte. You rock my world! Efter mitt år på folkhögsskolan kommer jag ha fler vänner för livet. Tycker om er! <3

Godmorgon vintern

När jag vaknade vid 8.30 & tittade ut genom fönstret såg jag att den riktiga vintern nu är här. Det ligger ett tunt, jämnt lager med snö på marken och det snöar fortfarande. Jag gillar att se snö ute när jag sitter inomhus, men annars gillar jag den inte. Dock tycker jag att en riktig jul innehåller snö, så vem vet, kanske får vi en vit jul efter så många år. Det återstår bara att se.
Nu ska jag snart iväg till skolan & ha studietid i 2 timmar. Då brukar man inte få något gjort oftast, man sitter bara & snackar med kompisarna. Men idag ska jag faktiskt göra en samhällsuppgift, behöver bara skriva ut lite fakta så det kommer inte ta lång tid. Bara 2 skoldagar kvar sen är det lov fram till 12 januari. Hej Våra bästa år i 3.5 veckor, haha.
Ni får ha en bra dag mina vänner så hörs vi senare! Puss


Tack kumice

Jag kunde ju inte hitta en bild på just min klänning utan visade er en enfärgad istället. Men nu har min söta kuma Tamara hittat en bild på den & skickat den till mig. Och den är faktiskt så mycket snyggare med färgdetaljerna på. Kan verkligen inte komma över hur nöjd jag är med den :) Självklart skorna med som kommit till användning en gång bara.



Ännu en partylåt

Även Bane Mojicevic har en ny låt, som jag fastnade för ganska snabbt. Svängig & bra, precis sånt som vi gillar. Misstänker att även denna låten befinna sig på nyårs-skivan. Jag är enligt mig själv den bästa Dj:n faktiskt :) Sen brukar inte dom andra klaga heller. Bra jag är!
Här har ni låten i alla fall :



Hajde, dusu dao bih da te poljubim. Zivot, da se kraj tebe probudim.
Stvarno ne znam gde bi nam bio kraj, padni u moj zagrljaj.
Zvezde sa neba sam poskidao, nikad zbog druge tebe izdao.
Stvarno ne znam gde bi nam bio kraj, padni u moj zagrljaj.

Darko Darko Darko legendo!

Jag kan bara inte bli besviken på Darko Lazic! Det går inte, det är helt omöjligt. Det var svårt att missa att jag totalälskade hans första låt Korak do sna som spelades hela sommaren plus halva hösten. Nu har han släppt en ny låt som heter Srce od silikona. And guess what? Tro fan att jag redan älskar den, man blir så glad av den. Gissar att jag och Tamara kommer spela sönder denna låten till nyår. Om ni inte gillar låten när ni hör den den första gången, ge den en chans & lyssna flera gånger. För den blir bara bättre & bättre.
Den 26 december kommer Darko till Åstorp med tjejerna från Zvezde Granda, & jag kommer förmodligen ångra ihjäl mig efteråt att vi åkte. Men jag gillar ingen utav tjejerna förutom Aleksandra Bursac, så jag tycker inte det är värt det. Sorry Darko, jag känner mig så hemsk. Men jag hoppas att det kommer fler tillfällen.
Ta nu & njut av låten :)





Prirodne ti usne,prirodne ti grudi i te plave oci
od kojih poludim.
Znam da lepse nema u 200 miliona,
zato trpim tvoje srce od silikona

Jo by the way, han har släppt 2 nya låtar. Även en låt som heter Brate moj. Den är också riktigt bra enligt mig men jag tycker att Srce od silikona är bättre. Dock är nog denna mer en partylåt, så visst kommer den med spelas sönder. Nu när vi ändå är igång och har en Darko Lazic-kväll, så kan jag väl bjuda på även denna. Så snäll jag är :)






Brate moj, svi smo tu
halo, gde si ti
ceka te separe, nju zaboravi

Oko nas su zene lepe, k'o u snu
svaka bi htela da ti
nocas greje postelju

Vad gör Jasa när hon inte får äta på en hel vecka?

Jo hon skriver upp massa goda recept! Bra va? Jag är ingen mästare på att laga mat så jag ger mig inte ens in på det. Men jag gillar att baka, det tycker jag är hur skoj som helst. Så nu har jag skrivit upp några smaskiga recept på sötsaker som jag ska fixa sen när jag får äta. Dock måste jag passa mig för att inte gå upp i vikt igen. Hittade recept på Chokladtryffel med apelsin och flingsalt. Hur gott ser det inte ut att vara då?



Aladdins drömkaka ser ännu godare ut, jag misstänker att dom smakar som Laras mammas fejktolumbe. Detta måste jag utforska asså.




Sen är jag riktigt sugen på att laga knäck med, muuums så gott :)

På tal om Laras mammas fejktolumbe så ska jag få recept till dom underbara kakorna & till dom gudomligt goda oblande som det bjöds på när dom hade slava.

Att vara hemmafru kanske inte skulle vara så hemskt trots allt!

Ett lite annorlunda pepparkakshus

Förra veckan hade vi julpysseldag i skolan. Först skulle vi pyssla, sedan skulle vi klassvis göra ett pepparkakshus. Det blev dock bara jag och Robin från vår klass som ställde upp. Vi hade problem med att limma ihop delarna till en början, men vi lyckades till slut med tanke på att vi hade 2 timmar på oss. Vi hade ingen aning om hur det skulle bli men resultatet blev riktigt bra måste jag säga. Tycker helt ärligt att vårt hus var bland de finaste, men vi vann inte tyvärr. Trots att jag offrade mitt örhänge :P Nåå jaa, det var kul i alla fall. Och så här ser mitt och Robins pepparkakshus ut:



Sött, eller hur? :)


Nyårsplanerna

I år blir det stort gäng som ska fira nyår tillsammans: Jag, Vlado, Dragi, Tamara, Oleg & Lara! Vi har redan köpt biljetterna, så det är skönt att slippa tänka på det framöver. De senaste 2 åren har vi firat på Checkpoint i Åstorp, nu var vi alla överens att vi INTE ville fira där igen, så i år blir det Helsingborg för vår del. Funky G och en narodni Orkestar kommer stå för musiken! Perfekt tycker jag att det kommer vara en blandning av både zabavno i narodno, plus att jag diggar Funky G stenhårt. Tror detta kommer bli lyckat. Men mest ser jag framemot att få fira in det nya året med några utav mina närmaste vänner, bror och kärleken.
Kul även att några andra vänner till mig också ska fira där, ju fler man är som känner varandra, dessto bättre :)
Vad har ni för planer till nyår?


*Nyårsplaner- FIXAT
*Nyårsbiljetter- FIXAT
*Nyårskläder- FIXAT


Nyårsklänningen

Eftersom jag är en fattig student så trodde jag att jag inte skulle ha råd att köpa en ny klänning till nyår, så tänkte att det skulle bli en utav klänningarna som jag hade på dopet eller bröllopet. Men när vi var i Göteborg för någon vecka sen för att träffa Tamara, hittade jag klänningen som jag bara inte kunde säga nej till. Plus att priset på klänningen var mycket fint :) Jag och Tamara hade kommit överens att skippa svarta klänningar i år, eftersom vi alltid kör med det. Det blir en svart klänning för mig även i år, men med färgglada detaljer på klänningen så det godkände min kuma som för övrigt tyckte att klänningen är som gjord för mig. Jag letade efter en bild på nätet på klänningen men kunde bara hitta den i blå färg. Ni kommer se de "blixtmönstrade" sömmarna på mitten av klänningen, det är där jag har rosa, lila och grön färg på min klänning.
Jag brukar inte visa bilder på mina nyårsklänningar förens efter nyår, men nu ska jag faktiskt vara snäll och visa er :)
Mina rosa skor kommer vara perfekta till min fina klänning!



Back on track

Sååå mina vänner!
Nu ska jag äntligen komma igång igen med bloggandet har jag tänkt! Har ni saknat mig? Bäst för er att ni har. Datorn har som sagt varit sönder i några veckor nu, så det förklarar ju min bloggfrånvaro. Nu har min älskade äntligen lyckats fixa den helt.
Det har inte hänt så mycket under tiden jag varit borta från bloggen, skola som vanligt och det är väl det enda ungefär. Nu är det äntligen snart jullov, så då kommer man hinna vila ut och blogga en massa. Bra va? :) På torsdagkväll har vi julmiddag i skolan, sen på fredag blir det julavslutning. Massa mys ju! Denna terminen har gått otroligt fort, och fortare brukar det gå efter nyår. Sen är det åter dags att fundera på vad man ska göra av sitt liv. Jag vill ju söka vidare, men kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska söka till. Så jag ska under dessa dagar kolla på en massa utbildningar och få lite mer info.
Vad har ni haft för er den senaste tiden då? Haft en bra helg? Det har jag haft i alla fall. Vlado har varit här hela helgen, så vi har haft massa tid för varandra. Tagit långpromenad och kollat på 2 filmer. Kad porastem bicu Kengur och Inglourious Bastards. Den sistnämda var hur lång som helst så tror jag hann somna till lite under filmen, men det var nog bara några minuter tror jag. Helgen har varit full av massor med god mat och goda kakor. Så lägligt det har kommit när jag kör med Cambridgekuren och får inte äta NÅGOT på en vecka. Men jag har varit riktigt duktig måste jag säga, jag har klarat mig riktigt bra utan mat och mina shakes är inte alls hemska att dricka. Men visst blir man sugen när man har all denna goda mat framför sig. På onsdag kör jag sista dagen med Cambridge, sen på torsdag får jag äta igen :) Mmmm FOOOD!
Ja ja, nu har ni fått en liten uppdatering så hoppas att ni blir glada. Nu blir det 2 timmar framför TVn, One Three Hill och Gossip Girl. Hörs nog snart igen mina vänner :) Ta hand om er!


Jag lever :)

Min dator har varit ganska så paj, så jag har inte kunnat blogga. Oroa er inte, jag ska börja blogga snart igen :)

RSS 2.0