Full fart...

...det är just vad det har varit för mejj dessa dagar. För att vara jag rättare sagt!

I förrgår fikade jag me grabbarna från Gnosjö. Fett roligt var det, speciellt å träffa bästisen Milan som jag inte träffat sen juggejulen. Ivan kom till fiket efter sin körlektion. Vi hade fett roligt åt en tant å en gubbe som satt en bit ifrån oss. Vi körde den leken att vi hittade på vad dom sa. Fyyy vilka snuskiga gamla människor det finns säger jag bara. Ivan rättade Milan när han sa att han skärde sejj, skar heter det minsan var Ivan snabb med att säga. 1-0 till Ivan! Men han fick tillbaka sen när han sa att vi ska stå å vinka till honom när han UPPKÖR! Milan slår tillbaka å det står 1-1. Jasa är domaren som skrattar åt allt :)

På tal om skratt... När ja sen hälsade på brorsan så var jag fett mobbad. Vi kollade på kumas bilder å kommenterade dom. Jag inser inte riktigt vad brorsan precis sa för jag kom på något ännu bättre. Å när jag precis sa det, inser jag hur dumt det lät å brorsan kollade på mejj som jag vore från nån annan planet. Jag sa exakt samma sak som han precis hade sagt. Skrattattacken kom på en gång å jag la mejj ner på golvet å grät så mycke som jag skrattade. Mitt smink var inget vidare vackert efter det.

Igår lunchade jag me barndomsvännen Lalla, den flummiga albanen som skrattar åt allt man säger :) Vi träffades på stan å gick till Lilla krogen. Kinabuffé blev det. Så otroligt gott asså. Jag typ dööör för friterade räkor! Vi hade det fett trevligt å pratade om lite allt möjligt. Å under den tiden hann jag nämna MINST 5 gånger hur mätt jag är men ändå fortsatte jag äta för att det var så gott. Jävla gris :)
Efter att ha suttit kvar där ett bra tag efter maten, drog vi en runda på stan å kollade om det fanns nåt vettigt. Det gjorde det inte... Men jag lyckades som vanligt hitta roligare saker på barnavdelningen på H&M, dom har altid så fina grejer till håret. Så 2 diadem rikare blev jag. Så klart är dom prickiga för jag är en prickig tjej :)

Sen mååååste jag bara nämna Zoki Smoki, min blivande bästis från Malmö. Fett tuff grabb det där... Han är sån allt-i-allo-kille. Han är söt, snäll, rolig, ja han är precis allt jag är :D Å lite till då... Ja vill ju inte sitta å skryta om mejj själv när det är honom jag ska skriva om :) Det är inte ofta man träffar på såna människor, som man kommer överens me redan från början. Men det har vi gjort, vi är mästare på att flumma. Jag vet att jag inte kommer ha det tråkigt om jag flyttar till Malmö. Som för övrigt inte ligger i Sverige, då Skåne har blivit självständigt. Undra om man måste ha me sejj pass när man ska till Skåne? :P
Nå ja, här har ni Zoran, Swedens Next Top Model!





En vacker dag kommer han äga planen i Serbiens landslagströja :)

Jag har världens bästa storebror!

Japp ni läste rätt läsare! Vi bråkar å tjaffsar ofta, vi har många gånger helt olika åsikter, å vi kan störa ihjäl oss på varandra. Men han är ändå världens bästa storebror!
Igår åkte vi till Jönköping bara för att fördriva tiden å för att brorsan ville slösa pengar eftersom han inte gjorde det i New York. Jag tog me mejj min laptop för att lämna in den på elgiganten å brorsan väntade i bilen så länge. När jag sen skulle sätta mejj i bilen låg det ett lagom stort paket på passagerarsätet. När hann han me det egentligen undrade jag? Försiktigt öppnade jag paketet som var inslaget i lila presentpapper å undrade me spänning vad det kunde vara... EN ROSA NINTENDO DS! Miiiin storebror hade sprungit in på Pc City under tiden å köpt DS till mejj. Fett snäll bror asså! Jag blev jätteglad, så länge som jag velat ha ett. Vi pratade precis om det innan å jag sa att det lär dröja ett bra tag innan jag kommer ha råd att köpa det, haha. Å vipps, en timme senare är jag ägare till denna rosa skönhet. Så nu Tamara, nu är jag oxå hur tuff som helst :D Jag fick välja ett spel oxå, så jag valde New Super Mario Bros. Jag älskar Super Mario, å tyckte det är en bra början. Men jag ÅNGRAR fett mycket att jag inte köpte FIFA 09 till. Hoppas det finns kvar nästa gång man åker till Jkpg :) Haha jag är verkligen som ett barn nu.
Nä nu ska jag gå å spela lite! Puss å kraaaaam





Låt till min brur!

Haha ja på radion får man höra alla möjliga sjuka låtar. Nyss kom en låt om New York, å texten var helt kockren å som skriven för min bror. Enjoy stojebjoj!




Ulazim u avion i znam

mlad, lep, pozeljan

let za New York, na sedistu ja

ko na zemlji, i na nebu sam


Ref.

Srce kuca brzo ko ludo

da dostigne nebo, odmah bi sad

junacko srce u meni kuca

da vidim New York, daleki grad


I srce kuca brzo ko ludo

da dostigne nebo, odmah bi sad

junacko srce u meni kuca

da vidim New York, veliki grad


Ulazim u avion i znam

ja vec letim, ja ne sanjam

let za New York, u New Yorku ti,
da l' me cekas, moja ljubavi
















































Shululu

Hejj läsare!
Har ni inget bättre för er än att läsa min blogg igen? Haha scheeemtare där Jaso, att ni läser min bloggish är det bästa ni kan görish. Vad händer då? Här sitter jag återigen å lyssna på dummaradion.com. Bråå musiken på den där radjåån.
I tebe sam sit kafanoooo, da Bog da se zapalilaaaa... Å nu är det sån äkta harmonika-musik om zakljucane kapije som våra äpplen lyssnar på. Vill inte kalla dom päron, det är så vanligt liksom. Mina föräldrar är mer runda som äpplen, å inte avlånga som päron. Nåjaaaa...
Det har inte varit en vettig dag idag, jag är helt enkelt ingen vettig människa. Inatt lyckades jag inte somna överhuvudtaget. Jag tänkte nog för mycke på Ivans troll som han har i huvudet, jag är rädd att han ska köra på mejj sen när han fått det där bilkortet eller var det nu heter. Sånt där plastkort ni vet, me bild på sejj själv. Tydligen ska man få köra den där lådan till bil om man har sånt kort. Men vad vet jag, jag äger ju inget sådant kort, jag har bara VISA! :) Fast iofs har jag ju kort på mejj själv på VISA-kortet, å mitt namn står ju på. Så då kanske jag oxå får köra den där bilen. Ja, jag är inte vettig men nu var jag allt smart iaf :) Det niiiiii...
Jag har lust å dansa lite, ni vet...Sån där jugoslavishäää folkdans. ÅPAAA ÅPAAAA, DÄNSAAA, DÄNSAAA!
Vet ni vad? Jag tycker det räcker nu....

                                      Pyss å vaniljkräm

Opa cupa!

Guuuukväll min trogna läsare!
Hur mår ni? Mår ni bra? Sover ni? Festar ni? Här sitter jag å bloggar liksom :) Precis det vill man göra en natt som denna. Det är faktiskt kul, även om man oftast inte vet vad man ska skriva. Som nu t.ex... Jag sitter å allmänt njuter av musiken på ludiradio. Bez narodnjaka nema nista!
Morava ti u ocima, sumadija u grudima. Od meda si duso sladja, to srpkinja samo radja! Haha sikken låt va, mammas favvoartist Milomir Miljanic. Man blir riktigt sugen på att supa sejj så där lulligt glad å krossa glas. Lyfta upp armarna i luften å däääänsa :) Är ni på? Ja? Bra mina vänner!

Ikväll har jag varit så där lite jobbig, men bra jobbig för jag tycker jag är rulig! Efter att ha sovit i 2.5 timmar på eftermiddagen så ringde jag till min sturebruuur å störde honom i en halvtimme utan att egentligen ha något att säga. Sen gick jag till honom, fett coolt asså. Å jag var sååååå sugen på att prata, å jag babblade å babblade, men min bruuur ville inte lyssna. Tror han tyckte jag var jobbigt jobbig vid nåra tillfällen. Sen fick jag värsta örfilen, så där på skojj. Sen rök vi ihop å slogs, det är fett med syskonkärlek asså. Sen drog vår fight musten ur oss, så jag sa hejj då till bruur å gick hem. Nåja, det var ruliiigt :) Just ja, jag heter Jasa å är 3 år. Jag har lite svårt för att säga bokstaven R ibland. Så när jag skulle säga till min brur att han hade tur att jag inte hade min stora ring på mejj så sa jag: Du har tur att jag inte har min stora JING på mejj. Fett söt är jag oxå *blinkar me mina stora, blåa ögon*

Sen hoppas jag att arga Admir blir glada Admir, för vi gillar glada människor :D Eller hur? Han är snäll, han säger fina saker till mejj. Hajv fajv Ädmiiir!

Jag lovade just min vän Ivan att skriva en rad om honom oxå. Ivan är en bra kille, han har många vänner! Han har fina bruna koögon å han tycker om att äta kakor å dricka Pucko. För övrigt så har Ivan körlektion på tisdag i Värnamo, så bor ni i värnamo gott folk: HÅLL ER INOMHUS mellan 13.30-14.30, för Guds skull. För jag tror Ivan kör lite galet, ibland säger trollen i hans huvud att han ska köra slalom. Han gillar att se körlärarens ansiktsuttryck efter det. Det är typ som nån njutning eller något. Aja det blev fler en en rad, men han är min vän så han förtjänar det.

Puss å kram... SAMLAGA DEJJ!

Jedan, dva, vezbam ja
dva i tri, vezbaj ti
tri, cetiri, zivci smiri
tri, cetiri, pet, vezba ceo svet


Aerobik, da budemo sik
ako mogu svi mozemo i mi


E, moj kume, ne uzdaj se u me
dusa hoce, al' srce klokoce


Sest, sedam, jedva gledam
sedam, osam, ne znam koj sam
osam, devet, nije krevet
osam, devet, deset, sve do sto pedeset

Krångel, en massa krångel!

Hejj kära läsare!
Förlåt att jag varit så frånvarande! Jag har varit med om nåt riktigt tragiskt. Något som ingen människa ska få gå igenom: Min dator har pajjat! Japp sorgligt, jag vet. Min baby orkade inte mer å la bara av. Jag trodde jag var så smart å upptäckte glapp i adaptern så jag beställde hem en ny. Tänkte att nu skulle min kära bärbara äntligen fungera igen. Men ICKE! Bortkastastade pengar på adaptern för datorn vill inte funka helt enkelt. Vad som händer med den nu vet jag inte. Jag har en annan laptop så länge nu, men jag sörjer mina bilder å all musik som är kvar i min. Jag vill bara ha innehållet sen får den sova för evigt om den vill.
WHYYYY OH WHYYYYYY? Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Haha ni förstår att detta är en stor förlust för mejj va? Förstår ni vad jag går igenom? Må det aldrig hända er!

Annars gott folk, vad har jag gjort den senaste tiden? Jag har fiiiiikat me vänner, något jag inte gjort på en evighet. Det var misiiiit! Jag har umgåtts me folk, å jag har skrattat en massor. Men jag har gråtit oxå! Vi har lämnat bort vår misse Marko nu :( Det är nog nåt utav det svåraste jag varit me om. Jag grät som ett barn... Han såg så lessen ut när vi sa hejj då. Men jag vet att han kommer ha det bra, å jag ska hälsa på honom. Han kommer alltid förbli min kissemisse.
Vad händer framöver då? Kanske blir fest i GBG nästa helg för vår del, inget är bestämt än. Men visst hade det varit skojj å dansa av sejj lite till Mile Kitics å Donna Ares låtar. CEPAAAAJ!
Så mina vänner, nu vet ni lite hur det ligger till iaf. Så jag hoppas ni ber för min dator nu :)

Puss å kram... FUCK YOU! :)

Od nervoze strasno mi se pusi
cigareta bila bi resenje
palim vatru, a kad tamo pise
zabranjeno pusenje


Nervoza mi izlazi na usi
cigareta lek je za smirenje
palim vatru, ko ce da izdrzi
zabranjeno pusenje


Nasla sam devojku mom drugaru Milanu!

Milane, frendicu moj! Posto si mi mnogooo, mnogooo drag i zelim ti sve ono najbolje sto se moze nekom pozeleti. Tako zelim da nadjes ljubav svog zivota. A posto te ja najbolje poznajem i posto znam kakve devojke volis, ja sam kao tvoja najbolja frendica tebi nasla pravu zenu. Nemoras da mi se zahvaljujes, jer prijatelji smo. Ko ce kome pomoci, ako ne mi jedno drugom? Volim te druze!


För det är ingen vanlig dag, för det är Hugos födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

Idag fyller världens bästa Hugo 1 år! I ett helt år har han lyst upp våra dagar genom att bara finnas till. Hans söta leende får en å bli glad på nolltid. Älskar dejj Hugo, gubben!



Grattis på födelsedagen Hugo, å grattis Magdalena & Joakim- 1 år som föräldrar redan :)

Jasa Vs. Sasa

Jag å Sasa hade en battle om vem som kunde se knasigast ut. Nu är det upp till er att avgöra! Dock är jag riktigt impad å lite hotad av att Sasa lyckas titta in mot näsan me det ena ögat medans det andra tittar rakt fram. TALANG :)




And the winner is...?

Uttråkad?




Jag om 60 år!

Jag ska minsann vara en tuff tant när jag blir gammal! Här har ni mejj om 60 år! Ett måste att se :) SHAKE IT BABOOO


BUBASARBA!

Haha min frendic Milan skickade dagens youtube-klipp till mejj me en tant som har lite svårigheter me att uttala vissa ord.  Detta måste ses :)


Oroa er inte, jag lever!

Hejj kära läsare!
Sen nyår har jag mått allt annat än bra! Jag har legat hemma me feber oavbrutet i 5 dagar. Jag har inte haft ork till något, inte ens till att sitta vid datorn som den datanörden jag är.  Vad har jag gjort då? Jag har sovit, sovit... å jo, glömde jag nämna att jag har sovit? Nu är det andra dagen jag är feberfri, men hostan är kvar å jag känner mejj fortfarande trött å orklös. I onsdags bestämde jag mejj för att dra till kyrkan trots min feber. Jag kände att jag var tvungen att komma ut lite. Klarade inte av att vara kvar inne på Gudstjänsten längre än 15 minuter, så jag gick till salen där jag hittade mina nya vänner: Ivan, Nesa, Milan & Milos. Det var minst sagt skojj att sitta å skojja me dom, som vi känt varandra riktigt länge. 4 vänner rikare nu, å det uppskattas. Härliga grabbar är det. Moji frendovi :)

Nu sitter jag lagom uttråkad å tittar på Terminator i brist på annat å titta på, på tvn å vänta på att bata ska höra av sejj när han är framme i New York. Om jag fattat rätt så borde han vara framme om en timme ungefär. Men det märker vi...
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra dom närmaste dagarna, då jag inte ens har brorsan att hälsa på.  Åka till Jkpg kanske? Umgås me mina nya vänner? Någon som har något bra förslag?
Nä, det får räcka för denna gången, nu vet ni iaf att jag lever. Ha det fint!

Seti me se jednog dana
zaboravi proslu tugu,
javi mi se nasmejana
kao starom, dobrom drugu

Hristos se rodi!



Svim pravoslavcima danas zelim Sretan Bozic! Da proslavimo lepo i nezaboravno. Hristos se rodi!

Gott Nytt År [2009]

Så var det återigen nytt år! Nytt år- nya besvikelser! Men själva nyårsfirandet blev faktiskt mot mina förväntningar lyckat! Vi valde att för andra året i rad fira på Checkpoint, trots att det inte var så jätteskojj förr året. Men kan säga att det var betydligt bättre i år, både musiken å stämningen.
Hur som helst så ska jag bjuda på en massa bilder, men innan dess vill jag önskar er alla ett Gott nytt år! Hoppas att detta året blir bättre än 2008.


RSS 2.0