KUNG


Jasmin? Jasmina!

Marcus: Jasmina!

Jasa: Wooow ingen Jasmin den här gången?


(Min kära skolkompiskompis uttalade mitt namn fel flera gånger innan han till slut lärde sig. Inte nog med att han glömde ett A, han uttalade Jasmin som i Jasmin-ris)


Marcus: Nä nu har jag lärt mig! Nu ser jag att du har färgat håret, det är mycket mörkare nu.
Jasa: Mmmm, visst är det fint?

Marcus: Ja det är det, det passar mer ihop med ditt namn nu!


Haha Marcus sista kommentar var så klockren. Fattades bara att han sa: Du liknar en blatte nu.

Love it när dom får mig att skratta. Fortsätt så...

 


Diiiiz iiiz miii todej



Så här cute var jag idag när jag gick ut för att fota naturen :) Jag vet, man vill bara pussa & krama på mig.

"Ona je lepsa od noci, njen miris u kosi do neba me nosi i zanosi"


Ny bloggdesign

Efter att ha haft samma bloggdesign i säkert 1.5 år minst, så blev jag sugen på ny. Jag letade runt lite på nätet & pillade lite själv med färgerna & resultatet ser ni själva. Jag har sparat den gamla stilmallen för säkerhets skull, men jag tycker denna ser helt okej ut. Hade gärna skippat den gråa bakgrunden, men så smart är jag inte :P

Vad tycker ni själva? Duger detta för prinsessan Jasa?


Dumhets-testet

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Kommentar: Haha jag är visst inte så dum som jag ser ut

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 13 av 23

Underbar höstdag!

Jag älskar hösten dagar som denna! Soliga utan ett enda moln på himlen & frisk men inte för kall luft ute. Underbart! Jag känner mig så mycket piggare idag än vad jag gjorde igår, tack vare vädret. Idag ska jag ut & fota lite i naturen hade jag tänkt eftersom jag har fotokunskap i skolan imorgon. Bäst att passa på när det är fint väder ute, då fångar man färgerna bäst. (Å andra sidan kom jag på att bilderna ändå blir svartvita haha) Tänkte fråga bror om han kanske vill följa med & fota lite han med. Tycker hans systemkamera borde komma till användning lite oftare.

Nu sitter jag här hemma & ska strax äta lunch sen börjar jag kl 13.00 igen, så tänkte passa på att blogga lite nu när jag har tid. Satt & pratade om bloggar med Samantha, en tjej i skolan, idag på fikat. Om vad folk bloggar om & hur intressant det är. Jag önskar själv jag kunde ha en ganska så intressant blogg, men jag bloggar mest om min vardag & fotboll, vilket kanske inte är så kul i andras ögon. Men sen bloggar jag inte för andras skull heller för den delen, utan för min egna skull. Ibland är det bara skönt att skriva av sig, det behövs, det vet de flesta av er med.
Vad tycker ni är roligt att läsa om?


29.09.2009   11:25


Hösten är här & jag älskar mig själv!

Senast förra veckan hade jag sagt att hösten inte hade kommit än. Dagarna var väldigt soliga & väldigt varma för att närma sig slutet av september. Nu däremot märker man att hösten är här. Det har börjat regna, löven faller ner från träden & så är det ganska kyldigt ute. Jag vill bara vira in mig i en tjock halsduk & gosa. Hösten är väldigt mysig men bara om man ska sitta inomhus hela tiden. Annars klarar jag mig fett bra utan både hösten & vintern. Jag hatar kyla, det är det värsta som finns. Men det är bara till att bita ihop & vänta på varmare tider.
Sen vill jag avsluta med: Fy fan vad snygg jag är i min nya hårfärg, kan inte sluta kolla mig i spegeln. Ni får inte ge mig såna komplimanger i skolan, jag förvandlas ju till sånt ego. Men jag vet, jag är vacker... Can't help it! Så vacker att vi fick en gratis milkshake på Mc Donalds. Love being me som den där Kissie-missie-Pussy säger :)


Europas bästa klubblag genom tiderna



Idag när jag kollade sportbladet på aftonbladet fanns det en artikel om de 50 bästa klubblagen i Europa genom tiderna. Vilka fanns på plats 28? Jo min allra största kärlek Röda Stjärnan. Så stolt jag blev då :) För mig som fotbollsnörd betyder det jättemycket eftersom jag har sådan kärlek till mitt älskade lag.

Bilden är lite liten, så kanske svårt att se vad det står men jag lägger in bilden ändå.


Min nya hårfärg



Som ni ser kära läsare så har jag skaffat en ny hårfärg. Den nya hårfärgen ser ganska så svart ut på bild, I know men den är egentligen väldigt mörkbrun. Är jag nöjd? Det kan ni ge er fan på att jag är :) Jag gillar att ha lite ljusare hår, men fy fan vad tuff jag känner mig i det mörka håret. Framhäver ögonen ännu mer, & det brukar folk gilla. Jag vill tacka mn kära skolkompis Sarah som färgade mitt hår & gjorde mig så fin. Jag är medveten om att jag behöver sola & få lite mer färg på kroppen & ansiktet men annars gillar jag min  nya look. Vad tycker  ni själva läsare? Vilket passa mig bättre, den ljusare färgen eller min nya mörka hårfärg?

Bilder från träningen





Här kommer bilderna från träningen som jag lovade i fredags. På första bilden har vi Viktor som leker med bollen & önskar han vore Vidic haha. Andra & tredje bilden är på Peter & Ywui när dom står på händerna. Vi tyckte det var gansa så kul att vända på bilderna. Lättroade människor :)

Senare idag kommer uppdateringen om gårdagen & dagens uppdatering.

Be mine!



Live från skolan

Hej mina läsare!

Nu återstår det ungefär 30 minuter kvar utav denna skolvecka, sen är det helg. Jag ska springa ner till H&M med Marco en snabbis, och hjälpa honom välja ut present till en utav alla hans flickvänner, haha. Sen ska jag hem, sminka av mig, byta om till träningskläderna, springa till skolans gym & biffa med Viktor & Ywui.

Jag börjar bli duktig när det gäller detta med träningen. Detta blir veckans tredje pass. Inte illa för att heta Jasa. I onsdags erkänner jag att jag var lite lat, jag gjorde inte så jättemycket förutom mot slutet när jag, Olof & Ywui började spela handboll. Igår var det betydligt större skillnad på träningen. Jag körde 30 minuter på trampmaskinen & 30 minuter på cykeln. Var jag svettig efteråt? Svar: JA! Men fy bullen vad det kändes bra. Efter att ha fått beröm & en klapp på axeln av Viktor, kunde jag gå hem med gott samvete. Så jag hoppas att jag kan vara minst lika duktig idag trots min träningsvärk här & var. Men nu ska vi inte gnälla, här ska det tränas för tusan :)

Jag har lite bilder hemma från träningen igår som jag vill dela med mig med er så dom ska ni få sen. Dock finns det inget bildbevis på mig när jag tränar, men ni får helt enkelt lita på vad jag säger.

Ha en trevlig helg & se till att vila ut. Puss!


Jag har en hemlig beundrare!



Jag har en hemlig beundrare som smyger ner choklad & söta meddelanden i min väska när jag inte ser. Det är inte min pojkvän, för då hade det ju inte varit någon hemlig beundrare. Så vem kan det då vara som vet att jag älskar choklad? Någon som vill gissa på vem denne hemlige beundraren kan vara? Jag kan säga att det är en person som jag träffar varje dag i skolan. Ännu mer spännande nu va? Gissar ni rätt så kanske ni också får en choklad eller någon annan sötsak, så sätt igång & gissa!

Ingen blogglust!

Precis som rubriken lyder, så har jag ingen blogglust just nu tyvärr. Men jag lovar att inom kort göra en uppdatering om den underbara helgen i Malmö. Hoppas ni inte blir allt för besvikna nu :)

Puss!


När jag är glad, hoppar jag!






Malmö here we come



Småland estänger sin efaaamn och Skåne öppnar sin efaaamn för mig :) Hela helgen och även måndagen ska tillbringas i underbara Malmö. Kan gissa att jag kommer bli ännu mer förälskad i den staden återigen. Ska bli skoj att träffa Lara och Paula igen. Vi ska även hinna med att träffa kusinerna också. Så klart ska jag träffa baby med :)
Jag hoppas ni har en underbar helg. för det ska jag ha i alla fall är det tanken. Bror ska på utbildningsmässa på måndag så det är därför vi får en extra helgdag. Och nej, jag skolkar inte, jag har fått ledigt :)
Ta hand om er nu mina vänner!


Byggnadsras!

Jag gjorde en väldigt dum grej imorse innan jag gick till skolan, och det var att skippa frukosten. Det fick stackars Viktor höra om på samhällslektionen.

 

Jasa: Hör du hur min mage kurrar?

Viktor: Var det din mage? Jag trodde det var byggnaden som höll på att rasa!
Jasa: *börjar skratta...slutar skratta... tyst en liten stund... börjar skratta igen och kan inte sluta*

 

Jag orkar inte ha roliga klasskompisar, dom gör så jag skrattar hela tiden, haha. Får ont i mina magmuskler!
Nä men helt ärligt, dom är bäst! Fattar inte hur så roliga människor kunde hamna på ett & samma ställe, i lilla Värnamo. Men det tackar vi för, för dom gör skolan till en rolig plats. Det var bland annat vad dagen hade att bjuda på i skolan. Lyckades även lura några som går idrott att jag bytt från Barn & Ungdom till idrottsprofilen, haha så stolta dom var. Men ack så besvikna dom blev när jag sa att jag bara drev.
På träningen sen på kvällen blev jag återigen aggro & boxade alla som kom i vägen för mig. Så mycket roligare att boxa på människor än på säcken. Och jo på tal om träningen, så har jag bestämt mig att komma igång seriöst. Visst idag var det en hel del lathet från min sida, men därför hade jag Viktor som skällde lite på mig & sa att jag inte har något annat val än att fortsätta. Och det vet jag att han inte gjorde för att vara elak utan för att göra mig en tjänst. Fortsätter han vara så hård mot mig så lär jag vara vältränad inom någon månad. Wish me luck! :)


Anabela- Moj dragi




Možda neću da ti kažem tajnu što na srcu spava!
Pronađi odgovor na mojim usnama.
Tu i tamo malo slažem, čisto da te boli glava...
A tako želim da budem ti jedina!


Kao da nikoga pre nisam volela
(back vocals) ZLATOM TI SVET OBOJIO!
Dok traje ovaj san, jako poljubi me!
(back vocals) URADI TO!
Baš to!


MOJ DRAGI BRIGA ME JA NE MISLIM O TOME
DOK SAM TU U TVOJIM RUKAMA
POVEDI ME U NOĆ NEK BUDE SVE PO TVOME
TVOJA SAM NEVALJALA


VRELINU LJUBAVI, TVOJ DAH NA LICU MOME
DRAGI MOJ ZAUVEK PAMTIĆU
A SAČUVAJ I TI NE RECI BILO KOME
DA TVOJA SAM NEVALJALA



Možda neću da ti priznam kako mi do neba značiš
pred tobom nema sam kao pred ljudima!
Ali kad me osmeh izda osetićeš kako zračim
kao što nikada nisam sa drugima!



Kao da nikoga pre nisam volela
(back vocals) ZLATOM TI SVET OBOJIO!
Dok traje ovaj san, jako poljubi me!
(back vocals) URADI TO!
Baš to!


MOJ DRAGI BRIGA ME JA NE MISLIM O TOME
DOK SAM TU U TVOJIM RUKAMA
POVEDI ME U NOĆ NEK BUDE SVE PO TVOME
TVOJA SAM NEVALJALA


VRELINU LJUBAVI, TVOJ DAH NA LICU MOME
DRAGI MOJ ZAUVEK PAMTIĆU
A SAČUVAJ I TI NE RECI BILO
KOME
DA TVOJA SAM NEVALJALA

Min nya pojkvän!



Inatt drömde jag att jag var ihop med den är snyggingen! Jag har nog aldrig varit mer rädd för någon än vad jag är för Jason. Han är den största skräcken som existerar, enligt mig. Men i drömmen var han jättegullig mot mig trots att han såg ut exakt som på bilden. Han skjutsade mig på cykeln å vi var så kära. Helt galet, jag vet.

Älskar dig Jason min gosiga pluttinutt <3


Hallå nörden, står du där & posar samtidigt som du dricker smoothie?



Jag bara totalälskar mina nördbrillor! :) Hur nördig är jag inte? Love it <3


Jag & baby



Idag var baby här! Plockade upp mig i skolan, sen drog vi ner till fiket & tog en fika med Kata. Riktigt trevligt var det, både Vlado & Kata var pratglada å snackade en massa med varandra. Det gillade jag verkligen, för jag vill att Vlado ska komma bra överens med mina vänner. I helgen är det din tur Laki :P

 Efter fikat, åkte vi till City Gross & handlade lite kryddor, tomatpuré & blandfärs. Sen bar det av hemåt. Det var meningen att jag & älskling skulle laga spagetti & köttfärsås tilllsammans. Min tanke tidigare under dagen var att jag på något sätt skulle lura honom så att han skulle laga maten själv & jag skulle slippa. Guess what? Vlado blev bästis med pappa, så dom satt vid matbordet & snackade ihjäl sig så det slutade med att det var jag som lagade maten. Men det gick bra, jag hade inget emot det. Kände mig som en riktig hemmafru, lagade mat åt min man & innan dess hade jag kokat kaffe åt honom. Lite trångt blev det i köket eftersom mamma lagade pite med äpplen samtidigt, men vi fixade det ändå. Good teamwork kallas det :) Maten var godkänd, men det kunde ha varit godare. Det viktigaste var att älskling tyckte det var gott i alla fall. Då betyder det att jag har lyckats. Vi vilade lite efter maten & mammas goda pita, sen åkte vi till brors lägenhet & lämnade av lite mat & pite hos honom.

Sen har vi nog skapat en ny tradiotion, att åka till Donken & dricka milkshake. Där mötte vi upp bror med som precis hade kommit hem från Jönköping. Lite trevligt snack & skojande på varandras bekostnad. Mispis :) På vägen hem skulle det tävlas lite mellan bror & Vlado om vem som kunde köra snabbare. Krejziii menshooor säger jag bara.

När vi hade kommit hem igen softade jag & babe bara i mitt rum tills det åter var dags att koka kaffe till min man. Han hade trots allt hela vägen hem till Helsingborg att köra. Han är helt underbar som kör sån lång väg för min skull. Tack baby för denna perfekta dagen, tycker om dig <3

Ps. Få inte för mycke luft nu babe för alla dessa gullenamn jag kallar dig :P NÖRD!




Flashback från Serbien

Idag luktade jag på min favoritparfym Hugo Boss Orange! Snacka om att jag fick flashback från Serbien då jag skulle visa parfymen för Tamara. Vi blev båda helt förälskade i den, men ingen av oss hade råd att köpa den. Man får helt enkelt passa på att spruta på sig den när man är på Kicks. I alla fall, detta är en parfym jag rekomenderar. Luktar varken för starkt eller för sött, helt underbart med andra ord. Men bara för att jag rekomenderar den, tycker jag inte ni ska köpa den. Skaffa en egen lukt, haha.
I alla fall, det jag vill säga att jag saknar Serbien lite nu när jag luktat på parfymen & tänker tillbaka på alla sommarminnen. Detta ska bli mitt nästa parfymköp i alla fall. Snart borde det bli av eftersom min nuvarande är ganska så slut. Så lukta inte för mycket på mig imon Vlado! :)

 



Vilken är er favoritparfym?


2 sjuka...

Första sjuka: Jag & Vlado pratar i telefon & han hör att jag äter nånting. Efter det låter samtalet så här: Vlado: Vad äter du nu då? Jasa: Vindruvor! Vlado: Äter du DIN BROR? Jasa: Jaa verkligen, jag har styckat min bror & nu äter jag honom!

Andra sjuka: Jag har skaffat sån feedjit så jag kan se från vilka städer/länder folk läser min blogg. Men man kan även se från vilken sida dom klickar in sig till bloggen. När jag skulle kika på dagens läsare såg det ut så här: Karlstad, Varmlands Lan arrived from google.se on "Jasa" by searching for tjocka stickade strumpbyxor.

Kul att folk googlar tjocka stickade strumpbyxor & hamnar i min blogg. Snacka om bra reklam! :)

Idol nästa?

Så klart måste jag alltid söka mig till kameran även när det inte är jag som ska vara med på kortet/inspelningen. Så blev det även på Tamaras dop! En inspelning som finns i brorsans mobil, men som han valt att dela med sig av till resten av världen genom youtube. Så då kan väl jag lika gärna bjuda på det jag med. Autograf någon? :)



"Kakvu zenu imam bolje da je nemam"


Kort från skolan



 

 

Vänner <3


Riktig underhållning!

Matchen mellan Serbien & Frankrike bjöd på riktig underhållning från båda sidorna måste jag säga. Fanns inte en enda stund som kändes tråkig utan det hände alltid nåt. Straff till Serbien redan i 13e minuten & Frankrikes målvakt fick rött kort. 1-0 till oss tack vare Milijas! Tyvärr varade ledningen i 20 minuter bara då Henry gjorde mål för Frankrike. Efter det tryckte Serbien på ordentligt & spelade riktigt aggresivt, vilket vi gillar :) Vi hade sååå många chanser till flera mål, men tyvärr gick det inte hela vägen. Min favorit Kacar blev skadad & kunde inte fortsätta matchen, annars är jag säker på att han skulle göra mål. Matchens spelare var helt klart Chealses spelare Bane Ivanovic. Stående ovationer till honom om ni frågar mig.
Det blev ingen VM-biljett för oss ikväll, men vi fortsätter kämpa. 1a platsen i gruppen är fortfarande vår & har 4 poäng mer än 2an som fortfarande är Frankrike.
Tack för en riktigt bra match Serbien!


Branislav Ivanovic, Nemanja Vidic & Nikola Zigic


Vi Hjärta Serbien



Detta är bara en liten del av allt stöd Serbien får från oss på facebook! Så vem MÅSTE helt enkelt vinna ikväll? Jo SERBIEN <3

27 minuter kvar, sen kör vi! HOCEMO SRCE NA TEREN :)


4.5 timmar kvar!

Serberna har nedräkning till kvällens match som det vore nyårsafton. Och jag är inte sämre minsann! 4,5 timmar kvar tills jag ska bänka mig i soffan framför tvn & heja för fulla rullar på mitt kära Serbien. Jag har en stark känsla av att antingen Kacar eller Zigic kommer skjuta bollen i mål ikväll. Eller ännu bättre, varför inte båda? Men innan dess ska jag hinna göra min oehört långa sammhällsuppgift som jag inte är ett dugg intresserad av. Men måste man så måste man! En dusch ska man också hinna med innan, så nu tror jag att jag får låta bloggen vila lite så jag hinner med det som måste bli gjort. Däremot behöver inte ni, mina läsare vila från bloggen. LÄS & NJUT :)


VM-biljetten kan bli vår ikväll!



09.09.09- Dagen alla serbiska fotbollsälskare har väntat på! Dagen då Serbien kan ha VM-biljetten i handen. Det är så nära nu, men ändå så långt borta, för det kan gå hur som helst. Vi är först i gruppen, Frankrike som 2a. Vi har bara förlorat en match & det var mot Frankrike. Hur kommer det gå ikväll? Vi spelar trots allt på en fullsatt Marakana. 50 000 serber som ska heja fram våra fotbollshjältar till en förhoppningvis seger. Ska vi tillåta att krossas på hemmaplan eller ska vi krossa fransmännen & knipa VM-biljetten till Sydafrika 2010? För det är vad segern mot Frankrike ikväll skulle innebära: Att Serbien säkert har en plats i VM!
Jag kan inte beskriva hur mycket jag vill se en serbisk seger ikväll, men jag tror att fotbollsälskarna förstår det utan att jag ens ska behöva förklara.

IN SERBIA WE TRUST


Hysteriskt!



Har någon av er sett Little Britain? Om inte så rekomenderar jag starkt att ni ska göra det, för jag lovar er att ni kommer skratta så mycket att ni till slut kommer ligga på golvet. Här bjuder jag på ett klipp som fick mig att ta en paus från "jag tycker så synd om mig själv för att jag är så förkyld" för att skratta ordentligt. Ett tips är att kolla vidare på Youtube sen & se en massa andra roliga klipp. Sen kan man alltid köpa DVD-boxen som brorsan gjorde, om man blir ett lika stort fan av Little Britain som vi blev.

Jag har underbara klasskompisar!

Eller några stycken i alla fall. Vissa skickar sms eller skriver till mig på facebook & undrar hur det är med mig. Jag mår inte bra, men Gud vad glad jag blir när dom visar att dom bryr sig. 2 veckor har gått av skolan bara & dom bryr sig redan mer än vad dom flesta klasskompisarna brydde sig under hela gymnasietiden.
Man märker en enorm skillnad mellan folkhögskolan/högskolan & gymnasiet, och det är människorna jag syftar på då. Detta känns så mycket bättre nu. Tack så mycket kära klasskompisar!
Måste säga att det finns en hel del riktigt snälla människor i klassen, både tjejer & killar. Och då syftar jag inte bara på barn & ungdomsprofilen, utan även dom andra profilerna med. Visst man har lärt känna långt ifrån alla, men det räcker att utbyta bara några ord med vissa så märker man vilka som uppskattar att prata med en & vilka som inte gör det.
Tack till er som gör att man ser fram emot nästa skoldag!


Fortfarande nyfiken!

Igår hade jag 41 stycken läsare på bloggen. Jag undrar fortfarande vilka alla är, bortsett från er som jag redan vet om. Kuma, bata, Vlado, Nora, Valentina, Vesna, tetka, Ivana osv. Jag blir bara glad när jag ser att jag ändå har en hel del läsare, & jag skulle bli ännu gladare om jag visste vilka alla är. Lämna en kommentar & berätta lite, det ska inte vara så svårt va? Förgylla en sjuklings dag så är ni söta gulletoppar :)


Idag känner jag mig så här...

...

Ja den här stackars lilla musen är en rätt bra beskrivning på hur jag känner mig just nu! Sen igårkväll har det känts som det är 10 minusgrader i min kropp. Jag tog på mig en tjock, stickad kofta & stickade strumpor men ändå frös jag fortfarande. Det blev inte bättre imorse när jag skulle till skolan. Fortfarande lika frusen, kletade jag på lite puder, mascara & lite rouge för att få färg på kinderna, tog på mig min tjocka, stickade långa kofta, en tunn långärmad tröja under, ett par varma leggings & en scarf runt halsen, och begav mig till skolan. Tror ni alla dessa kläder höll mig varm? NEJ! Fortfarande fryser jag som bara den, och jag har druckit minst 4 koppar te idag. Man får lov att tycka synd om sig själv när man mår så här dåligt va? Nu är det bara till att hoppas att det blir bättre tills imon. Orka med en frusen iskub i skolan! Feel sorry for me kära läsare...

Min älskade Oskar






Saknar världens sötaste & busigaste vovve! Min underbara lilla Oskar som bara var runt 9 veckor gammal när jag & pappa kom ner till Serbien. Han var så liten & lätt då, sen när vi skulle åka hem till Sverige igen så märkte man hur mycket han hade växt under dom 6 veckorna vi var där. Busigare valp har jag nog inte sett, han tar våra tofflor om dom står utomhus & gömmer dom. Han retar dom andra hundarna som är mycket större än honom, sen kollar han med sina oskyldiga puppyeyes när dom biter honom.

Kommer ihåg andra dagen efter att vi hade kommit fram, så hade pappa varit iväg någonstans & handlat. Sen när han skulle köra in bilen på gården så brukar hundarna springa runt bilen. Då brukar pappa tuta, så fattar dom att dom ska flytta på sig. Oskar var lite för liten för att förstå det, så vad tror ni hände? Jo utan att pappa hade märkt att Oskar var kvar vid bilen så körde han över hans lilla tass. Jag var inne i huset när jag helt plötsligt hörde hur Oskar började tjuta & plågas. Jag förstod på en gång vad som hade hänt. Mitt hjärta började slå 1000 slag i sekunden & utan att tänka kutade jag ner för trapporna, barfota & trodde att det värsta hade hänt, att pappa hade kört över Oskar helt & att han skulle dö. Han låg på marken helt hjälplös & tjöt fortfarande, som en liten bebis. Jag tog upp honom i min famn, pussade på honom & sa att allt skulle ordna sig. Han låg i min famn i en halvtimme ungefär, gråtandes av smärtan han kände, men ändå hade han blivit så lugn av tryggheten han kände hos mig. Jag & farmor virade in hans lilla tass med bandage & lät honom vila. Som tur var så bröt han inte benet, vilket jag tycker verkade så omöjligt med tanke på hur liten han var och fick tassen överkörd av en enorm bil. Han haltade i alla fall i 1.5 dag sen var allt normalt igen. Min Oskar är en riktig kämpe! Det är helt otroligt hur fäst man kan bli vid ett djur på bara en dag. Mitt hjärta hade gjort ont för alltid om han hade dött då. Älskar dig Oskar <3


Serbia 2009: Gott & blandat




Här har ni lite av mina 6 veckor i Serbien i bildform! Nu när jag kollar på bilderna så inser jag hur mycket jag redan saknar Serbien trots att jag längtade hem till Sverige medans jag var där. Aldrig är man nöjd. Varma kvällar ute på stan med sina vänner, ooh I miss it...

Höstmys!

Blev en snabb runda till Citygross strax innan 21.00 för att köpa te. När hösten & vintern närmar sig så är det te som gäller för mig. Jag gillar egentligen bara frukt-te men det är så mysigt att ha en massa olika smaker hemma. Så man har något att välja mellan om man skulle få oväntat besök. Mitt favvo-te är utan tvekan forest fruit, så jag köpte även det ikväll. Sen blev det champagne & fläder som lät helgott, & visst var det lika gott som det lät! Blev en kopp av den smaken när jag kom hem. Nu sitter jag här i mitt rum med värmeljus i fönstret & har det ganska så mysigt. Samtidigt passar jag på att sakna min plutt Vlado med, har trots allt inte träffat honom på 5 dagar nu. Men nästa vecka kommer han hit igen :)


Odakle si sele, devojano mlada...

... iz Srbije brale, iz Krusevca grada!

 



Juggeferre i skolan? Så klart!


"Vad var det jag sa om juggar asså...jag sa det!"



Haha Ogi är riktigt grym på att härma Shan tha man! Som han säger i klippet så kommer jag få stryk om jag laddar upp detta, men jag tar den risken. Haha... Och what's up med min hemska röst? "Viiicken kontraakt?" Hatar min röst när jag hör den på nån inspelning. Låter jag så på riktigt asså? I alla fall så här roade är vi i skolan. Underhållning på hög nivå!


Underbara armband

 


Var inne på cocoo.se & kikade på deras armband & såg detta underbara armbandet med rosetten. Det är sååå jag! Fanns även i rosa men just det blåa hade passat så fint till mina blåa skor som jag köpt i Serbien. Love it! Tyvärr är 245 kr för dyrt för en fattig student att ge för ett sånt här armband, men det är ändå värt att visas i bloggen.

 

1. Även detta blåa armbandet med berlockerna hade passat perfekt till mina blåa skor. 195 kr på cocoo.se
2. Hallå i <3 my blog! Hur grymt är det inte? Lätt att jag hade gått runt med det. Man bara måste älska sin blogg! 195 kr på cocoo.se

Någon som kan tipsa någon affär där man kan hitta liknande armband i babyblått ungefär?


Dejan & Marijas bröllop









Dags att avslöja Mystiska V

Jag har nu under 2 månader nämt mystiska V några gånger här i bloggen & det är nu dags att avslöja vem han är.

Så vart ska jag börja någonstans? Hans namn kanske! Svårt att ana men hans namn börjar på V. Vladimir! Nej, inte Vladimir Putin. Men vi kallar honom kort & gott för Vlado. Dusko är också en utav hans smeknamn men den historien är lång att dra så vi skippar den :) Anyways, så är denne Vlado 22 år gammal och bor i Helsingborg. Skåning <3 Älskar att höra honom prata, skånska is tha shit rakt av.

Vi träffades på u21-em i Malmö på min födelsedag. Av en slump hamnade vi jämte varandra & så fick vi kontakt. Han bara letade efter anledning att hålla i mig när alla huliganer hoppade som galna på stolarna, så jag inte skulle ramla :P Nu är du avslöjad Vlado! Ni behöver inte veta allt i detalj, men något som verkligen är värt att nämna är att han mer eller mindre ringde mig varje dag medans jag var i Serbien. Då menar jag inte att han ringde i 2-3 minuter bara för att se hur jag har det utan vi kunde prata på i 1-2 timmar per dag. Minst! Jag vågade inte ens tänka hur hög telefonräkning han skulle få, men det var inget han brydde sig om sa han. Cute, I know!

Igår kom lille Vlado på besök i Värnamo, så då plockade han upp mig i skolan, sen drog vi & åt. Hängde lite på stan & sen åkte vi för att handla lite. Efter det åkte vi hem till mig. Han skulle träffa mamma & pappa. Och det gick smärfritt faktiskt, vi överlevde båda två, haha. Mamma & Gorica (mammas kompis) tyckte han var så söööt. Och jag håller självklart med :) Puppyeyes! Mamma hade gjort pannkakor som jag & Vlado åt med nutella & plazma. To die for typ! Mätta och belåtna hängde vi lite i mitt rum sen drog vi hem till brorsan & tittade på Little Britain. Haha jag skrattar bara jag tänker på det. Helt sjuka brittiska sketcher som ni borde se. Efter att ha hängt lite hos brorsan, åkte vi hem till mig igen eftersom Vlado inte hade sagt hej då till mamma & pappa. Så som avslut på den roliga dagen som vi hade tillsammans, kollade vi på Kursadzije i vardagsrummet med mamma & pappa. Jag har nog inte insett förens nu hur kul det faktiskt är, haha.

Så nu har ni fått veta vem Vlado är, om det nu var någon som undrade. Jag tycker i alla fall det var mysigt att berätta om honom :) Och så här söt är han:


RSS 2.0