Sista skolveckan är här!

Hej läsare!

Måndag, ny vecka och inte vilken vecka som helst. Sista skolveckan startade idag. Jag slutar nästa onsdag, men på måndagen ska vi åka till Göteborg och på tisdagen har vi aktivitetsdag, så den veckan räknas inte med. Det är faktiskt blandade känslor inför avslutningen. Det ska bli skönt tycker jag absolut, men man kommer ju sakna nästan alla dessa människor som man har lärt känna under skolåret. Man får helt enkelt försöka hålla kontakten så gott som möjligt helt enkelt :)

Tack för alla fina komplimanger från visningen, varje ord värmde något enormt.

Skönheten kommer från leendet :)




Får man lov att vara så ego och säga att jag verkligen älskar dessa två foton på mig själv? Jag blev så sjukt nöjd att jag funderar på att förstora upp dom och sen rama in dom. Jag skämtar inte, haha.


Bilder från modevisningen





Detta är bara några bilder från visningarna som bror tog igår, men jag valde ut de bästa. Bilderna är från både visningarna och när vi övade (det kanske förklarar de tomma stolarna), plus från vår photoshoot ute mellan visningarna. Jag kommer absolut förstora några utav dessa foton :)

Skönheten själv...

...säger godnatt och lovar er bilder från visningen när jag sovit ut ordentligt.


I'm a moviestar!

Ja det var i alla fall vad jag kände mig som idag på modevisningarna. Jag såg ut som en filmstjärna från 50-talet om man kollade på mitt hår och mitt smink! Jag var supernöjd, speciellt med tanke på att jag stylade mig själv. Nu är allt över och det var en jätterolig upplevelse. Brorsan tog massor med fina kort på oss så jag lovar att lägga in dom ikväll eller imorgon.
Snart ska jag till bror och kolla på ESC! HEJA MILAN STANKOVIC! ♥

Fullt upp idag!

Idag kommer det inte bli någon uppdatering förens ikväll när jag kommit hem från modevisningen. Tänkte bara förvarna er om det. Försök att inte sakna mig för mycket :)

Smygtitt på kläderna till visningen



Jag ber om ursäkt för den lilla bilden och den dåliga kvalitén på bilden men det är för att jag har kört printscreen från inspelningen.
Detta är från övningen idag, då vi fick testa att gå i kläderna. Skorna som jag egentligen skulle ha visade sig för stora trots allt så det blir troligtvis dessa jag kommer ha.
Jag ser så sur ut när jag är allvarlig och jag gillar det inte alls. Jag vill le :)
Vad tycks om det lilla ni ser? Jag gillar klänningen riktigt mycket verkligen.

Hej jag heter Jasa och jag stinker lök från munnen

Intressant rubrik eller hur? :)
Nä men nu är det så att jag ALDRIG brukar äta lök om det inte är så att det finns lök i maten och att man inte känner av löksmaken. Och jag brukar ALLTID ha tuggummi i väskan. Och vad händer idag? Jo jag lämnar väskan hemma för jag behövde inte den i skolan. Så när vi skulle fika så gjorde jag värsta goda mackorna och fick för mig att lägga på purjolök. Extra mycket dessutom! Men det var jävla gott ska jag säga er. Så efter fikat så undvek jag att prata med människor, haha. Och var jag tvungen att göra det så höll jag mig på avstånd eller vände bort huvudet.
Ganska onödigt inlägg, men något måste jag ju skriva om :)
Ha det bra lökisar!


Snabb uppdatering

Godmorgon!

Lite bråttom så här tidigt på morgonen men en snabb uppdatering ska ni få i alla fall. Jag fick relativt mycket sömn inatt jämfört med de senaste veckorna, men ändå ville jag bara ligga kvar i sängen och sova vidare. Det kan jag dock tyvärr inte göra för nu ska jag iväg till skolan och stötta klasskompisarna som ska ha redovisning. Hoppas dom alla är sjuka och stannar hemma nästa vecka när det är min tur. Jag är sååå sjukt nervös! Att stå på scen och spela teater eller gå en visning inför en massa människor är inga problem. Men när det gäller att stå och prata inför klassen och redovisa är omöjligt. Skönt att veta att man inte är ensam om det i alla fall.
Jag har lång lunch idag så jag hinner säkert med en uppdatering då med.
Ha en fin dag mina söta vänner :)

Skönhetssömn

Godkväll läsare!

Trots att jag har en hel del att göra fortfarande så funderar jag på att ta och lägga mig snart. Jag känner mig helt slut i huvudet så jag kommer ändå inte kunna koncentrera mig. Det känns som jag har varit vaken flera dygn, och det börjar verkligen att ta på en. Så om jag lägger mig nu så får jag cirka 9 timmar sömn och det hade ju varit hur bra som helst.
Tror jag har rekord på statistiken idag, nästan 140 unika läsare. Heeeej på er allihop :)
Hoppas ni stannar kvar kära ni.
Men nu avslutar jag för idag, ni får ta hand om er och sova gott när det väl blir dags.

Godnatt :)


Visningen är nog räddad...

... ja för min del i alla fall. Nämde ju att jag hade problem med mina skor som kändes för stora när jag gick. Kollade på Åhléns i fall dom hade inlägg till skorna som gjorde att inte fötterna glider. Men dom hade bara inlägg som man sätter mellan hälen och skon, så vet inte om det riktigt skulle hjälpa. Hoppade in i en skoaffär och frågade dom, och dom sa nej först. Men sen sa kvinnan i butiken att det fanns ett par sulor som kanske skulle kunna hjälpa. Skulle precis ta fram plånboken för att betala men då sa hon att hon bjuder på dom. Gratisgrejer, I like, haha. Tack snälla kvinna! Testade sulorna i skorna nu lite snabbt och det verkar som det hjälper. Men måste ändå se sen när jag går en längre bit på scenen så att inte fötterna glider fram ändå.
Visst det är fint med små fötter, det är det verkligen. Men jag verkar ha alldeles för små eftersom 35or är för stora för mig. Då blir det bara jobbigt.
Någon som har samma problem?


Walk, walk, fashion baby

Jag börjar bli riktigt taggad inför modevisningen nu! Idag fick vi öva lite på scenen och det var någon snubbe som kollade på oss så att det ska se bra ut. En motsvarighet till Miss J på Top Modell, haha. Han sa att det såg riktigt bra ut när jag gick och att jag ser avslappnad ut. Då blev jag ännu mer taggad. Jag har då inte svårt med att ta emot komplimanger :) Nu ska jag springa ner till stan och fixa det som behöver fixa sen blir det återigen walk, walk, fashion baby!


15 timmar sömn tack!

Det är vad jag gärna skulle vilja ha nu. Det är verkligen fullt upp nu innan skolan slutar så man är uppe till sent och pluggar. Man hinner knappt äta heller. Det är bara att stå ut 2 veckor till, sen är det slut. Jag tänker inte gå upp innan kl 12 under sommarlovet :)
Känns som någon har sytt igen mina ögonlock, haha.Nu blir det en kopp juggekaffe, extra starkt den här gången. Sen blir det att fixa sig inför skolan. Senare idag ska jag ner till stan, behöver köpa rött nagellack och inlägg till skorna, plus att jag tänkte sola i hopp om att i alla fall få lite färg inför modevisningen.
Vad ska ni hitta på för kul idag?

Milan Stankovic och frillan alla pratar om

Jag är såååå glad! Serbien är vidare i final i Eurovision Song Contest, och det är han verkligen värd. Så stolt är jag över honom :)
Men det som stör mig är att alla pratar om hans frilla. Ja den är inte världens snyggaste men vem fan bryr sig? Inte är det Eurovison HAIR contest vi kollar på vad jag vet. Dock tyckte jag det var kul när programledaren tog på sig en likadan peruk som Milans hår. Tack för uppmärksamheten :)
Sen stör det mig när folk som inte ens förstår vad han sjunger om säger att låten är pinsam. För det första så är musiken i äkta serbisk anda och för det andra så sjunger vi i alla fall på vårt egna språk till skillnad från många andra.
Nää, jag låter ingen dissa min Milan för det kommer ni djupt få ångra i så fall :P
På lördag ska jag i alla fall rösta tills mina pengar tar slut. Serbien och Grekland är mina favoriter i årets Eurovision :)


Statistiken ökar :)

WOW säger jag bara! Med tanke på att jag precis börjat blogga igen och alla mina bloggläsare försvann under min bloggpaus så har min statistik växt till sig rejält idag :) Klockan är strax innan 20 och jag har 70 unika läsare. Det är mycket för lilla mig :) Men det är precis det som gör mig så glad, att ni har hittat hit. Hade jag kunnat bjuda på saft och kakor så lovar jag att jag hade gjort det.

Det blir bara en snabb uppdatering nu eftersom jag ska till bror och kolla på ESC. Vi (tjejerna) övade gången på scenen idag och vi lyckades få ihop det riktigt snyggt. Jag hoppas bara att det löser sig med skorna, dom är lite för stora nu.

Ni som bor i närheten av Värnamo får gärna komma kolla på den! Lördag klockan 13.00 och 16.00, Värnamo Folkhögskola. Självklart får ni andra komma med, haha.

Hörs senare sötnosar, nu ska jag sjunga "Balkan, Balkan, Balkan, ovo je Balkan... Come on!"

Bloggtrafik.nu

Jag blev precis medlem på en sida, där man samlar någon sorts poäng som gör att man får fler besökare till sin blogg. Skulle ju inte vara helt fel :)
Klicka på länken och bli medlem du med :) http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jasaa

In med det nya, ut med det gamla- Ny bloggdesign!

Jag älskar verkligen min nya bloggdesign, tycker den blev superfin! Den ser så proffsig ut trots att den är ganska enkel. Man vill ju inte att det ska vara för mycket, så den här är precis lagom. Exakt som jag vill ha det :) Jag kan verkligen inte släppa den rosa färgen, så det är något som alltid stannar kvar.
Jag vill tacka Jennie (www.jennsiii.blogg.se) som fixade min fina design år mig! Jätteduktig tjej som gjorde den för en billig slant.

Vad tycker ni om den nya designen och vilken gillar ni mer?

Före:



Efter:


Renovering pågår

Renovering pågår, ny design kommer upp idag :)


Pada kisa i hladno je kao u jesen devedesete

Godmorgon

Dagen började med att jag försov mig. Jag vaknade en halvtimme innan jag skulle gå till skolan. Hoppade upp ur sängen och gjorde mig snabbt iordning vad händer då? Jo det börjar ösregna! Man blir ju sååå sugen på att gå ut då. Jag har ändå bara 2 studietimmar fram till lunch, då man gör vad man vill så jag tänkte att jag lika gärna kan göra det hemma. Så snart ska jag plugga lite samhäll.

Igår blev det inte så mycket att öva inför modevisningen. Övade på att gå några gånger sen var Blikenda tvungen att gå. Men idag ska vi både testa kläderna och öva på gången. Hatar bara mina små fötter vid såna här tillfällen. Jag ska ha på mig pumps med öppen tå och då är skorna lite för stora för mig. Storlek 35 är för stort för mig, kan ni fatta det? Dagisungarna har fan större fötter än mig, haha.

Nå ja, efter det blir det att stressa hem och dra till brorsan för där ska vi tillsammans med Jasna kolla på ESC och heja järnet av oss på Milan :) Åååh vad jag längtar!

Ha en fin dag mina vänner!



Update: Näheee vi får visst inte rösta ikväll! Nu blir jag tjurig... Hur ska jag då kunna rösta på Milan? haha

Hur man gör plazma tårta!



Lägg märke till vilka problem Lara har med att öppna sin egna micro! Haha :)

ESC 2010:Imorgon röstar vi på nummer 7 [Serbien]

Så var det dags för årets ESC att dra igång med start imorgon. Första semifinalen, och även den viktigare av de två enligt mig.
Serbien startar som nummer 7 så vi får hoppas att det är ett lyckotal :) Milan Stankovic- Ovo je Balkan. Lägg det på minnet och rösta imorgon. Jag vet att jag i alla fall kommer rösta tills pengarna tar slut på mobilen.
Småflickorna borde ju i alla fall smälta som smör i solen när dom ser honom, han är ju såå söööt! Och klaga inte på frillan nu, haha.

Semifinal 1- Startnummer: 7, Land: Serbien, Artist: Milan Stankovic Sång: Ovo je Balkan




Klipp från andra repetionen!

God morgon!

Godmorgon fina läsare!

Statistiken har redan börjat öka så fort jag börjat blogga igen, och det är ju precis så det ska vara.
Mina ögonlock känns flera kilo tunga, så trött är jag. La mig klockan 3 inatt, för jag hade skolarbeten att göra. Ändå gick jag upp lite tidigare nu, jag orkar inte stressa. Så jag sitter här och njuter av mitt morgonkaffe och skriver ett inlägg till er.
Vad har ni för planer idag?
Jag ska till skolan kl 11, sen kommer jag faktiskt stanna kvar där efteråt. På fredag och lördag ska jag gå modell för Blikenda, på textilarnas modevisning. Så idag ska vi testa kläderna för att se att allt är bra, plus att vi ska öva på att gå i våra heels. Det borde ju inte vara några problem för mig va? :) Bara för det lär jag snubbla på scenen eller något liknande.
Det var ju exakt 5 år sen jag gick modell på samma visning fast för brorsan och han dresserade oss mer eller mindre. Allt skulle ju vara PERFEKT, och visst var det perfekt då tycker vi. Nu skrattar vi när vi ser det... Men duktiga var vi absolut. Bror var så stolt :)
Då så mina vänner, tror jag får ta och runda av här så hörs vi senare idag.
Hoppas ni fått en bra start på veckan!

Många kramar till er ♥

I'm a model, yes I am!




Guess who's back?!

Helt rätt mina damer och herrar, ingen mindre än jag, Jasa har fått blogglusten tillbaka! Tror jag i alla fall, jag har haft ett väldigt bloggsug de senaste dagarna när jag varit iväg. Vart har jag varit då undrar några av er? I underbara Skåne självklart ♥ 2 otroligt roliga dagar har jag tillbringat hos Lara i Malmö och firat hennes 24-årsdag. Vi har stressat som bara den med att handla allt som behöver handlas inför ett födelsedagsfirande, vi har strax innan midnatt bakat tårtor, och vi har skalat 2 kilo morötter och minst lika mycket gurka. Men om det var värt det, för grönsaks-snacksen gick åt som bara den och folk slickade på tallrikarna så god som tårtan var, och sist med inte minst så fick Laki en lyckad födelsedagsfest.




1 underbar dag har jag även tillbringat hos pojken i Helsingborg. Vad ska jag säga mer än att det som vanligt var underbart. Det är det enda ni behöver veta faktiskt.
Sen måste jag passa på att skryta om att jag fick ett par jättefina örhöngen av Vlados mamma. Hon sa att även hon och Vlados syster har likadana. Behöver jag ens säga hur jättesuperglad jag blev? Jag blir alltid lite lagom generad när jag får presenter, men jag är verkligen jättetacksam och jag kan lova att dom kommer användas flitigt.



Så får jag höra vem som är glad över att jag börjat blogga igen? :)

RSS 2.0