15 timmar sömn tack!

Det är vad jag gärna skulle vilja ha nu. Det är verkligen fullt upp nu innan skolan slutar så man är uppe till sent och pluggar. Man hinner knappt äta heller. Det är bara att stå ut 2 veckor till, sen är det slut. Jag tänker inte gå upp innan kl 12 under sommarlovet :)
Känns som någon har sytt igen mina ögonlock, haha.Nu blir det en kopp juggekaffe, extra starkt den här gången. Sen blir det att fixa sig inför skolan. Senare idag ska jag ner till stan, behöver köpa rött nagellack och inlägg till skorna, plus att jag tänkte sola i hopp om att i alla fall få lite färg inför modevisningen.
Vad ska ni hitta på för kul idag?

Kommentarer
skrivet av: tamara

Tvätta och plugga, weiiii :D



Ps. Hur funkar den där bloggstatistik-grejen? Sponsrade dig :P

2010-05-26 @ 12:22:01
URL: http://tamarajanosevic.blogspot.com
skrivet av: C :)

Fin blogg! Ha en fortsatt strålende dag :)

2010-05-26 @ 13:57:30
URL: http://www.charlottiis.blogg.no
skrivet av: Sara

Ja juggefester är bäst! Lätt bästa musiken! Haha och de tycker en helsvensk tjej! Jag lovar röstar på Srbia tills min mobil blöder^^

2010-05-26 @ 14:08:56
URL: http://nattstad.se/zaare
skrivet av: neli

Hej söt :D



Haha, jag trodde seriöst inte att dem skulle gå vidare, fan ca chockad jag blev :D Men han var riktigt bra faktiskt :D Milan är grym! :D Vem vet, vi kanske kommer komma på en bra placering i år? :D Till och med vinna? :O Hahaha.



Haha, ja du är inte ensam om det där jublandet haha. Jag blev helt galen när jag såg flaggan :D Fan va jag ska rösta på lördag..

Hoppas att du haft en bra dag än så länge söt.

PUSS ♥

2010-05-26 @ 14:20:02
URL: http://nelilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0