Gojko Kacar till Manchester United?

Jag läste något underbart idag när jag vaknade, & det är att Manchester United vill köpa Kacar för 12 milioner euro. Jag skulle bli världens gladaste om det skulle bli så. Inte bara jag utan tydligen många United fans som skrivit att de vill se Kacar bli en "red devil". Det återstår att se hur det blir, men jag hoppas att det blir av. Då har vi Kacar, Tosic, Ljajic & Vidic i Manchester United. Inte illa alls :) Det är många lag som vill köpa Kacar nu efter U21-EM, bland annat Lazio som erbjuder 8 milioner euro för honom. Högst bud vinner eller vad säger ni? :)






Zoki Smoki & Jaca maca

Sms-konversation mellan mig & Zoki:

Jasa:
Ska tänka på dig varje gång jag äter smoki!
Zoki: Å jag ska tänka på dig varje gång jag ser en katt.
HAHA



Jag älskar denna killen så grymt mycket. Han är min BFF... Vi är bäst på att uppmuntra varandra när vi mår som sämst. Känns underbart att ha en så fin människa i sitt liv. Någon som förstår en så väl & som man kan berätta allt för. Kommer sakna dig Zoki smoki <3


Snart flyr jag landet!

Kan inte fatta det att den här veckan kommer jag vara nere i Serbien! Bara 3 dagar kvar, sen åker jag & pappa ner. Ingen där nere som vet om att vi kommer nu. Farmor kommer få sig en rejäl chock när hon ser oss, & hon kommer få en ännu större chock när hon ser att det bara är jag å pappa i bilen. Har varit där nere utan brorsan förr, men aldrig utan mamma. Nästan 3 veckor utan mamma & brorsan, vet inte riktigt hur jag kommer fixa det. Kommer lipa krokodiltårar på onsdag när jag säger hej då till bror, å ännu fler krokodiltårar på torsdagmorgon när jag ska pussa mamma hej då. Vill inte ens tänka på det :( Dom kommer ner i mitten av juli ungefär.
Men som tur är kommer Tamara ner bara någon dag efter mig så det är jag glad för. Jag & Tamara ska på vasar i Pozarevac, så fett! :)
Det är nog dags att ta tag i saker & ting nu, som packningen t.ex. Behöver köpa till lite saker, så det får förmodligen bli imorgon när jag ska fixa naglarna.
Idag fick jag besök från en riktigt trevlig skåning :) Tycker det var gulligt av honom att komma hela vägen från HBG för att inte stanna så länge. Han var så förstående med att jag har så mycket att göra inför semestern. Vi hann ta en fika i alla fall, & en promenad till Apladalen. Vi tittade på djuren & gungade vid lekplatsen. Älskar när man får lov att vara lite barnslig, men V var tydligen likadan. För att göra allt lite mer spännande får ni inte veta vad han heter. Inte än i alla fall :P Hej V, jag vet att du läser detta. Tack för att du kom & stor PUSS på dig :)
Nä nu får man ta & lyfta på baken & fortsätta med allt som behöver göras. Ha det fint!

28 juni- Vidovdan

Sretan Vidovdan svima!




Vidovdan
u nebo gledam
prolaze vekovi
secanja davnih
jedini lekovi


Ref. 2x
Kud god da krenem
tebi se vracam ponovo
ko da mi otme
iz moje duse Kosovo


Vidovdan
k'o vecni plamen
u nasim srcima
kosovskog boja
ostaje istina


Ref. 2x


Vidovdan
oprosti Boze
sve nase grehove
junastvom daruj
kceri i sinove


Beautiful dresses

Så här fin ska jag vara på dopet när jag blir kuma till Tamara :)







Så här fin ska jag vara på Dejans & Marijas bröllop :)






Vem vet, långt kvar till dopet & bröllopet, kanske hinner ändra mig & har den persikofärgade klänningen på dopet & den svart/vita på bröllopet. Dom ser ju nästan likadana ut. Nöjd är jag iaf MINST SAGT :)

Ut & ta en öl ikväll

Så har man fått reda på att Jasna är hemma i helgen så ikväll ska vi ut till Harrys a.k.a Hariiis & ta en pivoooo, eller två. Eller kanske till & me tre... På tal om pivo, på torsdag åker jag & pappa ner till Serbien. Då ska jag dricka Jelen Pivo det första jag gör. Muuuuums så underbart.


R.I.P Michael Jackson



Min absoluta favoritsång av M.J.... Vila i frid!

U21: Serbien-Sverige

Sverige vann över oss med 3-1 tack vare fult spel, fakefall & med hjälp av en idiot till domare! Mycket mer än så vill jag inte uttala mig om matchen förutom att Kacar är KUNG! Jag är otroligt stolt över våra spelare ändå, & bara för att dom inte vann denna matchen betyder inte att dom inte är bäst för det är dom. Sverige hade bara tur, japp så är det.
Annars var dagen helt underbar! Jag fick nog den bästa födelsedagen ever & det tack vare det som hände efter matchen. Jag envisade med att inte åka hem förens jag fått tag på spelarna för att ta kort med dom. Tror ni jag lyckades? Det kan ni ge er fan på att jag gjorde! Fick ta kort med mina favoriter Kacar, Fejsa, Smiljanic, min nya favvomålvakt Brkic plus Veljovic tror jag det var & Gulan. Sen fick jag några autografer med. Världens lyckligaste var jag. Dessa grabbar är inga förlorare, dom är vinnare! Detta är något jag kommer bära med mig resten av livet :)
Sen vill jag tacka alla andra med som gjorde min födelsedag så bra, ni vet vilka ni är!





Gojko Kacar- Kungen


Zeljko Brkic- Bästa målvakten


Ljubomic Fejsa


Milan "Lola" Smiljanic



Ja te volim, ja te volim, ja te volim Srbijo!

Idag är det min dag! [23 juni]



Grattis till mig, idag blir jag 23 år! :) Inte illa va? Snart dags att gifta sig osv...

Fin dag att fylla år på, solen skiner redan för fullt. Snart bär det av till Malmö igen att träffa massa underbara människor & titta på fotboll igen. Serbien-Sverige ikväll kl 20.45, på plats i arenan. Glöm inte att titta på matchen på TV4 ikväll. Det är idag våra orlici behöver ett mirakel!

U21: Vitryssland-Serbien [0-0]






Klipp från serbiska midsommarfesten: Trubaci-Djurdjevdan [Rekomenderas att ses, goda rysningar på hög nivå]



 Jag vet inte vart jag ska börja med att berätta om denna underbara dagen jag varit med om i fredags. Efter att ett oväder med ösregn, blixtar & åska hade förföljt oss hela vägen från Värnamo fram till Malmö, så möttes vi av ett underbart solsken när vi väl hade hittat till parken där den serbiska midsommarfesten hölls. De gråa molnen försvann, himlen blev blå & solen stekte för fullt. TACK säger jag bara! Vi möttes inte bara av solen, utan av en massa glada röd-blå-vita supportrar med serbiska tröjor, halsdukar, mössor & flaggor, & härlig juggemusik. Obeskrivligt vackert! Vi hittade Tamara snabbt med & kramades lite med henne & blev även presenterade för Oleg. Dans, skratt & glädje var de 3 orden som alla delade med sig av som var på plats. Trubaci, folklor, Marija Serifovic, & Lilleman var bland annat på plats för att roa oss. Alla där med samma mål: Att stötta det serbiska landslaget till vinst! Det blev dock bara oavgjort tråkigt nog, men det förstörde inte stämningen för det. Vi hejade på ändå & höll humöret uppe. Ingen eller inget kunde förstöra denna underbara dag för oss. Jag träffade massor med underbara människor & speciellt vid såna här tillfällen är man grymt stolt över vart man kommer ifrån.
På tisdag är det det avgörande matchen mot Sverige! För att Serbien ska gå vidare till semifinal så måste vi endast vinna, inte ens oavgjort räcker. Det kommer bli svårt, men än sak är säker: Hur det än går så är vi stolta över grabbarna som har gjort allt för att försöka vinna & vi är där tillsammans för att ha kul.

Jag lurades bara!

För er som gick på att jag skulle klippa håret kort igen: Jag ljög! Jag skulle bara toppa det, and I did. Tyvärr blev luggen lite för kort, så det blonda ser inte snyggt ut längre. Fick jag panik över min fula lugg så här bara 2 dagar innan fotbollen? JA, det fick jag :( Funderar på att färga luggen i nån ljusbrun färg imorgon & hoppas på att det ser någorlunda bra ut. Klart att nåt ska gå snett! Vi får hoppas på att folket kollar mer på mina coola supporterkläder än min lugg :)
Efter klippningen gick jag hem snabbt för att fräscha till mig, sen kom Danne & hämtade mig så drog vi & fikade. Väldigt trevligt har vi som vanligt när vi fikar. Tråkigt bara att det inte blir så ofta dock. Vi får skärpa oss som vi alltid säger. Sen när vi skulle hem pumpade han Zmija i zaba i hans kanta till bil. Så skön kille, levde sig in i låten helt :) Jag föreslog att han skulle söka till nästa omgång av Zvezde Granda, men han ville inte, haha. Nå ja, som det kan bli. Nu får det faktiskt räcka för jag varken orkar eller vet vad jag ska skriva mer. Hörs kanske imorgon, annars hörs vi på lördag efter fotbollen. Och på tal om fotbollen, det blev bara 0-0 igår när vi mötte Italien. Ändå bättre än att förlora :)

U21: Italien-Serbien

Dagen är kommen! Vårt kära Serbien spelar sin första match mot Italien ikväll i Helsingborg som kommer förvandlas till Helsingrad! Staden fylls redan med röd-blå-vita supportrar & våra grabbar laddar inför revansch. Tyvärr är jag inte på plats ikväll för att se matchen, men jag ska snart ta på mig min serbiska tröja & bänka mig framför tvn senare ikväll & heja.
Det blir ingen lätt match men jag ber en extra bön för serbisk vinst! IDEMO ORLICI <3
Alla serbiska supportrar på Olympia arenan i Helsingrad: Jag vill höra er enda till Värnamo. Nek se zna da smo najbolji!


Pimp my diadem



Nu när U21-EM närmar sig & det bara är några dagar kvar så har mina förberedelser dragit igång för fullt. Och trogen supporter som jag är så går jag in för det helt med röd-blå-vita färger. Nej, jag överdriver inte ett dugg :) Jag pimpade ett rött diadem med prickar. Den hade en ful blomma på som jag tog bort, sydde dit en vit rosett, som jag sen målade i även röd & blå färg. Resultatet ser ni ju, fint va? Mitt alldeles egna jugge-diadem. Jag är den enda i hela världen som har ett sådant.
Jag har även fått t-shirten från Sanja nu. Tack underbara! Den är jättefin, jag är helnöjd. Jag var orolig över att den skulle vara för liten men det är den absolut inte. Den är förstor till & med, men det gör inget. Sen har jag så klart köpt 2 par fotbollsstrumpisar. Ett par röda med vitt på, & ett par blåa med vitt på. Jag är så grym asså :)

En uppdatering om de senaste dagarna får ni imon kära läsare, ikväll orkar mitt huvud inte anstränga sig. Puss på er!

Ps. Bojan ska självklart lägga märke till allt. Självklart ska jag inte gå upp i vikt, Gud förbjude... Jag uttyckte mig lite fel, & hade inte ens lagt märke till det förens du sa det. Jag ska börja kampen med att GÅ NER i vikt. Lät det bättre Mr Petig? :) Jag är fortfarande nyfiken på vem du är :P

Mina nya sötingar

Idag i Jönköping var mitt mål att hitta ett par vita tygskor. Mika hade på sig ett par jättefina idag när vi fikade, som var från skopunkten. Så ni kan ju gissa vem som gick raka vägen dit. Japp, det var jag. Hittade dom, men dom såg inte lika fina ut som på Mikas fötter. Som tur var hoppade jag in på Din Sko & hittade ett par jättefina med blommor på. Men min första kommentar var: Vart fan är skosnörena då? Haha.. Seljanka :) Det var riktigt snyggt utan snörisar faktiskt. Frågan är nu hur länge dom kommer hålla sig vita. Jag gissar fram till imonkväll om jag har på mig dom när jag åker till Anderstorp. Efter fotbollen lär dom ju vara svarta som bara den.
Nu är jag äntligen inte läppglanslös längre. Köpte dock en ny nyans som jag inte haft förr, en rosa, pärlaktig nyans. Mycket söt :)
På lördag börjar jag kampen mot viktminskningen, önska mig lycka till!



Stress, stress, stress

Sitter med hårinpackning i håret nu. Har färgat utväxten på luggen, nu återstår det bara att se hur resultatet blir. Känner mig så stressad. Runt 14-00 ska jag träffa Mika, vi ska ta en fika. Haha sicket rim va. Anyways, sen när brorsan kommer hem från jobbet ska vi åka till Jönköping och jag vill ju komma hem i tid för fotbollen som börjar 20.15. Inte för att det lär hända men man kan hoppas.
Imon blir det äntligen av till Anderstorp hos Kata. Har lovat henne så länge nu så det är på tiden & så blir det en snabb tripp till gislaved för att hämta t-shirten som jag ska ha på fotbollen. Hoppas den passar nu med :)
Nehe nu blir det att skölja av hårinpackningen & sen är det snabba puckar som gäller. Vi hörs ikväll kära läsare. Puss!


Tack snälla skattegubbar/gummor!

Dessa underbara skattegubbar måste antingen ha läst mina tankar eller läst min blogg för igår fick jag skatten. HALLELUJA! Så mycket jag behöver köpa, men jag måste ändå vara försiktig med att slösa för mycket pengar. Dom ska trots allt räcka till semestern med. Så jag får köpa det absolut mest nödvändiga: Bantningspillrena! Haha nää, eller joo delvis. Men behöver massor med kläder inför sommaren. Nu ska jag göra som andra smarta människor: FYNDA! Tydligen går det att hitta fina saker om man bara kollar noga.

Det blir en runda på stan senare idag efter att jag har sovit ut. Måste införskaffa mig mitt favoritläppglans, som jag varit utan allt för länge nu. Ni som känner mig vet att jag inte kan vara utan läppglans. Fick nöja mig med Dior, vilket jag inte borde klaga över tycker man. Men det gör jag nu! 340 kr för ett läppglans sen håller det inte alls länge, nope inte värt pengarna. Tacka vet jag L'oreal Glam Shine, billigt & håller sig på läpparna hur länge som helst.
Dock tänkte jag faktiskt färga utväxten på luggen innan jag tar mig till stan, hoppas på lika mycket tur som sist då utväxten blev exakt samma nyans som resten av luggen. Haha bara för det kommer det säkert bli gult. I så fall blir det rikligt med silverschampoo för man ska vara fin inför studenten & fotbollen.
Jag ska även kolla med bror om han vill ta en snabbis till Jönköping idag istället för på torsdag efter jobbet. Mina planer var att dra iväg till Anderstorp på torsdagmorgon & hälsa på min kompis Kata & även åka in till Gislaved för att hämta T-shirten hos Sanja som hon köpte till mig när hon var i Rep.Srpska. Sen tänkte jag åka hem till Värnamo med Kata när hon ska jobba. Men så visade det sig att hon är ledig den dagen & kommer vara i Värnamo då, men att jag kunde åka hem med henne till Anderstorp på eftermiddan istället. (Jag vet, krångligt allt blev.) Lite tufft med tid nu när man har så mycket att göra i junimånad. Aja, jag får ordna det på något sätt. Ville bara fylla ut inlägget lite, haha. Helt plötsligt låter det som att jag har det fullt upp hela tiden. Nästa vecka blir det att fixa naglarna & klippa sig. Guess what?! Jag ska klippa kort page igen. Men denna gången blir det sne page, kortare bak, längre fram.
Jag tror jag har babblat på länge nog, eller vill ni höra ännu mer? Nä, det får faktiskt räcka för denna gången :)



Så jäkla sött :)



Man blir så sjukt glad av det här klippet :)

För 14 år sen

9 juni 1995 kom min lilla kusin Kristina till världen. Idag, 9 juni 2009 fyller hon 14 år! Och hon är inte så liten längre heller, 9 år yngre än mig & redan längre än mig. Inte illa alls... All you top models out there, se upp för Krisse om nåt år :)
Helt sjukt hur fort tiden går, jag minns den dagen så väl när hon föddes & vi åkte till Jönköping för att se henne. Hon var så pytteliten, så underbar & söt. Ja det där med underbar & söt har ju i alla fall inte förändrats. Tjejer, ni kommer inte ha någon chans hos killarna så länge Tina är i närheten. Killar, jag kommer skära snoppen av er om ni inte behandlar henne som den prinsessan hon är.  Jag har inga småsyskon att beskydda, men därför har jag flera småkusiner :)
Så grattis på födelsedagen Tina, hoppas du får en underbar dag. Jag älskar dig! <3


Magväska

Hur svårt ska det vara att hitta en snygg, tuff magväska på nätet? Har suttit & letat i flera timmar nu. Inga sidor på nätet som säljer magväskor. Någon som har tips på vart man kan hitta snygga magväskor? Ska inte vara såna typiska, fula utan nåt snyggt. Som man eventuellt kan pimpa lite själv.
Hittade en som såldes på Lindex för ett år sen som jag tycker är riktigt fin. Synd bara att jag är lite sent ute.





Alla tips uppskattas...

Pengar



Pare, pare, pare, volim samo pare
Mojoj duši napaćenoj samo fale pare
Pare, pare, pare, volim da me kvare
nove ili stare, važno da su pare
Pare šuškaju, pare zveckaju,
šta će meni ljubav prava kada novci nisu nu.


Jag vill ha pengar, NUUU! Jag är trött på att inte ha en enda krona. Jag kollar kontot varje dag för att se om jag har fått skatten, men icke. Pengar är inte allt? Öööh, jo det är det! Money can't buy me love? Oh yes they can, haha. Skänk en slant...

Önskemål om att få höra min & Laras låt!

Idag när brorsan, jag & Lara var på A6, kom jag & Lara på en låt. Melodin är till Cecas låt "Zabranjeno pusenje", men vi kom på en egen text. Sen vill jag påpeka att jag faktiskt inte har bajshumor spciellt ofta, men just idag är det en riktig "bajsig" dag i samband med denna låten & min & Tamaras msn-konversation. Texten kom vi spontant på efter att vi hade pratat om bantningspillrena som jag bloggade om för någon dag sen.
Här får ni orginallåten av Ceca så ni kan melodin ifall ni råkar vilja sjunga med. Men kravet att sjunga min & Laras text det vill säga. Texten är till refrängen...



Od nervoze strasno mi se sere, posle moram gace da operem.
Joj, cuj nestala je voda, Boze kakva nezgoda.

Som sagt, ibland undrar jag själv om jag verkligen ska fylla 23 år & inte 13 typ... Men detta bjuder jag på. Tack till Lara som samarbetade så bra till denna text.

Rada Manojlovic- Deset ispod nule



Deset ispod nule napolju a skinula bih svoju kosulju.
Svima zima, meni leto je kada sam uz tebe.
 Crveni su tvoji obrazi, hladan vetar jos ne prolazi.
Ma grejace te moje telo znaj, bas kao rum i caj, samo mi sebe daj.


Radas nya låt fastnade jag för så fort jag laddade ner den & hörde den första gången. Jag blir glad av den & vill lyssna på den hela tiden. Också en låt som kan bli en stor hit i sommar. Älskar att det kommer ut massa nya låtar nu inför semestern. Speciellt dessa från Zvezde Granda, dom är alltid så jäkla bra.
Kom igen, nu sjunger vi & dansar, OPAAA!

Ps. Tycker killen är rätt onödig på själva uppträdandet. Han hänger ju inte ens med när han ska "sjunga". Men Rada, hon är ju så vacker. Att hon är lite av en seljancica gör henne bara charmigare än vad hon redan är :)

Jasas & Tamaras bajshumor



Jag & Tamara sitter & snackar på msn när Tamara skickar detta collage som hon plockat ihop. Jag tar emot bilden & efter det lyder samtalet så här:

Jasica - [ Serbien-Österrike [1-0] SRBIJA ] säger:

haha tycker du det är min stil?


Тамара Јаношевић säger:

haha nej

Тамара Јаношевић säger:

tog bara alla möjliga pryls


- Jasica - [ Serbien-Österrike [1-0] SRBIJA ] säger:

asså är det en bajshög som hänger från det där halsbandet?


Тамара Јаношевић säger:

typ bajskorven aka chokladpralinen

HAHAHA


- Jasica - [ Serbien-Österrike [1-0] SRBIJA ] säger:

HAHAHA


Тамара Јаношевић säger:

fyfan vad jag skrattar nu

visste att du skulle reagera på det

så typiskt vår humor

HAHAH


Ja vad ska man säga efter det här? Jag skrattar fortfarande...


Så här roar man sig på nationaldagen, eller vilken annan dag som helst!



Är jag inte lite gullig liksom? :) haha

Nationaldagen & en massa fotboll

Till en början vill jag säga grattis Sverige på nationaldan!

Sen så är det en massa fotboll ikväll. VM-kval till max. Bland annat spelar Serbien-Österrike på Marakana i Beograd. Vi hoppas på seger på hemmaplan, allt annat är uteslutet. Dock är jag besviken att Zigic inte får spela, han betyder väldigt mycket för vårt landslag. Men vi ska nog fixa det ändå.

Även Sverige-Danmark spelar ikväll på Råsunda. Jag tycker det är oacceptabelt att Sverige förlorar på nationaldagen, så vinst även för Sverige tack!

Ska ni följa fotbollen ikväll kära läsare?




Mamma & Britney Spears

Jag: Britney Spears ska kanske sjunga i Beogradska Arena i augusti.
Mamma: Jaså?! *låter förvånad*
Jag: Vet du ens vem hon är?
Mamma: Nää...


Haha världens sötaste mamma har jag :)


Min andra hälft



På söndag ska jag få träffa min underbara Lara! Sen åker hon ner till jugge den 10e, & då kommer vi inte träffas förens slutet av augusti när jag kommer hem från jugge. Oh vill inte ens tänka på det, saknar henne redan. Men på söndag ska jag pussa & krama på henne så mycket som det bara går.

Pluggis

Den 24 augusti börjar jag skolan igen! Trodde aldrig den dagen skulle komma. När jag tog studenten för 4 år sen var jag nog först med att säga att jag aldrig mer ska plugga. Men så fel jag hade och tur är väl det. Man får skylla på att man var ung och dum. Jag ska gå 1 år på folkhögskolan till att börja med och läsa Barn & Ungdom. Väldigt bra högskoleförberedande sa dom när vi hade telefonintervjun. Sen är det meningen att jag ska söka vidare till högskolan och utbilda mig till förskolelärare.
Jag är glad att jag till slut fick lite vett i skallen och tog detta beslutet för det kommer löna sig i längden. Just nu längtar jag jättemycket till skolan och ser fram emot det, men jag är ganska så säker att när vi kommer hem från semester och det bara är några dagar kvar tills skolan börjar så kommer jag nog vara såå nervös. Men det kommer nog gå bra. Sen undrar man hela tiden vad för människor man kommer få i klassen med, förhoppningsvis är dom någorlunda normala :) Men det återstår att se.
När vi var i Ullared hittade jag 2 st t-shirts på barnavdelningen som jag bara var tvungen att ha för dom är så klockrena för skolan. Frågan är bara om jag kommer ha på mig dom i skolan någongång. Jag vill bli den typiska pluggisen faktiskt, så jag ska nog bara använda glasögon i skolan haha. Då ser jag extra smart ut :)
Igår fick jag jag besked från CSN också, 671 kr i veckan kommer jag få. Så det blir nästan 2700 kr i månaden. Bättre än inget, sen får man se till att lära sig snåla.
Vad ska ni hitta på till hösten gott folk?

Ps. Det var värst vilken uppståndelse det blev kring mitt namn! Min hemliga beundrare Bojan verkar ha en passion för kvinnor i burka. Så om det finns någon sådan för honom, hör av er! :)



Jasmina

Många, alldeles för många kan inte uttala mitt namn rätt. Därför föredrar jag att kallas för Jasa kort & gott. Jag har iofs blivit kallad för Jasa sen jag föddes av familjen & sen blev det att vännerna också kallade mig så. Men tillbaka till Jasmina! Många tror att man uttalar det som man gör i Bosnien & det stämmer ju inte riktigt. I Bosnien drar dom ut på det så det blir Jasmiiiina typ. Ja jag behöver alltid ungefär en timme på mig när jag ska förklara för folk hur det ska vara. Jag förstår folk som inte känner mig och uttalar det fel, men när någon jag känner gör det så kan jag bli riktigt arg. Så jag brukar säga att det uttalas som killnamnet Jasmin+ ett A i slutet. Eller för er icke-juggar: "Jasminna". Nu kanske ni tycker att detta låter lite onödigt, men för mig är det rätt viktigt faktiskt.
Så nu sitter jag och lyssnar på juggeradio över nätet och då spelade dom en gammal låt av Keba och låten heter inget annat är JASMINA! And guess what? Jo han uttalade namnet rätt, hur lycklig blev jag inte liksom trots att låten är en riktig seljacka pesma :) Nää det gjorde min dag helt & hållet så nu ska jag lyssna på den igen, haha. Jag hittade klippet så ni får höra själva i början av låten hur ni ska tilltala mig nästa gång om ni vill kalla mig vid mitt riktiga namn. Sen måste jag bara påpeka hur fin & välgjord videon är, kan inte ha varit billigt att spela in den, haha. Och vilken heting Keba är, mjauuu!



Kad utopim bol u vinu
trazim pesmu za Jasminu
trazim je i suzama placam


Ref.
Zbog nje pijan preskak'o sam plotove
i gazio zabranjene vrtove
pored njene kuce ja ne prolazim
i sve cesce u kafane odlazim


Oci plave kao more
samo sto ne progovore
dok ih gledam, u njima nestajem


Ref.


Al' Jasmina mene nece
pokrice me gorsko cvece
pokrice me, necu se probuditi

Jag tror ni har glömt något!

Jag tror att ni har glömt något! Att kommentera mina inlägg de senaste dagarna. Fy på er! Jag kommer sluta blogga helt i protest om ni inte skärper er :)
Om jag inte minns helt fel så klagade någon på mig igår för att jag inte hade uppdaterat. Jag nämner inga namn... *host, Valentina, host* Hon sa också att min blogg är den enda hon läser. Vore ju tråkigt då om jag slutade blogga :P
Aja men jag måste faktiskt gnälla lite :) Puss!

Kissies & Amirs bantningspiller

Ja, jag läser Kissies & Amirs bloggar! Nej, jag snokade inte runt för att desperat få reda på vilka bantningspiller dom använder. Men jag erkänner att jag faktiskt var nyfiken på vilka piller det var & idag hittade jag dom av en slump. Dom har börjat säljas på apoteket & heter Alli. Visst är jag sugen som fan att testa dom eftersom jag vill gå ner i vikt, men frågan är om det är värt skitnojjan? Haha... Iofs jag som sitter hemma hela tiden kan ju alltid sitta med laptopen inne på toa, svårare än så är det inte. Nä, Gud så mysig jag är när jag skriver sånt.
Nå ja, nu vet man i alla fall vart dom finns att köpa, sen får man nog tänka över det en extra gång om man ska köpa dom eller inte.


Underbara juni <3

Äntligen är junimånad kommen, så länge som jag har längtat efter den! Det är då man verkligen känner att sommaren är här, trots att man inte riktigt kan märka det pga vädret. Dock ska jag inte klaga, vi har haft fina & varma dagar med.

Men det jag har längtat mest efter är EM i U21 :) 16 juni drar första matchen igång & då möter vi Italien i Helsingborg. Tyvärr kommer jag inte vara på plats & se den matchen, så man får sitta framför tvn & heja. Men den 19e & 23e juni, då är det andra bullar som gäller! Den 19e kommer jag vara på plats i Malmö & se Serbien-Vitryssland & 23e juni kommer jag återigen vara på plats i Malmö & se Serbien-Sverige. 23 juni kommer dessutom inte vara någon vanlig dag för det kommer vara MIN födelsedag. Hela 23 år fyller jag! Här går det undan :)
Om våra grabbar spelar så bra som vi vet att dom kan, så tar dom oss till finalen & då ska jag såååå vara på plats i Malmö igen & kolla på finalen. Men man ska inte hoppas för mycket, utan man får ta det som det kommer. Biljetter har jag för att vara på den säkra sidan.
Jag är som ett litet barn som inväntar julafton för att få öppna sina julklappar, men att se fotbollen på plats är så mycket bättre än paketöppning.
Sen ber vi till Han där uppe att ge oss fint väder också, regn & kyla vill vi icke ha. Nej tack! Bara sol & värme :)
Jag vet runt 6-7 trogna läsare & att några av dom ska se några matcher, men finns det nån hemlig läsare kanske som också ska det? Vore kul att veta! :)


Bilder från helgen



Vill ha!



1. Jag brukar inte tycka gladiotorskor är så jättesnygga, men dessa från Nellys är fett fina & kostar bara 359 kr. Dom finns inte i min storlek, men jag har inga pengar heller för den delen. Får dom in min strl igen sen när skatten har kommit så kanske jag bestället dom. Kan tänka mig hur sköna dom är att gå runt i på stan :)

2. Dessa supersöta kilklackssandalerna hittade jag på Skopunkten i Jönköping & dom satt så underbart fint på mig.  Kan bara tänka mig hur fint dom skulle passa till en söt sommarklänning, oh jag vill ha!

Men mitt absolut största måste just nu är att hitta en klänning till dopet. Jag ska vara den absolut finaste kuman :) Sen behöver jag en klänning till Dejans bröllop också. Jag ska vara den absolut finaste gästen, haha.  Satsa alltid högst!



RSS 2.0