Jasa By Ati!


Danilo Ikodinovic-Vi ber för dejj!

I fredags kväll råkade Daca Ikodinovic ut för en svår olycka med sin motorcykel. Hans skador är livshotande, å ännu har man inga svar på hur det kommer gå.
Vi ber alla för dejj! Du är ung, du ska ta hem många segrar till åt Serbien, du får inte lämna oss! Var stark, du har alla vid din sida!



Jasa & Pavle

26 juni 2007

Ja idag skulle jag å Pavle varit tillsammans i 1 år exakt. Den senaste tiden har vi kunnat prata rätt normalt med varandra, å måste säga att det ändå känns rätt skönt. Haha tyckte jag var rätt rolig när jag skickade iväg ett sms till Pavve å gratulerade honom på vår 1års-dag. Å Popic var ännu roligade när han messade tillbaka å skrev: Tack, detsamma! Haha å under detta korta inlägg har han fått 3 olika namn- Pavle, Pavve, Popic. Killen med 3-P :D



Märks ju att mitt hår växt iaf sen förra året vid denna tiden :) Låt oss fira det med :D

Milan Smiljanic

Kollar runt lite på nätet om våra fotbollsstjärnor i Serbien. Upptäckte att Milan Smiljanic som förr spelade i U21ans landslag, men numera i A-laget är född i Kalmar. Dock minns han inget av den tiden eftersom dom flyttade tillbaka till Serbien redan när han var liten bebis.

Milan spelar för Espanyol nu, men vem vet, kanske dyker han upp i Sverige. Han drömmer om ett svenskt pass å efter Serbien så är Sverige hans favoriter säger han.
2006 var Smiljanic med Serbiens U21-lag i Trollhättan å mötte Sverige, å ännu minns vi den underbara dagen då våra grabbar tog hem segern med 0-5. Med egna ögon i den serbiska klacken, bevittnade jag den oförglömliga segern.

Det är uppenbart att det inte gått bra alls för Serbiska landslaget den senaste tiden, men jag tror att det kan komma att ändras. Vi har en hel del riktigt begåvade spelare.




Milan Smiljanic jublar i bakgrunden sedan Serbien slagit ut Sverige i EM-kvalet i U21 2006. Erkan Zengin drar tröjan över huvudet efter 0-5-förlusten.

Jasas B-day 2008

Ja som ni kanske visste å märkte så fyllde lilla jag 22 år igår. Men redan i lördags firade vi lite. Jag ville inte ha nåt stort, eller göra nåt speciellt av det, utan nåra vänner skulle komma över. Dricka lite gott vin, sjunga, å kolla på fotboll! By the way, Ryssland borde vinna hela EM!

Laki, Miki å kuma var dom dom som dök upp hos mejj, självklart var bror med. Blev en riktigt trevlig kväll, allt från vattenkrig till småstjärnorna då jag å brorsan uppträdde som Laka å hans galna syster med äppel-klänningen. Runt kl 3 följde jag, Miki å bata, kuma hem på andra sidan stan. Haha jag å brorsan var lagom irriterade när vi skulle hem, men för att göra det tog vi massa roliga kort å runt 4.30 hann Miki ikapp oss efter att ha joggat full från andra sidan stan. Kom hem, jag å Miki fick för sejj att dricka te kl 5 på morgonen å kl 5.30 la vi oss för att sooooova.

Fick en hel del fina presenter som man kommer ha användning av! En asaaafin bok fick jag av Kriss där jag ska skriva all min inspiration. Vem vet, en dag kanske den blir min självbiografi.

Vad mer ska jag säga? Jag vill tacka alla som grattade mejj, men jag vill gratta alla er som inte grattade mejj heller. Ni förtjänar oxå att nämnas i denna vackra blogg. Sen vet jag att ni inte gillar att läsa hur mycke som helst heller, så nu får ni se en massa bilder från lördagen istället.

Tack Bato, Laro, Mihailo å kumo för en rolig kväll!


1986-06-23

För IDAG fyller jag 22 år! SKÅÅÅL!


Ja mogu, mogu sve, sa dvadeset i dve!

Uppdatering från lördags kommer lite senare.

21 juni 2006

Haha kom å tänka på att det är 2 år sen idag som jag lärde känna Kalabic-min första pojkvän nere i jugge. Det var en utav dom roligaste somrarna jag haft där nere faktiskt. Lite längtar man tillbaka :) Alla tyckte han var så ful, men jag tyckte faktiskt om honom  :)

Ett urdrag ur en flickas dagbok!

En djupt rörande historia!

"Mitt hjärta slår, men det känns som det kommer stanna. Det trycker till och gör så ont. Mitt hjärta skriker, men ingen hör. Jag vill bara att du ska förstå! Jag försöker förklara, men du vill inte lyssna.
 
Jag är bara en människa, inte en sten! Men med ett hjärta av sten så hade det kanske varit lättare. Eller hade det? En livs levande människa med ett varmt hjärta eller en känslolös stenmur? Vilket är bättre?

Jag stängde av allt som hade något med känslor att göra. Kärlek å sånt existerade inte för mig längre. Jag drog mig bort från alla, inte för att jag ville, utan för att det kändes som mitt enda val. Minnena av alla gånger jag blivit sårad fanns kvar i mitt hjärta, precis som ett namn inristat i ett träd. Så hur ska jag då låta någon ta del av mitt hjärta, när det för varje gång rycks bort bit för bit?

Jag blev en kall människa, som innerst inne bryr sig, men vågade inte visa det för någon. Du dök upp i mitt liv, jag spelade tuff, jag hängde med i dina svängar. Du var så där gullig, å jag var gullig tillbaka. Men jag lät inte dina vackra ord nå mitt hjärta, för då skulle det bli fel. Det gick riktigt bra att vara kall och inte visa några känslor, för jag visste inte längre vad känslor var för något. Du fortsatte med dina vackra ord utan att mena något med det tänkte jag. Men det kom faktiskt den dagen då du sa att du tycker om mig, och vill vara med mig. Jag stannade till! Jag tänkte en lång stund... Tyckte det var gulligt av dig att erkänna, men inget mer med det, jag fortsatte som vanligt. Tills jag stannade upp igen... Jäklar, en bekant känsla i magen. Det pirrar lite så där spännande. Samma sak med hjärtat, känner igen den där känslan också. Ni vet när hjärtat slår lite snabbare än det ska, men att det känns bra ändå.

Det kan inte vara möjligt att den där känslolösa tjejen som byggt upp den där stenmuren, känner värme och ömhet runtomkring sig igen. Men ändå är det möjligt... Jag vågade öppna upp mig igen efter en lång tid, jag vågade tro på att jag kan vara omtyckt och att jag kan tycka om igen. Det kändes så bra, jag log igen! Jag trodde på kärleken, för du skulle finnas där för mig och visa vad allt det där med kärlek innebär!

Men lika snabbt som du sa att du tycker om mig och vill vara med mig, lika snabbt försvann du utan ett ord. Utan en förklaring till den stackars flickan som började tro på lyckan igen. Jag lät mig ryckas med en sista gång av längtan efter att vara omtyckt, innan jag reste den eviga stenmuren igen. Tårarna fövandlades till is! "



Jag kanske ska bli författare, eller vad tycker ni?

Glasögon-Jasa

Nu är dom här, mina Hilfigers :D



Fått en massa postiva reaktioner på hur glasögonen passar mejj. Kan säga att så här 5 år efter att jag börjat med linser så känns der riktigt bra med glasögonen. Bästa kommentaren: Du ser ut som en börsdonna från London. Haha gulligt sagt Mr T :D

Vad tycker ni?

Mörkhyade serber?

Sitter på jobbet å har rast å är tvungen att hoppa in här å skriva detta. Jag å ungarna satt å tittade på Mr Bean på DVD innan. Så var det avsnittet när Mr Bean är i skolan å ska göra nån tenta, å läraren som övervakar tentan är mörkhyad.

Maja: Vad svart han är!
Jasa: Ja, det finns ju svarta människor.
Maja: Aaa, dom är typ från Serbien eller nåt...
Jasa: *håller sig för skratt, men börjar skratta ändå* Jag å Natali är ju från Serbien men vi är ju inte svarta.

Haha det var så jäkla klockrent när hon sa det, för hon var helt allvarlig oxå. Måste påpeka att denna sötnosen är 6 år :)

Softilation

Tisdag idag å här kommer helgens uppdatering. Har haft både söndagen å måndagen att skriva om helgen, men har helt enkelt inte orkat. Känt mejj lite lat med bloggen den senaste tiden, men ska försöka skärpa mejj.

Som alla vet vid detta laget så blev ju Ceca-konserten inställd. Meningen var att vi skulle åka till Laki ändå, men då ställde ju mitt öga till med en massa. Å trots att mitt öga mådde mycke bättre redan dagen efter, så tyckte jag det var smartare å stanna i småland.
 
Jönköping fick det bli eftersom det var nära. Vaknade upp på lördagsmorgonen å mådde nåt otroligt dåligt, tog tempen å visade sejj att jag hade feber. Men det fick inte stoppa mejj, jag skulle till Vätterstranden å sola ändå :) Japp, jättebra å steka sejj i värmen när man redan har feber :)
 
Fixade iordning mejj, mötte upp bror vid garaget å sen bar det av till födelsestaden. En runda på stan blev det å jag blev 2 klänningar rikare å nästan 800 kr fattigare. Men vad är väl pengar om man inga kläder har? Den som inga kläder har, den får gå med rumpan bar! Så det så!

Efter stan käkade vi oss mätta på Donkan å sen drog vi till stranden. 3 timmar låg vi där å stekte innan vi skulle tillbaka till stan å fika med Bilja & Jasa. Mötte upp Ema å hennes mamma, så åkte dom med oss till stan. Vi bestämde oss för att höras vid senare å träffas igen. Rix FM-festivalen var på kvällen å när jag hörde att BWO skulle uppträda, så var det ett måste att stanna kvar å se dom. Det fick vara min tröst för att Ceca inte kom, men det var en bra tröst iaf :) Väl på Waynes Coffe där vi skulle träffa Bilja & Jasa, träffade vi Zlatan å Jelena med. Satte oss med dom å där var vi kvar. Riktigt trevligt var det faktiskt. Haha Idol-Ola går förbi oss å Zlatan skriker: TJEEEENA OLAAAA! å vinkar ihjäl sejj typ som dom vore bästa kompisar. Roliga var att Ola vinkade å hälsade lika glatt tillbaka, haha.

Rix FM-festivalen var skojj, BWO å Bengtzing var nåt i min smak, däremot störde jag ihjäl mejj på alla fulla fjortisar som skulle puttas å ha sejj. Efter festivalen mötte vi upp Ema å hennes mamma, så drog vi oss till Djordjes för att ta en fika. Hade exakt samma känsla som när man är nere i jugge å drar ut på kvällen å sätter sejj på nåt café. Varmt var det fortfarande trots att det var rätt sent. Klockan närmade sejj 00.00 å jag vet inte vem som gäspade mer, jag eller Ema. Så brorsan å jag bestämde oss för att dra oss hemåt till tråk-Värnamo trots att vi hade så jätteskojj i JKPG-stad.

Var härligt att se så mycke folk ute på gatorna, bortsett från dom fulla fjortisarna så klart. Kul när det händer lite grejer... Har alltid gillat Jkpg, å jag känner bara mer å mer att det är dit jag vill flytta. Nåja, jag har sagt att jag ska ta tag i mitt liv till hösten, men vi får ju se hur det går med det.


Igår var jag ledig! Steg upp vid 10.30..luffade runt i lägenheten lite, sen fixade jag iordning mejj lite snabbt å drog en runda till stan. Brände lite pengar igen, blev en bikini denna gångern, å 2 linnen som man kan ha varje dag. Kom hem å tog det lugnt en stund. Drog på mejj den nya bikinin  åt cevapi å drack vitt vin till frukost kl 15.00 å sen bar det av till Osudden med brur. Var inte lika kul att sola där som på Vätterstranden, så vi tröttnade snabbt. Ett dopp i vattnet blev det iaf, ja ett halvt dopp rättare sagt. Vi kom på att det skulle vara rätt smart med solstolar, så vi åkte till eko för att se om det fanns nåra där, men det fanns det inte. Brände återigen lite pengar på Stadium, en ljusrosa NY-keps införskaffade jag mejj för att vara lite så där tuff :D Å köpte en babyblå bikini-underdel så man kan variera lite med den jag köpte tidigare under dagen. Å efter det var helgens roliga slut. Men nu är det bara 2 arbetsdagar kvar, sen är det helg igen :D Får se vad som händer denna helgen, men den blir nog rätt lugn. Snackade lite om att Miki skulle komma å ha filmkväll med oss, men det får vi se lite längre fram hur det blir.


Tack för mejj för denna gången :)


RSS 2.0