Milan Smiljanic

Kollar runt lite på nätet om våra fotbollsstjärnor i Serbien. Upptäckte att Milan Smiljanic som förr spelade i U21ans landslag, men numera i A-laget är född i Kalmar. Dock minns han inget av den tiden eftersom dom flyttade tillbaka till Serbien redan när han var liten bebis.

Milan spelar för Espanyol nu, men vem vet, kanske dyker han upp i Sverige. Han drömmer om ett svenskt pass å efter Serbien så är Sverige hans favoriter säger han.
2006 var Smiljanic med Serbiens U21-lag i Trollhättan å mötte Sverige, å ännu minns vi den underbara dagen då våra grabbar tog hem segern med 0-5. Med egna ögon i den serbiska klacken, bevittnade jag den oförglömliga segern.

Det är uppenbart att det inte gått bra alls för Serbiska landslaget den senaste tiden, men jag tror att det kan komma att ändras. Vi har en hel del riktigt begåvade spelare.




Milan Smiljanic jublar i bakgrunden sedan Serbien slagit ut Sverige i EM-kvalet i U21 2006. Erkan Zengin drar tröjan över huvudet efter 0-5-förlusten.

Kommentarer
skrivet av: sandra

Jaaa... det är verkligen ett minne för livet!

T.o.m lilla jag från Hstad var uppe i Trollhättan!



Allt bra med dig annars? har inte följt din blogg ni på ett tag men ser nu att mkt har hänt... dessutom har ngn firat sin F-dag... såå grattis i efterskott!

ha en härlig sommar!!!



kram

2008-06-27 @ 15:24:55
URL: http://sandrajotic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0