Är människor tröga eller vad?

Igår gjorde jag en bloppis och skrev att jag inte vill ha kommentarer där dom länkar till sina bloppisar eller annan reklam, ändå har minst 10 pers hittills gjort det. Hur dumma är dom? Detta är väl inget att störa sig på egentligen men man tycker dom borde respektera det jag har skrivit. Jag kanske bara har dåliga dagar nu, men jag blir väldigt irriterad. Hoppas dom tittar in här igen och tar åt sig :)


Låga converse i skinn



Dessa överfina vita, låga converse i skinn fyndade jag för endast 400 kr. Inte illa va? :)
Har ju velat köpa vanliga vita, men när jag såg dessa i skinn så kunde det ju inte bli bättre. Dessa är ju mycket lättare att ta hand om ifall de blir smutsiga. Sen är dom faktiskt finare med, och har en jättesöt, blommig innersula Oh jag är helt förälskad :) Har en känsla att jag kommer flytta in i dessa skor.

Inte på topp just nu!

Hej där!

Av olika anledningar så är inte jag på topp just nu och jag mår inte så jättebra, vilket resulterar i att jag inte orkar blogga. Tråkigt när jag precis kommit igång med bloggen igen. Jag kommer inte ta någon bloggpaus, jag behöver bara vila ut några dagar, vara för mig själv och fundera. Om några dagar är jag tillbaka igen och mår förhoppningsvis bättre.

Ni får njuta av min skönhet så länge så slipper ni vara alltför ledsna för min frånvaro :)

Bora Corba LEGEND



Min dröm har gått i uppfyllelse, att se Riblja Corba och träffa Bora Corba. Oförglömligt! En längre uppdatering kommer under dagen eller kvällen, nu ska jag ta hand om min huvudvärk.

Djurdjevdan



Idag är det Djurdjevdan! Så idag vill jag önska alla som firar Djurdjevdan en riktig srecna slava. Otroligt vacker dag idag :)

Idag ska jag vara en förebild för ungdomarna!

Godmorgon!

Känner att jag har fått en härlig start på dagen, och att jag ska jobba idag gör dagen bara ännu bättre. Jobbar hela dagen fram till 21.30 ikväll på fritidsgården. Halva dagen med fritidseleverna, resten av dagen med ungdomarna. Så idag är jag en förebild för ungdomarna :) Ska bli kul att träffa dom igen, har saknat dom en massa. Världens bästa fritidsgård!

United vann överlägset med sitt B-lag mot Schalke igår, 4-1. Sammanlagt 6-1 med båda matcherna. Och hör och häpna, inget rött kort till Vidic, inte ens gult. Så stolt jag blir :)

Hinner inte uppdatera mer innan jag drar iväg till jobbet, men vi hörs nog ikväll.
Jag önskar er alla en underbar dag!

Svar på Cecilies fråga

Fråga:
Jag har en liten fråga.

Uttalar man ditt namn Jasmina eller Schasmina? ;)

2011-05-04 @ 20:12:32
URL: http://cecilie.devote.se

Svar:
Kära Cecilie! Mitt namn uttalas Jasmina. Ditt smeknamn då? Uttalas det Cissi eller CESSI? För jag tycker Cessi låter finare :P

CL: Manchester United-Schalke 04



Ännu mer fotboll! Ikväll säkrar förhoppningsvis Manchester United den andra finalplatsen. Förra matchen vann vi med 2-0, så vi ligger bra till än så länge. Dock är bollen rund och inget är säkert, men jag hoppas på det bästa. Undra hur stora oddsen är på att min älskling Vidic får rött kort, haha.


♥Nemanja Vidic♥


Hemmafru numero Uno

Hej vänner, släktingar, läsare och alla andra!

Igår städade jag hela lägenheten, idag tvättar jag en massa tvätt. Kläder, alla påslakan, soffkläderna. Lika bra att få allt överstökat på en gång. Tanken är attjag ska laga någon mat med. Är jag en bra hemmafru eller vad? Bara en man som fattas, inte för att jag behöver en sådan men ändå.
På tal om tvätt så tänkte jag visa hur kul jag och brorsan kunde ha i hans tvättstuga när han tvättade när vi fortfarande bodde i Värnamo. Tvättandet blir så mycket roligare då :)
Och nej jag har inte klaustrofobi (heter det så?)


Grattis Barca



Precis som jag trodde så tog sig Barca till final. Kvällens match slutade med 1-1, men eftersom Barca vann förra matchen med 2-0 så blev dom kvällens vinnare. Enkel matematik det där :)
Final i London 28 maj! Välkomna till England Barca, nu ska Vidic äta upp er! Vill ha revansch för finalen 2009 då Barca och United möttes och Barca vann.

Det var allt för mig för idag, nu blir det läggdags. Godnatt alla onda och goda :)

CL: Barcelona-Real Madrid



Jag har städat hela dagen idag och gjort fint men detta är dagens höjdpunkt! Champions League, Barca och Real spelar för en finalplats. Jag hoppas på Real men tror Barca tar det här. Underhållning hoppas jag på vilket fall som helst. Någon utav mina läsare som är lika stor fotbollsnörd som jag? Jag kollar inte på fotboll pga spelarna som många andra tjejer gör men Casillas är ju för fin, så det är ju bara en bonus när spelarna ser bra ut.


Mina nya sötnosar

Jag har typ bara högklackade skor och är det inte högklackade skor så är det sneakers. Men sneakers är inte världens roligaste att ha på sommaren när det är jättevarmt ute, och högklackade skor orkar man inte springa runt i hela tiden så jag har varit på jakt efter fina låga sandaler som man kan ha varje dag. Fina och låga sandaler har jag hittat många gånger MEN inte i min minimala storlek. 36or är alldeles för stora för mig så det kan jag bara glömma. En vacker dag så gick jag förbi barnavdelningen på H&M och där var dom små söta älsklingarna som jag bara var tvungen att ha. Storlek 35 och helt perfekta! Så ett tips till er med minimala fötter som jag, om ni behöver vardagssandaler, kolla in barnavdelningarna!

Okej, jag gillar inte att vissa upp mina fötter på bild för jag tycker inte jag har fina fötter men nu får jag offra mig lite eftersom jag vill visa er mina sötnosar. Och nej jag har inte svart nagellack på en nagel bara, det är min kamera som är lite lustig. Don't know why! Ni får miniatyrbilder så att speciellt ni med fotfobi inte blir helt förskräckta.




Hur söta är dom inte? :)


Svar på Ninas fråga

nina:
hej söt du är:D vart bor du?

Svar:
Tack så mycket för den gulliga komplimangen :) Jag bor i Malmö! Själv då? Kul att veta vart i Sverige mina läsare befinner sig :)


Varför är ni så blyga?

Hej blygisar!

Enligt min statistik så är ni en hel del som tittar in här i min lilla rosa värld, men ingen kommenterar knappt. Varför? Är ni så blyga? Som jag nämnde innan, jag är snäll och jag bits inte. Jag lovar! Det är ni läsare som gör mig motiverad till att blogga faktiskt, så var inte rädda att lämna en liten kommentar. Jag blir bara glad då :) Hade varit kul att veta vilka ni är.


Ny kategori: Frågor och svar

Ibland händer det att jag får frågor här på bloggen så jag gjorde en ny kategori som heter "Frågor och svar". Lättast att få sina svar så, så slipper man bläddra bland kommentarerna och leta.

Kommentar och fråga från anonym:
Nema na cemu. Meni su takve oci strasne jer jesu djavolske al tebi stoje ;) Koliko si visoka ?

Svar till anonym:
Znaci meni stoji da budem djavolska, pa hvala :P Bolje pitaj koliko sam niska, hehe. Celi 158 cm :)

För er som inte förstår jugge så undrade denna hemlighetsfulla läsare (som för övrigt gärna får säga vem han/hon är för jag lovar jag är snäll och bits inte) hur lång jag är. Och mitt svar kanske ni kunde lista ut: 158 cm.
Denna läsare tycker också att jag har djävulska ögon, men att det passar mig. Jag vet inte, ser jag så djävulsk ut? :) Trodde jag såg ut som en ängel.



Ps: Nej, jag bär inte slöja och jag är inte muslim!

Ibland går det inte som man vill

Hej på er!

Det blev ingen kanothajk för min del, så mina klasskompisar fick åka utan mig. Synd om dom! Nä synd om mig faktiskt, för jag ville få det här överstökat och ville vara med min klass. Vill inte skriva om det här varför jag inte följde med, men nu vet ni att jag är hemma i alla fall. Ska försöka uppdatera så gott jag kan.
Ny vecka igen, det går undan. Vad har ni för planer?

AJ

Det blir ingen mer uppdatering idag, min mage vill inte samarbeta med mig så nu ger jag upp.
Som sagt, på onsdag är jag tillbaka igen så försvinn ingenstans ♥

1 maj 2011



1 maj- Ny månad, ny dag, nya tag! Och bredbandet är inte segt längre :) Jag däremot är det, men det är inget jag ska gnälla på.
Dock vill jag gnälla ihjäl mig när jag ser foton på mitt långa hår och allt jag kunde göra med det då. Visst jag passar i kort hår, men jag ångrar mig så mycket att jag klippte av det. "Jag behöver en förändring, bla bla bla, jag klipper av mig mitt hår, det är den stor förändring!". Hade jag kunnat örfila mig själv så hade jag gjort det. Eller jag kan men det är inte samma sak. Nå ja, håret växer ut nångång och nu ska jag inte gnälla mer. Ingen orkar med en bitterfitta haha.

Jag har inte ätit frukost än så det är nästa grej på listan. Sen måste jag iväg till Biltema (OH JOY) och köpa liggunderlag och leta efter ett rep. Nej jag ska inte hänga mig själv! :) Imorgon åker vi iväg med klassen och är borta till onsdag, 3 dagar ska vi paddla kanot. Något jag aldrig har gjort, så det är nytt för mig. Men alla säger att det är roligt så jag får väl lita på dom. Den största utmaningen kommer dock bli att packa alla saker så dom håller sig torra ifall man välter, vilket man säkert kommer göra ett antal gånger. Jag ser fram emot dessa dagar men mycket för att få det överstökat också. Ska ni utbilda er till fritidsledare så får ni räkna med många såna här utflykter, men det är inte många gånger man gör det i livet så man får se det som en kul grej.

Blir nog någon mer uppdatering under dagen, sen får ni vila ut från mig till onsdag för då är jag tillbaka igen :)
Ha en fin Valborg!

RSS 2.0