Ne Brze Od Zivota

R.I.P
Elmir Kuduzovic, Zorica Lazic å Stevan Zecevic Zeka



Hjärnan står still...

Vet inte vad jag ska skriva om mer. Vet bara att Tamara å Lara kommer till oss snart å sen ska vi fira det nya året å lämna det gamla året tillsammans. Som sagt, vill inte ha för höga förhoppningar, men längtar till nyårsafton :) Så mycke att göra nu, rensa en massa. Snart flyttar man oxå..Kommer nog inte blogga mer under år 2007 men 2008 är jag tillbaka med nya tag. Hoppas ni har haft ett bra år men hoppas att ni får ett ännu bättre år som kommer nu!

Hejj Då 2007

Natasa Bekvalac

Helt sjukt hur vacker man kan vara... Hon är inte snygg, hon är vacker, å det slår ju allt. Enligt mejj så är Natasa Bekvalac en utav Serbiens vackraste kvinnor. Eller en utav Balkans rättare sagt. Har alltid tyckt att hon påminner om Jessica Simpson, dock vackrare. Imponerande att hon har den kroppen hon har, så kort efter att hon fött barn. Ta en titt själva...

image266


Tamara 20 år!

Dessa dagar är det en massa födelsedagar känns det som. Idag är det Tamaras tur... Grattis säger vi till kära Tamai som fyller 20 år! Önskar henne all lycka å en massa rosa presenter, för det vet vi ju att hon gillar. Jaa Tamaar det är okejj att gilla rosa trots att man har en 2a som första siffran i åldern :) Nå väl, som man alltid säger när nån fyller år: Må alla dina önskningar gå i uppfyllelse i da nam zivis jos najmanje 100 godina. Ziva bila, velika porastla i udala se da Bog da :)

"Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan. Nasoj Tamari je rodjendan, rodjendaaaaan"

image264

Tanken var ju först att jag skulle visa Tamaras charmigaste sida, som Retard-Tamar... Men det sparar vi till ett annat tillfälle. Hepi brtdeeej tuu juuu Tamaaaai! Ses snart min snygga 20åring :)



Svartvit Scherleeek

Självklart är man glad för Lakis skull, att hon kommit in i skolan i Malmö. Det kan verkligen öppna nya vägar för henne. Det jag kommer sakna är att bara sätta sejj i bilen, åka till Jkpg å ta en fika med solstrålen sj. Det var guld värt å se hennes min när vi överraskade henne på festen i lördags :) Men som jag sa, inte ska 240 km hindra oss från att träffas. På mindre än ett år har hon blivit en utav mina få, bästa vänner som man alltid kan räkna med. Sånt skulle man aldrig någonsin byta bort... Aj laav jooo Ljaaaar "Det är jag, Laki-Yu" Ivanovic!



"Jedan je zivot, s tobom ga delim. Hocu od srca da ti pozelim ljubavi, srece i zdravlja do neba a para bice koliko nam treba.

Nova godina samo sto nije, neka se peva, neka se pije, pozeli nesto lepo za svoje najrodjenije. Nova godina samo sto nije, neka se peva neka se pije, pozeli nesto lepo za svoje najmilije.

Godine prosle u secanju blede, samo da dvojka kolo povede. Za bolje dane, podignimo case, neka vecno traje prijateljstvo nase!"

Sasa 18 år

image257

Grattis på 18års-dagen lepotanceeeee! All lycka till världens bästa Sale-man som idag blir MAN på riktigt. Hoppas alla dina önskningar går i uppfyllelse å att bara bra saker följer dejj genom livet. Tycker om dejj riktigt mycke ska du veta! Sve najbolje i najlepse si u zivotu zasluzio...

Srecan ti rodjendaaaan sunce moje dragoooo. Volim te volim, ti si moje blago. Neka ti cvece u zivotu cveta, i srecno zivi mnogo, mnogo leta =)

image258

Lagom surt...

Dessa dagar har känt som allt annat är roliga... Jag är på konstigt humör. Ena stunden mår jag bra, nästa stund vill jag typ stycka nån i bitar. Jag antar att jag bara är trött på att inte göra nåt. Detta rummet gör mejj deprimerad. Ser absolut inte fram emot själva flytten, men kommer vara så skönt sen när vi väl fått över alla grejer å jag kommer in i mitt nya rum.
Bata fick nycklarna till sin lägenhet idag, så snart börjar vi flytta över hans saker lite smått. Ser mer framemot hans flytt typ, hans lägenhet är helt underbar.
Så nåt nytt, jag har bytt min klänning till nyår... Den första var jättefin, men för lång för en sån kortis som jag. Fick lite smått panik över det, så i måndags åkte jag å brorsan till jkpg å var framme 30 minuter innan affärerna stängde. Oooh, jag hade sån tur, hittade världens finaste klänning :) Okeeej, brorsan hittade världens finaste klänning till mejj. Trodde inte den skulle passa mejj men gav den ändå en chans. Å när jag väl fick på mejj den så blev jag helt förälskad. Hela vägen till Värnamo sa jag hur mycke jag älskar min nya klänning <3 Nåt positivt i dessa dystra dagar iaf.
Nåt som är mindre positivt är att jag känner att jag börjar tappa hoppet om saker å ting. Man får alltid höra att man måste hålla hoppet uppe, å jag om någon har gjort det. Men nu känner jag bara att det aldrig blir som man hoppas. Det slutar bara med att man blir besviken... Så vaffö hålla hoppet uppe, när hoppet sviker en till slut? Näää, för min del finns det inga hopp kvar... Jag får ta allt som det kommer istället. Nyår-inga hopp. Man har med sejj sina vänner, man får se till att det blir bra. Men nåra förhoppningar finns inte. Det blir vad man gör det till.
Tack Laki å Lane för en rolig fikastund i måndags.. Jag blev förvånad över att Lane var gladare än vad jag förväntade mej att han skulle vara :P Hahaha Laki å Lane-Syskonen Trögis, Jasa å Bata-Syskonen Smartis!

Ingen rubrik

Helg :) Har iofs haft helg nästan hela veckan med tanke på att jag jobbade bara en dag. Men ändå, man vet aldrig när dom ringer å därför kan man aldrig slappna av under natten å sova ordentligt. Anyways... I torsdags åkte jag, Mika å Goca till Jkpg. Jag å Mika var på jakt efter nyårsklänningar. Vem trodde att det skulle bli så lätt? Första affären vi gick in i hittade vi våra kära klänningar. Lyckliga som vi var tyckte vi att vi redan kunde åka hem eftersom vi hade det viktigaste. Tycker Mikas klänning är snäppet finare än min, men en sådan klänning hade jag inte passat i. Jefla behag man ska ha som är i vägen ibland :( Tycker så klart min är jättefin oxå, men den är lite för lång. Men så går det när man är kort... Vi hade en trevlig dag i jkpg å en massa pengar gjorde man av med. Jag köpte världens coolaste T-shirt med. Säger bara: Vi juggar rockar fett överallt :) Köpte likadana stövlar som jag redan har fast köpte vita nu-Me like :) Stan å A6 blev det, fika å mat, men vart är min aptit? Tur att jag har Mika som kan äta för oss båda :) Svårt å tro jag vet, men så är det :) Klänningen får bli en överraskning men här kommer en bild på T-shirten å stövlarna iaf...

image255


Fredag: Upp tidigt (kl 10.30, det är väldigt tidigt för mejj), fixade i ordning mejj å drog till frisören. Skulle bara toppa håret å klippa till luggen. 390 kr för det, helt sjukt. Men man fick bita ihop å betala. Haha jag låter så snål, men ni måste ju hålla med mejj om att det är dyrt! Resten av dagen tillbringade jag typ hemma med att sega... Tills Mirela frågade om jag ville dra till Mika med henne. Å eftersom jag ändå inte hade nåt annat för mejj så tyckte jag det lät bra. Jag vet inte om Mika hade kul, men Mirela å jag blev höga på popcorn å vatten så vi skrattade på för fullt. Ibland krävs det inte mer än så :) Vi var kvar till 1.30 nästan, sen gjorde vi Mika den tjänsten å drog. Hahaha kvällens klockrenaste kommentar: Mirela: Vart har du dina linser? Jasa: Haha i näsan, vart tror du... Yeah, yeah ni fattar inte så det låter inte roligt. Men till å med Mika skrattade,haha...

Lördag: Hmmm den enda nytta jag gjort idag var nog å färga batas hår... Men gissa om jag, Tamara å Bojan hade kul på msn idag? Hahah.. Jag skrattade så jag grät.. Bojan skalade EN potatis i flera timmar, Tamara fick ett nytt smeknamn av mejj, inget mindre än Tamai. Från albanska Tamaaar till kinesiska Tamai :) Sjukt kul hade vi. Tamai visar mina "privata" foton, hahah.. Men jag ska ge igen när hon minst anar det. Å nejj, haka inte upp er, det är inga privata foton. Det är internt... :) Vår diskussion dog ut för Tamai stack för att snacka i tele å Bojan skalar nog fortfarande sina potatisar... Guliii, guliii Bokiiii :) Nu sitter jag bara här å glor på nån typiskt tjejfilm med Lindsey Lohan å snackar med uncle Sidney på msn. Heey idag nämner jag typ alla i bloggen, så generös jag är :)

Imooon, den efterlängtade dagen... Slava hos familjen Boskovic, Mika för er som inte vet vilka the Boskovici är. Som jag har längtat efter att äta pasulj vaaa, mums. Ska bli trevligt tycker jag, att samlas så där å scheeeka lite goo mat va :) Seeeen vet jag inte vad man ska göra mer. Ha ångest inför den nya veckan kanske. typ lägga sejj sent å sen oroa sejj över att dom ringer från nåt dagis tiiiiidigt på måndag morgon. Yeah vi får se hur det blir.
Inte alls långt kvar till nyår, lutar åt Checkpoint för vår del.. Jasa, Bata, Lara å Tamara, ekipa 2007/2008 :) Vill inte ha allt för höga forhoppningar men hoppas att det blir en trevlig kväll :) Vi märker hur det blir.. Men att umgås med Tamai från 30 dec till 2 jan, det ser jag fram emooooot :) Det var allt för mejj ikväll, hörs vid ett annat tillfälle. Puss hejj....




Patetiska människor

Emina å Musmedina ni suger fett! Nejj det är ingen ära att bli omnämnd i bloggen på det här viset. Så ni borde snarare skämmas när ni ser detta! Hur gamla är ni egentligen? Fan ako vam se nesvidja, skit i att besöka våra bloggar å sluta kommentera! Dessutom tycker jag ni kan stå för vilka ni är... Tydligen vet ni mycke om oss, fan vad omtyckta vi är då. Bas vam hvala! Så jag vill be att ni i fortsättningen slutar SMUTSA ner min blogg å låter bli att gå in här fler gånger. Ni är OÖNSKADE, fattar ni inte det.. å sluta dra era muslimska ord här för vi är SERBER. Så antingen snackar ni SVENSKA eller SERBISKA era dumma nötter! Nejj, jag har inget emot muslimer, så NORMALT folk ska inte behöva ta åt sejj av detta. Alla vet att jag har muslimska vänner. Men dessa 2 töntar skulle jag mer än gärna örfila! SKÄRP ER!

image250


RSS 2.0