Du ska bli min!


Först vill jag börja med att gratulera min Samsung U600 som idag fyller 1 år. Oooom jag har varit nöjd med dejj min röda pärla, även om du var på "sjukhuset" i 2 veckor för att du var så knasig å var tvungen att opereras. Jag fick tillbaka dejj, å vi åkte på semester tillsammans å hade det hur bra som helst.  Å det är inte så att jag har slutat älska dejj, det kommer jag aldrig att göra. Men ibland behöver man lite ombyte, tiderna förändras. Du kommer ju vara kvar hos mejj, men jag har hittat en ny pärla. Hon heter Nokia 5310, å hon är rosa liksom. Hur kan man inte falla för henne då? Så kära Samsung, du ska snart få en syster. Se det som något positivt, du kommer ha någon att umgås med. Se så fiiin hon är!


Ultimata fest-outfiten



Tror att jag ska köra på denna outfiten till årets omladinski... Hur cool skulle inte jag vara liksom!

Odakle si sele, devojano mlada? Iz Srbije brale iz Pozarevca grada. Jelek, anterija i opanke po tome se znaju Srbijanke...


Music is my passion

Favoritlåten just nu är Puce istina med Mina Kostic! Förstår inte hur jag kunde missat den fram tills nu ungefär... Sitter iaf å lyssnar på den nonstop, å den helt härlig. Tänk vad låtar kan göra med en människa!



I, i bi sto bi
dobro svakako ne
ja, ona i ti
a case su dve
puce istina, puce pred ocima

Ref.
Zalila se voda crnom vinu
da je sinoc usnama nisam ni pipnula
prosula je dragom ja u lice
prosula, a vino popila

Zalila se voda crnom vinu
da bi pored mene jos tri noci stajala
da ne prosuh dragom je u lice
prosula, a vino popila
pa mu rekla idi

I, i bi sto bi
nikad nema za sve
ja, ona i ti
a senke su dve
puce istina, puce pred ocima



Vad mer ska jag berätta för er? Idag har jag inte känt mejj pigg alls, känns som jag börjar bli sjuk. Fryser hela tiden, å orkar inte resa mejj ur sängen. När man är så sysslolös som jag är så har man mycke tid till att tänka. Lite för mycke tid till å me. Jag brukar alltid tänka på det som fattas i mitt liv, å inte på det jag redan har. Min familj å nåra få vänner, det brukar folk säga att det räcker. Ja det stämmer på sätt å vis, men fortfarande är det något som fattas. Jag är 22 år, ung ja.. Men ändå inte så ung att jag inte är redo för vissa saker å ting. Jag vill t.ex inte vänta tills jag är 30 år för att gifta mejj, det där låter deprimerande till å me. Jag har alltid trott att jag kommer gifta mejj när jag är 23-24, men nu när jag börjar närma mejj den åldern så inser jag att det nog är rätt omöjligt. Sen en sak till när man får höra vissa människor säga: Du är så ung, ha inte bråttom, lev livet å bla, bla, bla. Men vad fan är livet enligt er egentligen? Ja supa er fulla, å gå ut varje helg, byta tjej/kille för varje gång ni går ut? För vissa anser det som livet, men vet ni vad? Jag tänker långt ifrån så. Man kan ha en pojk/flickvän, gå ut nån helg å festa utan att supa sejj full, å ha minst lika kul ändå. Sen finns det dom som säger: Nää men inte riktigt så, utan att se lite av världen, resa runt osv... Ja det kan man göra med den man älskar oxå, svarar jag till er då.
Tycker någon att jag låter desperat kanske?Haha... Nä det är nog inte så, utan jag är bara sådan tjej som trivs att ha någon. Men då ska det vara någon man verkligen tycker om, när man har den känslan att det verkligen är rätt.
Någon som vill satsa pengar på när jag ska gifta mejj? Haha...



Skulle då inte tacka nejj till denna klänningen iaf...

Inflyttningsfest hos Maja & Vuk

Hej alla läsare!
Ja rubriken säger ju en hel del om dagens inlägg. Inflyttningsfest hos Maja å Vule... Eller fest å fest, vi satt å umgicks, drack å hade skojj. Killarna utmanade mejj på att dricka tequila, men det visade sejj inte vara så bra idé för Vule, haha. Nä stämningen var på topp även efter att vissa mådde sämre än andra :)
Jag har även fått nya kumovi på köpet, Maja å Vule! Jag ska vara kuma när dom gifter sejj, på nåt sätt ska vi få ihop det :)
Jaoo vaaaod skaao jaoo säääj förutom att det var riktigt trevligt att umgås med lite folk!
Till helgen blir det dags igen, då drar vi oss till Jönköping å tar över Roddarnas!
Nu dags för lite foton :) That we like...



Lite trött å så...

Hejj kära läsare!
Dom senaste dagarna har jag varit trött å allmänt seg av mejj, så jag har inte orkat blogga. Inte för att jag haft nåt att blogga om heller för den delen.
Jag har bara jobbat å latat mejj. Gamla vanliga med andra ord...
Idag mötte jag upp Marijana på stan, vi skulle köpa lösnaglar, gelé å ja allt som behövs till en nagelförlängning. Vi passade på att hämta mina linser hos optikern med för nu börjar dessa bli gamla å svida i ögonen. Sen ska jag hem till henne lite tidigare imon å fixa hennes naglar å sminka henne. Hon har flyttat ihop med sin kille nu, så då ska vi samlas hos dom å ha det lite trevligt med "saft" å så. Kan ju bli skojj...Gissa vem som står för musiken? Jo JAAG så klart :)
Känns bra att det äntligen händer lite hos mejj. Samtidigt kan jag passa på att gratta Marijana å Vuk till förlovningen, hoppas ni lever lyckliga i alla era dagar :)
Ja det var nog det jag hade att säga just nu, vill bara höra av mejj lite så ni vet att jag lever. Trevlig helg på er mina läsare :)

Ego? Jag? Näää...?



Vad gör man när man har tråkigt? Jo man tar ego kort :) Vill visa upp min nya rosa mössa som är så jaaaag. Nästan så man längtar efter att få på sejj den.



They call me Pinki

Du lyser upp mina mörka dagar :)





Ett kort, spontant besök betyder mer än vad ni anar. Å ett besök från Magdalena, var precis det jag behövde! Igår talades vi vid i tele i en timme ungefär å pratade om allt å inget. Så som det oftast brukar vara :)
Bara det samtalet fick mejj att må så mycket bättre, men när Magan ringde på kvällen å sa att hon skulle komma en snabbis till Värnamo så blev det ännu bättre. Fast vilkoret var att inte komma hit så snabbt för jag var tvungen att tvätta, föna å platta håret å dessutom fräscha till ansiktet. Japp, allt det lyckades jag med på 30 minuter. Man kan, bara man vill. Magan å hennes vän EA plockade upp mejj, sen åkte vi upp till Burger King å grisade oss lite, men visst var det mys? :)
Skojj hade vi allt må jag säga. Sen så skulle vi visa EA, Osudden så vi åkte dit mitt i natten typ då det var kolsvart därborta. Lagom läskigt å bättre blev det inte när man kom på att en kille hängde sejj där. Nä vi låste minsann bilen när vi åkte dit.
Nå jag ville bara berätta om dessa 2 krabater som gjorde min dag igår! :)


Ta hand om ansiktet!

Hej mina läsare!
Jag har ju nämt att jag varit lite smått deppig den senaste tiden. Det beror mycke på att jag känner mejj rätt ensam som jag oxå nämde. Men det var en grej jag inte nämde, för jag tyckte det var lite jobbigt att alla ska veta. Men det är inte så farligt egentligen när man tänker efter. Jag fick ungefär 2 månader innan jag åkte på semester, problem med hyn. Jag trodde det skulle gå över rätt snabb av sejj själv, men det gjorde det inte. Det började märkas allt mer å mer å till slut började jag må riktigt dåligt pga det. Jag försökte undvika spegeln, för varje gång jag jag såg mejj själv så började jag gråta. Jag lät inte mamma pussa på mejj för att jag tyckte jag var så äcklig. Ja jag gick omvägar på stan bara för att folket inte skulle se mejj. Jag fick nog utav detta å förstod att det inte skulle gå bort av sejj själv, så jag gick till en hudvårdsalong för att få lite tips å så. Vi kom fram till vilka produkter jag ska använda mejj av både morgon och kväll. Dessutom ska jag gå på ansiktsbehandlingar för då sägs det att man ser resultatet snabbare. Produkterna köpte jag i lördags, dom gick på 1000 kr. Det är inte lite pengar men det är värt det om det funkar. När jag gick till hudvårdssalongen idag för att boka tid för första behandlingen, så tyckte hon att hon redan såg resultat å det var rätt skönt att höra faktiskt. Så på onsdag ska jag gå på min första behandling å hoppas verkligen att det kommer hjälpa.
Produkterna kommer från franska märket PHYTOMER, ifall ni oxå har lust med att testa dom :) Bilderna är i den ordningen man ska använda produkterna.



Produkterna å behandlingarna är inte det enda som krävs för att min hy ska ska må bättre. Jag fick säga hejj då till Max Factor-foundations å Loreal-puder för det sminker täpper till porerna så att huden inte kan andas. Istället blev jag rekomenderad att använda Kanebo Sensais puder, som inte täpper till porerna och låter huden andas. Jag fick ett prov på det å kan säga att jag är SUPERNÖJD med pudret. Det är så täckande å naturligt. Priset på dosan är 175 kr å själva pudret är 350 kr, då man bara köper refill. Min hy är väldigt torr dock om jag bara använder pudret, så jag fick köpa till en make up-base som jag ska smörja in ansiktet med innan jag lägger på pudret. 390 kr för 30 ml kändes lite, men måste man så måste man.
Man kan tänka att det är väldigt mycke pengar som går åt, men det är absolut värt för att man ska må bra. Det är inget kul att gå runt å känna sejj äcklig, å gömma sejj för folket. Första gången någonsin som jag skäms för hur jag ser ut, å det är inte så det ska vara. Skönhet är så mycke mer än utseendet, men vi vill alla se nåt fint när vi ser oss i spegeln. Jag vill byta ut mina tårar mot ett leende :)




Ta hand om er å må bra! Trevlig helg, kära läsare...

Lindex

Någon mer än jag som tycker att Lindex på senare tid har fått in riktigt snygga kläder? Förr kunde jag inte tänka mejj ha kläder från Lindex alls för tyckte att dom bara hade tant-kläder. Men nu hittar jag till å me snyggare kläder på Lindex än på Vero Moda tex. Så att vara Lindex-klubbmedlem lönar sejj för min del :) Köpte en tuff topp för 1 vecka sedan ungefär, i grå färg. Ville ha den i vitt med men den fanns inte i strl XS. Yeah you heard me- eXtra SMALL! Idag fick jag hem en rabattkupong så då gick jag in på Lindex hemsida å hittade den vita toppen i XS å klickade hem den för ett billigare pris dessutom. Wohoo I love shopping även när jag inte har råd (a)


Älskar dom vida ärmarna :)

Love this song!

Sada pijan ja zbog tebe
sedim pitam samog sebe
da te volim kako treba
nisam znao
Sta se s' nama desilo
gde sam to pogresio
dusu, telo, srce svoje
sve ti dao, sve ti dao


Odnela si sve od mene, odnela si
i zadnju suzu iz mog oka ponela si
i moje srce sto je za tobom trnulo
sve si odnela tog dana prokletog

Sada pijan ja zbog tebe
sedim pitam samog sebe
da te volim kako treba
nisam znao
Sta se s' nama desilo
gde sam to pogresio
dusu, telo, srce svoje
sve ti dao, sve ti dao

Lagao si varao si mene ti
i nisi bio svestan nase ljubavi
a te noci kad sam te sa njom videla
sto te volim bas sam se postidela 


Ma idem sada ja od tebe
a ti pijan pitaj sebe
da me volis kako treba nisi znao
da ljubis kad si resio
e tu si bas pogresio
dusu,telo srce svoje njoj si dao
njoj si dao..





Denna sången spelas om å om igen hos mejj å så högt som det bara går. Japp denna låten får mejj att bli glad. I wanna dance! :)

Varför är inte du ute ikväll då?

Varför är inte du ute ikväll? Den frågan brukar jag få varje helg mer eller mindre. Men hur kul är det att gå ut när man typ inte har några vänner här? Min bror är ute med sina vänner ikväll, jag var mer än välkommen att följa med dom, å jag funderade på det först. Men det är inte samma sak, hans vänner är jättetrevliga men jag skulle inte kunna slappna av som jag gör med mina riktiga vänner. Ja mina riktiga vänner som är utspridda lite här å var.

Värnamo! Ja det är här jag har bott i 17,5 år. När jag var liten hade jag alltid någon att leka med. Under högstadiet å gymnasiet hade jag alltid någon att umgås med. Men nu då? För länge har jag nu känt mejj ensam. Jag jobbar 45%, vilket innebär att jag jobbar 3 dagar i veckan. Efter jobbet kommer jag hem, tar min laptop, sätter mejj i sängen i mitt lilla rum å fördriver resten av dagen så. Mina lediga dagar då? Ja tyvärr bli det ofta att jag gör exakt samma som efter jobbet, fast hela dagen istället. Pratar med mina msn-vänner å med mina vänner som är utsrpidda i landet ,å låtsas som att allt är bra. Men inget är bra!
Min rosa MP3 har blivit som min bästa vän, för det är den som följer med mejj på stan. Det är mitt enda sällskap. Vissa låtar kan göra mejj mejj jätteglad, ibland drömmer jag mejj bort å tänker inte på alla människor runtomkring. Jag kan komma på mejj själv med ett leende på läpparna å att jag småsjunger till låtarna när jag går från affär till affär. Jag har blivit van vid denna ensamheten å att varje gång gå ensam på stan, när alla andra iaf har en vän vid sin sida. Efter att ha haft det så här i ungefär ett år, så tycker man inte att det är så hemskt längre. Men är det så här det ska vara?
Detta skriver jag inte här för att folk ska tycka synd om mejj, för det är det sista jag vill. Jag skriver detta för att ni ska veta hur det faktiskt är.

Jag har min bror, jag kan alltid räkna med honom. Vi kan ofta komma i bråk, i riktigt stora bråk dessutom. Men oftast är det bra redan dagen efter. Han är både min vän å min bror, men en bror är alltid en bror. Jag behöver umgås med vänner oxå, inte med familjen bara. Nu när jag ändå tagit upp min bror, så vill jag passa på att säga hur glad jag är för hans skull å att dom har bokat New York-resen. Jag tror inte riktigt han trodde att det skulle bli av, men idag var han å hans vänner i resebyrån, bokade biljetter å betalade dom. Han behöver komma iväg lite å det förtjänar han
Jag då? Jag kommer nog vara kvar här ett tag till, men längtan att ta mejj härifrån blir större å större för varje dag. Jag ska satsa på att flytta härifrån efter nyår. Lära känna nytt folk, börja ett nytt liv... Det ser jag framemot riktigt mycket!


Kärlek

Jag är inne i en deppig period just nu. Precis sådan period som min bror hade för 2 veckor sen ungefär. Men jag kan inget annat än vara lycklig när jag ser denna bilden på mina 2 underbara kusiner Damian & Colin.



Om inte detta är kärlek, ja då existerar inte kärleken!

Bläää!

Just nu vill jag bara låsa in mejj i rummet ett bra tag å stanna där!
Orkar inte förklara något just nu, men förmodligen kommer en förklaring förr eller senare.

You belong to me!

Nu är älsklingarna i min famn! På bara 2 dagar hittade dom hem till mejj, å jag kan inte vara mer nöjd :) Brorsan hann redan ta kort på dom å la in dom på sin blogg innan mejj för att jäklas lite med mejj sa han. Men jag ser det bara som bra reklam ;) www.dragi.blogg.se

Välkomna till mejj bejbisar!


Remember this song?

Mitt i min å Sasas msn-konversation så börjar han sjunga på en gammal välkänd låt av Vesna Zmijanac- Kazni me kazni. Kommer ni ihåg den? Det gör jag iaf, å tycker det var väldigt kul när han gjorde mejj påmind om den låten.
Jag vet inte vilket som är häftigare, hennes frilla eller hennes kläder. Helst av allt skulle jag vilja ha både och..*skrattar galet*

Samo za tebe Sale! :)



Kommer ni på fler sådana gamla godingar?

Vädret gör människan!

Löven har redan börjat falla från träden å det regnar hela tiden, vilket betyder att hösten är här!

Jag kan tycka att det är väldigt mysigt med höst om man bara sitter inomhus hela tiden. Älskar den känslan när man hör regnet slå mot fönstret, speciellt när man ligger i soffan eller i sängen å vilar. Eller när man sitter framför tvn å dricker en kopp varm choklad/te.

Men däremot hatar jag hösten när man vet att man måste vara ute, speicellt när man jobbar.  Å jobbar man på dagis som jag, ja då betyder det att man är ute med barnen hur vädret än är. Å Dagisets motto verkar vara: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Man vill bara spy när man hör det :)

Sommaren försvann för fort tycker jag, ibland känns det som det inte ens var sommar. Nu återstår det bara att räkna månaderna tills dom varmare tiderna kommer igen. 7 månader kvar till april, då man brukar få dom första vårkänslorna. 7 månader är inte så lite, men jag tror ändå att tiden kommer rinna iväg fort. Nu återstår det bara att drömma sejj bort till alla fina sommarminnen å längta tills man ska skapa nya.

Önskar jag hade alla mina vänner här nära mejj, samla ihop dom å krypa ner i soffan under en varm filt å kolla på film ihop. Ibland känns det som det är för mycke begärt till å med.
Jag tror att jag är rätt bra att visa uppskattning för mina vänner, men skulle det vara så att ni ibland tvekar på det så ber jag verkligen om ursäkt.  Jag tycker om er så mycke trots att vi inte träffas så ofta.

Denna bilden är tillägnad er alla som finns i mitt liv, nära som långt ifrån!



Sasa Radisavljevic säger:

"Detta känner vi redan till att vädret gör verkligen allt för en människa. Oftast när det är regnar då blir man inte världens piggaste person, men visst är det mysigt. Men när det är sol så skiner man upp och sen om något dåligt skulle hända spelar det inte lika stor roll längre.


Skor, skor, skor å ännu fler par skor!

Hej mina trogna läsare!

Gissa vad ämnet blir idag? Just det, SKOR! Jag berättade ju om skorna jag hittade i Malmö. Idag ringde jag runt om i Sverige för att försöka få tag på ett par svarta i strl 35, visste inte att det skulle vara så svårt. Ett tyvärr fick man till varje ställe man ringde. Men en tjej var snäll nog å gav mejj numret till huvudkontoret så kunde dom kolla om det fanns ett par 35or någonstans i Sverige. Jag sa ju till er att jag inte ska ge upp hoppet, det fanns ett par i GBG. Så jag bad henne lägga undan dom direkt för att sen ringa Marija å be henne åka in till stan å köpa dom. Det första hon sa var: Nejj, du behöver inte fler skor! Haha hallå Marija, jag får aldrig nog :) Men klart hon ställde upp, för riktigt ond är hon inte även om hon verkar vara det ibland. Så en guldstjärna till dejj på handen trots att du inte har gjort 2an!
Jag vet inte riktigt när dom hamnar hos mejj, men nu är dom MINA iaf (L)
Finns ingen bild på dom svarta men ni får iaf se modellen. Dom är så HETA så man ba' dööör!


Min helg i Malmö!

Hej kära läsare!

Med en kopp choklad-te jämte mejj kommer jag här med lite uppdatering om helgens händelser! Som planerat bar det av till Malmö-stad för att hälsa på Lara. Kl 22.00 var vi framme vid slutdestinationen där vi skulle möta upp Lara å hennes kompis Paula, samt Paulas kompis Ilona! Helt utan problem hittade vi dit vi skulle. Vi hade kramkalas med Lara som vanligt å sen promenerade vi bort till Lilla Torg där vi satte oss på en uteservering å drack lite gott. En "karoff" vitt vin blev det för min å Laras del. Hur svårt kan det vara att säga karaff Laki? :) Kvällen var helt underbar, vi blev helt förvånade när vi steg ur bilen 240 km senare å insåg hur varmt det var. Kändes som en riktig sommarkväll trots att det blev lite kyligt när man bara satt still. Men tacka vet jag filtarna som man fick låna. Det blev en massa prat å skratt, samtidigt som brorsan å jag lärde känna Paula å Ilona. Paula hade man ju fått höra väldgt mycke om genom Lara, så det var kul att se henne face to face :) Superhärliga tjejer med minst lika omogen humor som oss :) Så klart passar sånt umgänge oss perfekt!

Efter vår trevliga pratstund ute på Lilla Torg, åkte vi hem till Laras studentlägenhet på Rosengård. Så många fördomar man fått höra om det stället, så var jag lite rädd att stiga ur bilen nästan. Men jag insåg snabbt att allt det var skitsnack, det är inte alls så illa som alla snackar om. Tjejerna följde oxå med upp till Lara å där fortsatte vi att snacka på å skratta så iaf halva Rosengård hörde oss. Vissa tycker säkert att sånt är pinsamt, men hallå jag är tjejen som dör av skratt åt mina egna skämt. "Du tittar bra ut Paulj!" Man måste vara där för att fatta!
Kl 01.00, då folk normalt på en fredagkväll festar eller har en filmkväll med sina vänner, så drog vi fram hårfärgen för att färga över min blonda sida. Offret att färga över det blev ingen mindre än Illona, men det gick snabbt å smärtfritt trots att hon varnade mejj för att vara lite hårdhänt. Håret blev iaf färgat, ursköljt, fönat å till å me plattat lagom tills man skulle lägga sejj runt 3-tiden. Mer orkade vi inte eftersom vi hade bestämt att vi skulle stiga upp tidigt morgonen efter för att gå på sightseeing i Malmö. Det var iaf det brorsan å jag ville, dom andra hade inget att säga till om :)
 
Massor med promenad å bara några kronor fattigare blev man. Hade dock hoppats på att hitta skorna jag ville köpa, å visst gjorde jag det. Men som vissa av er vet, så har jag minimala fötter å behöver strl 35. Inte så vanligt med så liten strl så då får dom inte in så många par i den storleken. Rättare sagt bara ETT par i min storlek. Sorgligt men hoppet är kvar då det går att ringa å beställa skorna å få dom hemskickade. Ska ringa till Bianco i Borås å se om dom har skorna där, annars blev hemleverering det som gäller för min del för skorna SKA jag ha! Nog talat om skorna, för det var inte det enda vår dag gick ut på. Det blev åter igen en massa skratt, å en hel del irritation på skåningarna eftersom vissa av dom inte kan föra sejj väl. Men i det stora hela så hade vi skojj. Vi kom hem från stan senare än vi trodde, så det var bara till att börja göra sejj i ordning till festen så fort man kom hem. Pyssel, pyssel, pyssel å vips så var man festfixad å redo för den GUDOMLIGA maten som Paula å Illona hade fixat. Potatisgratäng med fläskkarré å pepparsås, mättade vi våra hungriga magar med. Tack så mycket tjejer, jag skulle kunna gifta mejj med er :)

Något senare än planerat, satte vi oss i bilen å började köra mot Åstorp. Mycket lätt att hitta men ack så illa det blir när man tar fler avfart å måste åka in till Helsingborg för att vända. Det gick snabbt ändå, så det var inte så farligt. MEN lite mer irriterad blev man då man missade en till avfart å körde mot Göteborg istället för Stockholm. Nejj partyhumöret hade vi glömt på Rosengård verkade det som. Kl 23.00 åkte vi från Malmö å kl 00.30 var vi framme vid Checkpoint i Åstorp. Måste tacka Ivan för utan honom hade vi nog vart där kl 01.30 för att sen åka hem igen kl 02.00 då festen slutade. Oh well, vi kom dit, vi försökte ha roligt å visst hade vi det stundvis. Jag träffade en massa som jag kände, som jag inte sett på länge, så jag kan inte klaga allt för mycket.
MEN dom som gjorde min kväll å som blev kvällens höjdpunkt, var mina bloggfans! På väg från dansgolvet, till baren blev jag stoppad av en tjej som undrade om det är jag som är Jasa. Lite så där förvånad svarade jag ja å försökte komma på om jag känner henne på nåt sätt kanske. Med ett stort leende säger tjejen att hon brukar läsa min blogg å att hon tycker det är jättekul att läsa den. Så nu hoppas jag att du kommenterar i fortsättningen å lämnar spår efter dejj. Stort HEJJ till dejj :)
Jag var självklart tvungen att skynda mejj bort till dom andra för att skryta om det som precis hände. Kände mejj nästan lite som en blogg-kändis ungefär. Dom andra verkade tycka det var lika roligt, men tyvärr är ni inte lika coola sam jag :P
Sen mina kära läsare, så visade det sejj att jag har ett till bloggfan. En trevlig blond tjej från Malmö har jag för mejj. Hon undrade oxå om jag hade en blogg, jag kunde inte göra annat än börja skratta å berätta om tjejen som hade stoppat mejj en halvtimme före. Då sa jag till denna tjejen med att kommentera efter att hon sagt hur fast hon är för bloggen. Så ett stort HEJJ till dejj med tjejen! :)
Blev riktigt positivt överraskad av dessa 2 tjejer som kände igen mejj. Trodde bara mina vänner sitter å läser min blogg. Här sitter jag i en liten håla vid namn Värnamo, nånstans i Småland, å bloggar om mitt så inte jätteroliga liv å tycker att min blogg är rätt tråkig. Så får man plötsligt reda på att folk runt om i Sverige verkligen läser det man skriver å faktiskt tycker det är intressant att läsa. Det är rätt häftigt när man tänker efter. Å det är ni mina kära läsare som gör att jag blir ännu mer inspirerad till att blogga ännu mer, å försöka bli ännu bättre på att formulera mejj å uttrycka mejj. Det är inte alltid världens lättaste, men man gör så gott man kan.
Detta gjorde mejj jätteglad, å jag hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg.

Jag kom av mejj lite nu, men jag har inte heller så mycket mer att berätta om helgen egentligen. Vi kom hem strax innan 03.00 å runt 03.30 var vi i säng. För vi skulle även idag gå upp lite tidigare för att hinna med en sväng till Mobilia å sen åka hem till Värnamo. Vi avslutade med en fika, å sen skiljes vi åt. Jag å bata i Volvon, Lara, Paula å Ilona hem till Rosengård. Tack för dessa 2 dagar tjejer, jag hade skojj mer er å ni tittar bra ut. Hoppas vi ses snart igen!
Kärlek till er alla <3

                 

Boban Rajovic- Broj 23

Vill man bli på riktigt partyhumör, ska man ta å lyssna på låten Broj 23 från Boban Rajovics senaste album. Låten som just nu gör mejj som gladast :)



Boban Rajovic


Broj 23


Ma, ne znam ja srce da ti dam
bez obaveze, to je moje pravilo
u dzepu mi od sobe kljucevi
broj dvadeset i tri, to je mjesto gdje cu ti
svoje pravilo pokazati

Ref.
Dovoljno bi bilo par minuta
a onda svojim putem nestani
ne trazi od mene nista vise
mi smo samo kozom vezani

Dovoljno bi bilo par minuta
meni to na savjest ne ide
ako sam ti dao svoje tijelo
obec'o ti nisam prezime

Ti gledas me vec drugacije
al' srce maleno ti pamet zavelo
jer ti bi znam, dugu vezu sad
al' bolje pogledaj, ja nisam covjek taj
ja samo sebi samom pripadam


 

Jönköping

Godkväll kära läsare!
I lördags tog jag mitt pick å pack, satte mejj på tåget å åkte till Teta Branka å Uncle Sid i Jönköping. Det skulle bli utgång på kvällen, å visst blev det det.. Det nya stället som kallas för Sliver blev det för vår del, som var proppfullt. Första som händer när man kommer in är att man får glassplitter på benet, tack för den du vem du än är. Tyckte att glas krossades hela kvällen, något onödigt men vad ska man göra.
Musiken var inte den bästa tycker jag, men det tycker nog Ema däremot som blev som galen när "We don't need no education" kom. Vissa måste inse att jag helt enkelt inte kan dansa loss å slänga med armarna till sådan musik. Jag hör helt enkelt hemma på juggefestena. Så jag kommer nog trivas bättre på dansgolvet på lördag :)
Jag hade iaf inte tråkigt ute, det ska ni icke tro. Träffade på Pavic oxå å hade en intressant pratstund med honom ute.
Det jag tyckte bäst om den kvällen var ju lätt Evergreen, där man altid fyllekäkar efter festerna även om man inte är full. Tror ingen kunde föra ett vettigt samtal med mejj då eftersom jag var för koncentrerad på pizzan. Låt maten tysta mun sägs det, å jag tycker det låter perfa!
Vi kom hem, vi tryckte ner oss alla i Brankas å Sidneys säng å började kolla på film. Jag la mejj bekvämt så ingen kunde se att jag blundade för jag somnade nog redan efter 2 minuter. Kl 5 blev jag väckt av att höra Ema säga att hon ska sova, å då var jag snabb med att haka på. Minns inte ens om vi sa godnatt till varandra  så trötta vi var.
Runt 10.30 blev vi väckta på ett mindre trevligt sätt av Sidney, men man får ju inte vara för bortskämd heller. Mysigt frukost med gänget å ungarna inklusiv dom lite större ungarna Tina å Katta. Tina som by the way till å med är längre än mejj å är 13 år. Jahopp där ser man... Söndagar är segdagar å det blev även denna söndag, men lite fotboll å så. Sen så skjutsade dom hem mejj å vi stannade till vid Burger King å åt oss mätta som små grisar.



Så nu till kommande helg! Nu är det bestämt, helghelg i Malmö hos Lara *hurra* Äntligen blir det av, så länge som vi har planerat det. På fredagkväll tar vi våra väskor å beger oss till Skåne, till Malmö stad. Vad vi ska göra på kvällen vet jag icke, frågan är ens om vi kommer orkar göra nåt än att sega på Rosengård. På lördag har jag å bror redan bestämt utan att Lara har nåt att säga till om, att vi ska till staaaan å bränna pengar som vi inte har.  Eller ja som jag inte har rättare sagt. Någon kanske får fjäska å smöra lite extraaa (a). På lördagkväll är det juggefest som gäller i Checkpoint-Åstorp. Sasa Matic ska man se för tredje gången. Tredje gången gillt, han kanske ser oss oxå :D Haha fyy nu var jag ond :( Anyways, tror inte festen kommer bli världens roligaste, men det blir som vanligt vad man gör det till. När vi festat klart ska vi dra oss tillbaka till Lara i Malmö å sova som packade sardiner i hennes etta *myspys*. När vi vilat ut å så på söndagen, är det dags att dra sejj hem till tråkvärnamo. Nu har ni ett hum om vad vi ska hitta på denna helgen. Vad ska ni göra då?

Som ett avslut ska jag visa er mitt fina verk som jag gjort med mina fina vinglas. Tycker det blev så otroligt fint, det ni. Jag kan göra såna till er oxå, kan bli min nya hobby :)

    

RSS 2.0