Well hello there DEDA! :)


Humor till max!

Ja ni som känner Jasa vet att hon är otroligt lättroad. Det är aldrig svårt att få mejj att skratta, å dessa killar lyckas galant kan jag säga er. Dom gjorde min kväll, I just love youtube!
Jag ska leta upp dom å bli bästis me dom, haha!




Tisdag 28 oktober

Oktober börjar me raska steg lida mot sitt slut. November, nästsista månaden på året. Jag har en känsla att november-månad kommer rinna iväg på nolltid. Mycke som händer den månaden för vår del.

 7-9 november är det Örebro som gäller. Vi har äntligen hittat oss tid att hälsa på Tamara. Eventuellt kan det hända att vi tar en sväng till Eskilstuna å hälsar på Tamaras mamma Vesna. Oh den kvinnan kan laga mat! Sen är det inte helt omöjligt att vi tar en kort tripp till Stockholm med, vilket vore helgrymt :) Vi får se hur mycke vi hinner med.

14-16 november är det Jönköping som gäller. Omladinski festival, som vi så mycke har längtat efter! Det börjar närma sejj nu :) Man vill inte ha för höga förhoppningar, men man vill ändå att man ska ha roligare än någonsin. Återstår bara att se...

29 november bär det av till Göteborg. Goran Bregovic, here we come! Tamara kommer till oss tidigare under lördagen. Sen åker vi tillsammans. Tamara åker även hem me oss till Värnamo sen å på söndag åker hon hem. Vadå umgås me Tamara 2 gånger samma månad? Haha jag har en känsla av att brorsan kommer bli sååå irriterad när jag å Tamara slår ihop oss. Enligt bata delar jag å Tamara samma irriterande åsikter ibland. HAJV FAJV TAMAR!

Ja det är det vi har planerat för månaden iaf, sen lär det ju hända nåt där emellan med skulle jag kunna tänka mejj.



Vad hittar jag på idag då? Jo jag tog faktiskt semester idag med. Tisdagar är den jobbigaste dagen på hela veckan på dagiset å jag har den längsta dagen då. 7.30-16.30. Vet inte om min rygg hade orkat med det där så jag tog det säkra före det osäkra å tog ledigt även idag. Imon ska det jobbas iaf, å jag måste säga att jag trivs mycke bättre nu än vad jag gjorde i början. Hade ångest över att jobba, men nu har det släppt som tur är. Ungarna tycker om mejj, å det känns skönt att dom uppskattar när man kommer till jobbet varje morgon. 

Det blir en lugn, ledig dag. Sitter å kollar på en musikkanal som heter TV Jasmin! Massor me bra juggemusik, that we like :) Znala sam o tebi znalaaa sveee, pala ti na grudi ledeneeee. Tamo samo kamen kucaaa, tu gde ljubis koza pucaaa. Znala svee i na svee pristalaa, samo jednom sam zablistalaa. Nije ljubav sve sto vidis, zato pazi kome zavidiis!
Lite Lepi grome moj över Brenas video till Pazi kome zavidis.
Opaaa cika Dzej på teljevizooor nu. Här ska det sjungas fram till Våra bästa år börjar. I'm feeling good now, fan vad bra det känns. Tills nån kommer å förstör det det vill säga, å vissa har tendens till att förstöra en bra dag på nolltid. Men nu ska vi inte vara negativa :)

Puss å kräm!


Överraskningskalas!

Idag fyller storebror som sagt år. Så då bestämde jag å Magan oss för att bryta oss in i hans lägenhet, medans han var på jobbet å fixa överraskningskalas för honom.

Kl 10 var Magan framme i Värnamo, hämtade upp mejj, sen drog vi en runda på stan. Jag hittade världens fränaste UGGS på barnavdelningen som jag kände att jag var tvungen att ha. Strl 34/35, det är grejer det :) Dom fanns inte i rosa färg i min strl, annars hade jag köpt dom. Hade passat perfekt till min nya rosa mössa som är köpt på samma avdelning. Ibland blir man aldrig helt vuxen :)
Vi gick vidare till Åhléns å tänkte att vi skulle köpa nåt litet till brorsan eftersom vi inte är speciellt rika någon av oss, men det slutade att vi köpte Sex and the city-filmen till brorsan, bara för att jag å Magan vill se den,

Efter vår runda på stan, drog vi hem till mejj för att äta mat. Slava hos oss idag, så det är fullt med sarma å sånt gott. Mamma fick leka med Hugo medans vi åt, å hon verkade ha jätteskojj :D
Det blev dags att dra vidare till City Gross, storshopping där haha. En rosa prinsesstårta köpte vi för att det inte fanns nån annan. Sen så köpte vi en leksakspistol med skott, en sheriffstjärna, en badanka å 4 i rad-spel till brorsan i kalaspresent. Ballonger å ljus till tårtan blev det så klart oxå.
Vi åkte hem till brorsan, städade undan lite å blåste upp ballongerna, sen drog vi oss till Sanela på en kopp kaffe. Haha så kul å se hur alla vuxna blir så barnsliga så fort dom tar Hugo i famnen.
Tiden rann iväg å vi var tvugna att åka hem till brorsan igen för att fixa resten. Under vår korta resa hann vi lyssna på å sjunga till nåra av Cecas låtar, å det verkade som Hugo gillade det för han hade världens smile på läpparna. Lite sjöng han med oxå, det är ju Ceca liksom.
Snart skulle bror komma hem från jobbet. Vi fick lite smått panik när vi insåg hur lång tid det tog att tända upp alla 27 ljus, men vi hann i tid som tur var. Jag stod i trappen å höll utkik efter honom å när han dök upp utanför cykelhuset sprang jag upp å vi gjorde oss beredda. Med tårta å Pommac i vinglas kunde överraskningen börja.
Nyckeln i låset å en bror öppnar dörren, å vi börjar sjunga "Ja må han leva". Stackars bror blev lite rädd å jag började skratta så jag lyckades blåsa ut hälften av ljusen samtidigt typ, lyckat. Haha stackars bror fick inte blåsa ut sina egna ljus ungefär. Jo då det fick ha, vi tände dom igen.
Å Hugo var ju så jättestilig, hade skjorta å slips på sejj. Sån riktig sockerkaka är han! Han var som pricken över i:et till en lyckad födelsedag. Å brorsan blev glad, det såg man. Presenterna gillade han oxå, å det var ju tur :D


Storebror 27 år idag!

Grattis på födelsedagen världens bästa storebror! I Hela 27 år har du gjort denna världen till en bättre värld, å i hela 22 år, 4 månader å 4 dagar har du gjort mejj till världens lyckligaste syster som har turen att ha en så bra bror å vän. Hade jag kunnat ge dejj världen så hade jag gjort det, men istället får det bli ett blogginlägg i ditt namn :) Du är bäst!



Hej tomtegubbar, slå i glasen å låt oss lustiga vara! Haha visst tänker man på den låten när man ser denna bilden?

Sista helgen i oktober!

Lördagen blev riktigt lyckad, trots att den började riktigt illa. Trodde min sista stund var kommen. Jag å Magan hördes när jag hade vaknat, å bestämt att hon, Jocke å Hugo skulle dra direkt till brorsan å att vi skulle ses där. Snabbt gjorde jag mejj iordning å var beredd att gå hemifrån. Jag var inne på toan, böjde mej ner å plötsligt högg det till från magen, bak till ryggen. Jag kunde inte räta upp mejj, varje andetag var som ett hugg i ryggen. Lyckades på nåt sätt låsa upp toan å ropade på mamma så hon skulle hjälpa mejj. Det var inte lätt, men på nåt sätt lyckades vi ta oss till sängen så jag fick lägga mejj. Jag kände att jag var tvungen att vända på mejj för det gjorde så jäkla ont, men det gick inte, kände mejj helt förlamad. Efter 20 min försökte jag på nåt sätt vända mejj på magen för det kändes mycke bättre så. Efter en timme ungefär lyckades smärtan släppa lite å jag kunde resa mejj ur sängen. Kändes mycke bättre när jag gick än när jag låg ner. Jag fick på mejj stövlarna å jackan å drog mejj bort till brorsan. Då hade Magan, Jocke å Hugo redan kommit...

Vi fick på oss ytterkläderna å promenerade ner till stan. Vi gick en liten runda när vi rätt fort bestämde oss för kinabuffé, för vi alla var rejält hungriga. Riktigt trevligt var det bortsett från äckelsnacket vi hade vid några tillfällen. Efter maten fortsatte vi rundan på stan. Jag å Magan var på jakt efter mössor. Å visst hittade vi dom... På barnavdelningen inne på HM. Jag köpte rosa å Magan köpte en vit. Måste bara påpeka att Hugo har en likadan i grå färg fast utan en boll upptill. Hur tuffa är vi inte liksom?
Efter det drog vi till nån affär till, sen bestämde vi oss för att gå hem. Magan, Jocke å Hugo satte sejj i bilen and of they went to Gislaved. Underbart att se Hugo, den finaste varelsen som existerar. Hans underbara leende är svårt att beskriva, men vilken lycka man känner när man ser det barnet. Precis som brorsan sa att det känns som han är hans morbror, så känner jag mejj som jag vore Hugos moster. Men lite så kan det få vara :)

Jag följde med upp till brorsan, men han somnade i soffan snabbt efter att vi kom upp, så jag kände att jag likagärna kunde gå hem. And I did...

Jag hade verkligen inga planer för denna helgen förutom att träffa Magan. Nåt annat hade jag inte råd med... Ändå ändrades planerna vid 18.30 då brorsan frågade om jag ville hänga med på bio  med honom, Marthina å Josefine. Brorsan fick stå för pengarna till bion, för jag var verkligen sugen på att göra nåt. Riktig lyckad kväll det med, det blir bäst när det blir spontant. Vid 20.00 var vi framme i jkpg, så vi tog en fika inne på Georges som är precis jämte bion. En del kända ansikten lyckades man se den lilla stunden man satt där, haha.
Strax efter kl 21 började filmen. Stepbrothers som jag aldrig förr hade hört talas om. Filmen var inte bra men det var riktigt rolig. Jag skrattade mejj igenom hela filmen, även då alla andra i biosalongen var tysta. Bara jag som hördes med mitt speciella, något fula skratt. Men om det kom från hjärtat :)

Jag hade verkligen skojj, å det är precis sånt jag behöver! Fler lyckade helger tack! :)

        

Visslar!


Nemanja Vidic=Stil-ikon!



Drömkillen rakt av! Alla tjejer drömmer om en kille med vita strumpor å tofflor. Mumsbit! Vidic hyllar sin fina stil med tummen upp. 10 av 10 möjliga -To majstore!

This I like! :)




 





Goran Bregovic, den levande legenden! 36 dagar kvar...

Mitt senaste kap!

Jag har börjat beställa fler å fler kläder över nätet, å än så länge går det bra :)
Älskar att Gina Tricot börjat med shoppa online! Å detta blev mitt val, fast i svart färg! Fick hem den idag å älskar den rejält :D Tunika? Yeah right, det där är en klänning säger jag bara, haha


Helgen är här!

Hej kära läsare!

Måste börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Nu har Jasa börjat jobba heltid, å det tar på en ska ni veta. Att jobba på Corallen är inte riktigt likadant som på Mossle.

 Jag har varit så trött dessa dagar, å har inte vetat vad jag ska blogga om för att vara helt ärlig. Alltid samma tankar som snurrar i huvudet, blir tråkigt att läsa om i längden.
Men en sak som är säker, det är att jag vet att jag INTE har fel, jag har inte gjort fel å jag tänker inte fel. Jag kan vara en jävla envis person, det vet dom som känner mejj. Men när jag inser att jag har gjort nåt fel, så står jag för det. Jag skulle aldrig kunna låta min envishet komma mellan mejj å mina vänner, som vissa andra gör.
Många tycker att jag har varit modig som bloggat om det jag mått dåligt över den senaste tiden, för alla skulle inte våga göra det. Jag är modig, jag är inte feg! Det vill jag att alla ska komma ihåg.

Morgondagen ser jag framemot, min pralin Magdalena ska komma till Värnamo så då ska vi leka. Marknad i stan så det blir en runda där, sen ska vi väl bara ha det mys. Känns som det var ett tag sen jag träffade henne å min favvo-Hugo, så jag längtar rejält efter dom.

Mer uppdatering kommer under helgen. Ta hand om er!

Tack bror! Tack Sebban!

Min bror överraskade mejj med choklad! Han köpte en pigall å la den i vår brevlåda. Tack, tack, tack storebror, det var precis vad jag behövde :)
Här har vi nån som iaf kan uppskatta det man får!



Sen vill jag oxå tacka Sebban som tvingade mejj öppna upp mejj å prata ut lite. Han blev arg på mejj, men han ville ändå ge mejj en kram. Det kallar jag vänskap! Tack, tack, tack, tack Sebban för att du lyssnade, du är great. Jag har lovat honom att bjuda på pigall å juggekaffe, det är han värd, minst iaf...

Goran Bregovic in Sweden!



Gissa om jag blev lycklig när jag fick reda på att Goran Bregovic å hans orkester kommer till Sverige? Det är något man INTE får missa, å jag tänker inte göra det, haha. Bregas musik är inte bara musik, det är en LIVSSTIL oxå. Detta kommer bli grymt! GAAAS GAAAAS!

28 nov- Stockholm
29 nov- Göteborg
30 nov-Malmö

Hram Svetog Save



Något jag verkligen sörjer över är att när vi i somras inte hann besöka Hram Svetog Save, när vi hade vår heldag i Beograd. En heldag var inte ens i närheten av nog för att se allt man ville se. Men detta kan jag verkligen lipa över att jag inte hann se med egna ögon, mer än från långt håll. Världens vackraste kyrka! Nästa år ska detta vara det första jag besöker när jag åker till Beograd. Dessutom vill jag besöka det kvällstid oxå, helt gudomligt.



-Lepota-

Tose Proeski 25.01.1981-16.10.2007



Idag är det exakt 1 år sen Tose omkom i den tragiska olyckan i Kroatien. Exakt 1 år sen han lämnade sin plats på jorden, å fick sin plats uppe i himlen som den vackra ängeln han är. Fortfarande är det svårt att tro att det verkligen har hänt. Fortfarande tror man att han lever när man hör hans låtar.
Idag är mina tankar med hans familj å resten av hans nära å kära.

Vila i Frid Tose Proeski!

Sladak kao secerna bolest!



Kako smo slatki, zar ne Stefche? :D Ich liebe dich! :D

A za vas koji se sad pitate koji je ovaj, e pa to mi je komsija u Vlaskom Doluuu :P

I'm a princess...

...with an ugly DZEMPER!


Omladinski Festival 2008


I år hålls årets Omladinski Festival i Jönköping den 15 november. Mer info kommer inom kort :)

Shame on you Montenegro!

Montenegro erkände Kosovos självständighet!

"Montenegro ligger granne både med Kosovo och Serbien, och senast i måndags varnade Serbien Montenegro för att erkänna Kosovo eftersom det enligt Serbien skulle innebära ett svek.

Montenegro och Serbien har traditionellt varit varandras allierade. Kort efter beskedet om ett erkännande igår meddelade Serbien att man skickar hem Montenegros ambassadör från Belgrad.

Montenegros president har redan tidigare sagt att landet ska erkänna Kosovo på grund av de fördelar det innebär för Montenegro. Landet vill bli medlem i både EU och Nato."

Tro fan att det innebär ett svek. Serbien å Montenegro var ETT å SAMMA land när vi blev BOMBADE av NATO, å nu vill Montenegro bli deras medlem. Skämms på er crnogorci, era svikare!


Tidig julklapp?

Jag tror jag får sluta glo runt efter skor på nätet, jag hittar en massa jag vill ha. Det är farligt!
Jag tycker jag har varit snäll i år. Så någon som vill köpa dessa godingar till mejj?


Sen så tycker jag att dessa gummistövlar skulle passa mejj perfekt nu i höst med tanke på att jag jobbar på dagis.

Å så vet vi ju alla att efter hösten så kommer vintern, å då behöver man ett par varma stövlar som dessa:


Det var min önskelista för denna gången. Men jag har en känsla av att jag kommer bygga på önskelistan inom kort (a)

Beslutsångest

Okejj, jag tror jag måste sluta läsa Katicas blogg! Vi har för lik smak vad gäller ROSA SKOR! Såg återigen bilden på dom skorna jag såg för rätt länge sen på en utan hennes kort. Jag lyckades hitta skorna på nätet å jag VILL verkligen ha dom. Nu finns det ett litet problem. Dom finns i 2 nyanser av rosa, en mörkare nyans å en ljus nyans. Dom mörka finns bara i strl 36 å uppåt å dom ljusrosa finns i strl 35. Så vilka ska man köra på? HELP ME!






Ödet?

Efter en lagom lång, å ledig fredag blev jag sugen på att dra till Jönköping för att ta en runda på A6 å sen ta en fika på Claras eller Waynes Coffe. Så jag messade brorsan å frågade om han var sugen på det. Han skulle fundera å höra av sejj sen. Japp han var med på det, så jag såg till att vara klar i tid.

Pappa skickade med en påse som vi skulle lämna tillbaka på Jula, å jag riktigt jublade av glädje. Alla älskar Jula liksom... NOT! Har nog aldrig varit där å vill nog aldrig sätta min fot där heller. Samma skit med Biltema. Anyways, brorsan plockade upp mejj å vi körde iväg. Efter 1.5 minut ringer mamma å säger att jag glömt ta med mejj påsen. Aja det var bara till att vända å hämta den, eftersom pappa skulle bli så jäkla tjurig om vi inte tog med den. Mamma sprang ut med påsen på parkeringen å gav den till oss. Så nu kunde vi åka igen...

Japp vi kom till andra sidan stan, då brorsan inser att han har glömt plånboken. Bara till att vända tillbaka igen å hämta den. Så under tiden funderade vi på om det verkligen var nån mening att åka nu när detta tog sån tid att köra fram å tillbaka. Jag ville verkligen komma iväg lite för jag var så jäkla uttråkad. Men sen började jag fundera, detta kanske var tecken på att man inte skulle åka. Jag får såna läskiga tankar ibland, typ som att man kanske skulle råka ut för nån olycka eller nåt. Så att detta kunde vara tecken på att man faktiskt skulle stanna hemma. För vi vände inte tillbaka bara en, utan två gånger till å med.

Vad tror ni? Kan det vara ödet som testade oss? Tror ni på ödet överhuvudtaget? Tror ni på "tecken"? Jag tror att det finns en mening med allt faktiskt, så jag har nog ingen lust att utmana ödet.


Sneki 21 år!



Grattis på födelsedagen Snäckan! Må du få masssor me lekfulla stunder med mejj :D


Ojj, ojj, ojj då!

Hejjsan, hoppsan, någon var minsann ute på vift tidigt imorse :)
Vissa människor borde bara skämmas asså. När sådana människor nämner falskhet, så kanske dom talar av egen erfarenhet... Jag fick i alla fall en rolig start på dagen, å veckan med iofs. Så patetiskt å skämmigt att jag bara måste skratta åt det!



Ibland känner jag mejj som en "spijun na stiklama", bara att jag inte hade nåra klackisar imorse... :)

07.50- Vad gjorde just DU vid den tidpunkten imorse?

Roddarnas! 4/10-08

I lördags kväll bar det av till Jönköping. Vi skulle på fest på Roddarnas minsann. Efter att velat fram å tillbaka nåra gånger så bestämde vi oss för att det skulle bli av. Lara hade trots allt kommit enda från Malmö för att vara med oss på denna festen.

Vi var hemma hos Lara på Råslätt innan vi drog oss till Roddarnas. Där lärde vi känna hennes kompis Ceca, trevlig tjej det där :) Paula kom oxå förbi en stund,å det var kul att träffa henne igen. Ja själva "förfesten" var riktigt intressant då brorsan fick höra om en massa tjejgrejer som han kanske hade klarat sejj bra utan att veta.

Runt 22.30 drog vi iväg till festen. Det var mycke folk, så det ska man inte klaga på, fast dom flesta var äldre. Men Guuuud som musiken sög. Skärpning till nästa gång. Jag hoppas på bättre musik till Omladinski. Men så länge trubaci finns så är jag nöjd. Jag kunde ha lite kul för vinet räddade mejj, men stackars bror som var tvungen att vara nykter, haha.

Nångång efter kl 2 avslutade vi kvällen med mat på Max, å sen lämnade vi av Lara på Råslätt.

Det var kul att se er som var värda att se :)




Forest Fruit

Jag började dagen med en kopp forest fruit, å jag avslutar dagen med en kopp forest fruit.... Wunderbaum!

Fredagkväll!

Godkväll mina läsare!
Så är jag hemma igen efter att umgåtts med Lalla hela dagen å med brorsan, halva. Jag drog mejj ner till stan å jag å Lalla bestämde oss för att vi skulle träffas på H&M för där inne var jag å provade kläder i en tmme. Å jag kom inte ut tomhänt ska ni veta.

Sen drog vi oss till Stigs för att ta en fika, fullt med folk där konstigt nog. Vi satt å pratade å skrattade, sen kom Hecken, Kurre å Heckens fästmö dit å satt en stund med oss. Trevligt var det! Samtidigt fick jag ett sms om att jag kunde hämta ut mitt paket nu, å då ville jag dit så fort som möjligt typ :)
 
Så när vi hade fikat klart, promenerade vi upp till Ica å hämtade stövlarna, å så klart var jag tvungen att öppna paketet på en gång för att se dom för jag hade inte sett dom live utan bara på kort. Blev helt förtjust i dom, dom var ännu finare än på bild. Japp Vesna, du hade rätt, dom är jättebekväma :)

Vi fortsatte vår promenad hem till mejj för att ta mammas laddare till mobilen, så Lalla kunde ladda sin tele å sen drog vi vidare till brorsan. Satt å snackade lite där med å avslutade vår kväll med en runda till Mc Donalds.. Jag blandade ihop min latte med Lallas cappuccino, å Donkans cappuccino smakar så blääää :(

När vi hade lämnat av Lalla, så åkte vi hem till brorsan å kollade på nåt program på SVT om eurovision, å när det var slut drog jag mejj hemåt. Å ja här är jag nu :)

Imon är det Jkpg som gäller, Maja å Vule drog sejj ur så det blir bara jag å brorsan som åker imon å eventuellt nån mer. Men sen är min Laraaa i jkpg oxå så imon ska det festas. Det var allt för ikväll mina trogna läsare, jag önskar er en god natt :)

Fredag!

Hejj kära läsare!

Så var det fredag igen. Började dagen med en tallrik yoghurt med müsli å en kopp te, forest fruit. Jag älskar frukt-te :) Japp en underbar start på dagen tycker jag, å ännu bättre att man kände sejj på rätt bra humör oxå.

Nu sitter jag å väntar på att Våra bästa år ska börja, come on jag vet att ni oxå är fast för den serien :P Efteråt, ska jag ta å fräscha till mejj lite å hoppas på att jag får ett avi på posten idag om att mina stövlar är redo att hämtas ut. Spännande, spännande, som sagt aldrig nog av skor.

Lagom tills jag är klar så kan jag tänka mejj att Lalla hör av sejj, så vi kan bestämma vart å när vi ska ses. Sen ska det shoppas blondering för fulla rullar å Jasa ska leka frisör, å min lilla alban ska bli offret. Nä inget offer ska hon vara, det kommer nog bli bra. Jag vet hur jag ska jobba mejj fram till en snygg, blond färg (förhoppnngsvis). Kommer bli spännande att se resultatet. Å förhoppningsvis låter hon mej lägga ut en bild på henne sen när det är klart.

Annars tror jag inte det händer så mycke mer idag, en lugn dag som jag kommer tillbringa med min barndomsvän Lallish :)

Ha en fin dag mina läsare, jag återkommer nog nån mer gång idag ska ni se. Puss å kram!

Kram kram

Måste berätta om lille Rasmus som gjorde min dag idag på jobbet. Dom stora barnen skulle gå ut, när han sprang förbi mejj, stannade plötsligt upp, vände sejj mot mejj å tittade på mejj. Så sprang ha tillbaka å gav mejj en stor kram å sen sprang han iväg igen för att ta på sejj ytterkläderna. Hur sött var inte det då? Denna lille grabben fick mejj att bli så glad på nolltid! Tack gullunge!


Sviken!



Nu är det dags att lägga ut alla korten på bordet. Som min bror sa: Nu får det bära eller brista.
Jag orkar inte hålla det längre inom mejj, å vara rädd för vad den andra ska säga om jag säger hur jag känner mejj.

Jag har bloggat om vänner förr, men det är en viss vän det handlat om mer eller mindre hela tiden. Inte vilken vän som helst, utan den vännen jag i stort sett känt hela livet, som jag ansåg som min absolut bästa vän, som min syster utan blodsband. Vännen jag delat glädje å sorg med, ja jag kan fortsätta hur länge som helst.
 
Jag vet inte vad som hände, vi gled ifrån varandra. Jag vågade inte säga nåt då heller, hur dåligt jag mår pga det, hur mycke jag saknar henne osv. Men en dag tog jag tag i det, vi pratade ut å sa att vi skulle skärpa oss. Ja det gjorde vi, men sen blev det samma sak igen.
 
Nu är jag lessen för att jag från andra får reda på att du åkt iväg i flera dagar. Det är du som ska säga det tll mejj, inte nån annan. Vänner säger till när dom åker iväg. Hur många gånger har inte jag frågat dejj om du vill följa med exempelvis till Jkpg? Men jag minns inte att du frågat mejj en enda gång om jag vill åka med någonstans över dagen.
Sen har jag försökt att umgås med dejj. Jag frågade dejj förra helgen om du vill att vi ska åka till kyrkan tillsammans, iaf för att umgås med varandra om inget annat. Nä du hade inte råd med det, och jag accepterade det. Men vaffö kunde du då inte fråga om vi ska hitta på nåt annat istället? Typ komma över till mejj, eller bjuda över mejj till dejj? Bara sitta å prata, för det kostar inget eller hur? Sen får jag reda på att du kanske ska åka iväg på fest med dina andra vänner. Det kostar mer att åka på fest 170 km bort, än att åka 40 km till kyrkan, är det inte så? Jag är så arg å lessen samtidigt, jag känner mejj så tom. Känns som att du slängt bort 21årig vänskap bara så där, men finns för dina andra vänner som du bara haft i några år. Jag säger inte att jag inte har gjort fel jag med, men jag har iaf försökt komma närmare dejj, å frågat om vi ska hitta på nåt. Men när man hela tiden får ett nejj, så orkar man inte mer.

Jag har berättat för dejj att jag vill flytta från Värnamo för att jag känner mejj så jäkla ensam. Vet du vaffö jag egentligen vill flytta? Jo för att jag har min bästa vän bara 5 minuter ifrån mejj men har inte sett henne på en evighet, å känner mejj bortglömd av henne. Det gör så jäkla ont, så jag vill rymma så långt bort från det som jag bara kan å försöka förtränga det.

Efter all skit som hände förra året i mars, så valde jag din sida. Du tvingade mejj absolut inte, men det var en självklarhet eftersom du var en del av mejj. Jag skulle aldrig någonsin välja någon annan framför dejj, men tyvärr kunde du det :(

Förlåt mejj, men nu är det sagt, jag var tvungen att lätta mitt hjärta. Jag är glad för din skull, att du mår bra å att du går framåt i livet å utvecklas ett steg längre, å jag hoppas att det fortsätter så. Lyckta till nu med allt!


Tsar Lazar!

Man kan drömma dom absolut mest sjuka å otippade drömmarna, å det gjorde jag inatt. Jag är rätt kass på att förklara, men jag ska försöka så gott jag kan å det jag minns.
Jag var med nån som förmodligen skulle föreställa min kompis, men jag har absolut ingen aning om vem människan var eller hur människan såg ut. Vi var iaf i Afrika, å vi klättrade upp för en jättehög gräskulle. Vi var så trötta att gå uppför denna kullen men vi kämpade på ändå. När vi nästan hade kommit enda upp, vände vi oss å kollade nerför denan kullen å såg en massa hus å städer långt ifrån. Så skulle vi försöka hitta Stockholm från denna kullen. Det värsta var att vi lyckades oxå, haha. Men detta är inte det sjukaste i hela drömmen... Jag å min kompis fortsatte å hamnade vid en lång rulltrappa, så la vi oss på rygg å åkte uppåt. Men då förvandlades vi till bilder. Å den bilden man var, den människan skulle man bli när man åkt upp för denna rulltrappan. När vi kom upp så var jag Tsar Lazar, å min kompis var en svensk Tsar (om det ens finns sådana). Haha för övrigt visste jag inte vem Tsar Lazar är, så vet inte hur jag var just denna personen. Iaf så gick jag den mäktige Tsar Lazar å den svenske Tsaren vidare, jag kunde inte svenska å han kunde inte serbiska, å ingen av oss kunde engelska. Men vi hittade vårt sätt att kommunicera med händerna. Så var vi på nåt ställe som såg ut som juggemarknad, då jag föreslog att vi ska ta varsin öl. Den svenske Tsaren var lite osäker först men jag köpte två öl, å han tog emot den ena. Såg gick vi med varsin arm om varandra som två riktigt goda vänner, å skålade å drack vår öl. Då vaknade jag av att mobilen vibrerade, å det var dags att gå upp. Gud vet hur denna sjuka drömmen hade fortsatt om jag fick sova vidare, haha.
Mamma skrattade otroligt mycke när jag pratade med henne i telen å berättade o drömmen.. När jag frågade om det fanns nån Tsar Lazar så sa hon att det faktiskt var han som kämpade å dog för det serbiska folket i Kosovo på 1300-talet. Haha det kanske var jag i mitt förra liv? Who knows...
Så här såg jag ut iaf, dock var jag en snyggare å yngre Tsar Lazar i min dröm!


RSS 2.0