Roddarnas! 4/10-08

I lördags kväll bar det av till Jönköping. Vi skulle på fest på Roddarnas minsann. Efter att velat fram å tillbaka nåra gånger så bestämde vi oss för att det skulle bli av. Lara hade trots allt kommit enda från Malmö för att vara med oss på denna festen.

Vi var hemma hos Lara på Råslätt innan vi drog oss till Roddarnas. Där lärde vi känna hennes kompis Ceca, trevlig tjej det där :) Paula kom oxå förbi en stund,å det var kul att träffa henne igen. Ja själva "förfesten" var riktigt intressant då brorsan fick höra om en massa tjejgrejer som han kanske hade klarat sejj bra utan att veta.

Runt 22.30 drog vi iväg till festen. Det var mycke folk, så det ska man inte klaga på, fast dom flesta var äldre. Men Guuuud som musiken sög. Skärpning till nästa gång. Jag hoppas på bättre musik till Omladinski. Men så länge trubaci finns så är jag nöjd. Jag kunde ha lite kul för vinet räddade mejj, men stackars bror som var tvungen att vara nykter, haha.

Nångång efter kl 2 avslutade vi kvällen med mat på Max, å sen lämnade vi av Lara på Råslätt.

Det var kul att se er som var värda att se :)




Kommentarer
skrivet av: ljar

ja kommenterade ju, kom inte med. kom inte ihåg va ja skrev - förutom att tack för att ni komo det var kul på förfesten haha. oj va jag ska pussa på alla då ;P

2008-10-06 @ 19:32:04
URL: http://lakistar.blogg.se/
skrivet av: paulj

haha det var jättekul att ses! synd att vi inte bor närmre. hoppas ni kommer o hälsar på snart igen =)

haha stackars din bror, men för livet!

2008-10-06 @ 23:29:10
URL: http://piecesofpaula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0