Fantasin är slut...

Sorry alla som går in på min sida å upptäcker att jag ännu inte uppdaterat min blogg. Faktiskt har jag inte orkat skriva nåt för det känns som allt är så tråkigt. Man har inget att skriva om heller..Ni vill nog inte höra mer om hur jag vill tillbaka till jugge fortfarande. Jag återkommer med bloggen igen vid ett annat tillfälle å då ska jag ha nåt att skriva om. Nu ville jag bara förklara hur det ligger till... Saknar er mina vänner. Miko,Ljar å Tamaraaa, kom heeeem! Pajoooo, miss you like crazy (L) 1 månad 26/7-07 :)

image155 Ti si taj sto znacis!

Jelena Karleusa

image136




Visst är hon för mycke, men jag bara älskar denna kvinnan!
Som taget från en film eller något... Vem ska känna sejj mer lycklig? Jelena Karleusa som är ihop med en ung serbisk fotbollsspelare vid namn Dusko Tosic eller Dusko Tosic som är ihop med en känd å omtalad sångerska vid namn Jelena Karleusa? Grymt är det iaf! Lyckligt lottade kvinna, sångerska å fotbollsfru? Det vill jag med bli när jag blir stor. Eller prästfru =)


Karleusas nya heta låt: Casino, gaaaaalet bra! "Napravi mi sinaaaa, pod svetlima kazinaaa.Bice dete srece, sve ce da mu ide, svi ce da mu zavideee. Napravi mi sinaa, pod svetlima kazina, bice milijoner, bice smrt za zene kao ti za menee..." En kick får man av den!


Ajdemi Popusi i Bakljavice-Moljitva

Detta klippet såg jag nere i jugge nu i somras på Pink å grät av skratt när jag såg det. Detta kallar jag för humor. Njut å garva! :D


Serbien 2007-Oförglömligt=) Hemma i Sverige igen=(

Så har man kommit hem från Serbien nu då... Tyvärr måste jag säga! Varade alldeles för lite,kändes som man varit där i mindre än en vecka. Men det säga att tiden går fort när man har roligt, å det kan väl kanske stämma då. Nu gott folk ska ni få höra om den underbara semestern, men ska försöka att inte skriva en hel bok =)


16 juni åkte vi ner å var framme kvällen efter,resan gick bra å vi var nöjda. Överraskade tanten som inte hade någon aning om att vi skulle komma.Klappade våra söta men otroligt illaluktande hundar å sen vilade resten av kvällen. På lördan träffade vi Tamara, först hemma hos henne å sen drog vi in till stan. Så spännande det kändes med en till "svensk" bland oss.



Hmmm jag tror jag hoppar över början eftersom den inte var lika rolig... Vi åkte till mormor å morfar i ett par dagar. Självklart blev man ju glad över att se dom men det blir så långtråkigt när man ska vara där i flera dagar. Så den mesta tiden tillbringade vi med att sova. Å jag hade så tråkigt att jag började läsa en bok för att tiden skulle gå fortare.

Iaf 21 juni, åkte vi hem till Pozarevac igen men då hade Tamaaarr lämnat oss å åkt till havet. Men vi överlevde ändå nekako, jebiga mora se...

23 juni: Hurra, Hurra, Hurra, det är Jasas födelsedag! 21 år brateeee... Secam se kao da sam se juce rodila haha.Dagen började rätt segt, trodde jag skulle ha den tråkigaste födelsedagen någonsin eftersom jag inte hade några vänner hos mejj typ. Men dåååå... Dååå vände det, genom vår kapija steg prästen in. Haha neeejj det är inte det jag glädjer mejj över..Men efter honom ser jag ett ungt stycke som går, å tur var väl att jag precis hade gjort mejj fin. Det var minsann prästens son Pavle som oxå hade kommit över på lite tårta å saft :) Blygsamt var det å det slutade med att vi inte snackade alls, när jag sen förklarade att jag är blyg av mejj :) Men för en gångs skull har vi våra pappor att tacka, som tog tag i saken å bestämde åt oss att vi skulle gå ut tillsammans på kvällen. Å så kom kvällen å vi gjorde oss fina ännu än gång å både Pavle å Nikola hade kommit över till oss. Nu väntade vi bara på Dejan å sen var det utgång som gällde :) Började lite lagom halvtråkigt men sen hamnade man på ett ställe där det var live musik, narodna muzika dessutom. Å det var allt jag behövde för att min födelsedag skulle bli bra. Musik,lite alkohol å bra umgänge var det jag behövde. Grattis till mejj själv :)


Efter det var det umgänge med Pavle nästan varje dag mer eller mindre. Sena hemmakvällar med film å Fia med knuff hos honom var mer än trevligt :) Självklart var det utgång oxå, men inte direkt något festande förens vår Partyprinsessa Tamara kom hem igen. Hmm tror det var 30 juni hon kom hem å jag, Pavle å bata åkte hem till henne först å kollade på Zvezde Granda (hejja Nemanja) å sen drog vi till ett diskotek i Aleksandrovac. Tamaras place haha... Började riktigt kasst med den hemskt kassa musiken. Men det skulle inte stoppa oss,haha vodkan fick oss att värma upp. å efter kl 00.0 drog juggemusiken igång å det var då allt blev kul :) Vet inte hur mycket klockan var när vi bestämde oss för att åka in till Pozarevac för att se om den hände nåt skojj där, men hon var nog runt 03.30 å det var typ helt dött när vi var framme. Så det slutade med att vi bara tog en promenad å sen åkte hem.


Tror det blev festande en gång till efter det å det var i Veliko Gradiste hos Dejan. Var meningen att vi bara skulle hälsa på å ta det lugnt men slutade med att vi hamnade på en splav där det var muzika uzivo. Det uppskattades hos mejj å Tamara iaf :) Helt slut kom man hem den natten å sen ville man bara ta det lugnt...


2 juni blev det lagom sorgligt för min del, haha...skrattar jag åt nu. Men det var iaf då vi skulle träffa Pavle för sista gången för i år. Dagen efter åkte han till havet. Blev ett jobbigt förväl men jag lyckades vara stark, nästan iaf. Brorsan hittade mejj gråtandes uppe på mitt rum sen haha..Men så är det när man blir fäst vid någon, trots att det gått så lite tid emellanåt.


Så för er som undrar om jag hittat nån kille vilket jag vet att många gör: Japp det gjorde jag, om ni inte klurat ut det än. Kärleken blomstrade ut mellan mejj å Pavle redan från början :) Så poetisk jag låter... Nää men det är sant. Det var kanske love at first sight! Nu är vi tillsammans iaf å ska försöka kämpa för att det ska hålla. Känns iaf bra att ha honom, det är någon trygghet som inte går att förklara.

image93



Efter att han hade åkt var det lagom halv deppigt, men Tamara höll mitt humör uppe ändå. Det var verkligen en jätteunderbar sommar å jag är jätteglad för att jag tillbringade den med dom jag tillbringade den med :) Näst sista kvällen på stan med bata, Tamara å Sasa var oxå otroligt rolig då vi bara drev runt från kafic till kafic å från park till park typ. Köpte semenke å spottade ut skalet överallt,lämnade spår efter oss. Å avslutade kvällen med att äta pljeskavice i en annan park å skratta åt minsta lilla.


Så som avslut på detta inlägget ska jag skriva några citat, vissa mer dumma än andra, men dom har fått oss att skratta:


1. Bata säger: Dobro jutro! Mormor svarar: Uzmi te malo hleba, jadna ja!


2. Mamma säger: Eh, zaboravila sam da kazem da kupi malo samostalne! (Salamin heter POSEBNA å inte SAMOSTALNA)


3. Bata säger till Nikola som ska åka till Italien i en månad: Pa jel znas italijanski? Nikola svarar: Nee nema porebe, ima tamo mnogo Vlasko Dolci! (Vlaski Do är byn vi bor i)


4. Bata frågar: Kako se zove ona rakija od kruske? Smartass-Tamara svarar: Krusevac! Haha jag börjar garva å säger att Krusevac är en stad!


5. Tamara säger till mejj å bata: Jag kommer sakna er FUCKERS!


Tack så mycke allihop som gjorde min sommar :) Sist men absolut inte minst: PAVLE, NEDOSTAJES MI! Tamara, saknar dejj med nåt otroligt mycke :)


RSS 2.0