Inte min vecka!

Hela denna veckan har gått fel för mejj. Känner att jag varit tjurig flera dagar nu. Och har det varit någon dag då jag känt mejj okejj, så var det ju så klart något eller någon som förstört min dag.

I förrgår fick vi reda på att Ceca-konserten blivit inställd. Kul... *NOT*. Här har man gått & sett framemot det så länge, sen skiter det sejj totalt. Vi funderade på att dra till Malmö ändå å hälsa på Lara, men sen dök problem nr 2 upp. Igår upptäckte jag att mitt högra öga är rött. Tänkte att ögonen behövde vila lite från linserna så jag tog ut dom över natten. När jag vaknade kände jag hur ont det gjorde i ögat, så jag gick upp & kollade mejj i spegeln & såg att ögat var ännu rödare. Vred om persienerna för att få in lite ljus i rummet: BIG MISSTAKE! Kändes som att nån stack in en kniv i ögat på mejj. Det gjorde asså ännu mer ont i solljuset. Snacka om att vara ljusskygg! Fick panik, tänk så skulle jag bli blind? Jag bestämde mejj för att dra till jobbet ändå å sen ringa till läkaren därifrån å boka en tid. Å med tanke på att jag knappt såg nåt så var det ingen smart idé att ta cykeln till jobbet. Så det fick bli en promenad istället. Ringde upp Kriss så han kunde hålla mejj sällskap så länge. Strax innan jag var framme på jobbet, så kom jag runt hörnet & skulle gå över övergångsstället, så slog solen till jättestarkt i ögonen på mejj, jag blundade till & gick rakt in i en hög buske. Började skratta jättemycke å frågade Kriss om han kunde gissa vad jag precis hade gjort men så var han knäpptyst i telen. Ja då insåg jag att batteriet hade dött. Kl 7.30 på morgonen. HELA dagen utan mobilen, det var inte lätt ska jag säga er. Iaf, det jag vill komma fram till är att jag har varit blind hela dagen på jobbet. Fick tid redan kl 9.30 imorse, hos läkaren. Besöket gick snabbt å jag fick ögondroppar mot pollen (förmodligen är det den skiten jag åkt på). I en vecka ska jag använda dessa ögondroppar. Så problem nr 3: Jag får inte använda linser under tiden jag använder dropparna. Hur kul är det att åka till Malmö då å inte se något? Nä inget vidare kul! Så idag tog både jag å mamma tag i saken å åkte till optikern å beställde glasögon till både mejj å henne. 2 par var blev det till å med. Snart kommer mina Tommy Hilfiger-glasisar :D
Det var allt för mejj...

                                                                       Kram från en blind Jasa

Martin

Jag vet att du kollar Martin :D Tjohoooooo :D

När allt skiter sejj

Igår hade jag skrivit värsta texten om ESC å Hugos dop, men så klart skulle allt skita sejj å all text försvann. Å jag orkar verkligen inte skriva om allt så ni får se på bilder bara istället.



ESC 2008 IKVÄLL!

Ikväll gäller det! Dagen är kommen å hur det än går så är jag för jäkla stolt över Jelena Tomasevic. Vi finns bakom dejj, hela vägen. Du är BÄST helt enkelt. Go SERBIA (L)
Rösta på Serbien ikväll. Bidrag nr 23: Jelena Tomasevic-Oro


Citat om Jelena Tomasevic

"Serbien livsfarligt - trots nonanonanonanej refrängen

Skrivet av Torbjörn 23 maj 2008, klockan 16:57

Serbien har nästan glömts bort i förhandsnacket eftersom låten varit direktkvalificerad till finalen, men det här kan definitivt bli den farligaste balladen.

Jag gillar verkligen inte nonanonanonanonanonanonanej-biten i refrängen, men i övrigt är det här en riktigt stark låt. Skriven av kvällens och semifinalernas programledare och som också legat bakom Balkan-hitsen Lane Moje och Leila.

Och självklart storjublar hemmapubliken åt sin jelena."


Charlotte Perrelli

Jag gillar inte henne för 5 öre asså. Missförstå mejj inte, jag gillar låten, den är riktigt bra, men jag gillar verkligen inte Scharlot. Hoppas hon snubblar på scenen på lördag i finalen. Jag vet att jag är ond, men fan vad kul det hade varit. Just för att hon tror att hon är störst, bäst å vackrast. Well fröken Perrelli: Det är du inte! Å en till grej: Ukrainas framträdande är så mycke bättre. För att inte tala om hur mycke SNYGGARE hon är! Haha sug på den du! Ååååh vad många kommer ge mejj onda blickar nu, men det ser jag inte så jag bryr mejj inte haha. Jag var bara tvungen att lätta på hjärtat.
Jag hade gärna sett Sverige vinna, men vill inte att hon ska vinna. Nä mina favoriter är så klart Serbien! Sen Grekland å Armenien.

Det enda som är snyggt på denna bilden är den otroligt vackra flaggan, resten kan slänga sejj i väggen med en fart på 200km/timmen. Sorry Charlottan, men du kan inte vara omtyckt av alla. Jag ska hejja på låten, men inte på dejj :)


EgoJasa

Ibland är jag världens ego, som älskar att göra miner, haha...


Var faktisk El Greeko-Kriss som printscreenade mejj på dessa 3 bilder, haha


Hellas



image547

Lätt att jag vill ha en sån här :D

Första semifinalen i ESC!

Inledning med trubaci (blåsinstrument) & serbisk folkdans! Helt jäkla otroligt, vilken känsla. Det är verkligen nere i Serbien & FY FAN vad vi gör det bra! Scenen har aldrig varit snyggare i ESC än vad den är nu. "Men scenen är lite liten", ska ju som vanligt någon klaga. Men vi såg att artisterna klarade sejj fint med storleken på scenen, så vaffö ska den behöva vara större? Avundsjuka kanske? :P Oh well, jag tycker det var PERFEKT iaf. Färgerna, idéen med Sava & Donau som möts, ja allt. Well done Serbia!

Jag å brorsan var som små barn på julafton. Störst vad nog lyckan för mejj när Novak Djokovic dök upp på scenen i Beogradska Arena. Vilket jubel från folket. Han slängde en jättetennisboll till publiken å röstningen började.

I pausen efter röstningen var det Slobodan Trkulja & Balkanapolis som sjöng å spelade. Lite så där kyrkmusik typ & jag bara älskade det självklart. Slobodan tävlade med den låten i Beovizija förra året & var oxå en utav mina favoriter då.

Röstningen var avgjord, & av dom länderna som jag gillade gick Grekland, Armenien å Bosnien vidare. Roligt var det att Irland inte gick vidare trots att många  trodde dom kunde vinna hela tjottaballongen som dom säger. Dustin the turkey! Haha, hade varit sorgligt om dom hade vunnit.

Nu återstår det att se vilka som går vidare imonkväll, sen är det på lördag som den stora finalen är. Då är det dags för vår vackra Jelena att göra sin grej & göra oss serber stolta. För det vet jag att hon kommer göra. Vi räknar starkt med 12 poäng från Grekland, som dom lovat oss. Filakia på er :)

Som avslutning måste jag säga att programledarna, Zeljko Joksimovic & Jovana Jankovic var väldigt vackra. Hon heter JOVANA & inte DJOVANA foo fock sake :D

Bilder kommer när allt är över...

Puss & kram från Schlagerdrottningen själv


Laki 22 år!

Grattis på födelsedagen Laki-Yu

Jag har märkt att jag den senaste tiden har tendens att göra folk 1 år yngre än vad dom är. När jag skulle skriva grattis till Lara i mitt msn-nick så höll jag på att skriva 21 först men kom på snabbt att det är 22 år hon fyller. Igår när Dejan fyllde 21 så skickade jag sms till honom å grattade honom på 20-årsdagen! Jag är asarolig ibland :D Haha, jag kommer väl glömma att det är 22 år jag fyller om en månad så jag kommer säga 21 till folk istället. Bättre 1 år yngre än 1 år äldre iaf.
Anyways... Hoppas du får en fin birthday Ljar. Nästa helg ska vi fira dejj, som riktiga skåningar. RESPECT! Haha

image546




4 år har gått! 26.11.1984-17.05.2004

Idag är det exakt 4 år sen vår vän Natta gick bort. 4 långa år när man tänker efter men ändå känns det ibland som det var igår man såg henne sist.
Man har lärt sejj att leva med det, men jag saknar henne inte mindre för det. Tvärtom, jag saknar henne mer. Jag hoppas du har det bra där uppe Nattice. Saknar å älskar dejj! <3

image545

Detta har jag gjort dom senaste dagarna

Lördag: Upp tidigt, på med sommarkläderna å sminket å iväg till Ullared med mamma å brorsan. Köpte massa småsaker så som ansiktsmasker, hårnålar, hårsnoddar osv. Lite smink, å wokpanna haha. Ett par skor blev det oxå. Haha förvånade? Dock inte inne på Gekås utan i en skoaffär. Över 1800 kr gick åt men ändå på inget typ. Vädret var underbart å man kunde inte vara nåt annat än glad. Speciellt inte när mamma ibland kom med vissa klockrena kommentarer. När vi hade kommit hem till Värnamo tog vi med oss Marko ut på baksidan så han kunde få leka av sejj lite ute i gräset. Först var han lite rädd eftersom han inte är van vid att vara ute men sen så hade han det nog rätt skojj. Lite musik i mobilen å min kamera roade mejj å brorsan medans Marko sniffade runt i gräset.

Söndag: Bror å jag bestämde oss för att dra till Jkpg kl 12 av den anledningen att jag ville sova ut, men gissa när jag vaknar? Just det, kl 8. Jag vägrade gå upp då, så jag låg kvar i sängen till kl 9.15 då jag inte orkade ligga kvar mer å bara glo i taket. Så jag tog mejj upp å fixade mejj å sen bara satt å glodde för att brorsan för första gången inte var klar förens vi skulle åka då vi sagt. Annars brukar han alltid vara klar mycke tidigare å jag är den som tar tid på mejj. Vi kom iaf iväg den tiden vi hade bestämt först. Återigen var det underbart väder. Om inte till å me varmare än på lördan. Svart linne å gula shorts blev det för min del, men när vi kom till A6 så bestämde sejj Jasa för att hon inte ville ha dom kläderna å köpte en helt ny outfit. Så typiskt mejj, haha. Ett lite längre linne i beige färg med svarta prickar å ett par jeansshorts blev det. Haha in på toan med svart linne å gula shorts-ut med prickigt beiget linne å jeansshorts. Om nån hade lagt märke till mejj då, måste dom ha undrat vad jag höll på med. Efter A6 blev det fika på Georges (Djordjes) för min å brorsans del. Världens godaste vaniljyoghurt med färsta jordgubbar å blåbär fikade vi. Blev en snabbfika som vanligt när vi är själva. Sen drog vi till Vätterstranden för att träffa Ema å hennes kompis, men dom tog sån evig tid på sejj för att ta sejj dit. Så under tiden vi väntade på dom, solade vi. Smart som jag är så kom jag på den otroliga idén att ta med oss en filt så man kunde sitta i gräset :D Vätterstranden var full med juggar :D När tjejerna väl dök upp satt vi med dom i ungefär en timme, kanske något mer innan jag å bror var tvugna att bege oss hemåt. Men innan vi åkte hem var jag tvungen att fälla en otroligt dum kommentar där man kan undra om det under det bruna håret döljer sejj en dum blondin. En väldigt solbränd kille med magrutor närmar sejj oss med en solstol i handen då brorsan kommenterar hur mycke färg han fått. Så säger Ema: Vem, han med brädan? Å dum som jag är så svarar jag: Det är ingen bräda, det är en solstol! Haha tänkte att hon trodde det avr en skateboard han höll i för när jag kastade blicken snabbt först så trodde jag att det var en skateboard han höll i som man oxå kan kalla bräda. Japp jag vågar stå för att jag är otroligt dum ibland, men jag fick dom att skratta iaf å även mejj själv :D Helgen var över å det var åter dags för en vecka fullsatt med jobb.

Tisdag: Jag å Mika bestämde oss för att ta en fika å prata ut, å det var precis det vi behövde. Kändes bra å jag hoppas verkligen vi kommer hålla oss till det vi sagt. Det vi pratade om, behöver ni inte veta vad det var :) Fikade för övrigt nån ickegod filmjölk med müsli å några icke så färska bär. Snacka om att det var kass kopia av Georgs fräscha yoghurt. Jag å Mika satt där rätt länge å snackade för att sedan bege oss hemåt.

Onsdag (igår): Äntligen är Gustavo tillbaka från Chile. Vi bestämde för att träffas vid Hm kl 18 å så blev det, nästan. Han var lite sen å jag började misstänka att han bara drev med mejj att han kommit tillbaka till Sverige. Snacka om att han hade varit OND å djävulen själv om han skojjade så. Men som tur var gjorde han inte det. 10 minuter senare dök han upp å jag gav honom en lång å hård kram. Fy faaan vad jag har saknat det. Först kändes det lite konstigt, man visste inte vad man skulle prata om efter så lång tid. Men det dröjde inte länge innan det blev som vanligt igen. Vi skrattade å drev precis som back in the days. Vi drog till Åbroparken, precis som den kvällen vi skiljdes åt. Satt där en stund å sen drog vi till Hemköp för jag var hungrig å ville köpa nåt att knapra på. Väl inne på Hemköp fick vi spel, å hade roligare än aldrig förr. Vi hade för vana att driva med vissa som inte kunde säga Y utan sa U istället. Så vi krydd å sås-hyllan (HULLAN haha) fanns det massa ord med bokstaven Y. Så vi gapskrattde åt varje ord vi gjorde om, så som Curry som blev CURRU. Just nu kan jag inte komma på fler ord men det var många. Å varje gång vi skulle säga FYRA sa vi FURA istället. Aa det är mycke internt som ligger bakom dessa skämt, men jävla vad kul vi TUCKTE det var :D Vi stack tillbaka till Åbroparken med mina frallor,dricka å godissnören. Japp då fick JAG för mejj att vi skulle tävla om vem som kunde äta upp ett godissnöre först utan att använda händerna. Gustavo skyllde på att han inte var bra på det å att han mådde dåligt, så han skulle förlora pga det. Så han fick lite försprång med ett liite kortare snöre. Den jäveln höll på att vinna så jag bestämde mejj för att fuska å änvända händerna, Lite iaf..Haha tror ni det hjälpte? Nejj jag förlorade ändå, haha. Jag ville ha revansch å drog fram 2 snören till. Ett till honom å ett till mejj, båda lika långa. Klara, färdiga, GÅÅ! Crap, jag förlorade igen, å jag är en kass förlorare. Men ville inte ge mejj å ville göra ett försök till, haha. Men det gick inte Gustavo med på. Aja, man kan inte vara bäst på allt. Efter tävlingen började vi mobba en stackars anka som kvackade hela tiden. Jag tänkte inte ens på det fören Gustavo fick för sejj att härma den: QUEEK! Haha precis så lät det.. Så varje gång ankan kvackade så började jag skratta så tårarna rann. Är man lättroad så är man, å då kan man fan ha det kul när det är som tråkigast :D Började bli kallt å sent så Gustavo skjutsade hem mejj. Som den gentlemannen han är så räckte det inte med att han lämnade av mejj på parkeringen, utan han körde fram mejj till dörren. Tackade honom för en underbar dag å gav honom en asafet puss på kinden å så sa vi hejj då för denna gången. Vill dessutom gratta min Magdalena som denna dagen fyller 22 år. 14 maj asså! GRATTIS i massor min underbara vän. Å ett stort GRATTIS till min lilla skatt Hugo som fyller 4 månader å får från å med denna dagen börja äta vanlig mosad mat :D

Torsdag (idag):  Vaknade kl 1inatt av att jag kände av att magen började göra ont. Tog mejj en Ibu-metin fort så det skulle gå över. Men tro fan att det inte gjorde det. Nåra sekunder efteråt vred jag å vände mejj på alla sidor av sängen så jäkla ont det gjorde. I 2 timmar plågades jag av magen innan jag lyckades somna. 3,5 timmar hade jag kvar att sova innan det blev dags att gå upp å göra sejj iordning till jobbet. Trodde jag ja, vaknade kl 6 av att ha lika ont igen. Vem klarar av att jobba 7.30-17.00 då? Inte jag iaf.. Så blev till att ringa till jobbet å stanna hemma idag. Någons olycka är någon annans lycka sägs det, å idag var det min olycka å Sebbans lycka. Han messade å frågade om jag hade tid idag så vi kunde äta lunch tillsammans. Förklarade hur det låg till så det fick bli att han kom över å åt sin lunch hemma hos mejj. Haha man kan inte ha en sämre dag eller se mer ofräsch ut än vad jag gjorde å efter en kvart skulle han redan vara här. Så snabbt fick man kleta på sejj lite mascara å lite rouge. Som för övrigt Sebban inte behövde eftersom han har naturligt rosiga kinder, haha. Det är sött Sebban så oroa dejj inte :D I sina fina arbetsbyxor var han framme å värmde sin mat, sen satte vi oss i köket medans han åt. Över en kopp juggekaffe pratade vi ut å han fick höra mitt gnäll om hur jäkla ont i magen jag har, haha. Då skulle han påstå att det är värre å vara kille. På vilket sätt undrade jag. Å svaret blev: Jaa när vi är förkylda. Haha jag var tvungen att skratta då. Ni grabbar tål ingenting. Besöket varade inte länge för han var tvungen att återgå till jobbet, men han piggade upp mejj den stunden han var där. Mycket söt å rolig grabb är det :) Å så satta han sejj i sin elajo-bil å åkte iväg. Kvar var jag som precis efter fick min pollenattack eller vad fan det är, å tårarna började spruta så som ögonen sved. Näsan mår ju inte bättre, men jag kan ju trösta mejj med att det bara är vatten å inte snor :D Charmigt värre :D Nu väntar jag på att Mika ska dyka upp, bad henne svänga förbi apoteket å köpa nåt receptfritt mot pollen med. Nu återstår det att se om det kommer hjälpa mejj något. Frågan är nu om ni kommer orka läsa allt det här, men jag har iaf gjort mitt å skrivit av mejj.



1. Jag gör reklam för en hmm...läskig handske?
2. Mamma å bror njuter av det fina vädret å firar med mjukglass.
3. Å för mejj räcker det att bara njuta av solen på bakgården
4. Bror kan fortfarande hjula trots flera års paus.
5. Marko har gjort sejj hemmastad i gräset.
6. Solning på Vätterstranden. Visst har jag fått färg? haha
7. Bata, Eleine å Ema
8. Ema the grillmaster
9. Jag, Sabina å bror-Jag ser såå glad ut-NOT- :D
10. Fanns ingen bild på mejj å Mika från fika-stunden så fick bli en bild från festen på Roddarnas
11. Å ingen bild på min å Gustavos roliga dag, så fick återigen bli samma bild på Tavo.
12. Grattis Magdalena å Hugo!
13. Gammal bild på Sebban, men ack vilken söting :D Nästa gång tar jag kort på honom i arbetsbyxorna:D

ps. Glömde lägga in en bild på skorna så det kommer nu istället


Vänskap

Har man varit vänner mer eller mindre hela livet, så borde det INTE få sluta så här. Å helt ärligt...det gör mejj lessen. Man tänker på allt man gått igenom tillsammans genom livet. Både skratt å tårar, lycka å ilska, ja allt det där. Så undrar man hur å varför det kunde gå så fel å hur man ska lösa det.
Är det bara jag som mår dåligt över detta?

Gudomligt för kroppen å ansiktet

Idag hoppade jag in på Åhléns för att köpa nåt bra mot kroppen å ansiktet...Efter att ha plockat på mejj lite olika saker, skulle jag bestämma mejj för vad av det jag skulle köpa. Tog en bra stund, men till slut blev det NIVEA CREME PEELING för kroppen å för ansiktet blev det NIVEA GENTLE FACE SCRUB. Trodde inte jag skulle bli så nöjd, men detta är HIMMELRIKET för kroppen å ansiktet. Det vill jag verkligen rekomendera till er alla, pojkar som flickor. Man blir så mjuk å len, precis som en babyrumpa :D Så iväg med er å köp dessa produkter nu. SCHAAAS! :)

 

6 maj-Djurdjevdan

Djurdjevdan idag... Vill önska alla som firar idag en sretna slava!
Min lediga dag: Skulle till Magan i Gislaved idag egentligen men planerna blev ändrade. Så jag bestämde mejj för att vara lite för mejj själv. Packade ner filten i väskan, en yoghurt å ett äpple. Hängde mp3 runt halsen å drog ner till Åbroparken för att ha picknick med mejj själv. Svängde förbi kiosken vid stationen först å köpte en Grand Revija för att ha nåt att läsa i parken. Eller ja, jag brukar alltid bara kolla på bilderna typ men idag var det en massa som jag tyckte var intressant att läsa. Var i parken i lite mer än en timme, sen drog jag mejj till Åhléns å köpte lite produkter till kroppen å ansiktet. Vidare begav jag mejj till solariet å stekte mejj en stund för att sen röra mejj hemåt. Nu blir det åter dags för en promenad, bara jag å min kära rosa mp3.
Dagens inlägg vill jag egentligen tillägna världens underbaraste Sasa eller Aca, han kallas för båda. Men enligt mejj är han en Sasa av ren vana :D Idag överraskade han mejj glatt med ett samtal från Serbien. Snackade en liten stund med honom om vad som pågår här å så. Vilket inte är mycke... Sen så är vi ju nästan grannar där nere så då ska vi umgås i sommar när jag åker ner. Såg honom bara lite snabbt i vintras när Joksimovic var här å jag ångrar att jag inte stannade en längre stund å pratade med honom, för jag saknar verkligen den grabben.  Men det ska vi ta igen där nere :)

Killen med världens vackraste, blåa ögon
image526

Kyrkan

På tisdag är det Djurdjevdan men eftersom dom flesta jobbar då så firades det i kyrkan idag istället. Vi hade turen å fick fint väder precis som förra året till Djurdjevdan. Stämningen var bra å maten var GUDOMLIG. Å det syns på bilderna att jag inte var den enda som njöt av maten, Jelice, Magan å Aco PRIJATNO! Dock tror jag det var något bättre förra året, men ska absolut inte klaga på årets firande. Blev en hel del kolo för mejj, både vanlig å snabb. Ja det märks att min kondis inte är nåt vidare bra för jag trodde att jag skulle få en hjärtattack. Magan å Hugo dök upp, vilket var jättekul tycker jag. Haha Magan bara skrattade åt allt å alla å Hugo såg allmänt cool ut i våra skor å hörlurarna han hade för att inte skada hörseln. Dessutom kom vi fram till att Pavic borde skaffa sejj en unge för det passade honom när han höll i Hugo :D Firandet avslutade jag med en öl å den satt mycket fint ska jag säga för jag var så jääädrans törstig å det var det som fanns närmast mejj. Här får ni lite kuliga bilder från dagen så hörs vi vid ett annat tillfälle.

             

Lokalkändisar

image510

RSS 2.0