Plastic is fantastic



Eller vad säger ni? Hade jag inte varit riktigt snygg i kattögon? Jag ser ut som en riktig KATT, gör jag inte? :) Yes, plastic is fantastic!
Tycker färgerna på tröjan är riktigt rätt idag med tanke på att mitt kära Malmö vann SM-guld igår. Stort grattis till MFF, idag ska det firas!

Dagens låt: Aleksa Radenkovic- O svemu mi pricaj ti



Aleksa Radenkovic- O svemu mi pricaj ti

Dagens låt står min nya favorit Aleksa Radenkovic för! Han är en utan dom tävlande för årets Zvezde Granda och det jag hört av honom hittills låter helt underbart. Jag är helt fast :) Han verkar tyvärr lite för nervös när han uppträder så jag hoppas verkligen det släpper snart för jag tror jag vill se honom som vinnare även om jag inte har sett alla tävlande än. Denna låten är ju inte hans utan Topalkos, men tycker nästan att Aleksa sjunger den bättre. Bra gjort :)

1 november 2010

Godmorgon vinter!

Är det bara jag eller går månaderna läskigt fort? Redan november! Snart är det första advent, sen kommer andra, tredje och sen är julen här. Veckan efter är det nyår och efter det börjar vi om på nytt. Jag fyller 25 nästa gång jag fyller år, how scary is that? Halvvägs till 50 ju, haha.

Nå ja, inte dags att få åldersnoja riktigt än. Lovveckan har officiellt börjat nu, och det är hur mycket som helst denna veckan känns det som. Först och främst har jag en hel del att plugga så det MÅSTE göras. Sen ska jag hinna träffa vännerna från Värnamo Folkhögskola, vilket jag förmodligen kommer göra redan ikväll. På fredag åker man hem till Malmö och det gör jag med min finaste kuma Tamara och hennes pojkvän Oleg. De ska också ner till Malmö och eftersom dom har vägarna förbi så plockar dom upp mig så slipper jag ta tåg. Det är just för Tamaras skull jag åker tillbaka redan på fredag, så att vi ska hinna umgås lite. Som jag längtar :) Jag har det som roligast med min kuma!
På lördag ska jag på maskerad hos David från FLU 2, så det ser jag också framemot riktigt mycket. Vad ska jag klä ut mig till? Det får ni se,inget avancerat i alla fall kan jag säga.

Nu ska jag kolla klart på Våra bästa år, sen ska jag fixa till mig lite och ta en runda på stan. Konstigt det kommer kännas att ta sig till stan utan buss, haha. Här i Värnamo vet man knappt vad bussar är för något.

Hoppas ni får en fin början på november mina vänner och läsare :)

Min kuma och jag stunden efter att jag precis döpt henne

RSS 2.0