-Tuffing-

Har inte nåt att säga ikväll,vill bara visa upp mina nya tuffingar... Puma is tha shit :D
                                                                                   Enjoy!

                                           image16

Ska jag,eller ska jag inte?

Dagens enda å stora fråga är: Ska jag klippa mejj eller inte???
                                     image15

Road med youtube


Sitter vid msn å snackar med Kriss (weeei Yahni du nämns i min blogg) .Jag vet inte hur vi lyckades komma in på det,men han började skicka massor med grekiska låtar från youtube. Vilket oxå visade sejj att vi juggar är såna tjuvar å snor nästan alla låtar från dom,haha.. Men är vi ortodoxa bröder eller inte yahni? :P

Iaf så kom jag att tänka på årets Beovizija å att programledaren härmade Sakis Rouvas då..Hahaha så sjukt roligt,å jag lyckades hitta det på youtube. Vem säger att vi juggar inte har humor? Det har vi gott om,sen om det är bra eller dålig humor,det kan diskuteras. Han är så charmig i sin vita t-shirt eller sitt vita linne,vad man nu ska kalla det. Så tight att man nästan ser naveln igenom... Men se efter själva å njut av denna charmiga man,hahahah

                               

Eurovision 2007

I fredags visades andra delen av Inför Eurovision,då nordens jury enades om att kvällens favorit var Serbien med låten Molitva. Finlands jury uttryckte sejj oxå väldigt fint å sa: Denna låten är en utav tidernas bästa bidrag inom eurovision. Mycket fint sagt å tack för dom höga poängen,vi hoppas att ni har rätt 10 maj.
 Kvällens sämsta bidrag enligt juryn var Kroatien å nästsämst var Albanien. Well,vill gärna inte låta elak men det kan mycke väl stämma.


Nu har jag kollat runt väldigt mycket på nätet vad folk tycker om bidragen inför årets Eurovision å jag upptäckte att Serbien var mångas favorit. En tjej hade skrivit så här om vårt bidrag i sin blogg:

Låten som stack mig djupast i hjärtat var ändå Serbiens bidrag "Molitva" med sångerskan Marija Serifovic, som sjunger på ett språk som jag inte förstår ett dyft av, men som jag ändå låter mig övertygas av. När håret på ens armar reser sig, då vet man, att låten är sann.


Hittade dessutom en lista över alla bidragen inkl. bidragen som ska vara med på finalkvällen,å Serbiens bidrag låg på första plats.

Nu är det inte alls långt kvar till semikvällen å vi hoppas,hoppas att vi går vidare. Visst Marija är ingen skönhet,men vilken röst tjejen har. Och låten är ju bara för underbar. Vi håller tummarna för "Serifa"

Som vanligt så är mina bilder bmp.bilder så jag kan tyvärr inte ladda upp nån bild...


Super Helg :)

Oh vart ska jag börja? Finns så mycke att skriva om nu,men början är alltid svårast. I fredags tog jag tåget till Borås,hamna jämte nån skum kille på tåget. Batteriet dog på min mp3 nästan direkt så jag låtsades att den funkade å hade kvar lurarna i öronen just för att skummisen inte ska prata med mejj.
1 timme å 10 minuter senare var jag framme i Borås,satte mejj på bussen till Trandared när bata ringer å ber mejj hoppa av så han möter upp mejj istället. Sagt å gjort där står jag mitt i borås som en turist med min väska å glor efter bata. Det tog inte lång tid innan han plockade upp mejj å vi drog oss till Kicks för att hälsa på Lara å bestämma hur vi skulle göra sen.

Strax innan 18.00 mötte vi upp Lara å drog oss till parken för att äta mjukglass. Hamnade på en parkbänk å allmänt njöt av glassen å det härliga runtomkring. Jag vet inte riktigt hur,men vi hamnade på lekplatsen där i parken å fortare än vi märkte det sj så var kameran framme å massor med roliga kort blev tagna :D Vid saffaribilen,inne i röret å inne i minidjungeln :D När vi lekt klart åkte vi hem till bata,beställde pizzor,åt oss mätta å sen vilade upp oss i soffan för vår "Tjejkväll+Bata" som vi skulle ha med peel of-masker. Haha säger bara att man vid vissa tillfällen är vackrare än andra. Man såg ut som monster i maskerna... jag å Lara kände för en skrattattack å till slut skrattade vi nog åt allt vi sa å allt vi gjorde. Till slut blev vi trötta å somnade å sen var det ny dag...

Lara skulle upp tidigt för hon skulle jobba,så hon tog bussen strax efter kl 9...Å tösen är inte tyst av sejj när hon gör sejj iordning så självklart blir både jag å bata klarvakna efter det å stiger upp. Äter pizzaresterna till frukost å man känner sejj nyttigare än någonsin. Fixar sejj i ordning å sen drar vi för att handla till picknicken som vi skulle ha med Lara senare på lördagen. Kommer hem å fixar iordning kycklingspätten,klyftpotatisen,jordgubbarna,vindruvorna å päronen som vi skulle ha med oss. Drar oss till parken å möter upp Lara där vi har en jättetrevlig picknick som tyvärr varade för lite. Kl 17.00 sätter sejj Lara på bussen hem till Jkpg å jag å bata drar oss hemåt för att bara sega resten av dagen. Å idag,söndag är jag hemma i Värnamo igen å allt känns lagom tråkigt efter en riktigt trevlig helg. Tack så mycke Batåå å Laråå...

                                                                               -In Ljar We Trust-

Ps. Oooh så många fina kort jag har från helgen men det är typiskt att nåt ska krångla så man inte kan lägga in dom. Haha jag hänvisar er till Laras blogg där ni kan se bilder: www.lakistar.blogg.se

Dags igen...

Nää det är väl på tiden att jag uppdaterar min blogg här skulle jag tro. Det har blivit en vana att skriva blogg på nattstad istället,å denna har man nästintill glömt av helt. Men ska försöka skärpa mejj å skriva här oxå med jämna mellanrum.
Men jämt när jag ska ta å börja skriva så blir det blackout i min hjärna å jag vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska skriva om överhuvudtaget. Jag vill oxå kunan skriva smarta saker som Ljaar...Allt ser så välskrivet ut i hennes blogg. I min brors blogg hittar man däremot massa stavfel haha....Men bruuur jag vet att det är för att du knappar för snabbt på TASTATURAN :D

                                                                   Jag har typ upptäckt att det inte händer så mycke i mitt liv så jag har egentligen  inget att skriva om heller. För hur kul är det att varje dag skriva om samma sak,när man inte gör nåt. Nää nu är sommaren här så då får man inte vara så lat. Haha jag ska se till att bli en rolig person som har mycket att skriva om. Eller så får jag bara leta efter inspiration hos Ljar,haha Ljaaar Ljaaar du är så brååå Ljaaar.
 
            En grej som jag har upptäckt att jag är duktig på är att vända på mina fötter bakåt. Finns bildbevis på det...så skojj hade man på väg till festen på Roddarnas i söndags. Det var typ kvällens höjdpunkt,för man somnade nästan på festen när fyllegubbarna satte igång med sina seljacke muzicke zelje.

                                                                                                   Nur får inte jag överanstränga mejj för mycke med skrivandet så det räcker för ikväll,ska hitta bilden nu istället å visa hur begåvad jag är,haha...

                                                                                           image14Jag är ful jag vet :D

RSS 2.0