ShoesX2



Dessa rosa & ett par likadana svarta sötisar äger jag nu. Lite annorlunda jämfört med resten i min skosamling.  Vad tycks?

Worth a try!

Vinna någonting brukar jag aldrig göra, men försöka kan man ju alltid. Nu är chansen att vinna en iPhone, och vem skulle tacka nej till en sådan? Tävlingen har charmiga Foki hand om!

www.fokis.se i samarbete med www.Mrgizmo.se . Hittade ett jättefint rosa skal på deras hemsida som heter Clipper Case.


Det är så jag

"Det är så jag" Folk som säger så om exakt varje plagg, skor, accessoarer osv dom köper... Snälla GE ER! Köper man ett plagg så är det väl klart att det är er stil, annars hade ni inte köpt det. Men att man hela tiden säger "det är så jag", tro inte att dessa plagg, skor osv är tillverkade bara för er. Visst det händer att jag med säger så ibland, men bara ibland som sagt. Det finns gränser, och det finns inget värre än när folk går över dom gränserna. Sluta lama er :)

Folk som ljuger i sina bloggar dessutom, ååh jag vill bara örfila er. När någon säger "jag skulle aldrig ha på mig det" och så vet jag att just den personen har laddat upp bilder på sig själv förr när hon/han har på sig exakt det hon/han påstår aldrig skulle ha på sig. Lite (läs: ganska mycket) schizo-varning över er, aja baja!

Vissa bloggar som jag läser tycker jag inte ens om, jag gillar bara att se när den personen gör bort sig. Det förgyller min vardag när jag inte har något bättre för mig. Ett gott skratt förlänger ju livet sägs det.

Sen vill jag som avslutning säga att vi spelade fotboll i skolan idag och jag Jasa A.K.A Stankovic gjorde mål. Fy fan vad grym jag är!


Himmelriket för naglar



Idag fick jag brev om att jag kunde hämta ut mitt paket som jag hade beställt från nail4you. Jag beställde några filar och en nagelbandssax. Här snackar vi grejer asså! Vanliga filar från Åhléns och Kicks är inget i jämförelse. Sist Vlado var här gjorde jag manikyr på honom som han tyckte var så skön att han somnade. Den här gången lär han komma till paradiset med mina nya, professionella nagelgrejer. Så om någon vill ha manikyr så är det bara att boka in en tid, 50 kr per besök haha.

Hej nyårsklänning



Sa precis att jag är en fattig student som inte har råd med en ny nyårsklänning, men hittade just denna sötingen som kostar bara 299 kr. Söt va? Skulle vara superfint till ett par heels som faktiskt är 13 cm på riktigt & inte typ 8-9 cm. *host host* Det är fult att ljuga!
Tror den skulle vara fin till mina helt oanvända skor (hinner ju inte få användning av alla skor jag har) från H&M faktiskt, inte helt omöjligt asså.


Flum-Kuma

Igår var det exakt 3 månader sen jag & Tamara blev kume! Några dagar senare åkte vi hem till Sverige & sen dess har vi inte träffats. Saknar henne otroligt mycket, framför allt vårt flummande som bara vi fixar på vårt speciella sätt.

Jag & bror pratade om att kanske åka upp till Eskilstuna & hälsa på alla våra kumovi Janosevic, men Tamara hade redan planerat in Göteborg den helgen. Så vi planerar att kanske åka till Göteborg nästa lördag & träffa henne över dagen i alla fall. Bättre det än inget :) Sen är det dags att planera nyår. I alla fall prata lite om det. Varje år känner jag att jag måste ha en ny klänning till nyår, men som den fattiga student som jag är nu så funderar jag på att kanske ha någon av klänningarna jag hade på bröllopet eller dopet. Vore det så illa att återanvända någon utav dom klännigarna tro? Och vilken utav dom tycker ni jag ska ha i så fall?





Vi är så galet snygga att det är omöjligt att komma upp till vår nivå!


Myspys



Jag avgudar mina nya uggisar med sidenband baktill! Så sköna & så underbara. Jag ville så klart ha rosa egentligen, men efter vettigt tänkande blev det svarta. Svart passar till allt & syns inte lika mycket när dom blir smutsiga. MEN, sen funderar jag att köpa rosa med för dom var fett söta asså. Vi får se hur det blir.


Ingen långvarig bloggpaus

Hej läsare!

Ja, jag saknar redan att blogga. Och jag vet att även några av er saknar mitt bloggande. Kumo, kan ju inte göra dig besviken. Samantha, klart att jag ska ge dig något att läsa om :)

Sen är det skönt att börja blogga igen för min egna skull också, så man får skriva av sig lite med. Kanske inte kommer vara lika flitig med bloggandet, men någon fortsatt bloggpaus blir det inte. Har ni hunnit sakna mig?


RSS 2.0