Zivim Za To

Neka te boli, nek' ti je zao
i neka ti bude k'o sto je meni
nek' druge ti sude za prevare sve
kad mene ne bude


Ja zivim za to da volis ko ja
da nadjes dno u noci bez sna
da ne voli te, da uzme ti sve
kad zaspis da te s pola grada vara
zivim za to da patis za njom
bar znao bih kako je meni

Neka te laze, neka te vara
i srce ti lomi iz dana u dan
i svi neka znaju, a da ne znas ti
da je neverna

Ja zivim za to da volis ko ja
da nadjes dno u noci bez sna
da ne voli te, da uzme ti sve
kad zaspis da te s pola grada vara
zivim za to da patis za njom
bar znao bih kako je meni

Nisam uspela da te zadrzim
zato jer sam te ludo volela
neka druga ce gora od mene
gora od mene
dusu da ti zavede, srce da ti ukrade
da ti porusi nade

Ja zivim za to da volis ko ja
da nadjes dno u noci bez sna
da ne voli te, da uzme ti sve
kad zaspis da te s pola grada vara
zivim za to da patis za njom
bar znao bih kako je meni

Ja zivim za to da uzme ti sve
kad zaspis da te s pola grada vara
zivim za to da patis za njom
bar znao bi kako je meni

Detta är allt jag känner just nu. Hvala ti!

I'm Back :)

Nu är det ändå på tiden att jag uppdaterar min blogg. Haha folk har börjat tjata på mejj nu.. Sen jag kom hem från Juga har jag varit så lat å inte orkat med något. Speciellt inte att uppdatera bloggen. Har inte haft mycke att skriva om trots att man varit iväg varje helg typ. På en månad har man hunnit med Jönköping minst 5-6 gånger, Halmstad 2 gånger. Borås 1 gång, å Ullared 1 gång. Vi har ju Magan i Halmstad, så det är anledningen till att vi åkt dit. Annars tror jag inte H-stad hade sett min fejja,haha... Nu när vi är vid Magan så kan jag passa på att säga att hennes mage bara växer å växer. Hon är inne i 5e månaden nu. Ska bli skojj med en liten bebis =) Ovanligt men skojj. Jag vet dessutom vad hon ska få för nåt så kan börja köpa grejer redan.


Vad mer har hänt sen sist? Förmodligen inte mycke alls mycke... Mika har kommit hem efter nästan 3 månader i jugge,å det var då på tiden må jag säga. Allt har återgått till det vanliga för det mesta.

Pavle å jag är tillsammans fortfarande, å det känns fortfarande lika bra som i början :) Vi hörs ofta, så just nu har jag inget att klaga över känns det som. Men visst saknar jag honom något otroligt mycke. Min lilla blandning av Bosko Jankovic å Aleksandar Sapic hahaha.

Vi funderar starkt på att åka ner till Jugge till jul å nyår,så det hoppas jag verkligen blir av :) Pavve fyller år då med, så skulle vara skojj att tillbringa hans födelsedag tillsammans som vi tillbringade min. Med pivo,haha...


Moving on... Vad har den närmaste framtiden att erbjuda? Det jag ser fram emot mest nu är lördagen. Imonkväll kommer Lara hem till oss å sover över här, sen beger vi oss till Göteborg. GOTHENBURG HERE WE COME :D Där möter vi upp allas vår sockerbit Lane (som ibland kan vara mer lik en liten citronbit haha) ,sen blir det LISEBERG för vår del. Frågade Lara idag vad man ska ha på sejj på lördag å hennes svar var: Vi ska ju knappast ragga! Medans mitt svar var: Men är vi snygga kanske vi får gratisgrejer! Haha..Jag tror jag kör på det jag sa. Menar kameran ska ju med så jag kan ju inte se ut hur som helst även om dagen förmodligen kommer sluta med att man ser ut som "Hej, kom å hjälp mejj" . Tror vi kommer ha det riktigt kul, tråkigt bara att Mika inte ska med.


Efter det vet jag inte vad vårt nästa äventyr kommer bli, nu ska man väl spara pengar till juggefesterna för dom drar ju igång när som.Eller ja om en månad, men tiden rinner ju iväg som bara den. SNICK,SNACK! Haha... Jag börjar redan bli lite lagom uttråkad å börjar få slut på ord. Dom flesta av er vet redan men sen förra onsdagen är Jasa en blondin. Haha Blonde And Beautiful! Japp jag trivs i det rejält å sjunger loss varje dag: MALA FATALNA I PLAVA, ZENA TVOJIH SNOVA. SLATKA NOCNA MORA,LAKU NOC I SANJAJ MEEEEE... Fast det gör jag bara när ingen ser eller hör.


Yeah, yeah... Jag sitter här med en turban på huvudet å en ansiktsmask som blivit rejält stel nu. Så känns som nån hällt cement (stavas det så?) över mitt ansikte. Är det så här det känns å vara plastikopererad i ansiktet? Tror jag kan vänja mejj faktiskt :P Näää men ärligt, dags att tvätta bort denna skiten. Jag lovar att göra mitt bästa för att uppdatera bloggen sanrt igen å med jämnare mellanrum. Så se till att KOMMENTERA mitt inlägg oxå era fuckers. Puss på er :)

image156

RSS 2.0