piiiiiip

Denna snön & detta snöoväder kan typ dra nånstans långt bort. Om inte Vlado kan komma hit den här helgen pga ovädret, kan ni vara säkra på att jag kommer förbanna snögudarna i all evighet!
Ja jag är negativ jag vet, men man blir ju så deprimerad av all snö & kyla. Jag orkar inte mer! Adjö!

Tävling

Denna elaka snön gör mig så deppig så jag tänkte passa på att tävla om ett namnsmycke i samarbete med www.fokis.se & www.bettiesgalleria.com . Jag köpte ju ett namnhalsband i somras som gick sönder efter bara några dagar & det gick ju inte att laga :( Så det är ju värt ett försök i alla fall :)


Fisk är nyttigt...

...men när jag ser detta förstår jag varför min pojkvän vägrar äta fisk, ännu mindre smaka ens.



Ser ju ut som en pussy med näsa & ögon. Nasty!

Jag drog in stilen!

Idag hittade jag en helt underbar klänning på ASOS hemsida! Jag sparade bilden & tänkte: Äsch jag lägger upp bilden i bloggen senare ikväll, jag orkar inte göra det nu.
Aaa men tack vare min lathet har en viss bloggerska lagt upp just den klänningen i sin blogg nu. Vi har inte ens samma stil, så varför av just alla klänningar, varför väljer hon den.
Så jag vill bara påpeka att jag inte kopierar henne. Inspirera, inte kopiera var det va? Haha nää, jag inspireras inte riktigt. Klänningen är helt i min stil helt enkelt!




Denna tjusiga sommarklänningen hade jag inte heller tackat nej till :)

Ny dag-Ny vecka-Nästan ny månad

God eftermiddag mina läsare!
Så har vi åter börjat på ny vecka, det går snabbt som vanligt. Denna veckan har jag längtat länge efter av 2 anledningar. Den ena väljer jag att inte nämna & den andra anledningen är självklart för att Vlado kommer hit på fredag. Yeeeei, bara 4 dagar kvar.
Mindre kul är att det ska bli så jäkla kallt igen & ännu mer snö ska komma. Jag ORKAR inte med denna snön längre. I nästan 1.5 månad har vi haft en massa snö här hos oss, jag tycker det räcker nu. Hjälper inte att klaga, jag vet! Nå jaaa...

Ni vet att jag var på intervju i fredags angående min praktik. Jag var ju så fint klädd & allt. Intervjun gick bra & dom sa att jag skulle få svar i början på veckan. Fick ett mail för en halvimme sen där dom sa att jag är välkommen att ha min praktikvecka hos dom. Så vart ska jag ha min praktik tror ni?
Jag berättade också för er förra veckan att jag gillar att skriva osv. Tanken är att jag även ska söka till Journalistlinjen efter mitt år på Folkhögskolan i Värnamo. Så jag tog kontakt med Värnamo Nyheter (tidningen) & frågade om dom skulle kunna tänka sig ha mig hos sig den veckan vi ska ha praktik. Jag fick svar ganska snabbt om att han inte kunde svara på en gång med tanke på att det var flera som hade sökt, men han ville att jag skulle berätta lite om mig själv & min bakgrund så att dom vet lite om mig. Så jag gjorde precis det han bad mig om & vips så tyckte han det lät intressant & ville träffa mig personligen. Det gick ju superbra! Tänk om man kunde skaffa jobb så lätt :)
Jag ser fram emot min vecka på Värnamo Nyheter, det ska bli spännande med att se & göra något nytt.


Buse i näsan?

Nu har jag precis pratat klart med min kära pojkvän i tele. Sagt godnatt & framfört min enligt mig bästa idé.
En del av hela samtalet lät så här:

Jasa:
Om vi nångång flyttar ihop, kan vi inte då skaffa en lägenhet med ett rum extra?
Vlado: Jo, det har jag också tänkt på. Så jag kan ha ett datarum.
Jasa: Jaha, men jag syftade mer på att vi ska ha ett rum extra så vi kan göra om det till en walk in-closet för alla mina kläder & skor. Jag lovar du han få en femtedel av garderoben för dina grejer.
Vlado: En femtedel är ändå faktiskt ganska generöst av dig.
Jasa: Mmm precis! Men då är det bestämt då att vi gör så.
Vlado: Jag har inte sagt att det är bestämt...
Jasa: Men jag är äldre så då bestämmer jag!
Vlado: Jag är större, bredare & man, alltså bestämmer jag.
Jasa: Nä för ingen bestämmer. Vi bestämmer båda tillsammans.
Vlado: Har du snor i näsan?
Jasa: *tystnad*....*börjar skratta jättemycket & Vlado hänger på*


Vlado är nog den flummigaste killen som jag någonsin har träffat. Och det är det med honom som jag bland annat älskar så mycket. Vi har samma humor & får alltid varandra att skratta. Det går inte att ha det tråkigt när vi är tillsammans. Men just hans fråga om jag har snor i näsan, som kom mitt från ingenstans, den tar priset :)

Er förlust!

Det är några stycken som har hört av sig angående skorna, att dom ABSOLUT vill köpa dom. Jag mailar människorna, tror ni dom hör av sig? Nej! Så dålig stil tycker jag. Okej att dom inte vill köpa dom längre, men maila & säg det då. Hur svårt kan det vara?
Jag testade skorna igen för någon dag sen & då passade dom bättre. Foten var nog lite svullen eftersom jag var ganska varm om fötterna. Men då betyder det nog att skorna kommer passa till sommaren då fötterna vanligtvis är lite svullnare än på vintertid. Så jag ska nog behålla dom gudomligt fina skorna trots allt. Så nu kan ni bara vara såå avis för att dessa snyggingar pryder mina fötter :) Er förlust! Men skulle det vara så att nån VERKLIGEN vill köpa dom, kan vi förhandla.
Dom svarta finns fortfarande ute på marknaden om någon är intresserad. Det är bara dom bruna peep toe-pumpsen jag behåller.


Vet ni vad jag hatar?

Folk som inte tar bort prislappen under sina skor! Skäms ni inte? You should! Can you feel me Tamara, Dragi & Valentina? :)

Summer 2010

Jag har bestämt mig att jag denna sommaren vill satsa på en badräkt istället för bikini. Ja hur hemskt låter inte det? Men det ska inte vara en vanlig badräkt, såna är ju så fula. Nu har jag hittat den perfekta badräkten som jag verkligen vill ha. Den är SÅÅÅ Jasa, haha !Nu är det min tur att säga: Can you feel me Tamara? :P
Jag vill ha, jag vill ha!



Intervju-outfit

Ska man gå på en arbetsintervju eller som i mitt fall idag, intervju för praktik så är det viktigt att man klär sig snyggt & anständigt. Jeans & kavaj är något enkelt som alltid funkar, dessutom är det riktigt snyggt. Så det var precis det jag körde på idag när jag var på intervju. Dock säger jag inte än vart än. Det får ni reda på nästa vecka i så fall.
Bortsätt från mina rosa high heels, så var det så här jag såg ut. Blev ett par svarta stövlar istället. Inte världens smartaste att gå i high heels när det är snö ute, för att inte tala om sandaler i minusgrader. Snygg var jag i vilket fall som helst :) Jag skulle ge mig jobbet direkt!



En kofta-2 outfits

Vlado lämnade 2 av sina koftor hemma hos mig i helgen, så idag fick jag användning av en utav dom i skolan. Ytterst mysigt tycker jag :) Tycker jag var ganska fin i den, men finast är ändå älsklingen i den.


Jag kör också en INSOMNIA

Precis som min bror, min kuma Tamara & Valentina så ska jag lägga in låten som spelas sönder hos mig varje dag. Inte nog med det men så har jag fått min pojkvän att gilla den med :) För jävla bra när man spelar den högt i bilen. Love it!

I zato zivela insomnia

Hugo 2 år!

Nu ska jag vara duktig & sätta igång med städningen av mitt rum. Vill ju att det ska se fint ut när min älskade Vlado kommer imorgon. Känns som det var evigheter sen vi träffades sist, så jag längtar ganska rejält nu. Jag sa härom dagen att vi inte hade några planer på att göra något, men det stämmer inte riktigt längre.
 Vi har blivit bjudna på 2-årskalas i Gislaved, det är lilla Hugo som fyller år i dag. Grattis världens bästa Hugo! :) Så på lördag ska vi åka dit på kalas, självklart kan vi inte missa det. Och när man går på kalas så måste man ju självklart ha en present med sig, så då ska vi åka iväg till Jönköping imorgon & leta efter en sådan.

När jag pratade med Magdalena igår & även förra veckan så hörde man Hugo prata i bakgrunden hela tiden, & han har börjat prata ganska så mycket. Vilken stor kille han har blivit :) Kommer ihåg när vi fick träffa honom för första gången, då han bara var några dagar gammal, mindre bebis fick man leta efter. Men nu är det andra bullar minsann! Hur som helst så lär det bli en underbar helg.
Har ni några planer?

Här har vi Hugo med mamma Magdalena & moster Danni :)

Sretna pravoslavna nova godina!

Den serbiska nyårsafton firar jag med TRUBACI (blåsorkester) hela kvällen på radion. FY FAN VAD BRA! Finns ingen bättre musik än detta, lycka på hög nivå.

Glad serbisk nyår önskar jag alla serber :)


Alla tjejer vill ha en sån bror som jag har!

Min bror har en talang som långt ifrån alla kan ha! Sen han var omkring 11 år har han haft sin dröm som han höll så hårt i, med all rätt. På gymnasiet gick han hantverksprogrammet med inriktning mode & kläder. Han sydde massor med häftiga kläder till mig, & jag kände mig så cool för ingen annan hade de kläderna jag hade. Jag fick så många komplimanger i skolan för det jag hade på mig. På avslutningen i 7an var jag snyggast klädd. Så vågat & så annorlunda för att bara vara 13 år.

Efter gymnasiet fortsatte han inte i den riktningen utan hamnade på Tidsam där han verkligen inte hör hemma. Han tog ett uppehåll & gick på Textilakademin i 1 år, & var lyckligare än på länge. Mot slutet av hans år på folkhögskolan hade de en stor modevisning som avslutning. Han såg så stolt ut när allt var klart, alla mindes hans kläder & hans bitches till modeller. Han blev till & med intervjuad av tidningen efter modevisningen. Hans kläder visades i tidningen & han fick berätta sin historia om sin dröm. En dröm som han tyvärr lagt åt sidan nu, men som tur är sakta med säkert börjar krypa fram igen.

Han får så mycket beröm från alla möjliga håll, folk som peppar honom, tjejer som ser hans skisser & vill ha sådana kläder, en syster som skriver ett helt inlägg om det han faktiskt borde göra- DESIGNA KLÄDER! Jag vet att han kommer lyckas med sin dröm, bara han tar tag i det. 


 JAG TROR PÅ MIN BROR!



Jag blev helt förälskad när jag såg hans senaste verk, den här gudomliga tyllklänningen. Jag skulle stolt bära den, kombinerat med ett par high heels, t ex mina GoJane-skor. Jag skulle utan tvekan vara festens snyggaste.


Jag vill skriva!

Jag vet inte om det är så många som vet om detta, men jag älskar att skriva. För kunde jag vara jätteduktig med skrivandet när jag bloggade. Jag brukade jämt få höra hur duktig jag är osv. Men sen tappade jag motivationen & orkade inte anstränga mig för att formulera mig bra, utan jag slängde bara ihop något snabbt.
Denna terminen har jag valt ett tillvalsämne som heter fritt skrivande, och det är precis som det låter: Fritt skrivande! Man skriver om precis vad man vill, sedan läser läraren igenom det & ger en feedback. Det ska bli så kul & jag ser verkligen framemot det :)
Har ni någon hobby som ni verkligen brinner för?



Många läsare!

Eftersom jag skapat en så kallad bloppis här på bloggen så ser jag att min satistik har ökat en hel del. Klockan är 15.45 & jag har haft 59 läsare inne idag, vilket är mycket för att vara jag. Hoppas att några nya läsare fastnar för bloggen nu & fortsätter att läsa, för det skulle bara vara kul för mig :)
Kommer nog inte vara så jättelätt att få skorna sålda eftersom de flesta har större fötter, men jag hoppas att det fixar sig till slut. Ni kan ju alltid kapa av tårna eller något :P Haha så hemsk jag är.

Första skoldagen för det här året är avklarad. Det var en riktig mjukstart må jag säga. Började med 2 studietimmar & eftersom vi inte hade något att göra spelade vi Yatzi istället. Eller STRIKE som Y-Wui säger. Efter lunchen var det bara svenska vi hade, & det var allt. Kul var det att träffa vännerna igen.

Orkar inte skriva så mycket mer nu men jag återkommer under dagen. Ta hand om er så länge :)

Vårterminen

Vårterminen har nu startat! Ganska bra start med sol & så, nu går vi mot ljusare tider. Mindre kul var det att man gick till skolan, glad över att träffa sina vänner igen så möts man av en flagga på halvstång. En lite äldre elev på skolan har gått bort... Vila i frid!

För övrigt känns saker & ting helt okej nu, min sötaste kommer på fredag. Känns som vi inte har träffats på evigheter, så vi ska bara tillbringa tiden med att bara vara med varandra & inte göra något speciellt. Förutom att kanske åka en snabb runda till Jönköping, vi får se.
Imorgon är det nyårsafton igen, haha. Någon som ska fira? :P


3 nya par skor

Under lovet har jag införskaffat mig 3 nya par skor, alla lika gudomliga mer eller mindre! Jag som har så små fötter hittar lättast skor i min storlek över internet, men då får man också chansa när man köper dom. Visst man kan skicka tillbaka dom (beroende på vart dom är köpta), men skönast är om man slipper.

Samma dag som Tamara & Oleg kom till oss, fick jag hem det första paret, som var som gjorda för mig. Som jag även hade på mig på nyår. 13 cm klack, det älskar vi, men det bästa av allt är ju att dom även är bekväma. Bra & billigt köp!


I fredags fick jag hem det andra paret. Ett par beiga som passar både till fest & även till vardags, 11 cm klack, dom känns dock lägre tycker jag. Vet inte hur bekväma dom är än, men även dom passade perfekt. Helt klart nöjd!


Idag fick jag hem det tredje & sista paret (för den här gången). Helt underbara pumps med 11.5 cm klack. Minst i storleken av dessa 3 par men tyvärr ändå lite för stora. Problemet med mig är att jag har så små fötter, så pumps kan jag sällan ha eftersom det inte finns några band eller spännen som håller emot. Vilket man kan se på de två första paren att det finns.
Jag kan ju hoppas att dom passar bättre till sommaren då fötterna brukar vara lite mer svullna än vad dom är nu. Annars om det finns någon som är intresserad av att köpa dessa bruna pumps, kan jag tänka mig att sälja dom. Storlek 35!



Hur söt får man vara?

Kollade i min digitalkamera nu & upptäckte att det finns några foton som jag inte har lagt in i datorn än. Jag hittade ett kort på bland annat min kära pojkvän, när vi skulle åka till Jönköping nu senast. Och ja han gick runt med Natasas (Vlados systerdotter) hårband på huvudet inne på A6 & såg hur cool ut som helst.Ibland kan man ju undra om han verkligen ska fylla 23 :P   Sötaste <3




Outfit till pojkvännen

Igår slängde jag ihop en outfit som skulle vara snygg på Vlado. Jag & han har inte alltid samma smak när det gäller killkläder men han blev ändå ganska nöjd över det jag hittat. Dock har han inte råd att köpa allt, men vi beställde i alla fall de 2 tröjorna som finns på bilden. Solglasögon & armband kan man hitta på killavdelningen på H&M bland annat, & mössa med. Jeans har han gott om, så det fixar sig med. Skorna tänkte vi beställa från en annan sida, men när vi skulle betala var det något som krånglade. Så vi får se om vi hittar dom någon annanstans. Vi funderar på att köpa likadana :)
Min plutt är alltid snygg, men nu kommer han se lite annorlunda ut, & det är kul att variera lite ibland.
Allt som finns på bilden är från www.nelly.com. Finns ganska mycket snyggt att hitta även till killar där.


Kissie & Jelena Karleusa



Är det bara jag som tycker att Alexandra a.k.a Kissie & vackra Jelena Karleusa påminner lite om varandra? Inte alltid kanske, men har sett flera bilder där dom faktiskt påminner om varandra.
Vet att det är många som hatar Karleusa men hon är min idol. Snygg & annorlunda, vågar vara sig själv & skiter i vad andra tycker & tänker om henne.
Aja, tycker det var en kul liknelse jag hittade i alla fall :)




Berlockarmband



Thomas Sabo's berlockarmband är ju hur fina som helst, men självklart för dyra för att jag ska ha råd med det. Därför hittade jag en billigare variant istället, men som fortfarande är hur fint som helst. Detta armbandet budade jag på & fick det för 175 kr med frakten. Inte alls mycket för ett sånt här vackert armband i äkta silver :) Hoppas det är lika fint i verkligheten med.

Hristos se rodi



Hristos se rodi! Srecan Bozic svim pravoslavcima. Nek ga svako proslavi u zdravlju i veselju :)

Idag är det den ortodoxa julen så då säger vi GOD JUL till alla oss som firar. Hoppas ni alla får en fin dag :)



Natasa Bekvalac



Sen jag första gången för många år sen fick fick syn på Natasa Bekvalac har jag tyckt att hon utan tvekan är Balkans vackraste kvinna! Då är man riktigt vacker om JAG tycker att man är vackrare än självaste drottningen Ceca. Tycker det är lite komiskt att jag igår fick reda på att hon kommer till Sverige när just min kära pojkvän drömt att han haft ihop det med henne. Det kanske är en varning eller något, haha. Men det kanske skulle vara kul att se henne, det blir nog en annorlunda fest. Sen så sjunger ju hon faktiskt ganska bra, jag gillar dom flesta av hennes låtar. Så frågan är om man ska börja övertala bror redan nu? Jag vet att det inte krävs nån övertalning när det gäller Vlado i alla fall, haha.



Årets första vecka

Årets första vecka har börjat! Nu är det ungefär 1 vecka kvar tills skolan börjar med. Sammanlagt hade jag 3.5 veckors jullov. Tyckte det var hur mycket ledighet som helst, mendet har gått fort. Skulle inte ha emot att få ännu längre lov. Man blir så lat när man väl varit ledig ett tag :P Men nu efter nyår kommer det gå snabbt. I februari har vi sportlov (tror jag det kallades), i mars ska vi ha en veckas praktik (jag vet ännu vart jag ska vara). I april blir det väl påsklov (vet inte när påsken infaller i år). Sen är det bara maj & halva juni kvar, sen säger jag hej då till Värnamo Folkhögskola. Jag har redan redan blivit varnad av flera stycken att avslutningen kommer bli ett enda stort lipkalas. Och det tror jag säkert, man har fått en hel del goda vänner i skolan. Men efter det börjar förhoppningsvis det riktiga livet :)

Händer något speciellt för er i år då?

Mitt hår!




Jag var supernöjd med mitt hår till nyårsfirandet. Det var faktiskt det jag blev mest nöjd med till slut trots att vi lockade till det i sista stund. Jag fick hjälp av bror & resultatet ser ni själva :) Jag ska ge bror äran faktiskt för det var hans idé att jag skulle ha det lockigt trots att jag ville köra på det säkra, tråkiga kortet, rakt som jag alltid har det. Som vanligt borde jag lyssna på min bror lite oftare. Men jag måste bara säga att fy fan vilken snygg lillasyster han har :)

Bilder från nyår


Gott Nytt år-2010

Gott Nytt År mina läsare!
Hoppas ni fick ett bra avslut på 2009 & en bra start på 2010, för det fick jag med en massa underbara människor: Vlado, bror, Tamara, Oleg & Lara. Plus alla andra som jag kände på festen med självklart.
Festen i sig var ganska kul, musiken kunde dock ha varit bättre. Men nu ska vi inte vara bittra & klaga. Lokalen var hur fin som helst i alla fall.
Som vanligt blev det stressigt när vi skulle göra oss i ordning, men till slut blev allt bra. Jag ändrade min outfit i sista sekund med. Av någon anledning kände jag mig inte nöjd med den svarta klänningen hur fin den än är. Den åkte upp hela tiden & det hade jag inte orkat tänka på hela kvällen. Så det blev klänningen jag hade på Tamaras dop istället & de nya skorna som jag fick hem i onsdags. Men det blev jättebra, för då matchade jag min stiliga pojkvän :) Måste säga att alla tjejer var jättevackra & alla killar var jättestiliga. Vi lyckades totalt :)
Tycker det har varit jätteskoj att ha Tamara, Oleg & Lara hos oss. Vi har skapat en tradition med att kolla på olika film-marathon under nyårdagarna. I år blev det Brena-filmerna :) Som vi har skrattat åt dom, vi har lagt märke till olika detaljer som förmodligen ingen annan skulle lägga märke till. Sen skulle vi självklart sjunga med i varje låt som Brena sjöng. Fett coola är vi :)
Sen roade sig vissa (Tamara & Oleg) med att gömma mina älskade skor. Fett elakt, jag blev orolig ett tag ju. Men jag ska komma ihåg det & ge igen när dom minst anar det :P
Som ni har förstått så har det varit en härlig helg, mer behöver ni egentligen inte veta.




Av någon anledning gick det att ladda upp bara denna bilden just nu. Men jag lägger in resten av bilderna sen när det funkar.

RSS 2.0