Alla tjejer vill ha en sån bror som jag har!

Min bror har en talang som långt ifrån alla kan ha! Sen han var omkring 11 år har han haft sin dröm som han höll så hårt i, med all rätt. På gymnasiet gick han hantverksprogrammet med inriktning mode & kläder. Han sydde massor med häftiga kläder till mig, & jag kände mig så cool för ingen annan hade de kläderna jag hade. Jag fick så många komplimanger i skolan för det jag hade på mig. På avslutningen i 7an var jag snyggast klädd. Så vågat & så annorlunda för att bara vara 13 år.

Efter gymnasiet fortsatte han inte i den riktningen utan hamnade på Tidsam där han verkligen inte hör hemma. Han tog ett uppehåll & gick på Textilakademin i 1 år, & var lyckligare än på länge. Mot slutet av hans år på folkhögskolan hade de en stor modevisning som avslutning. Han såg så stolt ut när allt var klart, alla mindes hans kläder & hans bitches till modeller. Han blev till & med intervjuad av tidningen efter modevisningen. Hans kläder visades i tidningen & han fick berätta sin historia om sin dröm. En dröm som han tyvärr lagt åt sidan nu, men som tur är sakta med säkert börjar krypa fram igen.

Han får så mycket beröm från alla möjliga håll, folk som peppar honom, tjejer som ser hans skisser & vill ha sådana kläder, en syster som skriver ett helt inlägg om det han faktiskt borde göra- DESIGNA KLÄDER! Jag vet att han kommer lyckas med sin dröm, bara han tar tag i det. 


 JAG TROR PÅ MIN BROR!



Jag blev helt förälskad när jag såg hans senaste verk, den här gudomliga tyllklänningen. Jag skulle stolt bära den, kombinerat med ett par high heels, t ex mina GoJane-skor. Jag skulle utan tvekan vara festens snyggaste.


Kommentarer
skrivet av: dragi

naaaw,nästan så jag började lipa hehe. tack kära syster. man vet aldrig vad framtiden kommer ta mig =)

2010-01-12 @ 20:38:24
URL: http://dragi.blogg.se/
skrivet av: Jasa

Inget att tackaför bror, jag säger bara som det är :) Och jag är långt ifrån ensam om att tycka så. Du förtjänar att förverkliga din dröm!

2010-01-12 @ 22:47:08
URL: http://jasaa.blogg.se/
skrivet av: Alex

Grymt! Han borde definitivt satsa på det där igen.

2010-01-13 @ 17:27:19
URL: http://alexandrafilipovic.blogspot.com
skrivet av: tamara

Då vet man vem man skall vända sig till nästa nyår ;) Höhö...

2010-01-13 @ 17:44:03
URL: http://tamarajanosevic.blogspot.com
skrivet av: Valentina

haha lite Valentina-inspererad nyårsklänning.. ERKÄNN dragi? :D skit duktig som vanligt!

2010-01-13 @ 18:39:20
URL: http://valentinaemilia.blogg.se/
skrivet av: Jasa

Haha jag bara visste att Valentina skulle ta åt sig äran :P Måste dock göra dig besviken att tyllunderdelar inte är något nytt:P

2010-01-13 @ 19:49:00
URL: http://jasaa.blogg.se/
skrivet av: Fru Evelina - Happily Ever After

vad duktig han är!

jo jag känner igen dig också, visst gick du estet?



tack för fin kommentar :-)



Kram!

2010-01-14 @ 16:18:47
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0