Miami Vice Nightclub

Ikväll har några vänner och bekantas nattklubb premiär här i Malmö. Så om ni har vägarna förbi så är ni välkomna till klaffbron i västra hamnen :) Jag blev tillfrågad att stå i kassan, så klart att man ställer upp. Det kommer vara lite annorlunda för min del då jag bara är van vid juggefester, men det ska bli skoj att se hur detta blir. Tror inte jag hinner uppdatera mer idag då jag redan känner mig stressad, men om jag hittar lite tid över ska jag försöka komma med något inlägg till.
Annars önskar jag er en fortsatt trevlig helg :)

Fransk VS. Serbisk manikyr

På bussen hem från skolan idag:

Nemanja: Vilka fina naglar du har! Verkligen jättefina...
Jasa: Tack så mycket, visst är dom?!
Nemanja: Är dom äkta?
Jasa: Nä jag har gjort en nagelförlängning.
Nemanja: Jaha, hur mycket kostar sånt då?
Jasa: 360 kr för fransk manikyr, 260 kr för naturell.
Nemanja: A nisi htela srpski manikyr? (ville du inte ha serbisk manikyr?)
Jasa: Srpski manikyr, kad je crno ispod noktiju... (serbisk manikyr, när du har svart under naglarna)
Nemanja: Hahahahahaha... *skrattar i flera minuter typ*
Vi hoppar av bussen och han skrattar fortfarande...
1: Coolt att Nemanja ändå var så intresserad av mina naglar.
2: Killen är lika lättroad som jag :)

Om mitt hår vore godis...

...så skulle jag äta upp det på en gång. För det är just som godis mitt hår luktar nu efter att jag använt en hårinpackning från Aussie. Har hört mycket bra om dessa hårprodukter så jag tänkte själv testa det. Efter första användningen tycker jag att håret känns lite strävt, men får hoppas att det gör mirakel med håret som det påstås att det ska göra. För en sak är säker: Mitt hår behöver minst sagt ett mirakel.
Nu blir det läggdags för min del ja. Sov gott alla ni :)

Idemo do mene

Ludilo se neko budi
sad bih bilo gde da krenem
al' kao zaledjen stojim ispred tebe
direktno u vene idu 
tvoje reci zavode me

Bilo gde da krenem
al' kao zaledjen stojim ispred tebe
direktno u vene pucaju 
tvoje reci, zavode me
idemo do mene
Sasa Kovacevic & Nikolina Pisek- Idemo do mene

Detta är en låt som jag mer eller mindre spelar sönder sen flera veckor tillbaka. Den är så grym, jag kan bara inte sluta älska den. Blir på sånt grymt festhumör varje gång jag hör den :) Ibland kan jag lyssna på låten om och om hela vägen till skolan. Och nej jag tröttnar inte! Höj volymen och njut :)

På tal om ögon

Jag var en runda på stan idag och inne på Åhléns när jag skulle köpa ett par örhängen frågade mig kassörskan om jag har linser eller om det är min naturliga ögonfärg. Hon tänkte fråga mig vart jag köpt linserna eftersom färgen var så annorlunda. Sen när jag sa att det är min egna ögonfärg svarade hon "synd för mig" och fortsatte påpeka säkert 3-4 gånger till hur fina ögon jag har.
Tack för den tjejen i kassan, you made my day, trots att jag redan vet att jag har fina ögon :)

Glasögonorm

Vissa av er vet, andra av er vet inte men jag är en riktig blind jävel. Jag ser nada utan linser eller glasögon, och linser håller jag mig oftast till (ofärgade). Vet inte varför jag inte använder glasögon så ofta då jag faktiskt passar ganska bra i dom, enligt mig själv och andra. Nu har jag dock haft samma brillor i några år och är riktigt sugen på nya. Kollade runt på nätet och hittade ett par bågar som jag gillade och klickade hem för att testa.
Kan man bli förälskad i ett par glasögon? I så fall har jag blivit det! I adore them mucho :) Bågarna ser ut att vara i silver på min bild men dom är faktiskt guld.
Nu vill jag höra era åsikter. Ska jag eller ska jag icke köpa dom?
Ps. Bror, jag tjuvade din klocka :)

Onsdag morgon

Godmorgon där!

Idag blev jag väckt på ett lite annorlunda sätt, nämligen av att larmet gått i köpcentret som jag bor intill. 5 minuter innan mitt eget larm skulle gå. Föredrar mitt egna larm istället för en kvinnas röst som i en halvtimme säger att man ska utrymma byggnaden och sen ett äckligt pipljud.
Nåja, nu är man uppe i alla fall och har fixat till sig. Klasskompisarna blir lite sena så jag hinner uppdatera lite här. Trots att jag la mig tidigt igår så hade jag helst legat kvar i sängen ett bra tag till, men nu får det vara färdiglatat och febern har gett sig :)
Jag önskar er alla en fin dag så hörs vi senare!

Trött

Hej där!

Det där med feber kör ju slut på en. Även om det nu känns bättre så är jag helt slut, så jag funderar på att mysa ner mig i sängen och kolla på TV innan det blir läggdags.
Imorgon blir det ingen vanlig skoldag. Jag och 3 andra i klassen ska åka iväg och kolla in ett ställe dit vi ska åka med dom nya FLU1orna i oktober. Det blir vår sista hajk där vi på egen hand ska vara ledare åt dom nya eleverna, så vi måste känna till stället lite innan vi åker dit med dom. Borde vara klara senast kl 12, så efter det kanske man tar en runda på stan och se om man hittar något vettigt att köpa.
Det blir ingen mer uppdatering idag, men förhoppningsvis är jag lite flitigare med bloggandet imorgon :)
Ha en fortsatt fin kväll!

Tisdag!

Godmorgon!

Den envisa febern har inte velat ge sig under natten så idag är jag hemma :( Riktigt surt eftersom vi idag börjar vår teckenspråkskurs. Förhoppningsvis missar jag inte alldeles för mycket på bara en lektion. Ska bli kul att lära sig teckenspråk, så det ser jag framemot :)
Det får bli en dag då man bara tar hand om sig och sitter och glor på TV. Våra bästa år blir det snart, får passa på att kolla på det när man får chansen haha. Nörd, jag vet :)
Vad har ni för planer idag?

Dags att mysa med sängen

I och med att jag är febrig idag så blir det läggdags tidigt ikväll. Känner att jag behöver sova ut, och hoppas på att jag kommer må bättre imorgon när jag vaknar.
Hoppas ni är nöjda med uppdateringen än så länge, för det känns skoj att vara tillbaka :)
Godnatt mina vänner, sov gott när det blir dags och dröm underbara drömmar!

Från brun, till ljusbrun, till blond, till mörkbrun

Min sommar 2011 i hårfärger:



För det första: Jag var riktigt förvirrad när jag fick för mig att bli blond. Jag ville ha förändring och borde stannat vid ljusbrunt i så fall då det passade mig fint.
För det andra: Efter alla dessa blekningar och hårfärgningar inom loppet av bara 4 veckor så borde jag vara glad att jag har hår kvar på huvudet.
För det tredje: Med tanke på min fina ögonfärg så borde jag alltid hålla mig till brunt/mörkbrunt.

Vad tycker ni andra? Är det sant att allt klär en skönhet? Haha :)

Min allra första MFF-match

Som rubriken lyder så såg jag min allra första MFF-match igår. Min första allsvenska match med för den delen. Malmö FF-Trellebrog FF, ett riktigt skånederby som slutade 1-1. Om jag hade fått välja så hade ju så klart MFF vunnit vilket dom borde ha gjort, men domaren verkade ha en dålig dag igår eller så var han bara blind.
Hur som helst så hade jag kul ändå, jag och min vän Nikola satt uppe på läktaren och lekte domare själva och skrattade hela tiden. Lyckat! Fler MFF-matcher lär det bli :) Och tack till Mutavdzic som gav mig biljetterna, det uppskattades absolut.
Jag och Nikola skrev våra autografer på våra biljetter eftersom jag blev av med min MFF-oskuld och han fick äran att vara med på min allra första gång. Sen har vi planer på att en vacker dag bli kända också så då kanske dessa biljetter blir värda en slant :) Vi tänker långt och smart!
Åh vi älskar Malmö FF
Ja vi brinner för vårt lag
Under himmelsblåa skyar
Blir vi starkare och bättre för var dag

Jasas comeback!

Helluuu!

Okej, nu tror jag att jag är tillbaka för att stanna. Ett tag i alla fall :)
Vet att jag för ett tag sen skrev att jag var sugen på att börja blogga igen men så
blev det inte av. Förhoppningsvis blir det ändring på det nu. Känner att jag vill
komma igång med bloggandet igen. Därför är det dags för ny design också som
förhoppningsvis är på G så snart som möjligt. Hur tror ni den kommer se ut nu?
Rosa stuk som vanligt eller tror ni jag kör på något nytt? Spännande, spännande :)
Detta ska bli kul, så stanna kvar gott folk!

RSS 2.0