7 månader

7 månaders lyckaGrattis till oss!

Vill ha: Spetshandskar



Japp såna här vill jag ha! Någon som vet vart man kan hitta såna eller liknande? Har sett lite olika bilder på flera tjejer som har spetshandskar & det ser så fränt ut. I like!

Klockan är strax efter 18 & solen skiner

Nu känns inte sommaren så långt borta längre. Trodde aldrig vi skulle komma dit, men steg för steg så närmar vi oss sommaren 2010. Kan inte sluta längta efter fotbolls-VM som drar igång om cirka 2.5 månad. Kommer bli underbart att sätta sig i nåt VM-tält & ta en kall öl, & ryckas med av stämningen när laget man hejar på gör mål. Det är synd att Sverige inte tog sig till VM, men vi har ju Serbien i alla fall som jag helhjärtat ska heja på. Vidic, Zigic, Stankovic, Krasic, Ivanovic, Jovanovic...Behöver jag nämna flera namn? Talanger hela högen!

Ibland undrar jag själv hur mina intressen kan skilja sig så mycket. Ena dagen går jag på fest, fixad från topp till tå, fin klänning, 13 cm höga klackar, nästa dag sitter jag iklädd en stor t-shirt & mjukisbyxor, tittar på en bra fotbollsmatch, svär lite lagom högt & hoppas på att ingen har hört mig. För jag brukar ju inte vara ful i mun egentligen :)

Dock tycker jag det är kul med helt olika intressen, då kan det ju aldrig bli tråkigt. Vad har ni för intressen? Berätta & dela med er!


Rösta på min bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Vänner, läsare & älskade klicka på länken under bilden för att rösta på mig & min bikini. För visst är den snygg? Vilken tjej skulle inte vilja ha en sådan? :) Det vinnande bidraget vinner en massa skoj + att bikinin kommer designas på riktigt & säljas på Nelly.se  . Hade varit hur grymt som helst ju. Flest röster vinner, så snälla, söta, underbara Ni- RÖSTA!

Dessa moderna mobiltelefoner

Igårkväll när jag skulle lägga mig passade jag på att vrida fram klockan redan då. Det jag inte visste är att klockan ställs om automatiskt på mobilen så jag hade inte behövt göra det. Vad hände då? Jo den ställdes om så då gick ju min klocka en timme för snabbt. Så inatt/imorse när Vlado & hans kompis hade kommit hem från festandet & skulle sova, frågade han om klockan är 5.00 eller 6.00. Klockan är 6.00 sa jag då men den var ju 5.00 i själva verket. Visste ju inte att mobilerna var så moderna, inte mitt fel :)
Nu har han inte hört av sig än så han ligger väl fortfarande & sover. Och jag vet inte om jag ska förvänta mig att han svänger förbi här heller på hemvägen så vi kanske inte ses idag :(
Vi får se hur det blir. Nu ska jag ta en dusch!

Savage Garden- I want you



Jag var bara tvungen att lägga upp en till låt av Savage Garden, "I want you". Också en låt som jag gillade starkt när jag var en liten plutt. Man rycks med av låten :) Har en känsla av att det kommer komma upp fler låtar i denna kategorin av just Savage Garden. Men vi tar inte allt på en & samma kväll :)

Savage Garden- To the moon and back



Jag har skapat en ny kategori som heter "Favoriter genom tiderna". Här ska jag ladda upp gamla låtar som har följt mig genom livet. Savage Gardens låt "To the moon and back" fick äran att bli den första låten jag laddar upp i denna kategorin. Savage Garden har många bra låtar, men denna är en utav mina favoriter som jag har älskat sen jag var liten. En låt man aldrig tröttnar på!

Regn, Ullared-respektlösa människor, Jönköping & ännu mera regn

Godkväll mina vänner, läsare & älskade!

Min rubrik förklarar hela min dag ganska bra. Lördagen startade ganska tidigt för vår del då vi skulle åka iväg till Ullared. Klockan 10 ganska så exakt var vi framme & tro det eller ej men 2 timmar senare var vi redan klara. Det var så länge sen jag såg så mycket folk inne på Gekås. Gud vilka monster människor kan vara. Bara för att det är trångt där inne så behöver man inte trängas & vara respektlös. Jag förstår att man utav misstag kan råka knuffa till någon men då ber man ju om ursäkt. Men dessa monster, odjur & allt vad man ska kalla dom brydde sig inte det minsta. Tror det tog mindre än 5 minuter inne på Gekås & jag var FÖRBANNAD. Vanligtvis brukar det krävas ganska mycket för att göra mig arg, men detta var droppen. Jag ville bort därifrån så fort som möjligt.
Anyways, jag plockade på mig lite småsaker bara såsom hårsnoddar, hårnålar, ansiktsmasker som jag vanligtvis brukar köpa med mig när jag är där. Jag köpte även mineralpuder som jag hoppas jag kommer bli nöjd med. Jag brukar köra på L'oreals mineralpuder men nu tänkte jag testa på Maybellines som kostade 95 kr. Jag köpte även med mig 2 paket slingblondering ifall jag bestämmer mig för att fixa den blonda slingan. Slingblondering är mycket bättre än vanlig blondering, ett tips till er som funderar på att bli ljusare i huvudet.

Eftersom vi blev klara i Ullared så tidigt så bestämde vi oss för att åka hem till Värnamo & sen bege oss vidare till Jönköping. Det var meningen att vi skulle göra det imorgon men när vi ändå hade så mycket tid över nu så var det lika bra att ta det idag. Bror hade bestämt sig för att köpa Nintendo Wii så det var därför vi åkte. Själv passade jag på att köpa en korsett som bara kostade mig 69 kr till slut efter att jag la fram min 50 kr-rabattkupong & 20%-kupong på valfritt underklädesplagg. Haha, är man fattig student så blir man jätteglad för såna erbjudanden.
Hur som, bror fick sitt Nintendo Wii, jag fick min korsett, vi avslutade vår shoppingrunda med mjukglass doppad i choklad & sen smoothie från Naked Juice Bar. Ny ägare dessutom som var hur trevlig som helst. Det uppskattades efter 2 timmar i Ullared.

Regn! Det har regnat hela dagen & trots att jag vanligtvis hatar regn så är jag nästan lite glad över det. Men endast för att jag vill att det ska få bort all snö. Nu är det bara lite snöhögar här & var annars är det borta. Dock vill jag inte att regnet ska gå till överdrift som det brukar göra. Men det sägs att efter regn kommer det sol :)

Till slut måste jag berömma min älskade pojkvän som faktiskt har varit jätteduktig på att höra av sig från Norrköping. Jag är så stolt över honom :) Han verkar ha det kul där uppe & det är han värd. Visst har det varit jobbigt att inte ha honom här, men man måste ju hitta tid att träffa sina vänner med. Speciellt om man inte har träffats på flera år. Imorgon får jag i alla fall träffa honom lite snabbt, det är jag superglad för.
Sen ska jag spela Wii hos bror :)



Update: Just ja,jag köpte även en tränings-BH så att mina pattar inte knockar mig i ansiktet varje gång jag tränar (för det är så ofta). Tyckte ni skulle veta det :) Min är vit dock, men så här ser den ut:

Jasa goes JK



Så här kul kan man ha i en tvättstuga för att inte tala om i en torktumlare :) För att se en version med brorsan kolla in hans blogg www.dragi.blogg.se

Hej 15 plusgrader

Och hej läsare!

Vilken underbar dag! Sol & 15 plusgrader... Solglasögonen tog jag fram redan för några dagar sen. Jag brukar inte vara så här tidig med solisar, men man känner sig så otroligt snygg i dom. Alla är på så gott humör när det är fint väder, vilken skillnad det blir på folk. Tänk om det alltid kunde vara så.

Idag träffade jag min älskling en snabbis bara, sen åkte han vidare till Norrköping. Han hälsar på en kompis där uppe, så då fick vi offra vår helg, buhu:( Men jag ska inte klaga, jag fick ju i alla fall se honom, krama honom & pussa honom. Förhoppningsvis ska han svänga förbi här på söndag med när han ska hem så då får jag se honom igen :) Sen blir det bara till att vänta ytterligare 2 veckor innan vi ses. Det är bara till att sysselsätta sig med något så att tiden går fortare. I mitt fall så kommer jag sysselsätta mig med en massa plugg, oh joy!
Imorgon ska jag, bror & pappa åka till Ullared i alla fall så då kommer tiden gå lite fortare där med. Jag är ju van vid att prata i tele med Vlado flera gånger om dagen & det kan jag ju inte riktigt räkna med nu när han är iväg hos sin kompis som han inte träffat på flera år. Då måste man hitta på något så man inte tänker för mycket på det. Inte bra att bli så van vid någon & något... Men vad ska man göra när man redan är det? Men det ordnar sig hur som helst, jag hoppas han har det jättekul uppe i Norrköping :) Och på tal om inget så var hans nya G-star jeans jättesnygga. Han har beställt ett par likadana fast i mörk färg med, så han borde få dom under nästa vecka. Underbart med killar som har stil <3

Vad händer i helgen för er del då? Någon som har några roliga planer?

Kupuj majko cipelice, sto imaju podpetice



Så här ser skorna ut på fötterna! Love them :) Det var verkligen ett bra köp må jag säga!

Najvise volim dijamante, to su mi najbolji drugovi



Tror inte dessa skor skulle komma till användning hos mig, men tro fan att jag skulle vilja äga ett par såna här! Hello diamonds :) Less is more? Inte här, inte.

Skorna har kommit




Halleluja! Mina skor har kommit! Jag blev lite förvånad för jag räknade inte med att jag skulle få dom så snabbt. Men jag klagar inte. Dom är helt underbara, precis som alla skor jag köper. Men när man beställer över internet så får man ju alltid chansa om dom passar, eller om dom är lika snygga i verkligheten. Jag prickade in båda, dom passar perfekt & dom är superfina. Längtar verkligen tills dom kommer till användning :) I'm so happy now!

Mammas gamla tröja

Jag nämde ju härom dagen att jag hittade en utav mammas gamla tröjor nere i källarförådet. Den satt ju tjusigt som bara den på mig. Jag hade på mig den i skolan idag & fick hur många komplimanger som helst för tröjan. Tror jag ska rota lite till bland mammas gamla kläder & se om man hittar något mer snyggt som kan komma till användning. Så det är även ett bra tips till er tjejer i alla fall, rota lite bland mammans gamla kläder så kanske ni hittar något, samtidigt som ni sparar pengar på det. Detta tipset är kanske inte världens bästa tips till er killar, för det skulle nog se lagom knasigt ut ifall ni börjar använda er utav er mammas kläder :) Nå ja, ni får komma på egna tips helt enkelt!

Så här ser den ut & även en liten skymt av min nya klocka

This is me!



För det visste ni inte redan va? :) Nä jag höll på att pilla lite med bilder & tycker att detta blev rätt så fint. Jag önskar att jag var lite mer bekant med olika bildprogram & faktiskt kunde göra snygga foton, för att hålla på med foto är otroligt kul. En bra kamera hade inte heller skadat. Men sen finns det en hel del bildprogram på internet som är ganska simpla & som man faktiskt kan hitta på mycket fint med. Beror ju helt & hållet vad man är ute efter. Jag vet egentligen inte var jag vill komma med det här inlägget. Jag söker väl uppmärksamhet som vanligt :) Den här veckan borde mina skor komma, ååh jag längtar så! Dessutom ska jag även sälja ett till par skor, så lite extra pengar i plånkan blir det. Pengar till ett par nya skor som min vän Veber sa! Och det stämmer ju delvis ifall jag hittar gladiatorsandalerna i min storlek. Han är inte helt dum den där Veber :)
Men så är det när man umgås med mig, då blir man automatiskt smart om man inte redan är det!
Tänk på det ni... :)

Ska jag?




Jag har fortfarande beslutsångest. Hjälp mig! Ska jag trolla fram den blonda slingan igen?Jag brukar ju vara så nöjd med den. Mitt hår är ju ganska tråkigt nu, så det är ju kul med någon detalj som livar upp det lite. Jag vill höra vad ni tycker!

Min lilla klocksamling



Jag nämde ju innan att jag är väldigt förtjust i klockor så jag tänkte visa er de klockor jag använder mig utav nu för tiden. Man ser inte så bra, men den rosa & svarta klockan är fomade som en diamant. Glaset alltså! Den bruna är den nya i samlingen. Vet inte vilken jag tycker är finast faktist, men den vita är klart störst i alla fall. I skolan brukar de säga att de vill ha tillbaka matsalens klocka när de ser den, haha.

Ny vecka, nya planer, ny klocka

Hej vänner!

Så är det ny vecka igen slutet av mars närmar sig & det snöar ute igen! Oh joy! Jag behöver inte nämna hur mycket jag hatar snö va? Nä jag tänkte väl det. Dock snöar det inte så mycket, men det räcker för att jag ska bli irriterad. Det är 4 plusgrader så det smälter bort på en gång som tur är. Ännu en anledning till att jag vill flytta neråt i landet där snön inte håller sig kvar alls länge. Jag hör hemma i Skåne, så enkelt är det :)
Hur som helst, idag har jag studiedag så idag ska jag inte göra något speciellt. Bara läsa min bok har jag tänkt. Sen har man bara 4 dagar i skolan denna vecka & 3.5 dagar nästa vecka sen har vi påsklov hela veckan där efter. Känns som vi har lov & massa lediga dagar hela tiden. Men jag klagar inte :) Kan bara inte fatta att jag är klar med skolan om 2.5 månader. Det har gått så snabbt. Vad som händer efter det, återstår bara att se.

Vad händer annars denna veckan? Denna helgen skulle Vlado egentligen komma hit, men det blir inte riktigt så. Han ska enda upp till Norrköping & hälsa på en vän där. Men eftersom han ändå åker förbi Värnamo så kanske han stannar till lite snabbt här så vi iaf får se varandra lite. För del är alldeles för lång tid att vänta ytterligare 2 veckor till sen. För att fördriva tiden när han är iväg så ska jag & bror åka till Ullared på lördag & se om man hittar något där. Jag vill spara mina pengar så det enda jag ska hålla utkik efter är ett par gladiatorsandaler till sommaren. Jag behöver verkligen ett par sommarkor som inte innebär 14 cm klack, haha. Men jag har hittat ett par jättefina som jag hoppas på kommer finnas i min storlek. Ni får hålla tummarna för mig :)
Det är mina planer för denna veckan & för den kommande helgen i alla fall. Har ni planerat något eller tar ni det som det kommer? Ibland är det faktiskt bäst så.

Just ja, jag har ju inte skrivit om denna helgen som varit precis. Vi åkte ju iväg en sväng till Borås i lördags för att hälsa på Jasna & Mate & även passa på att träffa Vesna & Massimo som var på besök hos dom med. Och självklart fick vi träffa Bönis a.k.a kumce Pasuljce som har hunnit bli 4 månader gammal nu. Det är Vesnas & Massimos son Maximus för er som hade lite svårt att hänga med med alla smeknamn. Han var helt gudomligt söt & underbar. Lugna bebisar ser man inte ofta, men här hade vi minsann en sådan.
Vi hann även med en runda på stan & på knalleland. Bror köpte en tröja & jag passade på att utnyttja mitt tillgodokvitto på Ur & Penn & köpte en klocka. Förutom skor så älskar jag även klockor. Jo storre, desto bättre! Mer hade jag inte råd med, så jag fick nöja mig med att åka hem med en klocka bara. Men det var inte så farligt faktiskt :)

Nu har ni fått er rejäl uppdatering, hoppas ni har orkat läsa allt :)



Dessa snyggingar vill jag ska pryda mina fossingar i sommar, speciellt en överdrivet varm sommardag i Belgrad :)

Fredagskväll

Godkväll läsare!

Fredagskväll & jag har hunnit läsa 50 sidor i boken jag började på för 2 timmar sen ungefär. Nu tar jag det lugnt bara hade jag tänkt. Ska iväg till Willys om en stund, sen ta en skön dusch efter det. Det är nog på tiden att man fixar en ny musik-skiva till bilen med. Jag är sån som inte gillar att lyssna på radio, om det inte är Din Gata självklart.
När jag var nere i tvättstugan med mamma innan så gick jag till källarförådet för att lämna tvättmedlet & där hittade jag en utav mammas tunikor som jag tog med mig upp till lägenheten för att testa. Hör & häpna, den satt ganska fint på mig, lite lösare så slipper man se fettvalkarna haha. Trodde aldrig att jag skulle använda något utav mammas klädesplagg, men säg aldrig aldrig :) Mycket möjligt att jag tar på mig den imorgon när vi ska till Borås.

Jag längtar så tills mina skor kommer & tills dom kan komma till användning (om de passar det vill säga). Jag vill byta stil, jag vill göra förändringar i mitt liv. Vara lite annolrunda! Någon som vill skänka typ 10 000 kr så jag kan slänga ut hela min garderob & köpa helt nya kläder? Jag kan länka er i min blogg då (som 60-100 pers läser), haha.

Vad gör ni en kväll som denna? Och vad har ni för planer för helgen?

Hej fredag

Hej fredag & hej läsare!
För mig började helgen redan igår strax efter kl 15. Vi har varit så duktiga & filmat så mycket denna veckan så vår lärare tyckte att vi förtjänade att vara lediga idag. Vi avslutade vår filmvecka med att kolla på alla filmer grupperna gjort, & en hel del skratt blev det. Men jag tycker att vi alla har varit jätteduktiga så vi förtjänar verkligen beröm.

Innan jag drog iväg från skolan, budade jag på de där snygga, bruna skorna som jag visade här i bloggen för en vecka sen ungefär. De blev mina för 205 kr :) Wohoo, mitt första skoköp för i år, hoppas bara att dom passar nu.

Efter budgivningen stack jag & Veber ner till stan på jakt efter räkchips, & visst hittade vi dom :) Guduoligt goda säger jag bara! Jag skickade även iväg ett par av skorna som jag lyckats sälja, det blev dom svarta som fick flytta från min skosamling. Kan ju säga att det inte var helt lätt att ta det beslutet, men bättre att dom kommer till användning hos någon annan än att dom bara står här & ser fina ut. Hoppasbara tjejen blir nöjd med skorna, men det borde hon ju bli utan problem.

Jag färgade även mammas hår igårkväll, så nu ser hon ut som ny igen :) Inga gråa håstrån kvar. Magic! Så jag har fått en hel del gjort igår, inte illa alls.
Imorgon bär det av till Borås där vi ska hälsa på Jasna & Mate. Det var ett tag sen man träffade dom, så det ska bli skoj att ses igen. Fullbokad helg? Ja det kan man säga. Tur då att man har studiedag på måndag :)



Här får ni se mina snyggingar igen :) Är dom inte helt underbara?


Jasa bloopers



Här kommer några bloopers från vår skräckfilm :) Man måste bjuda på sig själv.

En utav våra kortfilmer



Här är en utav våra kortfilmer som vi har spelat in i skolan. Säg till om ni vill ha autografer, haha.

Ingen sol idag

Godmorgon!
Idag vaknade man & ingen sol finns det ute :( Genast sjönk humöret, haha. Det verkar som det har regnat under natten med. Dock är det redan 3 plusgrader ute så det är väl positivt.
Fortsättning av filmandet är vad som gäller idag i skolan. Vi spelade in nästan alla scener igår, har 2 kvar att spela in idag sen är det en massa redigering som ska göras. Men lyckas vi få till det som vi vill så kommer resultatet bli ganska så kul. Ingen skräckis den här gången inte.
Vad har ni för planer för idag mina läsare?

RIP Ksenija Pajcin & Filip Kapisoda



Alltid sorgligt när unga människor dör. Denna gången säger vi vila i frid sångerskan/modellen Ksenija Pajcin & modellen Filip Kapisoda!

Funderar på att köra på platinablont ala Kissie



Funderar på att köra på platinablont ala Kissie, skulle det passa mig? Haha..
Kanske skippar krullet så det inte blir för mycket. Jag & uppmärksamhet går ju inte riktigt ihop (yeah right).

Härlig tisdagsmorgon

Godmorgon läsare!
Här är jag duktig & hinner uppdatera på morgonen innan jag ska till skolan. Jag brukar gå upp så att jag precis hinner göra mig iordning & gå till skolan. Ibland hinner jag inte ens äta frukost. Men idag gick jag upp i tid, hann göra mig iordning i lugn & ro. Sitter nu & uppdaterar i bloggen, sen ska jag koka gröt. Mums! Skulle kunna leva på gröt bara, så gott är det.
Tänk vad mycket lite sol kan göra för en människa. Det är strålande soligt ute & det känns helt underbart. Man är så pigg & glad då! Lite värme på det med så hade det varit perfekt :)
Nä jag hoppade in här lite snabbt bara, nu ska jag fortsätta med mitt. Ha en superfin dag alla söta läsare.


Bokstavligt talat



HAHAHA


Älska känslan

Någon mer än jag som älskar känslan när man ska upp tidigt på morgonen (nej jag menar inte att man älskar just att man ska upp tidigt) så vaknar man någongång under natten & tror att det bara är en liten stund kvar tills man ska gå upp. Och när man kollar på klockan så ser man att man har FLERA timmar kvar att sova. Okej det blir jobbigt läge om man inte lyckas somna om, men det brukar jag inte ha några problem med så ofta.
Det hände mig inatt att jag vaknade & trodde att jag inte hade så mycket kvar av min sömn, men ack så lycklig jag blev när jag såg på klockan & att jag kunde somna om. Härlig känsla!

På tal om härlig känsla, så börjar man se gräs här & var i Värnamo. Det är inte mycket gräs, men lite är bättre än inget. Gräs har man inte sett sen i november typ & det är snart 5 månader sen. Alldeles för länge om ni frågar mig. Nu vill jag sätta mig ute på någon uteservering, ta en isté & bara njuta. Jag är inte ensam om det va?



Oj så trött man är

Bara 4 timmar i skolan idag & jag var helt slut efteråt! Nu behöver jag helg igen, haha.
Hela den här veckan ska vi hålla på med filminspelningar, så det kommer bli en hel del sånt.
Förra veckan spelade vi ju klart vår skräckis, & den blev helt PERFEKT! Önskar jag kunde visa er den, men det finns några stycken i filmen som inte vill att det ska komma upp på internet så det får man självklart respektera. Bra blev det i alla fall, speciellt när skräckmusiken kom på plats.

Har ni läsare något kul att berätta för mig då? för jag känner att jag inte har något mer att skriva om just nu. Ska gå ner till tvättstugan, boka tvättid & sen gå till Willys & köpa gröt. Dags att börja bli lite nyttigare än vad man har varit den senaste tiden. Dom 3 kilona som jag gick ner i julas har jag gått upp nu igen. Önskar jag kunde skylla på någon, typ på Vlado, men det är helt & hållet mitt fel. Nå ja, det får fixa sig på samma sätt som senast :)


Milan Stankovic som Serbiens representant i ESC 2010

Okej vart ska jag börja? Jag vet att jag innan lördagen sa hur mycket jag hoppas på att Milan Stankovic vinner serbiska melodifestivalen. Och visst blev det så, han vann. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag att den där snubben Oliver Katic hade bättre låt. Jag tvärdiggar den som göteborgarna säger. Så jag önskar att Milan hade fått den låten istället. MEN det betyder inte att jag inte gillar den låten som vann, för det gör jag. Den är i riktig serbisk anda, musiken, texten, ja allt. Jag kommer absolut sitta stolt i maj & heja på Milan!
Emina, hennes låt gillade jag inte alls när jag hörde den första gången, men redan andra gången så lät den bättre & nu efter några lyssningar så gillar jag den.
Angående vinnaren så tror jag att Milan vann just för att han är Milan, alla småtjejer röstade väl ihjäl sig. För det är ingen tvekan om att han är en flickfavorit (det vet återigen Tamara) :)
Vi får se hur det går i Oslo & om vi ens tar oss till final, men glada ska vi vara & inte skämmas & vara fördomsfulla som vissa är bara för att Milan är lite annorlunda jämfört med (nästan) alla andra tråkiga juggekillar.

Här har ni låten som ska representera Serbien i ESC 2010 i Oslo



"Ne jednom
ne dva put
tri puta heeej

Beograd, Beograd, Beograd
Tri puta po naski je

Balkan, Balkan, Balkan
Ovo je Balkan
Come on"



Jag tycker att ni även ska ta & lyssna på Oliver Katics låt, för det går ju inte att låta bli att digga den. Jag & Vlado föll för den på nolltid :) Dom psykade mimarna eller var dom kallas, tycker jag är hur coola som helst. Inte konstigt att han sjunger om ludnica när den ena killen spelar gitarr på den andras rumpa, haha.



"Predsednice, halo
uhvati ritam, uhvati anarhiju
zvucnici biju
biju pa ubijaju

Ej, predsednice
salji tu mornaricu
jer, kunem ti se
svi smo mi za ludnicu"

Tri pa jedan za Oslo-Serbiska melodifestivalen

Nu tar jag helg mina fina läsare! Jag ska till skolan snart, sen plockar Vlado upp mig där. Helgen ska vi tillbringa tillsammans, så räkna inte med något bloggande under helgen. Dock kan jag reda nu förvarna er om att jag kommer ha en hel del att skriva om efter helgen. Och då syftar jag på "Tri pa jedan za Oslo", Serbiens melodifestival. Som jag har längtat efter detta. Synd bara att det är samma kväll som Sverige har sin final, så man kan inte kolla på båda. Jag kommer kolla på Serbiens uttagning men jag håller tummarna för Timoteij, jag vill verkligen att dom ska representera Sverige :) Vi har tydligen en jury från Serbien som ska vara med i Svenska melodifestivalen, så jag räknar med högsta poäng från oss till de söta, blonda tjejerna.
Trevlig helg alla fina!

Drömmar om att bli en stjärna

Drömmarna om skådespelaryrket kommer verkligen tillbaka när man håller på med film. Hade jag vetat att man hade nått sina drömmar så hade jag absolut valt någon teaterskola. Men det känns tyvärr inte som det är något man kommer kunna försörja sig med i framtiden. Om inte nån hollywood-producent kommer hit & upptäcker mig, haha.
Men drömma kan man alltid göra, dom kan ingen ta ifrån en sägs det...



En vacker dag kommer mitt namn stå med här i en stjärna!

Svårt att motstå!

Det är mitten av mars snart & jag har ännu inte köpt ett enda par skor för i år. Det borde jag verkligen ha beröm för. Men nu börjar det klia ordentligt i fingrarna, för jag har hittat ett par skor som hade varit dösnygga till ett par stuprörsjeans. Jag har några dagar på mig att fundera... Ska jag eller ska jag inte?



Den bruna färgen är verkligen snygg, men jag har inget brunt att matcha det till & jag brukar inte gå i helsvart, annars hade det funkat. Synd att dom inte finns i svart färg. Hittade ett par andra i svart färg som också är fina, men inte alls lika fina som dessa. Så det skulle nog ändå bli att köra på dom bruna.


Fortsättning av filminspelningen

Förra veckan började vi spela in vår skräckfilm som jag berättade om för 2 veckor sen ungefär. Ikväll ska vi spela in resten, så nu förbereder jag lite skräckfilmsmusik som vi kan använda oss av när vi klipper ihop filmen imorgon. Det ska bli riktigt skoj att se resultatet sen. Hoppas bara inte det är för många elever på skolan ikväll så dom undrar varför vi springer runt & skriker som galningar, haha. Dessutom är det jobbigt att spela in när det finns annat folk runt omkring, då kan man inte slappna av ordentligt heller. Men vi får se hur det går :) En skådis måste ju vara beredd på allt!

Pussa mig



Hur söt är han inte? Ååh vad jag saknar min lille Oskar! Han var så liten i somras, så liten & oskyldig som en liten bebis. Nu vaktar han huset & låter ingen komma in på gården, haha. Frågan är om han kommer låta oss komma in på gården i sommar när vi kommer ner till Serbien. Men han borde väl komma ihåg oss? Någon hundexpert som vet?

Vi har en till valp nu som vi inte har sett än, inte ens på bild. Han gick utan namn ganska länge, så kom jag på att vi ska döpa honom till Laki (nej, inte efter Lara, haha). Det var ju jag som gav det fina namnet Oskar till Oskar med. Oskar & Laki blir väl fint :)

Älskar hundar, jag vill verkligen ha en liten vovve när jag flyttar hemifrån. Men jag vet också hur mycket jobb det krävs för att ha hand om en hund. Så jag kommer tänka över flera gånger innan jag bestämmer mig för att verkligen skaffa en.
En sån här vill jag ha :) Eller en fransk bulldog...

Stan nästa!

Så har man avklarat den här skoldagen med! Snart ska jag ner till stan & kolla runt lite & så ska jag skicka iväg löshåret till tjejen som köpte det av mig. Så jag tänkte att jag ska mata min gris med de pengarna sen. Det var länge sen den fick mat, stackaren.
Jag har ett häfte att läsa igenom med som vi ska ha läst i samband med studiebesöket på psyket imorgon. Så det ska läsas senare när jag kommer hem.
Vet ni vad jag kom på? Nu är det bara 3 dagar kvar tills serbiska melodifestivalen, snart vet vi vem som ska representera oss *håller tummarna för Milan*. Sverige har ju också finalen samma kväll, men för mig är valet enkelt. Jag ska kolla på Serbiens, men jag håller tummarna för Timoteij i svenska finalen :)
Vem/vilka vill ne si som Sveriges representant/er?

Luften är fri

Idag hade jag sån dag i skolan då jag ville störa ALLT & ALLA. Jobbigaste smällen fick väl Veber & Marco ta. Jag gnällde & jag tjatade som bara den. Sen gick jag fram till en kille i klassen när han spelade nåt spel på internet. Tryckte upp handen framför hans ansikte & viftade som fan medans jag sa: Luften är fri! Luften är fri!
Jag var så jobbig att jag blev trött på mig själv, men dom bara skrattade. Det ska dom fan ha cred för. Men sen är ju jag fett rolig så förstår att dom inte kan bli irriterade på mig :)
Det var min dag det. Hur har eran varit? Inga störmoment eller så?

Maskerad

Vi ska ha maskerad i skolan om lite mer än 1 månad. Så nu behöver jag tips från ER läsare. Vad ska jag klä ut mig till?
Alla tips uppskattas så ös på nu bara.
Haha hade varit lite coolt om jag hade haft en vit peruk, så skulle jag kunna skaffa fram skumma kläder & klä ut mig till Lady Gaga. Det hade nog sett ganska kul ut. Vi ska ju fotas på röda mattan med så ful får man inte vara (emo som min bror hade som förslag)


Tillbaka till skolan strax

Snart ska jag gå tillbaka till skolan och fortsätta med arbetet om barnadödlighet som ska redovisas på onsdag. Det är så mycket att göra i skolan nu så att man knappt hinner med. Men det är bara att stå ut i 3 månader till sen är det sommarlov.
Senare ikväll när jag kommer hem, tänkte jag lägga ut lite saker på bloggshoppen. Hinner jag inte med det ikväll, tar jag det imorgon istället.
Men nu ska jag kissa & byta om, sen skriva så det ryker.
Ta hand om er!


Konsten att höra fel

När jag pratade med Vlado i tele innan så skulle jag berätta när jag gav mamma lite dåligt samvete för att hon glömde köpa O'boy till mig.
Jag hann bara säga "du vet att våran oboy är slut..." innan han avbryter mig med "vem fan är Vhora och Boj?"
Jag bryter ut i en skrattattack och kan inte fortsätta förklara för honom för att jag skrattar så mycket. Vi bestämmer oss för att lägga på och höras igen efter att jag duschat klart. Så en halvtimme senare så förklarar jag för honom att CHOKLADMJÖLKEN Oboy är slut. Och då säger han "jahaaa, våran Oboy är slut. Jag trodde du sa att Vhora och Boj har gjort slut så jag undrade vilka fan det var"

Vlado kan verkligen konsten att höra och säga fel saker, men det ger mig i alla fall ett gott skratt och jag har något att blogga om.
Förlåt älskling :)

Snorätare

Till en viss del må jag vara en hemsk människa, eftersom jag vet att det finns flera stycken från skolan som läser min blogg och kommer säkert undra vem denna personen är, men jag är inte så hemsk att jag kommer nämna några namn. Jag tänker inte ens nämna något kön. Så låt oss kalla denna personen DET, som jag nu ska berätta om.

Att vi alla nångång kommer på oss själva me fingret uppkört i näsan är nog ganska vanligt. MEN när vi vet att vi är ensamma & när vi vet att det inte finns någon annan i närheten.

Hur som helst, så var jag i skolan & hade lektion när jag plötsligt ser "DET" sitta bland ja kanske ungefär 10 pers och verkligen GRÖPER i näsan. Jag undrade om det var skattjakt som pågick inne i "dets" näsa. Jag observerar min skolkompis lite diskret för att se hur länge "det" ska hålla på, och det är då jag får min nästa chock: Fingret ut ur näsan och in i munnen!
Mina kräkreflexer har kommit igång... Men det var inte klart där, det fanns tydligen mer "guld" i näsan som skulle ut för att sedan ätas upp.

Nää, det var så nasty så jag var tvungen att fly byggnaden. Det finns faktiskt gränser...

Nej, jag går inte på dagis, jag går på Värnamo Folkhögskola!


Skopunkten



Skopunkten brukar faktiskt då & då ha skor jag gillar. Men dessa var lite för snygga för att vara från skopunkten faktiskt. Men det är sant, dom finns på skopunktens hemsida. 399 kr. Synd bara att dom inte finns i strl 35. Vet faktiskt inte vilka jag tycker är snyggare. Hade inte tackat nej till båda dock. Men om jag absolut skulle vara tvungen att välja ett par, ifall någon typ stod med en pistol mot mitt huvud & sa att jag skulle välja, ja då tror jag att jag i så fall hade valt par nr 2. Dom med dragkedjan.
Om man ändå hade en storlek större i alla fall. Men, men,jag får leta vidare med mina minifötter.
Fast mitt nästa köp ska inte vara några high heels. Jag vet, det låter helt otroligt. Nä, men jag behöver ett par låga, snygga sandaler till sommaren. Man orkar inte skutta runt i högklackat hela tiden hur snyggt det än är. Därför vill jag hitta ett par snygga gladiatorsandaler, så att man orkar gå runt en hel dag överallt. Har ni några tips på vart man kan hitta sådana, får ni gärna säga till :)
H&M har ett par med nitar nu såg jag, som verkar helt okej. Men jag skulle vilja se dom i verkligheten innan jag köper dom i så fall.

Saknar ni mig?

Hej läsare!
Saknar ni mig
? Dessa dagar har verkligen varit upp & ner när det gäller blogguppdateringen. Vissa dagar orkar jag skriva hur mycket som helst, andra dagar orkar jag inte skriva någonting alls. Det kallas nog bara lathet :)
Det har varit strålande soligt dom senaste dagarna, & hur underbart det har känts. På vissa ställen börjar man se asfalt & jag trodde aldrig jag skulle ge asfalten komplimangen men oooj vad fin & efterlängtad den är. Dock så tror jag den kommer gömmas under snö snart igen för jag är ganska säker på att snön kommer falla snart igen tyvärr.
I Skåne finns det knappt någon snö kvar säger Vlado, man ser gräs & allt. Jag kommer inte ens ihåg hur gräs ser ut. Tänk så underbart att bo i Skåne, där stannar snön aldrig kvar så länge som den gör hos oss. Så det svenska folket borde uppskatta Skåne mer än vad dom gör. Kallar dom danskar osv, skäms på er. Älska Skåne <3

Nu är det helg hur som helst. Vad har ni för planer? Jag har absolut inga planer, bara sitta hemma & ta det lugnt. Det är lika skönt det med, då går inte helgen för snabbt.
Får se om det blir några fler uppdateringar idag, men nu tar jag & avslutar för den här gången. Ha en fortsatt fin lördag :)

Tisdagskvällar nya favvokvällar

Från & med ikväll kommer det finnas massor med skoj att titta på, på tisdagskvällarna:

20.00- Dating in the dark
21.00- Desperate Houswives
21.55- Cougar Town
22.25- Cougar Town


Flowerpower

Idag fick jag hem en H&M-katalog, & märkte att det kommer vara inne med mycket blommigt i vår & sommar. Hittade ett par skor som påminner ganska mycket om mina 2 par blommiga skor som jag köpte i Serbien förra året på sommaren. Återigen drog jag in stilen :) Det som skiljer dessa H&m-skor från mina är att klacken är bredare. Själv föredrar jag mina snyggingar :)





Bilden på mina skor gör dom inte lika snygga som dom är i verkligheten, då jag inte lyckas få in de snygga vinklarna när jag ska fota.
Men visst påminner dom om varandra? :)

50-tals inspirerat

Jag håller på att skriva om 50-talets mode i skolan nu. Hittade lite bilder från Christian Dior från 1947 då han fortfarande var relativt okänd.

Hittade även 2 bilder från hans höst/vinterkollektion 2010 som var 50-tals inspirerade. Jag brukar inte vara så inne på att kolla på olika kollektioner från kända designers. Men just dessa 2 bilder fastnade jag rejält för, jag tycker dom är så snygga.



Alkoholiserad Fashionista



Vem vill inte ha denna outfiten? Med den skulle du vara snyggast i stan, utan tvekan. Kommer ihåg den tröjan så väl, ögat på elefanten var en rosa "diamant". Kjolen är helt okej, hade jag haft kvar den så tror jag den skulle vara ganska snygg nu. Men what's up med skjortan under tröjan? Lager på lager så man aldrig skulle frysa, haha.
Man fick jämt utskällning av dom äldre om tröjan råkade glida upp så man såg ryggen. Då fick man höra "ima da ti ozebu bubrezi". Svensk översättning: Dina njurar kommer frysa. Haha, vet inte hur det hänger ihop, men juggar ni vet :)
Och blev man sjuk så skulle man dränka en trasa i rakija (starksprit), & sova med det runt halsen under natten. På morgonen luktade man en alkoholiserad 8åring ungefär. Man blev typ aldrig frisk utav det men ändå envisades föräldrarna om att göra så varje gång man blev sjuk.


Dagens foto



Inget speciellt foto men ändå ganska häftigt när just kameran är i fokus, och inte jag för en gångs skull :P

Kinder överraskning



Jag & Vlado är riktiga Kinderäggs-älskare. Dessa figurer har vi samlat på oss sen vi blev ihop, & fler ska det bli :) Söta va? Den gröna figuren i mitten längst fram lyser i mörkret :)

Middag ute

När Vlado var här i helgen så firade vi vår halvårsdag då istället för idag. Vi åt middag ute på en kinarestaurang. Väldigt romantiskt & trevligt trots att vi hamnade jämte några tyska kvinnor. Det blev wokad kyckling med cashewnötter för vår del. Behöver jag ens påpeka hur gott det var? Nej, jag tänkte väl det :)
Dock måste jag påpeka att jag inte har en snål pojkvän, det är viktigt att ni får veta det :P

På lördan blev det en runda på stan för vår del med brorsan. Vi gick runt & brorsan shoppade lite, medans jag & Vlado tittade på. Vi avslutade shoppandet/fönstershoppandet med att åka till MAX där man kände sig naken, exposed..rädd! MAX har ju så goda cheeseburgare. Efteråt åkte vi hem & tog det lugnt bara. Vlado försökte plugga lite medans jag bowlade på facebook. Man blir helt beroende av det spelet. Jag fick även Vlado beroende av det till slut. Så nu sitter han & bowlar hemma hos sig från min facebook. Men jag klagar inte, han får upp mig på bättre placeringar. Tack baby, hade inte klarat det utan dig :)

Igår när min älskade hade åkt hem, åkte jag & brorsan iväg en snabb runda till Jönköping. Vi var bara där i 2 timmar.Jag ville mest åka dit pga av ett par glasögon som jag visste fanns på BikBok. Ni får se bild på dom imorgon. Återigen blev det shopping för brorsans del. Vissa har det bra asså... Jag hittade en klänning som var fin, som jag ville ha. Men efter att brorsan sa att jag liknade en viss person i den så ville jag inte köpa den. Jag vill inte likna en tjock person. Så det blev bara glasisarna för min del & en gudomlig mangosmoothie från Naked Juice Bar. Det var nääästan så att jag köpte ett par skor inne på Scorett. Så fina dom var, men dom var inte ett dugg bekväma. Dessutom var färgen en sån färg som inte skulle passa till några utav mina kläder.
Kan ni förstå att jag inte har köpt ett enda par skor detta året? Det är knappt så att jag kan fatta det. Duktig är jag :)
Men jag tar väl igen det senare antar jag.


6 månader tillsammans <3



Idag har jag & Vlado varit tillsammans i 6 månader. Ett helt halvår :) Det är inte illa det. Grattis till oss!

Det har varit dom absolut 6 bästa månaderna i mitt liv. Finns inga ord för hur lycklig jag känner mig nu när jag har honom. Så här bra vill jag alltid må!

Jag älskar dig! <3

RSS 2.0