Fotbollskväll

Haft mysig fotbollskväll helt själv med Jelen pivo (öl från jugge), morötter och sourcream & onion-dipp :)
Juve-Inter som spelar ikväll. Några minuter kvar av matchen och Juve leder med 1-0, så det lutar åt vinst för dom. Jag är ett inter-fan, men sen är situationen lite komplicerad ikäll eftersom Krasic spelar för Juve, och jag älskar ju Krasic. Så ikväll är jag lite halvt kluven haha.
Jag är ju en fotbollsnörd så detta är ett perfekt avslut på veckan för min del, hoppas ni har haft det lika bra mina vänner och läsare :)



Längtar efter våren och sommaren

Hej alla söta!

Söndag, och helgen är snart slut! Har ni haft en bra helg? Jag har fått vila ut i helgen, precis som jag ville och det var jätteskönt att inte göra något. Bror var här på besök både igår och idag, så vi har bara softat. Pappa var förbi här idag med med Bosko, och 2 snubbar till, men dom drack bara kaffe och sen drog dom vidare.
I helgen har det varit jättefint väder, kallt men fint, supersoligt och det älskar vi. Jag har aldrig varit någon vintermänniska och nu känner jag mer än någonsin att jag längtar efter våren och sommaren. Tänk att kunna använda alla fina högklackade sommarskor nu? Underbart, jag vill, jag vill! Mina bruna älsklingar längtar jag efter att få använda igen. Dock måste jag införskaffa mig en matchande brun väska till eftersom jag har ont om bruna kläder. Vilka grejer jag tänker på så här en söndagskväll :) Jasa i ett nötskal!
Här kommer en bild på snyggingarna för er som glömt vilka jag menar, och för er som inte har någon aning om vilka jag menar :)



3e bilden: En bild på någon i din familj



Min fina mamma! Här var min mamma ungefär i samma ålder som jag är nu om inte kanske 1-2 år yngre till och med. Jag är 24 år för er som inte vet :P Men visst var hon vacker? Helt perfekt i mina ögon! Vackraste kvinnan som vandrat på denna jord helt utan tvekan. Love you mami ♥

Fredag

Hej vänner och läsare!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har jobbat kvällar och känt att jag inte orkar blogga efter att jag kommit hem. Jobbar kväll även idag, men nu är det ju fredag så snart är det helg :) Får se hur ungdomarna är ikväll, om dom håller sig lika lugna som dessa 2 kvällar innan eller om dom blir lite livligare eftersom det är just helg. Vi har haft 2 jättemysiga kvällar, bara suttit och snackat, spelat biljard och lyssnat på juggemusik. Snacka om drömjobbet, få betalt för att lyssna på juggemusik :) Inte för att jag får betalt nu men ändå.
Vad har ni för planer för helgen? Förresten idag är sista dagen att rösta på brosans bidrag i SISTERS-tävlingen, så om ni inte gjort det än, GÖR DET! Ni har länken kvar i inlägget under, så klicka er in på länken och GILLA bilden. Vill verkligen att min bror ska vinna detta, det är han värd :)
Ha en underbar fredag mina vänner ♥

Rösta på min bror

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150100415782378&set=o.142167709168693#!/photo.php?fbid=10150100415782378&set=o.142167709168693

Snälla söta, rara, underbara vänner, ni är världens BÄSTA ifall ni klickar er in på länken och gillar bilden. Min bror är med i en tävling där han har chansen att få designa ett plagg som ska säljas i alla SISTERS-butiker i Sverige, och då gäller det att samla på sig så många likes som möjligt. Tävlingen avslutas på fredagkväll så det börjar bli bråttom nu. Olyckligtvis nollställdes alla röster och min bror som hade runt 280 röster, hamnade på noll igen. Så just DU spelar en viktig roll här, det enda du behöver göra är att klicka på länken och GILLA bilden så är det klart. Det är just DIN röst som kan vara avgörande, så gör en god gärning och rösta nu. Både jag och min bror skulle uppskatta det jättemycket. Kärlek till er som hjälper min bror med att nå sin dröm ♥


Kvällspass

Hellu!

Om en halvtimme ungefär beger jag mig till praktiken, jobbar till 21.30 ikväll så kan inte lova att det blir någon uppdatering idag. Blir bara till att duscha när man kommer hem och sen lägga sig för imorgon börjar jag tidigt.
Men ni kan ju jättegärna kommentera så länge för jag ser ju att ni besöker mig varje dag :) Se så, var inte blyga mina vänner!
Jag hoppas ni får en underbar dag, och att även jag får det med. Håll tummarna för att killarna är på bra humör ikväll. Orkar inte med stökiga ungdomar idag haha.
Ta hand om er!

Kort update av vad som händer i mitt liv

Hej vänner och läsare!

Jag lovade att hålla er uppdaterade om vad som händer i mitt liv, men förvänta er inte värsta grejerna nu bara för att jag inte bloggat. Det händer inte så mycket nytt faktiskt, allt är som vanligt. Dock har vi vår 6 veckorspraktik nu, så jag befinner mig inte i skolan. Jag har min praktik på en fritidsklubb/fritidsgård här nära mig så jag är där på nolltid. Trivs ja? Ja, det gör jag verkligen, både eleverna i fritidsklubben och ungdomarna på fritidsgården är riktigt härliga. Än så länge känns det som jag valt helt rätt utbildning och jag hoppas att det fortsätter så.
Jag har ganska långa arbetstider, så jag hinner inte med så mycket efter jobbet. Men jag klagar inte, jag har det bra :)
Vad händer i era liv då?



Viiilka evakraaa egooon jog haaar! Visst matchar mina ögon så fint med tröjan? :) Ja så road är jag på praktiken innan ungarna kommer. Man måste ju fördriva tiden på något sätt :)

2a bilden: En bild på dig själv



Ingen typiskt ego-bild på mig själv! Blir ni förvånade? Jag med :) Minns denna kvällen ganska väl, då jag camade med gamla kärleken V. Ändå lite ego att print screena mig själv, haha. Så kul hade jag :P Jag kan nog lägga upp hur många bilder som helst på mig själv, men denna får duga för denna gång.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med



Min bror! Visst vi kanske inte träffas lika mycket längre, men han är en utav dom jag umgås med mest ändå så därför tyckte jag att min kära bror passar bra in på den första bilden. Visst är han stilig förresten tjejer? :) Besök gärna hans blogg: www.dragi.blogg.se

En bildlista

Jag har inte så många bilder i bloggen nu för tiden så då kan det kanske vara roligt med en bildlista :) Alla bilderna kommer inte på en gång, utan lite när jag känner för det.

1a bilden:
Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Förlåt

Jag ser att jag har runt 40 läsare inne på bloggen varje dag trots att jag är tråkig och inte bloggar alls nu för tiden. Jag ber jättemycket om ursäkt för det, jag lovar att försöka skärpa mig.
Men tack söta ni som ändå tittar in :) Jag uppdaterar lite framåt kvällen så får ni veta vad som händer i mitt liv. Blås nu inte bort i stormen mina vänner!

RSS 2.0