Bilder+mormor

Nu har jag fixat bilder på min nya frill. Nya färg i luggen rättare sagt, å bilder från min å Magans dag i fredags.

         

Ja se där ja, dom 2 sista bilderna är visst spegelvända!


Nu är det inte alls långt kvar tills vi åker ner. Fredag till lördag natt sätter vi oss på bussen som sagt å åker ner. Jag är bara rädd att det kommer vara alldeles för sent när det gäller mormor.
Mamma pratade med morfar idag å då sa han att hon inte mår bra alls å att det inte verkar som hon kommer orka vänta tills vi har kommit.
Hon är gammal, det är naturligt, jag vet allt det. Men ändå gör det så ont i hjärtat! Jag vill att hon ska hinna se oss en gång till. Jag vill att vi ska hinna se henne i livet en gång till. Jag vill pussa å krama henne en sista gång, för efter mamma är hon kvinnan jag älskar allra mest å ser upp till. Trots att jag bara träffat henne 1 gång om året i bara 2-3 dagar, så har hon gjort stor inverkan på mejj. Hon har gjort mejj så glad varje gång jag sett henne! Hennes ibland roliga men så omtänksamma kommentarer har fått både mejj å brorsan att le från öra till öra.
Jag ber dejj min söta, lilla, underbara å älskade mormor-Håll ut! Jag älskar dejj av hela mitt hjärta! <3


Jasa & Hugo

Jag å Hugo hade jättekul med kameran i fredags :D Resultatet av mitt å Magans hår får ni se vid ett annat tillfälle!




Kezman-kaputt

Kära läsare, här kommer jag med dåliga nyheter. Min älskade bärbara dator a.k.a Kezman har lagt av. Eller hela datorn har inte lagt av, men sjävla nätverkskortet har pajjat. Det har hänt en gång förr, inte allt för länge sen. Suger att det händer igen å att den måste lämnas in. Garantin har gått ut så det kommer väl kosta mejj en förmögenhet att fixa den. Ingen idé att lämna in den innan vi åker till Serbien. Så nu vet ni anledningen till vaffö jag inte bloggar eller hänger på alla dessa sidor som jag brukar hänga på. Vet att ni saknar mejj en massa, men vi hörs efter jugge-resan. Fredag till lördags natt, nästa vecka bär det av. Då sätter sejj jag,bata, mamma å Laki på bussen å vinkar hejj då!

Hörs kanske nån mer gång innan jag åker iofs. Kan passa på så här när jag är hos broder. Men ta hand om er hur som helst.

...


Alen Gansta'

*Jasa*[-Danilo Ikodinovic-] säger:

saknar den Alen som jag pratade med på msn då när vi först addade varandra

αℓєи ѕσρяαиo// duschar säger:
ja ha tatuering

αℓєи ѕσρяαиo// duschar säger:
asåå

*Jasa*[-Danilo Ikodinovic-] säger:

du var kaxig långt innan din tatuering

αℓєи ѕσρяαиo// duschar säger:
alen e en gansta

*Jasa*[-Danilo Ikodinovic-] säger:

HAHAH



Alen. Alltid denne Alen. Grabben som alltid ska kaxa sejj å dissa men ändå älskar vi honom så mycke. Jag hatar att älska dejj! Du känns som en otroligt irriterande brorsa till mejj :)

Jasa för 19 år sedan!



Vissa säger att jag inte förändrats ett dugg sen jag var liten. Här avgör själva :)

Uppskattning

Vissa kan visa uppskattning utan att bokstavligt finnas jämte en å berätta det för en. Det är sånt som helt enkelt märks, bara man är ärlig.
Jag är dålig på att höra av mejj till mina vänner, men jag menar dom väl för det å det tror jag å hoppas jag att dom vet.
Efter att läst brorsans å Helenas blogg, så inser jag verkligen hur mycke jag saknar dom gamla tiderna. Ibland vill jag bara vrida tillbaka tiden...



Viki-festen i Jkpg 2006! Helena bara dök upp från ingenstans, å vi hade värsta kramkalaset efter att ha träffats för första gången på länge. Fy bullen vad jag saknar dejj!

Volim osmeh tvoj!


Dagens outfit!

Flickorna på dagiset älskade min outfit idag!



Å så tycker jag fortfarande att det är kul å spela bitchig på bild...

RSS 2.0