Pipande näsa å sömnlösa nätter

Ja ännu en gång har jag åkt på en rejäl förkylning som håller i sejj ett bra tag. Misstänker att polypen är tillbaka återigen för tredje gången. Nää jag visste inte heller vad det var innan å jag vet fortfarande inte vad det är egentligen. Men det är nåt som finns i näsan å som inte ger mejj lugn å ro. Haha en buse kanske?
Nää, men seriöst, i ett års tid har jag kämpat med detta. Jag upptäckte hemsk huvudvärk å onormalt många nysningar. Jag kollade upp det hos läkaren å diagnosen blev: Näspolyp! Min bästa vän i 3 månader, varje dag skulle vara en speciell nässpray som kostar 160 kr styck. Fatta vad dyrt för en sådan som jag som egentligen inte har råd med det.
Nåja, efter 3 månader mådde jag bra, ingen huvudvärk eller något. Kände mejj som en helt ny människa.. Fram till efter att vi kom hem från jugge då jag kände av huvudvärken å nysningarna återigen. Det var inte svårt att ställa diagnosen sj, att polypen var tillbaka, men ändå tog jag kontakt med läkaren, å visst hade jag rätt, "busen" var tillbaka i min kära näsa! Så återigen fick jag recept utskrivet med den här "speciella" nässprayen, allt som allt 6 flaskor. Inte nog med det, det kändes som man tryckte upp syrén i trynet på mejj. Visst luktar syrén gott, men tro fan att det inte var gott å få lukten upptryckt i näsan.
Så iaf, läkaren sa att om polypen återkommer så ska dom skicka mejj till en nässpeciallist så dom får kolla på det. Är det nu jag ska känna mejj speciell för att det krävs att en speciallist ska glo i min näsa? Kanske det... Imon ska jag iaf ringa läkaren å boka tid för en undersökning. Jag får nog av dessa sömnlösa nätter, för att jag inte kan sova pga nästäppan, en snuvig å pipande näsa. Jag har så svårt att andas genom munnen, förutom när vi åker till juga då å jag somnar i bilen.
I brist på annat så bloggar jag om min jävla polyp, hur kul kan det vara att läsa om egentligen? Ja, nu har ni iofs inget val... Men en dag kanske ni står där å har en "POLUUUUUP", å då kommer ni tänka tillbaka på mitt inlägg å tänka: Ahaaaa, nu förstååååår jaaaaaag!
Jag delar mer än gärna av mejj min dyra, syrénluktande, bästa vän... Vart jag än gick, så fanns du där för mejj å bara väntade på att bli upptryckt i näsan, kära Nasonex!

image249

Zdravko Colic

Å så hade den efterlängtade festen kommit, Zdravko Colic å Valentino! Inte riktigt vår typ av musik, men Cola har ändå bra låtar. Valentino tycker jag bara var så tråkiga att lyssna på, haha. Roligast hade nog Mika, som sjöng med till varenda låt :) Jag, bata å Lara gapade bara till låtarna så att det skulle se ut som vi kunde dom. Men det gick inte så bra det heller...
Festen var helt okejj, men man har absolut haft mycke roligare på andra fester. Jag säger bara en sak: Bez narodne nema nista! :)

Man såg en hel del roligt folk, å med det menar jag inte roligt folk som man känner, utan skumma människor. Men visst såg man oxå roliga människor som man känner å inte har sett på länge.
Har egentligen inte mycke att skriva, tycker bara det var skönt att komma iväg lite :)
Hahagubbens försök till flört eller vad det nu var, Gubben: Jel imas zvaku? Jasa: Nemam! Gubben: Suddgummi? Jasa: HAHAHAHA suddgummi! Gubben: ili mozda tuttgummi, ja to uvek mesam! Hahaha vet inte vad gubben försökte med, men jag fick mejj iaf ett gott skratt.
Det var allt för mejj för denna gången... Tack bato, Miko å Larooo för helgen! Njut nu utav våra bilder. Ps. Nejj jag har inte så stor mage på den stora bilden, klänningen var lös så det såg ut som min mage! Känner att jag är tvungen att förklara mejj, haha...

image239


 




Jasa+Takida=Sant

Ja i lördags blev man snabbt övertalad om att åka till parken i Gislaved. Jag velade fram å tillbaka, men bestämde mejj för att det är bättre att åka än att sitta hemma. Malmö blev det ju ändå inte av för vål del. Sååå Takida skulle ha spelning i parken... Yeah, vilka är dom sa jag i bilen när vi åkte, aldrig hört talas om dom. Rockgrabbar svarade dom, å jag tänkte lite småsurt i huvudet: Weeeeei, precis vad jag lyssnar på... NOT! Var lite småsurt i början när vi kom, för jag har svårt för att komma igång till icke-jugge-musik. Men sen kom räddningen när Karleusas låt börjades spela. Då var min kväll gjord, å det var kul att se svenskarna dansa till jugge-musik :) Sen strax innan 00.00 så började Takida sjunga. OMG, jag rockade loss :) Tycker helt ärligt att dom var grymma. Blev ju fastklämd längst fram, men det var inte så illa. Den ena basgitarristen var ju bara för vackeeeeer :D Så kvällen var räddad, jag är glad för att jag åkte. Tack bror, Sneki, Jehona, Fatos å Josse!

image237

image238

Back In The Days

image236

Lilla jag med farbror Boban å storebror Dragisha nån gång på 80-talet. Kan det ha varit 1988? Ooooh bring back the 80´s, man vill ju bara ha sån frilla å såna glasögon som Boban hade :) Jag har ju nästan samma frilla nu som min frilla på kortet, bara den korta luggen som fattas. Som jag dock funderar på att klippa till. Ska jag? :) Jag har nästan likadana skor oxå, fast vita. Some things never change. I'm still chubbie too... :) Bror såg ut som ett svältande afrikabarn. Vad hände brother? Hihi, skojjam lite bara :)

RSS 2.0