-Serbia Here I Come-

Japp ikväll åker vi till Serbien =) Är jätteglad för det, men är orolig för själva resan. Lång väg att åka, men hoppas på att allt går fint :)
3 veckor blir man borta... Hade inte skadat med en vecka extra, men det gick inte att fixa. Aja, bättre 3 veckor än inget alls. Ska bli skojj att se allas miner när man kommer ner dit, för ingen som vet om det som sagt. Haha hoppas farmors hjärta håller bara :P

Så 23 juni fyller jag 21 år =) Glöm inte gratta mejj gott folk haha... Ni som har mitt nummer iaf :P

Vet inte vad mer jag ska säga, men jag önskar er alla en trevlig sommar å att ni har skojj var ni än hittar på.
Ni som betyder nåt för mejj: JAG ÄLSKAR ER! Ni vet vilka ni är...

Ett stort, underbart grattis till min agapi Kriss som fyller 21 år imon den 16 juni! Vi ska gifta oss =) Mitt Stora Feta SerboGrekiska Bröllop..Haha....Saknar dejj moro mou!

image73

-Grattis Till Körkortet Magan-

Grattis till körkortet Magdalena =) Det var då på tiiiden...Hahaha ska jag säga =)

Är jätte glad för din skull babe,du ser så tuff ut i BMWn...Den är som gjord för dejj :P


Idag så klampade Magan in hos mejj då, stolt som hon var. Satt hos mejj en liten stund å sen skulle vi åka till Donkan å äta glass. Haha slutade med att vi åt chicken Burgers istället. Men ja kul att Magan säger "Nån gång måste man ju bryta mot reglerna när man kör" samma dag som hon fick körkortet. Haha typ skita i å blinka,ja men det är väl typisk vår Magan att göra på sitt sätt. När vi såg polisbilen ja då skulle man köra under reglerna helt plötsligt.


Magan är oxå en utav mina närmaste vänner som man känt sen man var liten trots att vi inte umgicks då. Under gymnasietiden så umgicks vi dag å natt å måste erkänna att jag saknar den tiden. Vi hittade alltid på nåt å hade så skojj. Nu bor hon i Halmstad å man träffar henne knappt. Men bra att hon har tagit sejj från skitstället, å gör nåt åt sitt liv. Jag är så stolt över dejj Magdaleeeenaaa =) Som du sa till mejj efter att jag hade klippt mejj.

Det lär aldrig bli som förr, nu får man titta framåt... Spännande å se resultatet,min Magdalena har växt upp å flyttat ihop med sin pojkvän. Haha jag låter som en kärring, men jag är inte vidare seriös idag.

Hade jätteskojj med Magan idag... Tack för en trevlig stund Magdalena :) Jag älskar dejj!

image65






 

 


-Min Idol-Bosko Jankovic-

Serbien vann med 2-0 mot Finland igår =) Vem gjorde första målet om inte min Bosko Jankovic =) Ljubiii ga majka =) Jag är sååå stolt över dejj=)
Två klipp bjuder jag på nu... Första klippet är en mix av målen å Molitva (vi serber har tur i Finland) å det andra klippet är målen å kommentatorn. Waaa vad man ryser när man kollar på det :)



 

-Mlekarena-Moja Kravica-

Haha så bäst relam jag såg på juggekanalen om mjölken som vi köper när vi är nere i Jugge. And guess what? Jag hittade den på youtube :D Enjoy!



På tal om kossor: Kriss har världens sötaste ko-ögon :D Haha agapi mou (K)

Ise o pio thavmasios pou xero


RSS 2.0