Malmö here we come!

Snart bär det av till Skåne! Malmö stad & Lara väntar på oss :) Ikväll blir det Brena för full rulle. Imon blir det att driva runt på stan, umgås med Lara & kåren på kvällen eventuellt. På söndag ska vi hälsa på kusinerna Bilja & Jasa som numera oxå är skåningar precis som Lara.
Jag har inga förhoppningar på helgen men klart man hoppas att den blir någorlunda bra. Å jag menar hur skulle det inte kunna bli det med det goda sällskapet?
Vi hörs efter helgen mina läsare!
Bye bye Småland :)

Njutning

Idag satt jag på balkongen & solade ryggen, eftersom jag bara solade framsidan förra veckan. Jag satte igång min musik & tog en kall öl. Så underbart! Grannarna måste ha varit väldigt roade om dom hörde mejj sjunga, men det bjuder jag på. Ceca nr 2 :)
Jag vill att det ska vara sommar året runt!


Amerikanska pannkakor!

Idag var jag duktig & steg upp redan vid 9.20. Jag skulle vara ännu duktigare genom att göra amerikanska pannkakor till frukost. Ja, duktig var jag genom att göra ett försök med att göra dom. Men kan inte påstå att jag var lika duktig med att lyckas. Dom blev inte ens runda, dom delades i flera bitar & många gånger såg dom ut som äggröra. Kan ju efter detta säga att man inte ska underskatta en kille i köket då min bror är så mycket duktigare än mejj när det gäller matlagning & att göra amerikanska pannkakor. Men, men, jag gjorde ett försök & det är ju tanken som räknas.

Nu sitter jag & tittar på Våra bästa år! Och på tal om VBÅ så glömde jag berätta att jag för nån natt sen drömde om att jag hade blivit kidnappad av Tony DiMera. Jag tror han ville våldta mejj (tillåt mejj äcklas), men jag lyckades sparka mejj loss & rymma ifrån honom. Hur bra är jag inte? Ingen lyckas fly från Tony så lätt, men jag lyckades. Vi har redan kommit fram till att jag är beroende av serien, men att till å me drömma om dom som är med i serien, det är inte okej asså, haha.

Sen ska jag ta fram nålen & sytråden, måste sy fast ena sidan av rosetten på min klänning. Tänkte att jag på fredag ska ha klänningen som jag hade förra nyår. Jag har bara haft den en enda gång, så tänkte att jag kunde få användning av den nu med för den är ju rätt söt. Här kommer jag fixa mejj & säkert känna mejj jättefin, fram till att man kommer till festen & ser alla andra tjejer som är supersnygga. Då känner man sejj helt blää på en gång, det har hänt mejj förr. Hate it!
Men nu är det inte tid för att klaga :) Istället får det räcka för denna gången. Vi hörs sen mina läsare!


Systern misstänkt för inbrott!

Värnamo 21 april

I tisdagskväll vid 20-tiden blev en 22 årig kvinna tagen till förhör av polisen. Hon är misstänkt för inbrott i sin brors lägenhet! Grannarna som visste att Dragi är på Handelskurs i Nässjö, såg systern genom fönstret & slog larm direkt: Hon sitter i soffan & äter Ben & Jerry's!
Polisen var snabbt på plats & kunde konstatera att inget värdefullt har tagits från lägenheten, förutom att systern var på väg att lämna sin brors lägenhet med glass runt munnen, en påse frysta bär & en burk honung i handen. I förhöret sa systern: Jag är fattig! Jag gick till min brors lägenhet för att hämta lite bär så jag kunde göra amerikanska pannkakor. När jag öppnade frysen såg jag Ben & Jerry's glassen & kunde inte stå emot. Honungen behövde jag för jag skulle göra en egen ansiktsmask. Min bror gav mig nyckeln till sin lägenhet när han flyttade in, så det borde inte räknas som inbrott.
Om dessa uppgifter stämmer, vet vi inte ännu. Aftonbladet kunde inte komma i kontakt med brodern för att fråga om systern talar sanning.
Längre artikel om detta kommer de närmaste dagarna då vi får veta mer.
Systern släpps fri så länge.



Artikeln skriven av:
Jasmina Draguljevic

Fan vad grym jag är! Jag skulle kunna skriva riktigt bra artiklar asså. Detta är kanske något jag borde hålla på med i framtiden kanske?
Aja, jag tycker faktiskt jag var rolig me min artikel :) Älskar min humor <3

Den absolut vackraste som någonsin har existerat!



Min mamma! Den absolut vackraste kvinnan som någonsin har existerat. Det går inte me ord att beskriva hur mycke min mamma betyder för mejj & hur mycket jag älskar henne. Jag är så lyckligt lottad som fått bli just hennes dotter, & att jag fått just henne som mamma. Hon är hela mitt liv, hon är mer värd än hela världen & alla pengar i världen, all guld,  & alla diamanter som existerar. Hon är guldet som skiner mest & diamanten som glittrar finast!
Tack för att du gör världen till ett bättre plats, genom att bara existera. Jag älskar dejj mamma! VOLIM TE <3

Ego? Jag? Näää?!



Eftersom jag inte orkat blogga idag & igår så funkar det ju alltid me Jasas egobilder som typ alltid ser likadana ut :)
Jag är ju ändå rätt gullig i lockigt hår, eller vad tycks?
Sen har jag tänkt på en sak dom senaste dagarna med... Mina ögon är inte blåa längre, dom är gröna :( Hallå byter dom färg efter mitt humör eller vad är grejen? Jag vill vara blåögd & inte grönögd! Dagens i-landsproblem utan tvekan. Nu ska jag sova! Godnatt mina läsare <3

Hristos Vaskrs



Srecan uskrs svim pravoslavcima! Glad påsk till alla ortodoxa!

Underbara sol!

Idag har jag suttit ute på balkongen från kl 12-16 & solat. Jag trodde inte jag skulle få färg på en gång eftersom jag inte brukar få det, men ojj vilken bonnabränna jag har fått. Förhoppningsvis kommer det vara sol nästa vecka så jag kan sola å jämna ut brännan lite inför Malmö-helgen. Jag är röd som en kräfta men glad är jag för det för det kommer se bättre ut om nån dag. Jag såg sjuk ut så blek som jag är.

Nu är bror hemma hos oss, han har färgat mammas hår & klippt hennes lugg. Sen ska jag noppa hennes ögonbryn & måla hennes naglar. Här ska mamma göras fin inför påsken. Imon ska vi åka till kyrkan me så då gäller det att vara tjusig oxå.

Jag pratade me Magan innan, har inte hörts me henne på flera veckor. Jag sa till mamma tidigare idag att jag skulle ringa till Magan, men som vanligt hinner hon före. Hon ska hem till familjen imon, så då ska vi passa på att ses med. Saknat henne & Hugo ju!
Nä nu får det räcka för denna gången. Hörs senare kanske, eller så hörs vi imon. HEDDOOO :)

Iskall icetea med is!

Ja det är precis det jag sitter & dricker nu! Hur somrigt låter inte det? Somrigt & gott... Klockan är strax efter 21, jag sitter & tittar på 2 ½ men. Jag känner mejj väldigt trött, & funderar faktiskt på att krypa ner i sängen tidigt ikväll. Det sa jag iofs igår med men ändå la jag mejj kl 3.30.  Det är så lätt att fastna bland alla bloggar så man glömmer tiden helt. Man får lite av en chock när man inser hur länge man suttit där & läst.

På tal om bloggar, jag blir så imponerad av alla dessa som bloggar aktivt & har dessutom alltid något intressant att skriva om i varje inlägg. Jag gillar inte modebloggar, jag tycker inte dom är personliga. Visst är det okejj att ibland lägga upp nåt plagg, eller något annat man köpt, men inte en blogg enbart me sådant. Fett tråkigt!
Det är så mycket roligare att läsa om vad människor har gjort, eller läsa om deras tankar. Någon som håller med mejj?
Jag önskar själv jag kunde vara så aktiv med bloggen, men hur mycke jag än gillar att skriva så vet jag många gånger inte vad jag ska skriva om. Man vill ju inte tråka ut sina läsare heller. Nå ja, det får väl vara som det är just nu, hoppas ni är nöjda ändå :)
Jag börjar bli sugen på en lite somrigare design på bloggen. Lite ljusare & gladare färger hade inte suttit fel. Lite tråkigt med svart, det påminner om vintern. Men eftersom jag inte vet vem jag skulle kunna be om hjälp så får det väl vara. Eller har ni någon att rekomendera kanske?

Nu ska lilla jag fortsätta med mitt tv-tittande, om jag inte somnar det vill säga... Trevlig helg mina läsare!


Äggmålning

Idag har det målats ägg! Jag målade några stycken sen blev jag trött, så förvånad jag blir :) Men dom blev fina & mitt juggeägg blev finast tycker jag.

Sen måste jag berömma mejj själv hur duktig jag har varit me fastan idag, åt fisk & prebranac (rebranac som brorsan säger) till frulle. Riktigt gott var det. Sen tog jag & brorsan en runda till Donkan, & jag kunde motstå hamburgaren som läskades en aning. Det blev en stor pommes & minimorötter för min del. Nu är det bara 5 timmar kvar sen får jag äta vad jag vill. Jag sitter å gnäller (fast jag tycker inte att jag gör det, jag känner mejj mer stolt) över att jag fastar i 1 dag, när det finns folk som fastar 4 veckor innan påsk. Jag kom på det först idag att jag oxå borde ha gjort det, för man lär gå ner en hel del under dom 4 veckorna. Vem vet, nästa påsk kanske.

Jag har nu fixat ett kort där man ser hela min lugg, så ni ska få se hur den ser ut nu efter att ha blekt den igen i samband me utväxten. Och så klart ska ni få se lite av äggen med :)





Vill man vara fin får man lida pin! Tro fan att det stämmer... Brände tummen rätt rejält idag på plattången när jag fixade lockarna. Det har jag däremot gnällt över hela dagen å letat efter medlidande bland alla människor jag stött på. Poor little cute girl :(

Kanske dags att sova?

Jag borde ha lagt mejj för länge sen. Jag har varit trött sen kl 23 ungefär å tänkt hela tiden att jag ska lägga mejj. Men ändå har jag fastnat på facebook & msn.
Idag är det långfredag, vilket betyder att Jasa ska fasta. Jag blir alltid sugen på att äta exakt allt jag inte få äta under den dagen jag fastar, så jag tror inte det kommer vara annorlunda idag. Jag ska äta prebranac idag iaf, MUUMS :) Sen är det meningen att jag ska gå upp lite tidigare idag & måla ägg me mamma. Mamma brukar alltid måla äggen tidigt för morgonen, & ni som känner mejj väl vet att jag älskar att sova lite längre så jag har alltid missat äggmålningen. Men icke i år, nu ska jag vara med har jag bestämt :)
Så för mitt eget bästa borde jag börja släcka ner här & krypa ner under täcket för besöka drömmarnas värld. Vi hörs senare idag mina läsare. Godnatt!

Påsktider HEEJ :)



Så här i  påsktider kommer jag alltid att tänka på denna scenen från filmen Lepa sela, lepo gore! Kanske inte läge att sjunga denna låten i samband me äggmålning till påsken, men jag kan inte låta bli :)
Härlig scen som beskriver oss juggar på ett galet men ändå charmigt sätt!

Posle zene da farbaju jaja, hocel' koja da ofarba moja. TOOO KUMEEE!

Min gamla sko!



Jag letade runt på Youtube efter trumpetversionen av Cipela som ska representera Serbien i ESC om 1 månad. Ja vad hittar jag då istället? Något flummiga tjejer som en dag hade tråkigt & översatte låten till svenska. Låter det något som jag, brorsan & Tamara skulle kunna göra? SJÄLVKLART! Dock skulle vi lägga ner hela vår själ till att göra det bra & inte fjanta riktigt så mycket som dessa tjejer gjorde. Men det var kul att höra att det finns fler weirdos än oss :)

Moja stara cipela, pola sveta videla, gde god da stanem tu mi dom. Tamo pa vamo, istok pa zapad, ma gde god stigao, bio sam na svom. Hvata me panika, ta stara navika, srce bi krenulo za njom.
A ja budala, stara baraba, ma sve nek propadne, teracu po svom.
Nije, nije, nije me htela, sve dok pare ne skupim. Ma more, nije, nije, nije, nije me zelela, dok se neobogatim, sasvim!

Leka & Bleka

Igår skulle jag fixa utväxten på luggen. Jag var lite orolig över att det skulle bli orange färg i botten, men jag lyckades riktigt bra. Det blev jämn färg över hela luggen, då jag blekte resten oxå eftersom jag ville få det ännu ljusare. Tycker att det var lite gulaktig innan men nu ser det mycket bättre ut. Lyckades inte få en bra bild där man ser hela luggen, men det kommer nog någon dag ska ni se :) Jag vet att jag kör med samma pose på nästan alla kort, men det är så jag blir bäst. Precis som att ni inte är likadana :P

Vad tiden går fort, det är redan mitten av april, & majmånad närmar sejj med stora steg. Första sommarmånaden, det känns underbart :) Men innan vi öppnar dörren för sommaren så ska vi fira den ortodoxa påsken som är nu till helgen, & nästa helg är det Malmö som gäller. Brena, Lara, Bilja & Jasa (nej, inte jag utan kusinen Jasa) here we come! Känns inte som att hela helgen kommer räcka med allt vi ska hinna med, men man får helt enkelt offra lite sömn om nätterna.
Vad har ni för planer framöver mina läsare?



Någon som vill ha körsbär? :)

Jag älskar denna reklamen!



Denna Heineken-reklamen är nog tidernas bästa! JAG ÄLSKAR DEN... Jag som tjej älskar skor som så många andra tjejer, helt normalt. Men att se killarnas reaktion var det BÄSTA. Vill inte avslöja för mycket för er som inte sett reklamen innan, men ta en titt så förstår ni vad jag menar. Killarna äger totalt :)
Skrattar alltid lika mycket när jag ser denna reklamen.

Lyckad påskafton :)

Igår var en riktigt lyckad dag! Först fick man besök av Teta Branka, Sid, kusinerna Damian, Colin, Tina & Katta, plus Brankas å Sids kompis. Dom hämtade upp grisen (bläää), stannade en liten stund på fika, sen åkte dom vidare. Jag & brorsan skjutsade mamma å pappa på slava hos Bosko & Jelica, sen drog vi oss till BK för att äta oss mätta. Efter att ha kommit hem & vilat lite, skulle vi bege oss vidare till familjen Tomic, på pizzeria Chaplin. Vi blev ditbjudna, då dom har stängt över påsk. Utan att ha några förväntningar som helst på kvällen, så hade vi det riktigt trevligt. Vi skrattade, pratade, fikade & skrattade lite till. När vi gick över till fotbollssnacket kring EM i sommar, så verkade det som Tanja är minst lika taggat som jag & brorsan. Hon drog fram flaggan, & någon rolig Srbija-mössa, redo att hejja redan 2 månader innan matchen :)
Tanjas pappa, Zivan är en kopia av Sasha Mesic, som brukade vara med i Luuk. Inte nog med att han ser ut som honom, han pratar dessutom som han, & fäller likadana kommentarer. Jag insåg inte det förens igår, men när jag väl kom på det så ville jag skratta varje gång jag kollade på Zivan.
Kvällen var riktigt lyckad utan tvekan. Vi bestämde med Tanja att träffas någon helg snart igen, & spela lite Monopol. Det var ju inte länge sen nä :) Ser framemot det!


Fotbollsferre alá Balkan

Midsommar i fotbollens tecken i samband med matchen Serbien-Vitryssland 19 juni. Kl 14-17 på Pildammsteatern är det underhållning med artister från Balkan, fotbollsaktiviteter och försäljning av mat och dryck.

Fri entré till festligheterna på Pildammsteatern. Matchen Serbien-Vitryssland spelas kl 18.15 på Malmö New Stadium.

På scen bland annat:
Marija Serifovic - vinnare av Eurovision Song Contest 2007!

Jag kan inte, jag kan inte sluta längta till U21-EM. För varje dag som går, längtar jag ännu mer! Riktigt glad är jag oxå att vi bestämde oss för att se matchen mot Vitryssland me å får vara me på denna härliga fotbollsfesten innan. Vem vet vad den dagen har mer att bjuda på :)

Molitva, kao zar na mojim usnama je molitvaaa. Nebo zna, kao ja, koliko puta sam ponovila, to nebo znaa, bas kao ka da je ime tvoje moja jedina molitvaaaa

Hejj & hå!

Idag & igår har jag inte haft världens bästa dagar! Nejj det finns ingen speciell anledning, utan har bara känt att jag vill vara lite för mejj själv. Man kan ju inte alltid vara på topp right?
Som jag nämt förut så har jag verkligen NOLL tur me datorer. Återigen "pajjar" min, förmodligen måste den formateras om för typ andra, tredje gången inom loppet av kanske 2 månader. Orka att min musik, & mina bilder ska försvinna hela tiden. Nu har jag min riktiga dator så länge, som pajjade först å var på lagning .Jag behöll den andra för "proffs" sa att den skulle vara bättre. Denna krånglar när man går in på vissa sidor, men jag antar att den får duga så länge. Det kanske inte är meningen att jag ska ha en dator? Hemska tanke, haha...
Jag har märkt att jag har upp till 40 läsare nästan varje dag, vilket jag tycker är mycke för att vara jag. Jättekul att det finns folk där ute som följer min blogg :) Ännu roligare hade det varit om fler skulle kommentera än bara dom vanliga, så man vet vilka fler det är som läser den. Se så mina kära läsare, var inte blyga.
Detta var allt för mejj för denna gången! Ha en trevlig långhelg alihopa & Glad Påsk på er som firar nu.

Önskemål till Sanja :)

  

Snällaste Sanja ska kolla efter en Srbija t-shirt till mejj som jag behöver till fotbollen i sommar, när hon åker ner till Rep.Srpska i maj :) Önskemålen är att den är i stil med någon av dessa, men självklart tvekar jag inte på Sanja att hon kan välja ut något snyggt ifall inte någon av dessa finns.
TACK SÅ MYCKE SANJCE :)

Lika som bär :)



Jag tycker detta med "Lika som bär" är otroligt kul. När en tjej påpekade att Goran påminner om Janko Tipsarevic, kunde jag inte göra annan än hålla med.  Jag tittade på olika bilder & jämförde & visst är dom lika. För er som inte vet vem Tipsarevic är, så är det en riktigt begåvad tennisstjärna. Och för er som inte vet vem Goran är, så är det världens goaste kille från Valjevo som jag lärde känna 2004.

Biljetter, biljetter & ännu fler biljetter :)

Igårkväll tog jag & bror en kvällspromenad! Utmanade ödet gjorde vi oxå när vi bestämde oss för att gå genom apladalen där det inte fanns några lampor tända. Vi upptäckte att någon gick efter oss, blev skraja & började springa. Eller jag såg inte människan så det första som kommer ut ut min mun är: Är det verkligen någon som kommer efter oss eller springer jag i onödan? Snacka om att vara lat, haha. Vi överlevde, men en sak är säker... Jag tänker inte gå genom apladalen fler gånger när det är mörkt. Vi kom ut vid pizzerian å möttes av en riktig juggekänsla. Zivan satt utanför & njöt av den vackra, lagom varma kvällen. Pratade en stund med honom, sen gick vi in till pizzerian för att hälsa på Tanja, & där blev vi kvar en stund & pratade & skojjade me henne. Det blev bestämt att vi ska åka & se Vitryssland-Serbien tillsammans i sommar. Ännu mer fotboll, det tackar vi för :) Så nu ska vi se Vitryssland-Serbien, Serbien-Sverige & finalen förhoppningsvis. JAG LÄNGTAAAAR! Imorgon ska jag hämta ut biljetterna mot Vitryssland sen måste jag få biljetterna mot Sverige från Mika oxå, så jag har dom på ett & samma ställe. Fotboll hit, fotboll dit, fotboll I LOVE <3
Biljetterna till Brena är köpta nu me, så om 2 veckor blir det Malmö! LAKI HERE WE COME :)



"Cupala"  me mama
za velike stvari,
"cupala"  me mama
za lepi svet.
A ti bi sada da me kvaris
svasta ti pada na pamet.


Sol-Vår-Glass-Godis-Powernap-Lura Lara

Ja redan i rubriken har jag typ hunnit berätta vad jag gjort idag :)
Bror & jag möttes utanför honom, sen gick vi till Willys för att handla. Efteråt gick vi hem till honom, åt lite mat, godis & glass. Kände oss feta som amerikaner & däckade av i soffan en liten stund.
Lara ringer till brorsan som ligger & halvsover, så jag skulle svara. I samma sekund som jag tryckte på svara-knappen bestämde jag mejj för att ändra rösten & låtsas vara någon annan. "Vem är det?" frågar en tveksam Lara. Haha hon hade kommit till "Johan". Hon bad om ursäkt & sa att hon kommit fel, sen la hon på. Jag å bror börjar skratta jättemycke, samtidigt som Lara ringer till min mobil denna gången. Jag svarar återigen som Johan, & hon blev chockad till en början men snabbt  insåg hon att det faktiskt var jag. Ja sånt här kan man göra i brist på annat, & kul var det minst sagt :) När jag frågade henne om hon inte hörde att det var jag så svarade hon: Jag tyckte det lät lite som en tjejröst, men vad vet jag, han kanske var lite...gay! Ja det är faktiskt helt okey att vara lite gay :)
Nu sitter jag här hemma & lyssnar på ludiradio, hoppas på en promenad lite senare kanske. Ha en fortsatt trevlig helg mina läsare!

Djokovic Vs. Federer

Om det var härligt att se Nole vinna över Federer! Jag har aldrig gillat Federer, jag vet inte varför men det är något som är väldigt blääää över honom.
Att dessutom se hans utbrott idag när han slår sönder sitt tennisrack, fick mejj inte att gilla honom mer heller. Dock var det roligt att se hur publiken buade ut honom när han fick sitt utbrott. Tydligen ska det ha varit första gången i hans karriär som han blir utbuad. Så ja, Roger, någongång måste ju bli den första :)
Här kan ni se klippet från dagens match & det omtalade utbrottet. Grattis till segern Nole! :)


Underbara april!

Jag är så otroligt glad över att april är här, dessa 3 första dagarna har varit helt UNDERBARA! Riktigt vårväder, varmt & soligt. Man ser folk ute på gatorna, & alla är så mycket gladare! Uteserveringen är framme, & folk äter glass utomhus.

Igår kom Kata på besök, vi började me kaffe hemma hos mejj & pratade om allt & inget. Sen rörde vi oss ner mot stan, hämtade mina linser, köpte biljetter till Brena, sen gick vi & fikade. Efter vårt fika fick vi för oss att leta efter ett hus som är till salu vid Osudden. Om det var svårt att hitta det! Slutade me att vi hittade oupptäckta platser där man kan sitta & känna harmoni. Ja harmoni är det rätta ordet när man sitter där vid vattnet & lyssnar på vågorna. Vi fortsatte jakten efter det gula huset... eller var det rött Kato? :) Började undra om Kata kanske inte är färgblind då det inte är så lätt att blanda ihop ett gult & ett rött hus! Vi fortsatte på en väg vi inte vet om vi nånsin åkt på förr. Vi fick känslan att vi var i Danmark då vi åkte genom Nöbbele, jag menar hur dansk låter inte det? En tripp till Jugoslavien tog vi oxå, då vi såg kossor & en traktor. En riktigt spännande & spontan utflykt som var riktigt rolig trots att vi aldrig hittade huset vi letade efter. Vi bestämde oss för att ta & åka hem till Sverige, inte allt för besvikna för vi hade ju trots allt kul på vår roadtrip. Tack för en rolig dag Kato :)

Idag fick jag ett kort, spontant besök av Marijana & hennes systerdotter Bella. Sååå söööt liten tjej, jag ville bara äta upp henne. Vilket underbart leende hon har, man kunde inte låta bli & bli rörd i hjärtat. Barn asså, så bra dom kan få en att må! Kul att få träffa denna lilla prinsessan på 1 år, som man hört så mycket om :)

Underbara seger :)

Heeeell yeah! Serbien vann med 2-0 mot Sverige igår! 37 sekunder efter att matchen har börjat kommer jätteserben Zigic & gör mål!  TOOOO ZIGOOO ZIGOLOOOO HAHA! Heeeeelt otroligt asså, man hann knappt sätta sejj ner i soffan innan det blev mål. Har någon någonsin ens lyckats göra mål så snabbt i en match? Det kan bara vi lyckas med :) Efter 82 minuter gör vi mål igen, denna gången MIN undarbaraste Jankovic! JUBEEEEEL! Jag kunde inte vara mer stolt över att 2 av mina favoriter gjorde mål. Som jag brukar säga: To su zvezdina deca <3 Återigen så mycket beröm till Krasic. Krasic, Krasic, Krasic, vilken kille asså. Så snabb, så otrolig, så jäkla grym! Tack Subotic som valde oss! Serbien, Bosnien & USA ville ha honom, men för Subotic var valet lätt: SERBIEN! Detta är bara några få av alla talanger vi har i landslaget. Listan kan göras lång, men vi tar några i taget :)
Jag älskade matchen, från första till sista sekund! Hvala orlovi!



Heja Serbien, heja Serbien! Vi ska vinna, vi ska sjunga, hela stadion ska gunga. HEJA SERBIEN!

RSS 2.0