Haha Davåreeen!

DzaJko säger:
bit mig i rumpan bit mig i rumpan bit mig i rumpan

Eurovision 2008

Nu dröjer det inte länge förens Beovizija drar igång! Igår fick man höra 10 låtar som ska vara med å tävla, resten kommer nog nästa vecka. Jag hoppas, hoppas att Jelena Tomasevic får en fin låt, trots allt Zeljko Joksimovic som har skrivit den. Brukar alltid bli bra... Men hittills är min favorit en ballad igen, otroligt vacker, stark å lätt att sjunga med i. Ja refrängen iaf... Beauty Queens-Zavet. Känns tjejerna bekanta? Japp det är tjejerna som sjöng bakom Marija Serifovic å tog Eurovision till Beograd<3. Kanske kan dom vinna igen :) Här får ni höra den underbara låten... Njut! Beliiii moj golubeee, kao zavet sveeeeta... *sjunger för fullt (fult)* Haha ja sam ruuuli :)




Andrej Ilic Band- Tijana å Dejan Vozlic- Ako me cujes är oxå 2 låtar som jag tyckte var helt okejj, å tror kan bli ännu bättre om man lyssnar på dom fler gånger.  Lite Amadeus Band-stuk över Dejans låt, å alla vet att Jasa älskar Amadeus :) Tjejerna i Betty Boop är sjukt söta även i år trots deras roliga miner, men dom är nog lite för unga å passar inte in i melodifestivalen med den låten dom har. Men det är svängig å så, jag gillar den :)
PLÅGA MEJJ LÅNGSAMT om DrumNzez med låten Dunav går vidare. För det första: Vad är det för fel på din frisyr? Och för det andra: Lär dejj dansa! Näää låten är HEMSK, HEMSK, HEMSK helt enkelt!
Schpeeeenande å höra resten av låtarna snart :)

Jasa, schlagerdrottningen!

By the way, högst 5000 dinari för eurovisionbiljett? Hmm är det verkligen sant? To je za DZ brateee! Lite mer än 500 kr, nää det låter skumt. Men mihke brå om det verkligen är så.




Too Srbine :)

image299

Novak Djokovic- Vinnaren av Austalian Open 2008!

Han fixade det, han slog dom alla å visade att han är BÄST! Vilken känsla asså..Så svårt att beskriva. Det var nervöst, mitt hjärta slog så hårt å händerna skakade. Han mötte en otroligt stark kille i finalen så man kunde inte vara på den säkra sidan förens sista sekunden då han la sejj ner på marken av lättnad. NOVAK DJOKOVIC VANN! Helt plötsligt ser man alla juggar ändra sina nick på msn till: Nole majstore osv :) Hääärligt! Kan bara tänka mejj hur det är nere i Serbien nu, firas ute på gatorna å allt. Nole har gjort oss ännu stoltare än vad vi redan är. Du är en sann stolthet för Serbien, vi älskar dejj! Gick bara inte att hålla glädjetårarna borta :)

"Srecno Novace, a ti Srbijo slavi" Griiiimt att läsa det på nätet :)



Tack älskling :)

Har sååå länge velat ha dom otroligt fina Jet Set-klockorna men aldrig haft råd egentligen. För 1.5 vecka sen köpte jag äntligen en vit. Ville ha den rosa med egentligen men hade inte råd med båda. Så fick välja helt enkelt. Drog mejj mer till den rosa men eftersom vitt passar till allt så blev det den. Idag fick jag den rosa klockan av Robert! Taaaaack älskling! Blev så här lite generad vaaa, brukar ju inte bli uppvaktad så. Den är helt underbar å jag älskar den <3 Tack för att ni kom idag Robii å Sandra. Sandras plazmatorta är ju gudomligt goooood.

image294image295

Tose Proeski 27 år

Idag skulle Tose fira sin födelsedag med sina nära å kära om han levde kvar på jorden. Men istället firar han uppe med änglarna. Vart du än befinner dejj vackra ängel så önskar vi dejj en fin födelsedag. Du är saknad här nere bland oss!

Sretan rodjendan andjele!

image293

Om jag inte minns fel, så ska hans engelska album släppas idag med? Nån som vet nåt mer om det?




Kungen- Novak Djokovic

image292


Detta är griiiiimt! Nole slog ut världsettan Federer, å spelar nu i final mot fransmannen Tsonga. Helt otippat enligt vissa, men vi visar vad vi går för :) Finalen i Australian Open spelas på söndag kl 9.30. Jag är såå stolt! :)


Matlagningsfru

Idag skulle jag då laga spagetti å köttfärssås hemma till familjen för att visa hur duktig jag är... Tänkte att det vore typiskt att jag misslyckas denna gången bara för det å att första gången bara var nybörjartur. Men så var det inte ska ni veta, jag lyckades även idag. Jag är griiiiiim :) Tror jag måste lära mejj laga nåt mer, för man kan ju inte äta spagetti å köttfärsås hela tiden. Nästa vecka ska jag laga ost å potatisgratäng, låter så mumsigt :) Har ni några andra förslag kanske?

Förutom att jag lekt duktig hemma/matlagningsfru så har jag inte gjort mycke annat. Det har varit en lång å seg dag känns det som. Vädret har varit lagom tråkigt så man hade ingen lust att gå ut heller, förutom när jag skulle till brorsan å lämna maten. Då ösregnade det ute, å mina rosa mjukisbyxor blev lite smutsiga, ajj ajj.

På lördag ska eeeeelsklingen å Sandra komma till oss å umgås :) Tänkte att vi ska kolla på nån film lite senare mot kvällen. Miiiiispiiiiiis ska det bli! Frågan är vilken film man ska kolla på? Jag är sugen på nån juggeklassiker. Som jag nämde i ett tidigare blogginlägg, så är jag väldigt fast för juggefilmer *love it* Älskar dessa filmer som handlar om bombardovanje 1999 i Serbien, dååååm er sååå bråååå. Men det är väl bara jag som tycker det oxå, haha. Nää vi får se vad det blir för film till slut.

Nu är klockan något över 22.00, å jag är typ väldigt jättetrött. 22.30 slutar Robertooo, å då ska han ju så klart först äta. För han gillar ju typ mat mer än vad han gillar meeejj *snyft snyft* :P Men sen ska vi msn-umgås :) Å när vi inte orkar sitta vid datorn mer, ja då förflyttar vi oss till sängen å fortsätter messa tills någon av oss däckar av. Haha kul å veta va? :)

Oooh inatt spelar Djokovic i semifinal mot "Pederer" *Hejja Noule, hejja Noule*. Blir en tuff match, men heeey vi måste ju tro på att han klarar detta. Söta Ivanovic är i final mot Sharapova iaf, det är oxå griiimt. Vi juggar är så griiiima. Vi är så griiima att jag inte pallar skriva mer. Hörs imon igen. Pusskalas!

Haha CHARMIGASTE bilden ever på Nole!

image290

Beautiful

image291

Onödig, men rolig info

Hur svarar du i hemtelefonen? ALOOO! (äkta juggeuttal)
 Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå! (äkta svenneuttal)
 Ringer det mycket till dig? Det vill jag inte påstå.
 Ringer du mycket? Skulle inte tro det va :) Men jag har comviq kompis!
 Vem ringde du senast? Min bruuuur!
Hur mycket pengar har du? 2000 kr, precis så det räcker till linserna. För alla vet att jag är blind!
 Senast kramat och när? Robert, idag :)
 Antal timmar sömn inatt? 5.5
 Sov du ensam? Man har ju alltid dom osynliga  husdjuren i sängen!
Vem sov du hos senast? Hos bruur om det räknas. Annars hos teta Branka å uncle Sidney.
 Vem sov hos dig senast? Lara :)
 Vem(/vilka) vet mest om dig? Mina 2 dagböcker!
 Vem(/vilka) vet du mest om? Frågan är nog vem jag TROR jag vet mest om, men den är klurig.
 Vad ser du framemot? Listan är lång!
 Vad vill du ha just nu? Hundratusen milioner kronor! Överdriver jag nu?
 Vem hånar du? Mejj själv så klart :)
 Vem längtar du mest efter? Tihi, det ni :)
 Vem vill du helst slippa? Tanten å IT!
 Vem stör du dig mest på? Tanten å IT!
 Vem vill du sova bredvid inatt? Shpresa å Shukrije :)
 Vilken buss åker du oftast? Haha åka buss i värnamo?!
 Vilken årstid är det nu? Typ vårig höstvinter :)
  Anser du dig själv som snygg? Tja lite kanske då.
 Har du varit kär? Har du? Klart jag har :)
Är du en bra partner? Den bästa!
 Har någon varit otrogen mot dig? Ja, den jefeln :)
 Har någon varit otrogen mot någon med dig? Haha vet inte, men det har säkert hänt!
Har du varit otrogen? Jag har ett samvete, så nejj!
 Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Inget utav det :P
 Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Så klart :)
 Vad åt du senast? Snö!
 Är du polare med grannarna? Jag är bästis med alla i trappen :)
Har du varit på ett party? Ofta! Vad är party för nåt? :P
 Har du varit utomlands? Jag är jugge, klart jag har!
 Var är dina syskon just nu? Förmodligen i sin säng, hemma hos sejj.
 Vilken tid gick du upp i morse? Kl 9
Vad gjorde du kl 2 inatt? Messade med Robert!
 Vad är det första du gör på morgonen? Messar med Robert! :P
 Vad ska du göra efter det här? Messa med Robert! Haha

Jag & Robert

Vilken dag va :) Var duktig å gick upp kl 9! Kände mejj inte lika duktig sen när Robert sa att han gick upp redan kl 8, haha. Fast han behöver ju lite mer tid än mejj att fixa håret :P Anyways, tog en snabb dusch, fixade mejj å drog ner till optikern för att göra en linsundersökning. Kändes lagom surt att höra att synen blivit något sämre på vänstra ögat, men är redan blind som det är så ajde vaffö inte bli ännu blindare? Säger man blindare?! Haha ibland känns det inte som man är född i Sverige asså! Sååå precis när jag var klar med linsundersökningen så mötte jag Robert utanför. Puss å kramkalas, vi har ju inte setts på 6 dagar! Min lilla gris var hungrig så vi drog till donkan, fast jag inte var hungrig själv, men fick ändå ner en påse baby carrots :) Goooott! Vi satt nog kvar rätt länge, måste ju smälta maten. Seeen skulle vi vara romantiska å åka till Osudden å kolla på vattnet. Haha romantiska yeah right, det var lite läskigt där, för att inte tala om SVINKALLT. Såå vi satte oss i hans varma Honda å pråååtade i över en timme. Sen åkte vi in till stan, värmde oss i Pelikanen som vi gjort till vårt ställe. Haha det var nog det roligaste, då Robert började leka kaxig å farlig. En unge gick förbi oss å snackade i telefon så säger killen: Ofta jag är rädd för en 10åring då! Ofta jag är rädd för att han ska slå mejj! Haha, det var rätt kul  att höra. Så där tog vi efter å använde ofta i varje mening. "Ofta du är lång!" Haha den var lite elak Robii :P Jag kommer ge igen. Sen drev han om att jag är blind å var helt stolt över skämtet han drog till med. Så sööööt han är när han skrattar. Love it! Nää, det har varit en härlig dag, utan tvekan. Jååå tiiiiker åååm däääj <3

image289

Guess who's back?!

Novak Djokovic, tillbaka å populärare än någonsin :)
Vem tror han vinner hela Australian Open? Jasa gör det iaf!

image288

Snåla inte med kommentarerna gott folk, ju fler dessto bättre!

1000 tack! =)

Som ni ser så har min kära blogg blivit lite mer personlig. Eller ja, rätt mycke mer personlig. En snygg design som BARA jag har =)
Ett stort tack till Tessans pojkvän Dane som fixade bloggen! Ni är riktiga solstrålar, det ska ni veta! Inte många som skulle erbjuda sejj att fixa någons blogg, speciellt när man inte känner den personen. Men har man ett gott hjärta så har man :)
Det jag å Tessan på väldigt kort tid har kommit fram till är att vi har väldigt mycke gemensamt. Skönt att någon förstår en!
Så för att visa min tacksamhet å hur mycke jag uppskattar detta så går dagens VITA ROS till Tessan, å dagens CHOKLADASK till Dane :) Det är ni värda!

1000 tack!

image287
image286

Halmstad-Magan-Hugo

Igår åkte vi äntligen till Halmstad för att träffa Magan å lille Hugo! Magan var så smart å hade mobilen på ljudlös när dom promenerade så hon hörde inte när vi ringde. Som tur var så dröjde det inte länge innan hon ringde upp, så vi hann bara åka å tanka.
Vi kom upp i lägenheten å kramade den nyblivna mamman å sen tittade vi på bebisen. Så liiiiten å fiiin han var :) Kläderna vi hade köpt till honom verkade helt plötsligt ENORMA jämfört med honom. Kunde inte sluta titta på honom medans han gjorde sina söta rörelse å små söta ljud. Han var väldigt lugn hela tiden.. Mysigt att hålla honom, han var lätt som en fjäder.
Det var kul å se Magan så pigg som hon var. Hon hade förvarnat mejj att hon kunde bli lite otrevlig, men det var hon inte en enda gång. Vi skrattade å hade kul som vanligt... Sen skulle vi laga mat, eller Magan trodde jag då. Jag erbjöd mejj att diska men hon sa att jag skulle ställa mejj vid spisen å laga köttfärssås. Hmm Jasa har aldrig gjort köttfärsås förr... Men med lite instruktioner från Magan så gick det PERFA :) Enda jag hade problem med var att ta i den råa köttfärsen, så det fick Magan fixa. Resten gjorde jag, när vi mitt i allt upptäckte att Magan å Jocke hade varken tomatpuré eller ketchup hemma. Magan kan man ju inte be springa till affären å bata var för upptagen med att hålla Hugo å le fånigt åt honom, så duktig som jag är tog jag av mejj förklädet, tog på mejj skorna å jackan å begav mejj ut på Halmstads gator för att ta mejj till Netto å köpa tomatpuré å ketchup. Netto låg precis tvärs över vägen men ändå inte tillräckligt synligt för mejj, så jag fick fråga nåra vänliga människor vart exakt jag skulle. 10 minuter efter var jag hemma hos Magan å fortsatte med köttfärssåsen :) 5-6 olika sorters kryddor, tomatpuré å lite mjölk sen vipps så var köttfärssåsen färdig. Tog en liten sked för att smaka å resultatet blev: MUUUUMS! Spagettin kokade Magan upp under tiden, så vi kunde snabbt efter sätta oss ner å äta.
Alla som känner Magan vet att hon alltid är en ärlig person å säger vad hon tycker, så när hon klappademejj på axeln å sa: Bra gjort Jasmina! så visste jag att hon menade det. Även bata gillade min röra som jag fixade ihop. Så bra det kändes att få beröm :) Nu när Magan flyttar till Gislaved, så kommer man förhoppningsvis träffas lite oftare, å jag har redan planerat att gå på matlagningskurser hemma hos henne :)
Tack för en härlig dag!

image284


Jasas Humor

Jag är känd för att vara extremt lättroad!

1. Dabogda ti vatrogasci kolo oko kuce zaplesali!
2. Dabogda imo proliv i kijavicu u isto vreme.
3. Dabogda da ti se u kuci sve osusilo osim vesa.
4. Dabogda terao ovce kao Mitar Miric modu.
5. Dabogda bezao od struje, pa te drmnuo Biba.
6. Dabogda ti devojka bila kao Grand kafa, mirisna, ukusna i jeftina.
7. Dabogda ti zivci igrali kao Dzej!
8. Da bog da ti deci Majkl Dzekson u vrticu vaspitac bio.

9. Simptom: Pivo je neobicno bledo i bezukusno.
Odgovor: Casa je prazna.
Akcija: Zamolite nekoga da vam kupi jos jedno pivo.
10. Simptom: Zid ispred vas prekriven je neonskim svetiljkama.
Odgovor: Pali ste na ledja.
Akcija: Popnite se uz sank.
11. Simptom: Usta su vam puna pepela od cigareta.
Odgovor: Pali ste na stomak.
Akcija: Pogledajte gore.

Zelje, cestitke i pozdravi:

12. Pozdrav mojoj baki koja je neki dan izgorila u pozaru uz pjesmu: Noćas sve jos mirise na tebe!

13. Mama ti je tako glupa da se zapetlja u zicu bezicnog telefona!

14.  Sta su rekli Amerikanci kad su videli Mariju Serifović? ? Auuuuuuuu, al' smo ih bombardovali!

Ja sam pijana, vi ste ludi, ali ja cu sutra biti trezna :)





Fiskar i akvarium...

Haha varje gång jag ser den här bilden så får jag mitt roliga leende å tycker att vi ser ut som fiskar i ett akvarium. Nån mer som håller med? :)

image283

Saknar dom gamla goda tiderna....

Musik, min stora kärlek (L)

Nu sitter jag här för att äntligen ladda på min mp3 med ny musik, efter flera månaders paus. Inte för att jag driver runt nånstans där jag kan ha med mejj min mp3. Men vi är på väg mot ljusare å varmare tider, även om vi får vänta lite till... Jag vill iaf ut å promenera. Vad är då bättre än min mp3 med lite nyare musik, som man bara kan drömma sejj bort med när man vandrar runt i Värnamo-stad.
Ett album som jag blev riktigt positivt överraskad över är Ana Kokic's nya album. Finns nog inte en enda låt på albumet som jag inte tycker är bra. Wunderbar, wunderbaum :D Seka Aleksic har oxå nytt album, dock gillar jag inte alla låtar. Meeen finns flera bra å det tackar vi Seka för :) Laddade ner Cecas å Oliver Mandics låt idag med, hade ingen aning att dom skulle ha en låt tillsammans. Den är lugn, men fin..Tror jag gillar den faktiskt, annorlunda för att vara Ceca.
Även om man gillar att höra ny musik så skulle man aldrig klara sejj utan alla gamla låtar vi växt upp till. Vad vore minnen utan musik? :) en låt jag lyssnat på mycke dom senaste dagarna är Brenas låt "Ja pripadam uvek tebi", så otroligt vacker. På tal om Brena, så visades Hajde da se volimo-filmerna på en juggekanal för nån dag sen. Älskar del 2 mest, kul att man minns så många repliker från filmen. Juggefilmer är min stora passion :) Tror jag skulle kunna sitta hela dagarna långa å bara kolla på våra filmer. Nää nu babblar jag på allt för mycke här, medans min mp3 väntar. Ta hand om er så hörs vi när vi hörs :)
Förresten, hade en underbar dag igåååår, det niii :)

image282

Njut Laki :)

Denna låten vill jag tillägna min kära vän Lara som nu har blivit en skåning :)
Hoppas du gillar låten, haha....



Välkommen Till Världen...

Inatt blev Magan å Jocke stolta föräldrar till en liten underbar pojke som heter Hugo :) Lyckan var stor när vi fick reda på det. Tror denna sötnosen kommer bli riktigt bortskämd...
Grattis Magan, du kommer bli en underbar mamma, det vet jag :)

image281

Gott Nytt År... lite i efterskott

Äntligen har vi fått igång internet efter flytten. Man fick ju abstinens typ, haha. Nåja, nu har man iaf flyttat in i den nya lägenheten å det mesta är i ordning.
såå, 2008 nu då. det var härliga dagar med Tamara å Lara hos oss. Stackars bror som hade 3 tjejer som gjorde kaos hos honom med alla våra tjejgrejer..Haha.. Men därför gav han igen å snackade i sömnen om nätterna. Fast det slutade bara med att jag å Tamara gapskrattade å Bata sa att vi är dumma i huvudet (a).
Festen tycker jag blev lyckad, jag hade jättekul...Verkade som dom andra hade det med trots att bata klagade lite. Men det brukar han ju göra :D Så mycke jag ville skriva innan, men har hunnit glömma det nu... Men ja, ja det räcker väl med att säga att det var ett bra avslut på det gamla året å en bra början på det nya. Nu får ni lite bilder att kolla på istället :) Taack alla som var med (L)

image280



RSS 2.0