Pukla moja LUFTIGUZ



Lude godine 4.deo

Hello this is Jasa & Tamara writing!

Hello Sweden, this is Russia calling!

1. Vi söker efter gratis MMS på tele2 men hittar flest träffar på cp*!
2. Vi varken heter Ida eller gör Idor.
3. Tamara vet ej vad kebabkött är!
4. Jasa vet ej vad kebabkött är!
5. Har du ej comviq, kan du glömma att vi ringer!
6. Vi ringer Alen å trackar honom mitt i natten  å pratar i 2 sekunder innan vi avslutar med "hejj då" *klick*
7. Mi smo NA NIVOU sa nasim luftiguzom!
8. Ljubi ga majka ligger å sover i sin lägenhet!
9. Rutig skjorta är så 2008
10. Red Bull, seksi bull... *mambole, mambole, mambole*
11. Fortsättning följer...


PussY å kramY: Jasar & Tamar


Zvezde Granda

Hejj kära läsare!
I fredagskväll anlände fröken Tamara till Värnamo efter en lång resa från Eskilstuna! Vi skulle fira detta med att äta lite skräpmat på Max å sedan åka hem till mejj.
Tamara hade all anledning till att vara seg, men det smittade även av sejj på mejj å Dragi. Det blev en lugn fredagskväll.

Det kan jag däremor inte säga om lördagen. Kl 10.00 ringde klockan å väckte oss, sega å halvt ihjälfrusna tog vi oss upp å drog ner till solariet i hopp om att få lite färg. Inbilla sejj kan man ju oxå göra, det duger!
Hela lördagen gick åt att duscha, fixa håret å springa fram å tillbaka mellan Dragis lägenhet å min. Något stressigt? JA! Jag hatar att stressa... Därför ska jag börja göra mejj iordning kl 9.00 till nyår.

Hur som helst så blev kl 17 å vi begav oss mot Jönköping till Lara å Alen. Väl framme blev vi förvånade över hur glad å social Alen faktiskt var. Något måste ha vrit fel :) Lara däremot förändras aldrig, man måste nästan stå på tur för att få nåt sagt när hon pratar :)

Nå ja, jag ska inte komma med en massa onödigt snack, när det är festen jag egentligen vill blogga om.
Vi kom till festen rätt tidigt, innan dom flesta hade kommit till å me. Men Bane var minsann redan på scen å försökte få igång folket. Början var lite seg måste jag säga å hans val av låtar var inte dom bästa till att börja med. Juggerock är inte riktigt min grej om det inte är Riblja Corba. Men en stund senare kom han igång med narodnjake å det märktes direkt på folket att det uppskattades mer.
Det blev mycket dans, å ännu mer dans. Man fick höra en hel del gamla godingar som Cecas, Draganas å Brenas låtar. Bane bjöd helt klart mest på sejj själv å festens drottning var utan tvekan Rada. Vilken röst å vilken utstrålning tjejen har! Riktigt otroligt vacker var hon, å rösten kunde faktiskt jämföras lite med Cecas. Jag, Dragi å Tamara kunde under kvällen, tack vare Dragi skryta me att vi under kvällen fick hälsningar av Rada som komsije eftersom vi är från samma trakter nere i Serbien. Jadranka, Cobe å Cira var ju oxå me å sjöng å visst var dom oxå bra men Bane å Rada, ja dom var kungligheterna helt klart.
Kvällen var kort å gott sagt lyckad å vi hade alla kul, vilket var det viktigaste. Festen avslutade vi med ett riktigt gympapass, KOLO naravno å självaste Bane Mojicevic hoppade ner å dansade med oss. Det är något att skryta om må jag säga :)






Bla bla bla

Dessa senaste dagarna har inte varit vidare roliga. Bara suttit hemma, pendlat mellan datorn å tvn. Det är allt! Jag tog en runda på stan idag, men seriöst orka ens gå runt där när det är så mycke folk. Jag köpte strumpbyxor till Tamara som hon bad mejj, å lite smågrejer till mejj som jag behöver å sen drog jag mejj hem.
Nu dröjer det inte länge innan min fucker är framme i Värnamo, 2.5 timmar kvar. Ska bli skönt me lite sällskap :)


Jag blev så arg när jag insåg hur mycke cheferna ljuger för en. Dom sa att dom inte ska fylla ut den tjänsten jag hade me personal utan dom skulle lösa det utan. Ja å idag stötte jag på kvinnan som jobbade hos oss måndagarna för mejj medans jag jobbade heltid. Jag frågade om hon har nåt jobb nu efter nyår å hon svarar: Ja jag fick ju din tjänst, trodde du visste det! Så fult att ljuga! Inget emot denna kvinnan, hon behöver jobb lika mcket som jag, men detta gjorde cheferna endast så jag inte ska bli lasad för blir jag det så är dom skyldiga att ge mejj en fast tjänst inom kommunen.
Dags för mejj att leta efter jobb inom nåt annat område än barnomsorgen!

Nyårslöfte

Mitt nyårslöfte ska bli å inte vara så självisk. Jag sårar omedvetet människor, vilket är det sista jag vill. Inte kul när andra mår dåligt pga mejj. Från å me 2009 vill jag vara en bra människa! Så lycka till Jaso!


Godnatt!

Jag lovar kära läsare, kommer me lite längre uppdatering under dagen... Men nu, nu ska jag sova å resa till drömmarnas värld! Laku noc samoco, idem a ti nisi pozvana!

Nikad sladje nisam plakala
nego u toaletu
nikad bolje sminku sredila
k'o najlepsa na svetu

Lepotica



Så här fin var jag i somras nere i jugge efter att Nikola hade lekt frisör. Rockigt värre :)

Mäktigt till MAX!



Detta är enligt mejj det mäktigaste jag hört på länge! FY FAN VAD BRA kan jag bara säga!

Lepe moje crne oci pogledajte na me...

Depresivan dan...

Visst det är vår slava idag, men det har nog varit den tråkigaste dagen på länge. Såg fram emot denna dagen sen ett tag tillbaka, men inget blev som jag hoppades på. Jag hoppades på något omöjligt idag...
Vad är en slava utan gäster? En helt vanlig, tråkig dag som alla andra. Tillbringade hela dagen ensam på rummet, runt 16-tiden somnade jag utav tristess dessutom.
Lika uttråkad är jag fortfarande å inget kul finns det på tv. Vad ska man göra???
Förresten tack till er få som önskade mejj en glad slava. Nån alldeles speciell var först me att gratta mejj, det betyder!

Na svakih pet minuta
nova ti cigareta zatreba
dodji preko puta
u mom je srcu jedna kutija


O zasto nisam
ti ja cigareta bez filtera
samo da setam
od prstiju tvojih do usana


Kao nikotin, ti jos teces mojim venama...

Sveti Nikola



Sretna slava till alla som idag firar Sveti Nikola, inklusive mejj! :)
Hoppas ni alla får en fin dag å har det jättetrevligt me era gäster! Nån som vill komma til mejj? Känns lite ensamt på min egna slava :(



Godine idu, tesko da mogu
umorna od tuge podignuti glavu
hej, kad se setim, obecao ti si
jednom istu slavicemo slavu

Davorike Dajke

Sasa ska alltid påminna mejj om alla dessa juggelåtar som man älskade när man var liten. Jag vet inte hur han lyckas komma å tänka på dom just nu, men det är lika kul varje gång å få ett youtube-klipp me en gammal klassiker.
Fick ett härligt skratt när jag upptäckte att det var Snekis låt Davorike dajke som han skickade denna gången.
Vilken låt minns du bäst från barndomen?


Shopping/Kommande veckan

Vem säger att man inte mår bättre av shopping? :) Det gör man för stunden iaf... Igår efter att vi hade kommit hem från Gislaved vilade jag lite å sen drog mejj ner till stan. Kvinnan från Oriflame ringde å sa att mina nagellack å läppglans hade kommit. Hon öppnade kl 17, så jag hann me en hel del andra affärer innan det. En väska från Lindex som jag länge kollat på, fick jag me mejj hem. Favoritmascaran köptes igen+ att man fick ett läppglans till.  Läppglans är något jag inte kan få nog av, så att komma hem me 3 nya var en fröjd för mejj.
Idag fortsatte jag shoppingen me brorsan, då fick jag me mejj hem ett par svarta sneakers å vågtångngen jag oxå velat ha ett tag nu. Fattig efter gårdagen å idag? Japp det kan man säga, haha. Men vad ska man me pengar till om man inte ska slösa dom?


Jag, tjejig? Nää vaffö tror ni det? :)

Nästa fredag kommer Tamara till oss. Henne ska man orka stå ut me sen till 1 januari oxå me... Haha skojjar Tamar, du vet hur mycke jag längtar :D Har en känsla av att det kommer bli massa nya youtube-klipp (a). På lördan bär det av till Jönköping, som vi ska äga på Zvezde Granda-festen. Äntligen får jag träffa min skåning Lara igen oxå :) Jag längtar rätt rejält nu. Inatt klockan 2 bestämde jag mejj för vilken outfit jag ska köra på. Tror det blir bra faktiskt, pomesaj nocas crnu i zlatnu. Vad tycker ni själva?



Pomesaj ove noci crnu i zlatnu
po mojoj kozi slikaj kao po platnu
diraj me usnama po telu i vratu
pa onda stavi me u ram
da znam da tebi pripadam

Bojane nu får du till å me äran å nämnas i min blogg, det är inte alla som får det. Sluta vara så hemlighetsfull å berätta vem du är :) Hajde var lite snäll nu i dessa juletider, annars kommer jag se till att Tomten "missar" ditt hus i år :)

Ispod palme na obali mora...

Ispod palme na obali mora
rastaju se dvoje sa suzama
vec je zora pocela da rudi
ona place, on je nezno ljubi


Ona place, on je nezno ljubi
za njih dvoje vise srece nema
od sutra ce samo jedno leto (zima)
da ostane samo uspomena



Tu na pesku pocela je ljubav
samo more pricu zna o njima
do juce su oni srecni bili
sad su samo suze u ocima
Toma Zdravkovic



Lepsa od noci

Om jag blev smickrad när en grabb jag länge haft kontakt me men inte hörts på väldigt länge  plötsligt skickar en låt till mejj å säger: Jag tänkte på dig när jag hörde denna låten! Så var det Sako å Dado Polumentas låt Ljepsa od noci! Låten kanske inte är i min smak, men texten är riktigt, riktigt fin.
Så att han tänkte på mejj när han hörde texten, värmde väldigt mycke. Tack så mycke Vlado!
Livet går vidare :) Tack till er alla som får mejj å inse att jag faktiskt är värd det bästa!
Mirko: Kommer aldrig glömma dina ord :) Du er en snel sharmuta (L) Tittar bra ut, jag ljovar!



Ne okreci se, eno je
nocima ne spavam zbog nje
tek sada provjereno znam
kojoj cu prezime da dam


Ma, ko se to zaljubio
sad bi od srece popio
osjecaj mene ne laze
ma, ona je samo za tebe


Ona je ljepsa od noci
njen miris u kosi
do neba me nosi i zanosi
rodjena samo za tebe
ljepota od zene
bez nje mi se kuci ne ide


Pogledom puca u mene
u lijevu stranu kosulje
na srce se potpisuje
a nigdje mrlje crvene


Samo joj reci istinu
da cijeli zivot cekas nju
pridji joj, kad ti kazem ja
kreni, ma, vrijeme je da zna





Kärlekssång till mejj själv-Jasmina



Haha så jäkla romantiskt :D

OPAAAAA

Haha helt galet hur fint medelåldersmän kan dansa! Så här ska jag dansa till Zvezde Granda å nyår. Någon som utmanar mejj till en battle?
Detta måste ses, kommer garanterat att få ert humör på topp!

Mi smo pijane budale, to smo mi!

Mitt rum!

Mitt rum är ganska mysigt faktiskt :) Men när man tillbringar så mycke tid i rummet som jag gör så känns det lite smått deppigt att vara här.
Ni ska iaf få se min lilla hörna där jag tillbringar mina dagar :)
Komma på kaffe någon?



Molim te, pusti me da nadjem srcu lek.
Shvati me, necu vise da ti budem druga.
A tako zelim cvrsto da te zagrlim.
I bar jos jednom oci da ti poljubim.
                                          Gordana Stojicevic

Tack Nikola!

Jag har en kompis i Malmö, Nikola heter han. Översnäll har han varit mot mejj sen första gången vi började snacka. Träffade honom till nyår i Checkpoint å efter det drog han till Gran Canaria, så vi hördes inte så mycke. Nu är han hemma i Malmö igen, så då kanske man stöter på honom igen. Vem var det om inte Niko som tyckte att jag typ har världens finaste leende? :) :)
Anyways så snackade vi ut idag, å han berättade att jag måste lära mejj å uppskatta mejj själv mer än vad jag gör. So true! Han skickade även en jättefin låt till mejj för att visa att han bryr sejj. Javier-Beautiful.mp3 . Har sagt det förr å jag säger det igen: Sådana saker som uppskattas.
Så dagens inlägg tillägnas denna otroligt snälla å varma killen!


Jasa & Ati-Mix



Det var kul att bli fotad av Ati, trots att jag blev riktigt blyg. Jag som älskar kameran annars... Riktigt begåvad kille när det gäller att fotografera. Just denna bilden har jag mixtrat med lite, men fotografen är densamma. Men bara för att visa hur duktig han är så slänger vi in orginalet oxå.


Ljubav-Vera-Nada

Koliko besa u nama
koliko sujete slepe
koliko nebitnih stvari
srecu nam kvari
iz dana u dan


Det är alltid det dåliga som hindrar oss från att vara lyckliga! Men varför kan det inte vara tvärtom? Att det alltid är det goda som hindrar oss från att vara olyckliga? Vi låter själva det dåliga ta över fast vi vet att vi kan vara lyckliga bara vi är starka & kämpar.

Dodju dani kada shvatis
da je zivot samo tren
cenu gordosti da platis
svojim bolom zarobljen

Dodju dani kada vidis
da ces sve izgubiti
da je vazno samo ono
sto se ne da kupiti


Men förr eller senare inser man hur kort livet är & att det inte värt att stänga ut det som verkligen betyder för en.  Att livet är för kort för att vara svag å låta det dåliga ta över en.  "Da je vazno samo ono sto se neda kupiti"
  Det enda som betyder något, är det som inte går att köpa. LYCKA!

Ljubav koja ne zna za uslove
Vera s kojom zaspis i budis se
Nada koja poslednja umire
sto ne zelis sebi, ne pozeli nikome


Kärlek, tro & hopp! Det är vad varje människa behöver för att må bra & för att vara lycklig. Kärlek- Våga tycka om & våga bli omtyckt. Tro- Tro på att det kan bli så som du vill! Hopp- Hoppet är det som håller dejj uppe hur mörkt det än ser ut. Att vägra ge upp, visar hur stark du egentligen är!

Låten Ljubav, vera, nada skrev Natasa Bekvalac efter att hennes man Danilo Ikodinovic råkade ut för en riktig svår olycka i somras. Hon berättade oxå hur kärleken, tron & hoppet fick henne att kämpa vidare genom dom svåraste tiderna när hennes andra hälft svävade mellan liv & död. Å visst tog dom sejj igenom det å mår bättre än aldrig förr nu.

Bättre att kämpa & hoppas även om det inte blir som man vill, än att ge upp utan att ens ha försökt.


Idag mår jag faktiskt bra :)                  Att vara en vän...

Izzy=Jasa?



Kollar ni på klippet från 1 minut å 28 sekunder så kommer ni se hur jag känner mejj just nu. Visst situationen är inte likadan (tack gode Gud) , men känslan å smärtan är precis den samma. Jag älskar denna scenen mest i hela serien, den är så stark. Den visar så mycke kärlek, å hur mycke vissa är beredda att göra för den man tycker om. Ta fram pappersnäsdukarna för här är tårarna svåra å hålla borta.
Det enda jag tänkt i huvudet dom senaste dagarna är just:
What about me??


Bice mi tesko bez tebe, mozda i tebi bez mene. Al sve je tako kako je, to sto se mora lako je, lako je. Gde god da bio, srecan mi bio! A ja cu stalno plakati tajno.

Jag vill vakna ur denna hemska mardröm!

Jag önskade efter gårdagen att jag under natten skulle somna. Å sen när jag vaknade hoppades jag att det var en hemsk mardröm som jag haft under natten. Att det bara var en ond dröm att min baby mår dåligt å att han inte orkar kämpa för oss. För det var han som gjorde mejj stark genom att säga att vi skulle klara ALLT tillsammans. Vi skulle klara distansen, å allt det onda som skulle komma i vår väg. Vi skulle vara starkare än allt det sa han till mejj.
Men tyvärr var inte en mardröm, det händer på riktigt :(

Å då sitter jag här å kan fortfarande inte stoppa mina tårar å undrar om jag verkligen förtjänar detta? Jag försöker vara stark, jag försöker verkligen vara stark för hans skull. Men kan jag verkligen det när mitt hjärta har krossats så många gånger förr? Klarar mitt hjärta detta ännu en gång?

Jag vet att det inte var hans avsikt, jag vet att han inte ville såra mejj. Jag vet att han mår dåligt för att han inte kunde hålla sina löften som han gav mejj. Det är inte hans fel att det finns onda människor som tyvärr är starkare än honom just nu. Men vet ni vad? Jag hatar dessa människor, vilka dom än är, å dom ska inte få förstöra något som är så underbart. Jag måste bara ha tålamod, men det är det som är det svåra. Jag har blivit alldeles för van vid hans röst, hans sms å hans konversationer på msn. Så det känns så tomt utan allt det nu. Det känns som jag återigen har blivit lämnad ensam av någon som betyder världen för mejj.

Jag börjar återfalla till den personen jag var innan jag träffade honom. Till den kalla, känslolösa tjejen som glömt hur man skrattar. Jag hatar den tjejen för tyvärr tar hon över mejj helt. Jag är rädd att jag kommer känna hat igen. Absolut inte mot honom, för det är omöjligt. Har lovat både mejj själv å honom att jag aldrig kommer vända honom ryggen, å jag håller mina löften. Men jag kommer känna hat mot resten av världen igen. Jag vill bli räddad igen!

Det är helt otroligt hur snabbt man kan börja tycka om någon så mycket. Man det är vi ett levande bevis på. Jag vet dessutom att många kommer tycka att jag överdriver med mina känslor. Men det är så jag känner så vaffö skulle jag dölja det?
Kanske någon förstår min smärta?

Men jag ska hålla huvudet högt å minnas hans underbara ord: Jag hoppas att den här sagan slutar bra, att vi möts igen å blir tillsammans.

D.S det är du som håller mitt hopp uppe. Även om det inte blir du å jag igen, så ska det ordna sejj för din del, det ska jag se till. Jag kommer hur som helst alltid finnas vid din sida. I gott å ont! Niko kao ti...

Pratim te, sve u korak svaku stopu poljubim, svaku suzu, svaki uzdah osetim. Tu sam da ti nadu vratim, ako padnes da te uhvatim.
Pratim te, i kad negledam po koraku te znam, svaki drhtaj tvoga tela osecam
. Tu sam da ti nadu vratim, ako padnes da te uhvatim...

Det gör ont...

Ännu än gång öppnade jag mitt hjärta, nåt jag säger efter varje gång jag blir sårad att jag inte tänker göra igen. Tyvärr lär jag inte av mina misstag verkar det som.

Idag tog nåt som började så fint slut... Något så underbart, som fick mejj att må så bra, som fick mejj att skratta, som fick mejj att glömma allt det dåliga, försvann på nolltid, utan förvarning.
Det gick så sjukt snabbt, men jag lyckades fastna för dessa underbara, nästintil svarta ögonen. Denna killen som fick mejj att resa mejj upp efter allt som hänt mejj innan.
Jag sov 3-4 timmar per natt, sen gick jag till jobbet me halvstängda ögon å me en trött hjärna. Men det var tanken på honom, å att jag pratat me honom under natten, som fick mejj att bli pigg å glad. Jag mådde helt underbart! Det var absolut värt att inte sova så mycke som man egentligen borde.
Sen var han hos mejj för en vecka sen, å det kan inte beskrivas me ord hur underbart det var. Att veta att han var jämte mejj å att detta bara var en början på alla underbara stunder som vi skulle få tillsammans. Trodde jag iaf...

Jag vill inte skriva anledningen till vaffö denna sagan plötsligt tog slut. För det är varken hans eller mitt fel. Jag är inte arg på honom, jag hatar honom inte å jag tänker inte vända honom ryggen. Jag tycker om honom alldeles för mycke för det.

Du är min prins, du är den jag ändå hoppas på. Jag hoppas att min otur vänder, å att det blir du å jag igen. Det är det jag vill,å det är det jag ska kämpa för. Men det får ta den tid den behöver.

Trodde jag skulle gråta i en timme eller två, sen skulle tårarna försvinna å det skulle kännas lättare. Men tårarna vill inte försvinna, dom fortsätter rinna. För första gången öppnade jag upp mejj för mamma när det handlar om en kille, jag grät ut i hennes famn å lät henne trösta mejj.
Det som är det fina är att mamma tycker om honom, å kunde inte ens nu säga nåt dåligt om honom. Utan hon uppmanade mejj att hålla hoppet uppe å att kämpa. Det min prins, det är ett tecken på att du är bäst, precis som jag alltid har sagt till dejj.

A ako Boga ima, onda ce sve doci na svoje...

Denna sagan får inte ta slut nu... Tycker om dejj!

Da te nema...



Kada odes od mene
sporo teku sati
a kada mislim o tebi
osmeh mi se vrati

Jos od prvoga trena
kada sam te srela
tvojim dahom dusu grejem
s tobom se i tuzna smejem

.
Da te nema, tvoja bih senka postala
da te nema, od zvezda bih te skovala
da te nema, suze bi mladost odnele
da te nema, ne bi ni traga od mene ostalo

Na mome nebu sa tobom
pojavi se duga
i odjednom mi dobro
verujem u ljubav


Jos od prvoga trena
kada sam te srela
tvojim dahom dusu grejem
s tobom se i tuzna smejem



Saknar dejj min prins! Tack för att du får mejj å må bäst! D.S (L) Å då menar jag inte Nintendo DS :P


Favoritfröken!

Min vecka började mer än bra! När jag kom till jobbet kom 2 ungar samtidigt me sin mamma. Det dröjer inte länge förens flickan stolt säger att vi har samma frisyr. Då säger mamman: Hela helgen har jag fått höra "Jag vill ha samma frisyr som Jasmina!"  Kan man bli annat än glad liksom? Så mamman skrattar till å säger: Du är favoritfröken ska du veta!
Att höra sådana här fina saker lyfter verkligen upp en rejält. Att vara så uppskattad bland barnen betyder riktigt mycke.

Haha världens sötaste tjaffs mellan en flicka å en pojke fick jag bevittna idag med:
A: Jag vill stå vid min Jasmina! *Puttar till E*
E: Nej, hon är MIN Jasmina! *Puttar tillbaka*
A: Okej då är hon bådas Jasmina! *Lugnar ner sig*

Fröken Jasmina älskar sitt jobb!

Helg och Första Advent!

Efter att ha varit sjuk hela förr förra veckan, var det lagom segt att komma tillbaka till jobbet förra veckan. Måndagen var nog värst trots att jag hade en kort dag, men jag tog mejj igenom den å resten av veckan.

Så jag tyckte jag förtjänade att åka till jkpg på lördan å shoppa loss. Å det gjorde jag.... Tadaaa, jag lyckades hitta min nyårsklänning! Om jag blev lycklig, nu har man fått det avklarat, bara festen som fattas. Tror inte ni ska få se den innan nyårsafton, men den är väldigt enkel å fint. Vi ska ju inte på bal liksom :) En kappa å en t-shirt blev det på HM med men det allra bästa sparade jag till sist. Min NOKIA 5310 pink express music. Äntligen kände jag att jag hade råd att köpa ny mobil, så lika bra å göra det på en gång innan pengarna hinner ta slut igen. Man mår visst bättre av att shoppa :)
Men trött blir man oxå... Kanske ska påpeka att storebror köpte en mobil oxå, En fin Ericsson, men min NOKIA är finare :)

Söndagen såg man framemot, första advent å en speciell pojk skulle komma å hälsa på. Så det var egentligen det sistnämda jag såg framemot å inte första advent. Min lilla skåning satte sejj i bilen å körde 240 km för min skull. Av nån anledning kan MIN EGNA bror inte förstå hur en kille orkar köra en så lång bit för att träffa mejj. Haha tack för den bruur!
Anyways, det var supermysigt. Avslappnat å kul, men ändå pirrigt.
Vi tog en liten promenad på stan, sen gick vi till fiket å beställde varm chokladmjölk. MUUUMS säger jag bara. Jag å Daniel fick dessutom bevittna riktig misshandel mot ingen mindre än tomten! Vi blev helt chockade...
En unge gick fram till tomten, kollade på honom, knockade ner honom, kollade på honom igen när han låg ner å helt iskallt vände sejj om å gick därifrån. Japp då kom våra skrattattacker igång. Men detta hände inte bara en gång under vår fikastund. Ungarna på fiket var värsta aggressiva, alla knockade ner tomten, å vi bara fortsatte att skratta ännu mer för varje gång. Jag gissar på att ungarna inte fick vad dom önskade sejj förra året, så nu fick tomten betala priset på det.
Mammi å bror kom oxå förbi fiket å satte sejj me oss, riktigt myspys var det. Lite blyger blev Danche allt, men det gick över sen. Han var omtyckt av mamma, å av brorsan me skulle jag nästan tro. Sånt betyder verkligen mycke, å underlättar en hel del. Frågan är då om han är omtyckt av mejj? Svar: LÄTT!
Efter att vi fikat klart, åkte vi en runda till BK för att äta. Vi kom fram till att BK är favoriten hos oss båda bland hamburgarkedjorna. Så mysig middag blev det där :)
Sen åkte vi tillbaka till stan me hans coola brumm brumm, å tog en fika igen. Men vi var båda så mätta så egentligen orkade ingen av oss me det. Tiden gick snabbt, allt för snabbt :( Men jag är otroligt glad för gårdagen, jag ser så framemot nästa gång. Gååå tiden, gååååå :) Hur som helst, tack för igår baby, du är speciell!



Nu fick ni äntligen en uppdatering av mejj. Vet att jag varit lite seg den senaste tiden, men det brukar gå upp å ner. Så oroa er inte, jag mår bra... riktigt bra! Förresten sista månaden på året är här, går det inte galet snabbt? Jo jag tänkte väl det. 2009 here we come!

RSS 2.0