Jasa



För första gången på länge, känner jag mejj faktiskt fin idag å inte som ett äckligt fett :) Hoppas Tamara blir glad nu.

Laki-Yu=Lucky Me

Någon som verkligen kan få mejj å bli riktigt glad, när jag mår som sämst är ingen mindre än allas vår Lara!
Igår träffades vi för första gången sen vi åkte ner tillsammans till jugge. När hon steg av tåget igår, gav hon mejj världens längsta å mysigaste kram. Det är sånt som uppskattas...
Vi tog en fika å pratade ut, för jaa vi hade mycket att prata om kan jag säga. Efter det trängdes vi under mitt lilla prickiga paraply å drog oss till systemet för att köpa vin till idag för idag är det slavaaaa. Å Slava är lika med MAAAAT :) Anyways, så bestämde vi oss för att köpa vin till kvällen med å dricka lite gott. Jag har helt plötsligt fastnat för bambus, som jag inte gillat förr. Det blev en kort men otroligt trevlig dag med Lara, å jag hoppas att vi ses imon igen faktiskt :)





My Lovesong to Tamara-Ajm jor frend, Dzusii Pen!



If you want to be my friend
Put my dick in your hand
Move it left, move it right
Try to lick, suck and bit
Here I am, touch me girl
Play with me everyday
Try to guess what I am
I'm your friend, juicy pen

Pen, pen, pen, pen, pen,
put my dick in your hand, hand, hand, hand, hand,
I'm your friend, juicy pen, pen, pen, pen, pen
Pu my dick, put my dick, in your hand

This is one DJ you don't wanna fuck with

If you want to be my friend
Put my dick in your hand
Move it left, move it right
Try to lick, suck and bit
Here I am, touch me girl
Play with me everyday
Try to guess what I am
I'm your friend, juicy pen

If you want to be my boy
Lick my pussy for my joy
Lick it up, lick it down
Lick my pussy all around
Here I am, I'm your girl
Do me right, be my man
Fuck me hard, fuck me well
I'll be nice, I'm your girl

If you want to be my boy
Lick my pussy for my joy
Lick it up, lick it down
Lick my pussy all around
Here I am, I'm your girl
Do me right, be my man
Fuck me hard, fuck me well
I'll be nice, I'm your girl

Girl, girl, girl, girl, girl
Lick my pussy all around, around, around, around, around,
Be my man, fuck me hard, hard, hard, hard, hard
Fuck me hard, fuck me well, well, well, well
I'll be nice, I'm your girl

GBG-Nytt Jobb-Shopping

Hejj alla trogna läsare!
 
Jag har varit lite lat med att blogga dessa dagar, men här kommer lite uppdatering iaf.
Helgen tillbringade vi med vår kära Tamara, som vi mötte upp i GBG. Ingen av oss var riktigt motiverade för Liseberg, men det var ändå en upplevelse i sejj. Blev åksjuk redan i bilen på väg till GBG så jag kunde då inte åka mycke när vi väl var där, så jag låg på en parkbänk å vilade istället. Måste bara påpeka att jag som älskar att åka allt som finns där, lipade när vi åkte upp swinget eller vad det nu kallas. Jag var inte rädd, för jag har åkt den 2 gånger förra året å tyckte det var jättekul. Men nu mådde jag så dåligt så jag började gråta när man typ hängde å kollade rakt ner. Sen började jag skratta för att jag grät, å sen slutade jag :)
När jag å Tamara hade köpt våra fina, rosa kaninöron, å våra fina rosa mobilsmycken, var vi nöjda å kunde åka hem. Bata vann en giraff som faktiskt fick plats i bilen :D

Väl hemma i Värnamo orkade vi inte göra nåt. Bata var duktig å satte ihop en säng, men jag å Tamara latade oss som vanligt :) Under natten blev det en massa prat innan vi däckade av.
Sen på söndan skulle Tamara hem till Örebro igen, så då var det kramkalas innan hon hoppade på tåget. Men innan hon åkte hem fick hon lyssna på mina utbrott å höra mejj kalla mejj själv för ett äckligt fett :D Japp det är jag i ett nötskal (a)

Såååå, semestern är verkligen slut nu! Idag började jag på mitt nya jobb. Ett nytt dagis, där jag kommer vara kvar till nyår. Starten var väl något seg eftersom det var planeringsdag å jag hade verkligen ingen aning om vad dom satt å pratade om. Så från kl 7-14 satt jag vid bordet å drömde mejj bort samtidigt som jag kämpade emot så inte ögonlocken skulle stängas automatiskt. När första arbetsdagen var över, skulle det firas med en spontan shoppingrunda. En svart kjol å en vit skjorta blev det för min del.
Imon ska jag träffa mina nya ungar, lite nervöst men det ska bli intressant.
Ha det så fint nu så hörs vi snart igen!





Brett ordförråd

Det märks att jugge-gänget hade väldigt brett ordförråd efter juggeresan! Charmigt eller allmänt nasty?

Plats för händelsen: Bussen tillbaka till Sverige!
Jasa somnar med glasögonen på. Vaknar lite halvt å försöker hänga upp glasögonen på sätet framför, men misslyckas totalt blind som hon är. Otroligt irriterad , och utan att tänka sejj för att åtminstone svära normalt, hör man ordet fittfärs komma ut hennes mun.
Dragi som samtidigt sov jämte, vaknade till av mitt vackra ord men fortfarande halvsömnig, hade snabbt ett svar: Tänk mensjuice då?!
Inte konstigt att typ ingen ville prata med oss i bussen, å att småflickorna glodde som dom gjorde...

Plats för händelsen: Pozarevac!
Tamara berättar för oss om en person som är mindre omtyckt. För att uttrycka Tamaras kärlek till denna personen, valde hon att beskriva honom/henne som inget mindre än: fittluder

Så vilket av dessa 3 söta ord lät mysigast? Ett fittluder som äter spaggeti å fittfärssås, å dricker mensjuice till!

Man blir som man umgås!

Glädje

Något som gjorde mejj otroligt lycklig när jag var nere i jugge, var skorna jag köpte när jag var där.
Som jag sa till tjejen som jobbade i skoaffären: Dom ropar, på mejj! Dom är sååå JAG! Tjejen skrattade så mycke att hon nästan började gråta, å höll sejj för munnen. När jag testade dom kände jag att vi verkligen hör ihop.
Det fanns 2 likadana par men i olika färger. Ett svart par å ett rött par. Jag fick bestämma mejj för ett utav dom eftersom jag inte hade mycke plats tillbaka till Sverige. Sen ska mamma alltid kommentera att jag har föööööör många skor, vilket hon har rätt i oxå. Men jag kan aldrig få nog av dom. Det fick bli dom svarta iaf, eftersom dom passar till allt.
Jag köpte mina älsklingar, åkte hem å kunde inte sluta titta på dom. Så tittar mamma på mejj en stund å ler å säger: Vill du ha dom röda med så köp dom, vi får fixa plats i väskan.
Jag tror jag sken som en sol när hon sa det. Så direkt på morgonen när jag vaknade letade jag fram kvittot för att ringa dom å be dom lägga undan dom röda åt mejj för jag kunde inte åka in till stan förens efter 2 dagar. Det var inga problem minsan, för tjejen förstod hur mycke jag ville ha dom.
 Hon skrattade återigen å undrade var jag skulle packa ner dom, men det var det minsta problemet.
 Nu är både dom svarta å röda älsklingarna mina, å jag kan fortfarande inte sluta kolla på dom. Många tjejer letar efter pojkvänner för att känna sejj älskade, men jag... jag behöver bara mina skor! :)




Serbien 2008

Hej mina kära läsare!
Så är man åter hemma i Sverige efter nästan 4 veckors varm semester i Serbien. Jag vill inte tråka ut er med världens längsta inlägg, så jag ska försöka göra en lång histora kort.

20 juli var vi framme hemma i Pozarevac å redan efter 2 dagar bar det av till mormor å morfar. Kändes underbart att se mormor å krama om å pussa på henne. Tror att den stunden var den finaste på länge när vi kom till dom. Vi grät allihopa tillsammans. Å då mormor sa: Nu är jag frisk, nu är det inget fel på mejj, när mina barn är här. Det är sånt jag kallar kärlek å uppskattning.
Vi får inte glömma morfar oxå, han är min idol! Han har det verkligen inte lätt nu när mormor är sjuk, men han kämpar på. Han har trots allt en fru som verkar vara nykär i honom :) Han är mormors duva som hon säger :D
1 låååång å hemskt att säga men ganska tråkig vecka blev det hos dom. Det vi gjorde var att sova, lyssna på musik, sova, läsa böcker å sova. Det var var vi gjorde varje dag hos dom. För just den veckan var det regn varje dag så det gick inte att gå ut heller utan att fastna i leran. Sol var det iaf den dagen vi begav oss hem till Pozarevac



Hemma i Pozarevac var det inte lika tråkigt. Att umgås med Tamara kunde vi inte få nog av. Varje dag tog vi oss in till stan med buss, vilket vid vissa tillfällen var riktigt intressant. Räckte bara med att se vissa människor, å man hade riktigt kul åt det. Fast vi inte gjorde nåt speciellt så hade vi det kul. Det blev flera trippar till Srebrno Jezero med Dejan å 2 helger i Diskoteka Madonna då vi första helgen såg Aco Pejovic som var mindre rolig. Andra helgen såg vi Aca Lukas å det var betydligt mer full fart den kvällen. Han var lika grym nu som 2004 när vi såg honom första gången.
När vi inte var inne i stan ja då hade jag ändå sällskap hemma..Först av Nidza å sen av Nesa när jag väl lärde känna honom mot slutet. Som visade sejj vara nån släkting till oss. Bata Nesa :) Filmkvällar ihop med mycke garv var det för vår del då vi kollade på Ona voli Zvezdu å Kad porastem bicu kengur! "Imam lepu shulju za tebe brate!" Interna skämt är alltid lika roliga. Besök hade man från JKPG/BG en dag med, av ingen mindre än Martin.


Vår nästa utlyfkt bar av mot Zlatibor! Mokra Gora å Emir Kusturicas by som han har fixat. Efter flera timmar i en bil utan AC, var vi framme riktigt förväntansfulla. Betalade inträde till Kusturicas place, gick in å visste inte vart vi skulle börja. Allt var så fint å intressant. Massa småhus byggda utav trä. Alla gator var döpta efter kändisar, å gatan jag förälskade mejj mest i var så klart Novak Djokovics gata! Efter en timme åkte vi vidare till nåt ställe i Mokra Gora som jag inte riktigt minns vad det heter, men riktigt fint var det. Så mycket berg å träd har jag nog aldrig sett. Kan lugnt erkänna att jag kände mejj som ett litet barn på en häftig lekplats, inte bara jag utan Tamara å brorsan oxå.


Moj Beograde! Sista utfykten å den som vi planerat i månader. Snällt nog fick vi skjuts till BG av Tamaras föräldrar så vi slapp kämpa oss med bussar hit å dit. När vi kom dit mötte vi upp Martin i Kalemegdan å begav oss på en gång till  ulica Knez Mihala. Vårt enda mål var att SHOPPA! Tråkigt nog hittade vi inte så mycke som vi hade hoppats på, men att se vad som fanns var riktigt intressant. Martin nämde nåt köpcentrum 5 minuter ifrån med Taxi, så vi åkte dit med. Men när han nämde det tänkte jag inget speicellt. Tänkte köpcentum som köpcentrum. Men oj så fel jag hade! Jag bokstavligt tappade hakan när vi kom in i Delta City! Så enormt å så otroligt fint! Men inte så konstigt, det öppnade för 7-8 månader sen. Flera våningar i affärer i mängder. Men det första vi gjorde när vi kom dit, var att typ springa till Mc Donalds för att äta. Visste inte att man kunde bli så glad åt Donkan som vi blev. Mätta å belåtna gick vi vidare i affärerna för att sen bowla som avslut. Alla förutom Tamara fick nya namn på tv-skärmen. Jasa-Jasna, Dragisa-Radisa å Martin-Marko. Döva fanskap! Men vem tror ni blev bowlingmästaren? Jo ingen mindre än JAG. OOOM jag skröt att jag vann för första gången någonsin i bowling, i BEOGRAD dessutom. Ja det är något att skryta om må jag säga! Efter Delta City åkte vi tillbaka till ulica Knez Mihaila igen för att sen ta oss till Kalemegdan. Parken med utsikt över hela vackra huvudstaden! Det var så vackert att stå där på kvällen å titta ut över Beograd, går inte att beskriva vilken känsla det var.
Tyvärr räckte inte en heldag för att se allt man ville se. Men hey nästa år tar vi resten :)
 

Kort å gott sagt: Min semester var lyckad å jag längtar redan tillbaka. Tack till er alla som förgyllde min sommar. Tamar från EKSILSTUNA: Om du inte blir min snaja så blir du min kuma. På ett eller annat sätt hör vi ihop :D Sommaren hade inte varit lika kul utan dejj, det kan jag lova. Längtar redan till nästa helg då vi ska återförenas!

Som avslut vill jag säga: FITTFÄRS & MENSJUICE åt folket!

RSS 2.0