Teske seljacine

Innan läggdags måste jag bara berätta hur kul jag & brorsan hade det när vi skulle åka ifrån McDonalds. Några juggetjejer hade också varit där & skulle gå därifrån samtidigt som vi. Dom gick & vi åkte bil. Pappa hade i sin skiva i bilen me superkass juggefolkmusik. Sån riktig pinsam ni vet.. Anyways så när vi skulle åka förbi tjejerna tänkte vi jävlas med dom så vi vevade ner rutorna & höjde musiken & dansade lite lagom fult. Haha brorsan tyckte det var lite pinsamt så han gömde ansiktet men jag levde mig in i det helt. Jel smo seljaci ili nismo? haha...

McDonalds here we come!

Nu blir det av till donkan för mjukglass! Det var värt ett blogginlägg för sig. Någon som vill ha?


You're my number 1



Nemanja Vidic #15

Shululu

Hej kära läsare!
Idag blev det att gå upp redan kl 9.15 för att göra sig iordning & dra ner på möte på arbetsförmedlingen. Totalt meningslöst om ni frågar mig. Men jag gjorde det ändå för att förhoppningsvis kunna få mina pengar snart. Sen så fick jag sms av brorsan om att han skulle sluta 11.30 idag så efter mötet, mötte jag upp honom & drog till Willys för att handla & sen hem till honom en stund.
Nu är jag hemma, helt slut känns det som. La mig rätt sent inatt för jag glömde att jag skulle på detta mötet idag. 

Igår var det Champions League-final. Barca-Manchester United, så jag, Marijana, Ivan, Milan, Milos & deras kompis Eljo skulle dra till Harrys & kolla på finalen. Trevligt tänkte jag & det var det också fram till att Barca gjorde mål både en & två gånger. Jag som är ett stort Man United-fan, kunde ju inte dölja besvikelsen & ögonen fylldes av tårar. Men jag bet ihop & vägrade gråta inne på Harrys. Däremot var jag förbannad & sa ett & annat fult ord. Men aja Manchester United är bäst ändå, så Barca kan skita på sig! Moget, jag vet :) Messi kan också slänga sig i väggen för Vidic är bäst <3

I tisdags hälsade jag & Jasna på vår gamla gymnasieskola för att återuppleva gamla minnen. Vi hittade vår mentor Janne på en gång så han skulle bjuda på kaffe som vi själva skulle fixa. Haha så typiskt Janne :) Vi pratade gamla minnen & skrattade högt åt allt. Vid ett tillfälle frågade han oss om vi var fulla me, men så insåg han bara att vi inte förändrats ett dugg sen skoltiden. Vi var dom flummigaste i klassen så det var svårt att glömma oss. Vi fick oss ett gott skratt också när vi kom in i rummet & såg att det hängde bilder på mig & Jasna på väggen. Bilderna när vi var Luciakandidater sista året på gymnasiet. Sen hade vi ritat djävulska horn i huvudet på mig & en gloria över Jasnas huvud. Vi var så fuuula, men på den tiden tyckte vi självklart att vi var så snygga, haha. Jag har bilden i mobilen men har inte fört över den till datorn, men jag lovar ni ska få se kortet så fort jag har lagt över det.
Man insåg hur mycket man saknar den tiden, & hur kul vi hade. Vi flummade bara runt & störde allt & alla. Hade någon frågat om jag vill vrida tillbaka tiden & gå på gymnasiet igen så hade jag lätt gjort det. Men bara med Janne som vår mentor, han var den bästa någonsin. Demonen som vi kallade honom!
Jag lyckades få en vattenballong på mig också av några elever. Snacka om respektlöst! Men dom trodde säkert att vi ska börja gymnasiet nu till hösten, & ibland är det faktiskt kanske ganska lätt att tro det, haha.

Saknar ni gymnasietiden också eller vill ni bara förtränga den tiden?

Ferre hela helgen!

Hej mina kära läsare!
Ny vecka återigen & nu är det dags att uppdatera er om helgens händelser.

Fredag: Jasna & Mate var i stan, så Mate hämtade upp mig & brorsan, sen åkte vi hem till Jasnas föräldrars hus.  Vi lagade cevapi & potatisgratäng. Okej kuma lagade & vi andra tittade på :) Kämpade nästan en timme me att öppna en vinflaska, hur svårt ska det vara? Men det lönade sig eftersom vinet var riktigt gott. Efter maten lyssnade vi på gamla juggelåtar som fick oss på rejält gott humör. Sen bar det av vidare till Harrys & jag trodde inte att det skulle vara så kul som det var. Alla var på flipphumör & lagom glada av vinet som vi hade druckit under kvällen. Vi satt & pratade nästan hela kvällen men det var hur mys som helst. Innan vi skiljdes åt för kvällen, bestämde vi att vi på lördan skulle vara hemma hos Dragi för han skulle laga mat åt oss, sen skulle vi bara sitta hemma, dricka vin återigen & umgås.

Lördag: Jag & bror åkte iväg för att handla, sen lämnade han av mig hemma så jag skulle göra mig iordning. Han skulle laga lasagne & sen skulle vi hämta kuma & kum Nagy. För er som aknske inte fattat vilka det är så är det Jasna & Mate :) När vi kom hem till brorsan så åt vi direkt medans lasagnen fortfarande var varm. Han hade dukat upp fint & lagt fram kristallglasen med. Riktigt fancy var det. Lasagnen var gudomligt god. Tror ingen lyckas med så god lasagne som Dragi gör. Någon tjej som vill gifta sig med honom kanske? :) Skicka er mail som kommentar så ska vi se vad vi kan fixa,haha... Anyways, efter maten blev vi alla lite sega & av nån anledning så gick humöret upp & ner på alla. Men det var inte så illa som det lät. Vi fick för oss att spela alfapet & som vanligt var jag trögast, DOCK förlorade inte jag denna gången så jag blev så jäkla glad. När vi spelat klart velade vi fram & tillbaka om vi skulle dra ut till Harrys igen. Fattar inte att JAG kunde vara sugen på att dra dit igen, jag som inte hade varit på Harrys på 2 år ungefär. Till slut så blev det så att vi drog dit igen, även om det inte var lika kul som i fredags. Dragi & Mate fick 2 beundrare efter sig som stirrade på dom hela kvällen. Polacker verkade dom vara dessutom, haha... Eftersom jag å brorsan skulle åka till Jkpg på söndan så stack vi från harrys vid 12-tiden & det gjorde även Jasna & Mate oxå.

Söndag: Damian fyllde 3 år & Colin fyller 2 år nu på onsdag så det blev dubbelkalas hos dom. Jag å brorsan tog en liten, snabb runda på A6 innan vi åkte till dom, för att hitta presenter till grabbarna & som tur var hittade vi något till slut. Träffade på bloggerskan Vesna med sin kille/man, som kom fram & hälsade på mig :) Det var kul att träffa henne eftersom jag följer hennes blogg varje dag. Och nu fick man äntligen se hennes ögon oxå, jättesöt tjej :)
Vi åkte hem till teta Branka & uncle Sid, där kalaset redan var i full gång. Farfar fick man träffa oxå för första gången på ett bra tag, sen dök även vår kusin Zlatan upp med sin flickvän Jelena. Sen kom ju självklart kusinerna Tina & Katta med, så det var många kusiner under ett tak :) Grabbarna uppskattade presenterna, så det var ett bra val & kalaset blev riktigt lyckat.

Nu vet ni hur min helg har varit, hoppas er var minst lika bra :)






Morgonposten, 22 maj 2009

Klockan börjar närma sig 3.30, fåglarna kvittrar redan & det dröjer inte länge till innan mörkret drar sig tillbaka & ljuset tittar fram. En ny dag är kommen!
Men till det viktigaste, min blivande kuma måste ju ha något att läsa när hon öppnat sina vackra, gröna ögon. Jag fick reda på att min blogg är som hennes morgontidning, så nu kära Tamara, nu ska du få något att läsa :)
Vid denna tid på dygnet vet jag iofs inte vad jag ska skriva, men känner jag henne rätt, kommer hon kommer vara nöjd så länge inlägget handlar om henne. It's all about Tamara :)

Igår kom vi fram till att det faktiskt är ödet att vi ska bli kume. Vi satt på msn & pratade om att det inte dröjer länge till innan det blir kumstvo på riktigt när jag hörde kyrkklockorna vid Willys ringa. För er som inte vet vad jag pratar om så är det så att Prinsessan Tami inte är döpt än. Hon insåg att det är på tiden att hon döps, så hon vill att antingen jag eller Dragi döper henne i Serbien i sommar. Det lutar åt att jag blir den som kommer göra det för jag är mer för de serbiska traditionerna osv. Men jag har redan gått in för rollen att bli kuma, och jag kommer bli den bästa kuma ever. Så i sommar mina kära vänner, kommer familjen Draguljevic & familjen Janosevic bli kumovi for life <3
Det känns bra, mycker bra... Eller vad säger du kumo, nu har jag gjort din dag va? Så hoppas att den fortsätter lika fint som den började. Puss på dig & kram på resten av läsarna :)

Sen vill jag påpeka återigen för er som inte känner till vår historia så har jag & Tamara känt varandra i 2 år bara nu till sommaren. Tack vare Dragi :) Han får äran för det... Ja men som sagt 2 år bara, men känns som att vi känt varandra hela livet. Vi klickade direkt, & det finns få som kan komma så bra överens med den konstiga typen av humorn som vi har. Bilderna kommer i den ordningen som vi har känt varandra :) Enjoy!

Serbien, sommaren 2007


Nyår, Checkpoint 2007/2008


Serbien, sommaren 2008


Örebro, oktober 2008


Nyår, Checkpoint 2008/2009


Fuckers- Sommaren 2009, snart är det dags igen!

Sagan om Lara, den översociala prinsessan!

Året var 1986 & sommaren började närma sig med raska steg. Men det var nog inte det familjen Ivanovic väntade på, utan alla väntade med spänning på att mamma Ida skulle ploppa ut den där efterlängtade varelsen. Så kom den dagen alla väntade på, 21 maj & lilla Lara Ivanovic kom ut till världen. Hade hon kunnat prata redan då så är jag säker på att det första hon skulle göra var att hon skulle sätta sig med läkarna & prata med dom som hon känt dom i en evighet. För alla som känner Lara eller nångång har stött på henne, vet att hon är världens mest sociala människa, även mot främlingar. Hur som helst så hade familjen Ivanovic fått ännu en ny familjemedlem & lille kaxige Alen hade blivit storebror.

Åren gick & Lara växte & blev äldre. När hon kom till tonåren så gjorde hon som dom flesta andra: Hon blev medlem på Lunarstorm. Hennes nick var: Laki_yu.
Det var även så historien om hur vår bekantskap började. Vi chattade som dom coola tonåringar vi var, & vipps så hamnade vi på samma fest en vacker dag. Men det skulle dröja ytterliga några år innan vår vänskap utvecklades & vi blev riktigt nära vänner. Det dröjde till nyår 2006/2007 rättare sagt, då vi bestämde oss för att åka iväg till Halmstad & fira det nya året tillsammans. Det var då vi blev så tighta att vi kunde ge mindre charmiga smeknamn åt varandra som nu låter helt normalt i våra öron.
Året är nu 2009 & vi är ett gäng som håller ihop trots att 240 km skiljer oss åt. Det spelar ingen roll hur långt ifrån hon är, eller hur lång tid det går mellan gångerna vi ses, så är hon en utav mina bästa vänner. Och trots att du försvinner från oss på dom flesta festerna för att du som sagt är den översociala prinsessan så älskar jag dig så otroligt mycktet.

Så med denna lilla sagan som faktiskt är en sann berättelse, vill jag tacka Cace & Ida för att dom skapade denna underbara varelse som kom till världen för exakt 23 år sen idag.

Grattis på 23-årsdagen Laki


In Ljar we trust



Love my pose



Tänk om man hade en enäggstvilling? Lite kul hade det ändå varit :) Så vilket passar mig bättre, brunt hår & lite färg på kroppen eller svart hår & blekis?

Lite sorgligt men ack så vackert!



Hade lust att fälla några tårar när jag såg detta, men ville inte att min mascara ska kleta!

Skärpning :)

Vill ni att jag ska blogga, så får ni se till att kommentera också när jag väl gör det! Annars är det inget kul... :)

Gonatt!

en liten dos av shopping

Eftersom jag varit fattig sen nyår mer eller mindre, blev jag överlycklig när jag på posten fick hem en check på 250 kr från H&M. Det är inte mycket pengar, men för mig som inte shoppat något på en evighet så kändes det som jag vann på Lotto. Jag såg en söt, liten sommarjacka på H&M i Jkpg för några veckor sen som jag så gärna ville ha. Jag kunde bara hoppas på att den skulle finnas kvar när jag väl fick pengar. Så när jag fick denna checken, drog jag ner till H&M & hoppades på att hitta jackan här i Värnamo. Det var nog min lyckodag, jag hittade den väldigt snabbt å det fanns bara en kvar i den storleken jag behövde. Tycker den gröna färgen passar mig väldigt bra. Så tjusig jag kommer vara i den :) Tack H&M!


Will Smith goes Jelena Karleusa?

Jag har sett denna killen mima loss till Jelena Karleusa förr, men först nu har det slagit mig att han liknar Will Smith. Så nu tänker jag mig att det är han på klippet. Sjukt kul & se var det finns för människor runt om i världen. Detta klippet måste ni se! Jag skrattade från allra första sekunden, haha...


Internationella Skodagen!



Imorgon är det internationella skodagen! Med det menar jag att det är dags för Serbien i andra delfinalen av ESC 2009. Trots att det inte ser så ljust ut att vi tar oss till final, så hoppas vi ändå på det bästa. Denna låten gör mejj faktiskt glad, jag gillar den trots att jag skämdes för den i början. Volim svoju cipelu <3


Mardröm

Vilken hemsk dröm jag hade inatt! Jag drömde att 23 juni var kommen, då Serbien-Sverige ska spela i U21-EM. Vi var på plats & allt var bra. Men matchen spelades inte på den nya arenan i Malmö, utan i någon vanlig gympasal. Det fanns inte alls mycket folk ens. Så var dags att sjunga Serbiens nationalsång, så jag ställde mejj upp & tog i allt vad jag kunde. Jag levde in mejj helt, & höll handen på hjärtat så där som många fotbollsspelare gör när nationalsången sjungs. Av någon anledning blundade jag oxå medans det sjöngs samtidigt som vi viftar med våra flaggor. Så märker jag hur alla sätter sejj ner å blir tystare & tystare. Till slut bryter paniken ut & alla börjar springa mot utgången. Jag fattar fortfarande inte vad som händer förens brorsan tar tag i min hand & hukar sejj neråt å säger att det är någon som skjuter mot oss.  Även vi börjar springa mot utgången men där blev det stopp för alla försöker ta sejj ut samtidigt & jag å brorsan står typ längst bak. Jag vänder mejj om å ser hur människan springer efter oss å skjuter hela tiden & där vaknade jag! Så om vi blev skjutna eller inte, har jag ingen aning om men fy fan vilken äcklig känsla det var för drömmen kändes så verklig.
Inget sådant när det blir dags för EM på riktigt TACK!



Bože pravde, ti što spase
od propasti do sad nas,
čuj i od sad naše glase
i od sad nam budi spas.


Moćnom rukom vodi, brani
budućnosti srpske brod,
Bože spasi, Bože hrani,
srpske zemlje, srpski rod!
Srbiju nam Bože brani,
moli ti se srpski rod!



Miss Poljana & Miss Vlaski Do

I helgen kommer Marija på besök :) Vad vi ska hitta på ännu vet vi inte riktigt än, men det blir nog bra hur som. Vi funderar på att eventuellt gå ut & ta en drink, eller kanske äta kinamat på Lilla Krogen. Blir det ösregn, kanske vi nöjer oss med pyjamasparty.
Vad ska ni hitta på i helgen då?


Me Want!



Tycker denna klockan är så otroligt fin! Armband & klocka i ett, hur bra är inte det? Jag vill haaa...
Bara 399 kr på chique.se. Min födelsedag börjar ju närma sejj *host, 23 juni *host* :)
Just so you know!

Djurdjevdan

Idag är det Djurdjevdan! Självklart firar vi det med låten Djurdjevdan som ingen mindre än den levande legenden Goran Bregovic sjunger. Och så vill jag självklart önska 'Srecna Slava' till alla som firar idag, speciellt, keka Novka, teca, Bilja & Jasa!



E, evo zore, evo zore
Bogu da se pomolim
evo zore, evo zore
ej, Djurdjevdan je
a ja nisam s onom koju volim


Njeno ime neka se spominje
svakog drugog dana
svakog drugog dana
osim Djurdjevdana

Jag ber om ursäkt...

...för den kassa uppdateringen! Jag har verkligen inte ooooorkat ta tag i det, men jag ser ju att det är mina läsare som får lida för det. Och så ska det ju icke vara eller hur?
Förra helgen i Malmö, finns ett ord som passar perfekt för den helgen och det är ordet UNDERBAR! Självklart trodde jag inte att vi skulle ha det tråkigt i Malmö, men det blev ännu bättre än vad vi hade förväntat oss.

Fredagen när det var dags för Brena, blev det inte så stressigt som vi trodde det skulle bli. Vi hann med allt i tid och var på festen runt 22.30. Redan då var det fullt med folk så våra jackor fick vi lämna i bilen. Bortsett från att personalen som jobbade på festen var otrevliga, och bortsett från bråken som uppstod så var det en galet bra fest! Alla var på humör, inte minst sagt Brena. Det var det som förvånade mejj mest oxå, för jag minns henne som en otrevlig bitch. Hon var jätteglad och skämtade med publiken. Låtvalen var perfekta, låt efter låt fick hon oss alla att hoppa av glädje. Så nu har Brena fått min respekt tillbaka och jag skulle mer än gärna vilja se henne igen.
Efter festen var det dags för det vi kallar "fyllekäk", trots att vi alla var nyktra. Mat på Stippes blev det, vilket var väääldigt gott. Juggar äger stället om jag inte minns fel? Vi åt oss mätta, sen åkte vi tillbaka till Laras place, Rosengård! Efter en lyckad kväll, somnade vi rätt snabbt.

På lördagen var det dags att stiga upp kl 10, som faktiskt konstigt nog inte var det minsta jobbigt. Fixade till oss lite och åkte till det nya köpcentren Entré. Någon som varit i Delta City i Belgrad? Samma känsla fick jag när jag gick in på Entré, allt påminde om Delta City. Skön känsla :)
Bata fick sina ryck som vanligt och ville klippa sejj, och visst fick han det. Han fick tid för klippning efter 1 timme bara. Resultatet blev väldigt bra tycker jag, så nu borde han åka till Malmö varje gång han ska klippa sejj. Paula joinade oss oxå efter batas klippning.
Jag mötte upp Marko, som jag faktiskt inte orkar förklara vem han är :) Sen drog vi alla till ett thai-ställe för att äta. GUUUD så gott det var :) Kycklingspett med ris och jordnötssås, ge mejj nu!
Vidare åkte vi till nån hamn, vad var det den hette? Man ser Öresundsbron därifrån iaf, det var sååå fint. Vädret var perfekt och allt kändes så underbart.
Sen var det åter dags att åka hem till Lara. Vi satte oss alla på balkongen och hade en massa att prata om samtidigt som solen stekte oss i ansiktet och på armarna. Till slut blev jag och Lara så trötta att vi var tvungna att sova en stund i soffan. Det gick ju inte så bra eftersom det var omöjligt att koppla bort batas och Paulas kackel om filmer.
Efter vår vilostund var det dags att börja fixa sejj lite smått inför kåren. Jag, Lara oxå Paula skulle ut och festa med resten av Malmös studenter, medans bata skulle träffa sin kompis. Det kom över lite folk hos Lara på kvällen, vi satt återigen på balkongen, lyssnade på lite musik och drack lite vin.
Sen bar det av med taxi till kåren! Det var minst sagt annorlunda jämfört med juggefesterna, men det var kul att se hur studenterna festar oxå. Marko kom förbi kåren en stund oxå, men han vägrade komma in så vi stod ute en stund och sen åkte han hem igen.
Festen var tydligen inte slut efter att kåren hade stängt. Här skulle det efterfestas hos Laras och Paulas kompis Nemanja. Jag ville inte vara sämre än dom andra trots att Lara frågade om jag ville hem och sova istället för att vi återigen skulle gå upp tidigt för att åka hem till Värnamo. Nope, jag skulle oxå följa med på efterfest och så blev det. Vi satt hos Nemanja till 5.30 efter att ha pratat om allt från skola till att Nemanja inte fattar hur vi kan gilla narodna muzika med tanke på att varenda låt låter exakt likadant. Vi kom fort i säng när vi kom hem till Lara, och 4.5 timmar senare var jag uppe redan och pigg som bara den. Lara hade dock svårare för att ta sejj upp, så vi kom inte ifrån så tidigt som vi egentligen hade planerat. Vi packade våra saker, kramades och pussades hejj då med Lara och begav oss hem mot Småland.
Det var synd att helgen tog slut så fort, jag ville stanna kvar där. För varje gång vi är i Malmö, älskar jag stället mer och mer. Och trots att det ibland är svårt att förstå vad skåningarna säger, så känner jag att jag vill att Malmö stad, ska bli MIN stad! Jag är helt säker på att det är där jag vill bo en vacker dag. Vad folk än säger om det stället, så älskar jag det. Så vackert och så underbart! I <3 Malmö



Duger denna uppdateringen kära läsare? :) Sen vill jag bara påpeka att killen på bild nr 2 inte är Marko, utan den turkiska porrstjärnan Özgun som även kallas för ÖZ! Haha nä, jag skojjar bara, han kallas för Ice och är makedon. Sen om ni undrar vilka de blonda tjejerna är så är det våra kusiner Bilja och Jasa. Ja jag och vår kusin har samma namn :)


RSS 2.0