Sagan om Lara, den översociala prinsessan!

Året var 1986 & sommaren började närma sig med raska steg. Men det var nog inte det familjen Ivanovic väntade på, utan alla väntade med spänning på att mamma Ida skulle ploppa ut den där efterlängtade varelsen. Så kom den dagen alla väntade på, 21 maj & lilla Lara Ivanovic kom ut till världen. Hade hon kunnat prata redan då så är jag säker på att det första hon skulle göra var att hon skulle sätta sig med läkarna & prata med dom som hon känt dom i en evighet. För alla som känner Lara eller nångång har stött på henne, vet att hon är världens mest sociala människa, även mot främlingar. Hur som helst så hade familjen Ivanovic fått ännu en ny familjemedlem & lille kaxige Alen hade blivit storebror.

Åren gick & Lara växte & blev äldre. När hon kom till tonåren så gjorde hon som dom flesta andra: Hon blev medlem på Lunarstorm. Hennes nick var: Laki_yu.
Det var även så historien om hur vår bekantskap började. Vi chattade som dom coola tonåringar vi var, & vipps så hamnade vi på samma fest en vacker dag. Men det skulle dröja ytterliga några år innan vår vänskap utvecklades & vi blev riktigt nära vänner. Det dröjde till nyår 2006/2007 rättare sagt, då vi bestämde oss för att åka iväg till Halmstad & fira det nya året tillsammans. Det var då vi blev så tighta att vi kunde ge mindre charmiga smeknamn åt varandra som nu låter helt normalt i våra öron.
Året är nu 2009 & vi är ett gäng som håller ihop trots att 240 km skiljer oss åt. Det spelar ingen roll hur långt ifrån hon är, eller hur lång tid det går mellan gångerna vi ses, så är hon en utav mina bästa vänner. Och trots att du försvinner från oss på dom flesta festerna för att du som sagt är den översociala prinsessan så älskar jag dig så otroligt mycktet.

Så med denna lilla sagan som faktiskt är en sann berättelse, vill jag tacka Cace & Ida för att dom skapade denna underbara varelse som kom till världen för exakt 23 år sen idag.

Grattis på 23-årsdagen Laki


In Ljar we trust



Kommentarer
skrivet av: laki_yu

tack så himla mkt! jag blev helt rörd!!! naaaaw saknar er alla uppe i småland!!!! VOLI VAS TETA LAKI!

2009-05-21 @ 01:32:01
URL: http://lakistar.blogg.se/
skrivet av: tamara

Lara fyller år, min morgontidning är räddad och min blivande kuma har inte dragit sig ur. Kan det bli bättre? Let's blog ppl!

2009-05-21 @ 11:09:10
URL: http://tamarajanosevic.blogspot.com
skrivet av: valentina

ne briiini teta jaso:) lovar att ladda upp dom

2009-05-21 @ 13:20:16
URL: http://valentinaemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0