Wikipedia

Vissa borde söka lite info på Wikipedia!

Davor 20 år!

Idag firar vi solstrålen Davor som fyller 20 år!  Hoppas lyckan följer dejj genom livet å att alla dina önskningar går i uppfyllelse. Det förtjänar du vännen *stockholmsk dialekt* :)
Du är ingen tonåring längre, det är nu livet börjar... Då vi tävlar vem som är snabbast med rullatorn. Välkommen till gänget gamling (L)
Zelim ti sve naaaajbolje i najlepse sto se u zivotu moze pozeleti. Ziveo ti nama jos najmanje 100 godina :)
Tack för alla roliga stunder på msn, hade inte varit detsamma utan dejj!

image312

Grattis på födelsedagen lepotance!

Nationaldemokraternas artikel

Nationaldemokraterna ställer sig odelat bakom serbernas rätt till Kosovo. Vi kräver att Sverige inte godkänner ett fristående Kosovo som i praktiken blir ett andra Albanien.

Den 17 februari utropade Kosovos albaner självständighet från Serbien. Detta är slutresultatet av flera decenniers långsam kolonisering av muslimska albaner som steg för steg trängt ut de kristna serberna från det område som de betraktar som sin nations vagga.
image308

Nationaldemokratisk ungdom talade på demonstration för ett serbiskt Kosovo.
Andreas Nyberg, ordförande för NDU, deltog tillsammans med aktivister från ungdomsförbundet under onsdagen i en demonstration i Göteborg för ett serbiskt Kosovo. Nyberg sade i sitt tal till de församlade deltagarna att vi stödjer serbernas rätt till Kosovo och att vår kamp mot islams expansion är gemensam för oss européer. Nybergs tal var mycket uppskattat och han fick många applåder. De närvarande serberna uttryckte stor glädje över att även svenskar hade kommit för att stödja dem i denna svåra stund. ? Det är viktigt att vi nationalister stöttar varandra i hela Europa, säger Andreas Nyberg.
image309
Andreas Nyberg talar på Götaplatsen.
Ett smygande övertagande
Förr skedde invasioner med härar och ockupationstrupper. I dagens Europa sker undanträngningen genom invandring och högt barnafödande. Men bara för att denna process är långsammare så är den inte desto mindre lika dödlig. Bara inom några generationer kan ett folk helt ersättas av ett annat. De tusentals ruinerna av kyrkor och kloster som finns kvar i Kosovo bär sitt tydliga vittnesmål.
image310
Albaner urinerar demonstrativt i ett nedbränt serbiskt kloster.

Den albanska expansionen till Kosovo har främst skett de senaste 200 åren. Serberna har försökt att kontra utvecklingen genom att flera gånger massutvisa albanerna tillbaka till sitt land, ungefär som när USA under 1800- och 1900-talet deporterade tiotusentals mexikaner som tagit sig in olovligt. Under press från det liberala Europa gav dock serberna sedermera albanerna ett visst självstyre med bland annat egna skolor. Snart ville dock albanerna ha mer.

Natos tvivelaktiga roll
I början av 90-talet blev situationen ohållbar i Kosovo. Albanerna krävde autonomi och den ökända albanska gerillan UCK trakasserade den serbiska civilbefolkningen i syfte att få dem att flytta ut ? vilket till stora delar lyckades. I det läget valde Serbien att förstärka sin polis med militärer för att återställa ordningen.

USA:s och Natos insats i detta skede är en skamfläck för hela Europa. I strid mot gällande internationell rätt gick man in med militära enheter och anföll serbiska styrkor och städer. Även huvudstaden Belgrad flygbombades. Under anfallen angreps även många flyktingkolonner och andra civila mål med talrika dödsoffer som följd. När de ?fredsbevarande? Kfor-styrkorna anlände var det i uttalat syfte att upprätthålla en mångetnisk stat. Att detta var en omöjlighet var tydligt redan då, och det verkade även stå klart för Kfor-trupperna på plats, eftersom de lät förföljelsen av serberna och skövlandet av kloster fortgå ohejdat.

Serbernas sak är vår
Parallellerna till Sverige är tydliga. Muslimer flyttar in i mängder och får många fler barn än svenskar. Snart har de egna områden och de kräver egna skolor och moskéer. Det är bara en tidsfråga innan de kräver sharia-lagar som de redan har i England.
En serb på demonstrationen i Göteborg sade med skarpsinnig sarkasm att ?idag tog de Kosovo, i morgon tar de Skåne?.
Även om Nato och USA i sin retorik talar om att de vill ha en mångetnisk stat har de i praktiken skapat ett andra Albanien. Europa kunde slå tillbaka muslimerna utanför Wien med svärd i hand, men står idag handfallna inför invandringen och erövringen med barnvagnens hjälp.

? Vi måste ställa upp bakom serbernas rätt till sitt eget område. Det strider mot alla spelregler nationer emellan att en nation massinvandrar till ett annat folks område för att sedan förklara autonomi. Sverige får inte erkänna Kosovos självständighetsförklaring!, säger Marc Abramsson, partiledare.

image311

Nato har genom att driva bort serbiska styrkor och sedan erkänna Kosovo som albansk i praktiken gett muslimerna ytterligare ett brohuvud på Europas mark.


Så detta är artikeln jag hittade på nationaldemokraternas hemsida. Det riktas inte absolut inte mot någon på ett negativt sätt, ni ska inte ta illa vid er. Skönt bara att man har Sveriges stöd :) Ja inte hela Sveriges stöd, men till en viss del. Tack så mycke!

Sen vet jag att många kanske tycker att jag kanske går till överdrift med att blogga om Kosovo, men då är det bara till att klicka ner rutan. Svårare än så är det inte :)








Förra å denna helgen!

Förra: Förra torsdagen satte jag mejj på tåget å åkte till jkpg för att stanna över helgen. Jag behövde verkligen det kände jag. så underbart att bara komma hemifrån nåra dagar å vila ut. Jag åkte till teta Branka å Sidney. Tillbringade helgen med dom, Robert å Emaaaa :) Vi gjorde inget speciellt med ändå var det så härligt. Joo vi var ute i fredags. Inte helt illa :) Träffade Laki med. En månad i Malmö å hon har blivit så mycke snyggare :)
Helgen gick alldeles för snabbt tycker jag..Hade gärna stannat nåra dagar extra, men det får bli en annan gång. Jag vet iaf att jag har vääärldens bästa faster, å det är inget fjäsk, det är sanningen :) Damian å Colin ska vi inte ens prata om. Dom fick mejj att bli så glad bara jag tittade på dom. Fick världens blötaste puss av Colin när jag var lite lessen. Tina å Katta var helt underbara.. Man inser att man borde träffa sin släkt lite oftare. Å jag ska se till att det blir så.

Denna: I fredags kom Dejan å Marija till oss. Jaa Sessan oxå så klart, vi får inte glömma henne. Käääkade lite av mammas goda lasagne å min goda sallad, sen drog vi oss till brorsan. Vi orkade inte göra nåt så vi bara segade där framför tvn. Somnade nog rätt snabbt med om jag minns rätt. På lördagen tog vi en runda på stan, å Marija å Dejan verkade riktigt impade av våra affärer, haha. Vi kom hem,segade...köpte pizza, åt oss mätta som grisar, segade, tittade på melodifestivalen, drygade oss, somnade. Egentligen skulle dom hem under lördagen, men både jag å brorsan gillade att ha kvar dom å dom sa inte emot. Blev en helg full med makedonska..Haha ja jag trodde jag kunde snacka makedonska iaf eftersom det lät bra, men tydligen blandade jag väldigt mycke. Onda ke da se vidamo :D hahah.. På söndagen gick vi upp tiiidigt, gjorde oss i ordning, Dejan käkade upp pizza-resterna till frukost å sen drog vi oss. Jag å brorsan skulle till Borås å Dejan å Marija skulle hem. det var kul att ha dom här även om vi inte gjorde nåt speciellt, så jag tycker dom ska komma snart igen. Dock ses vi på fredag igen i GBG.. Zeljko Joksimovic :D Usch känner att jag inte orkar skriva mer, haha. Vi hälsade på kuma i Borås, sen på väg hem svängde vi in till Magan i GVD å hälsade på henne å Hugo lite. Han är sååå fiiin, kan sitta å titta på honom hur länge som helst. Mycke vackert barn det där :)

Tyvärr får ni inga bilder nu, men lovar att dom kommer inom kort :) Ta hand om er å ha det så fint.

..........

Sluta vara så roliga då!

Kosovo: Blandade åsikter å känslor

Angående förra inlägget:

Nejj :Vi ska inte sluta kämpa för det som är vårt! Det är fel att ni hoppar på mejj för att jag är upprörd över vad dom gör mot vårt folk å våra vackra Heliga saker. Jag kommer inte ändra åsikt vad ni än säger.

Ja: Det är fel att dom gjorde som dom gjorde på demonstrationen i Beograd igår! Det är rättare sagt IDIOTISKT gjort. Vi vill få tillbaka det som tillhör oss utan våld å utan att förstöra, men sen finns det dom som är utan kunskap å hjärna. Det var upp mot 300 000 personer på demonstrationen igår å det gick lugnt till i stort sätt. Jag kollade på det i flera timmar, å det var helt underbart vackert.
Klart vi är upprörda, dom tar det som tillhör oss. Hur hade ni känt om någon hade tagit ert hjärta ifrån er?
PRECIS! Nejj, jag tycker inte synd om mejj själv, men jag vill inte ha era otroligt dumma kommentarer. By
the way, att vissa inte bryr sejj om kyrkan som dom brände ner: Det visar bara hur mycke ni respekterar er egen tro -NOT-

Så när ni inte har något smart att säga: Säg inget alls! Alla IQ-befriade inlägg tas bort från å med nu! Ni smutsar ner min fina blogg med dom.


U ime svi nas srba: Novak Djokovic



image307

Kosovo: Öppna ögonen!

Jag är så arg på omvärlden! Så arg på dom som inte ser hur mycke även serberna har lidit. Ni tror att vi är monster som har dödat osv. Visst, klart det finns, det vet alla. MEN våra människor har oxå blivit dödade, å har gått igenom saker ingen ska behöva gå igenom. Vaffö ser ingen vad vi serber har fått stå ut med? Vafför ser inte världen vad odjuren har gjort mot oss?
Hittade denna videon på youtube, hur albanerna sätter eld på vår vackra kyrka i Kosovo. Dom sätter eld på den, klättrar upp på den å sliter loss våra Heliga Kors å slänger ner dom å trampar på dom, medans resten som tittar på jublar. SKÄMS PÅ ER! Öppna ögonen å inse att dom inte är några änglar. Hur kan man vara så kall å göra något sådant? Jag blir så arg å så lessen samtidigt när jag ser detta. Vill gråta, vill skrika på hela världen! Hur dumma är ni? Ska ni tillåta detta? Detta är bara en utav sakerna dom har gjort, men ni vill inte se något utav det. Ni vill bara smutskasta oss. Fy fan, säger jag bara. Å världen ska vara en bra plats att leva på? Öppna ögonen för en gångs skull, om ni har några så kallade hjärtan!



Under mitt paraply-ply-ply...

Hur många har inte översatt Rihannas låt Umbrella till svenska när den kom ut? Börjande skratta något i fredags när vi var ute, när jag verkligen hörde att svenska versionen av den finns. MEN... Jag gillar den faktiskt. Den är lugn å vacker. Vad tycker ni själva då?


Kommer snart...

Bloggar om min jkpg-semester inom kort när jag fått nåra bilder å så :)

Bra Gissat Tamarr

Jag vet inte hur hon lyckades se det men Tamara gissade rätt iaf.. Rätt svar på förra inlägget är: Danijel Alibabic från pojkbandet No Name. Alla minns väl dom från melodifestivalen 2005? Tamoo ljubavi gde zvone zvona, ti ces zauvek biti samo moja, tamo gde i reka ljubi more dooo zoreeee... OJHAA! Dom skapade stor skandal i serbien som då fortfarande var SCG (2006), men jag gillade deras låt Moja ljubavi ändå. Alltid varit ett fan av No Name, haha. Anyways så är det den fula grabben som ändå såg normal ut på den otroligt photoshopade bilden. Är du ful? Lugnt du kan bli snygg i photoshop :)


 

Gissa vem?!

Gissa vem denna killen är! Jag kan inte ens tänka mejj att det är den killen som det egentligen är, så låt oss se ifall ni lyckas. Ni får svaret mot kvällen :) Ni kan ju få en ledtråd iaf, å det är att det är en juggesångare.

image304

Konsten Att Vara Snäll

Japp nu ska jag leta reda på boken Konsten att vara snäll. Lara rekomenderade den å även nåra på jobbet hade läst den å sa att den är intressant. Håller jag med dom så kommer jag köpa boken till alla som borde LÄRA sejj att vara snälla. Nu för tiden är det många känns det som...
Jag är arg nu för tiden, väldigt arg, and I don't like it. Men jag har mina anledningar så klart. Idag är det en solig å vacker dag ute, men jag sitter i mitt pyttelilla rum å är bitter å äter min glass.

image303

Tennis Lookalikes

Hahahaha jag vet inte vem som har kommit på dessa likheter, men det stämmer grymt bra. Fick mejj ett gott skratt när jag såg Noles lookalike. Ta å titta efter själva!



Kommentarer av andra om Jelenas låt

Nu har jag läst många kommentarer om låten Oro, å typ ingen har nåt negativt att säga om låten. Vill påpeka att många från andra länder har kommenterar. Här får ni några kommentarer att läsa :)

"To me, Jelena's song is actually much better than Molitva. It has got so much power in its own way. Jelena's voice is so amazing and so pleasant to listen to, there is so much yearning in her voice and I start to think that this silent atmosphere the song creates is just the right thing. It is rather simple yet so beautiful and so special.
Well, we don't even have to talk about the lyrics, they are just beautiful.
The most amazing part of the song definitely is when Jelena is singing "Nuna nej..."
This song is able to really touch people and especially in a year like this, with so much crap having been selected, that is so refreshing. Well done, Zjelko! I like it much more than "Lane Moje".
Ballads are NOT out and this year, I think a ballad might easily win again!
Well, I assume that Serbia will definitely choose Jelena. There's just everything right with it- song, lyrics, artist.
This really IS poetic!"- Florian

"Oro is FANTASTIC - it is just AMAZING!!!!!!!! 12 points to Serbia from Norway guaranteed this year if Serbia choose "Oro"!!!!!"-Stian Fikseaunet

"AWESOME the song ORO !!!!! WOUWW THIS IS GONA WIN THE ESC 2008 !!!! Zeljko Joksimovic is a great composer and Jelena a great singer !!!
If this song go to Belgrade i will definitely vote for it !!!
And Belgium give 12 points to the home country SERBIA !!!"-Fred L

image302

ESC 2008 part 2

Nu har jag hört även Jelena Tomasevics bidrag till Beovizija. Visste att hon inte skulle göra mejj besviken. Jag ryser när jag lyssnar på refrängen. "Nuuna neeej, nuuna nuuuna nuuuna neeeej" Ja inte betyder det något, men så underbart det låter när hon sjunger det. Hon har en helt otrolig röst asså. Så mina 2 favoriter i Beovizija är det tidigare nämda bidraget Zavet med Beauty Queens å Jelenas låt Oro! Bara nån utav dom 2 låtarna vinner så är jag nöjd. Kan nog inte riktigt än bestämma mejj för vilken jag gillar mer. Vad tycker ni?


Jovana&Sandy

Här sitter jag helt ensam hos brorsan å har inte mycke att göra. Satt å läste både Jovanas å Sandys bloggar innan å dom är alltid lika roliga när dom gör deras roliga poser "puta med läpparna å håll upp 2 fingrar". Så nu tänkte jag hylla dessa 2 söta systrar :)


image300image301

Haha, så INTE jag!


RSS 2.0