Kosovo: Blandade åsikter å känslor

Angående förra inlägget:

Nejj :Vi ska inte sluta kämpa för det som är vårt! Det är fel att ni hoppar på mejj för att jag är upprörd över vad dom gör mot vårt folk å våra vackra Heliga saker. Jag kommer inte ändra åsikt vad ni än säger.

Ja: Det är fel att dom gjorde som dom gjorde på demonstrationen i Beograd igår! Det är rättare sagt IDIOTISKT gjort. Vi vill få tillbaka det som tillhör oss utan våld å utan att förstöra, men sen finns det dom som är utan kunskap å hjärna. Det var upp mot 300 000 personer på demonstrationen igår å det gick lugnt till i stort sätt. Jag kollade på det i flera timmar, å det var helt underbart vackert.
Klart vi är upprörda, dom tar det som tillhör oss. Hur hade ni känt om någon hade tagit ert hjärta ifrån er?
PRECIS! Nejj, jag tycker inte synd om mejj själv, men jag vill inte ha era otroligt dumma kommentarer. By
the way, att vissa inte bryr sejj om kyrkan som dom brände ner: Det visar bara hur mycke ni respekterar er egen tro -NOT-

Så när ni inte har något smart att säga: Säg inget alls! Alla IQ-befriade inlägg tas bort från å med nu! Ni smutsar ner min fina blogg med dom.


U ime svi nas srba: Novak Djokovic



image307

Kommentarer
skrivet av: Boki

Sto da nas bude sram ako mi jednu ambasadu zapalimo, a zapad prekrsi sva medjunarodna prava i ukrade nam 15% teritorije... koga da bude sram? Umjesto da palimo ambasade trebalibi da idem na kosovo i da vratimo sta je nase jer to nije sramno..

2008-02-22 @ 15:40:00
skrivet av: Tamara

Vi har rätt att kämpa för det som alltid har varit vårt och alltid kommer att vara vårt, så fortsätt med det du gör och ignorera alla åsikter som är färgade av västerländsk media. "SVI ZNAMO DA SE ISTORIJA SRPSKOG NARODA PISALA NA KOSOVU. KOSOVO JE SRBIJA I TAKO TREBA ZAUVEK DA OSTANE!" Bravo Nole, jag kunde inte ha sagt det bättre själv!

2008-02-22 @ 15:48:23
URL: http://tamarajanosevic.blogspot.com
skrivet av: Till Boki

Glupo je bilo da su tako uradili, visar bara en dålig sida av oss. Å dom gör det inte lättare att få tillbaka det som tillhör oss. Ali da cemo da se borimo, to nek svi znaju da hocemo. Vi ger inte upp! TO JE NASE!

2008-02-22 @ 15:58:28
URL: http://jasaa.blogg.se
skrivet av: Till Tamara

Haha du å jag borde åka ner å kämpa för vårt Kosovo :P
Pa Nole je mnogo pametno dete :D

2008-02-22 @ 15:59:31
URL: http://jasaa.blogg.se
skrivet av: Anonym

heelooo fan ja diggar dig ;) dessa människor som ska hålla på att uttala sig omsaker de inte har en aning om går mig på nerverna.. Har fått massor med kommentarer i min blogg av dom.. jooj

2008-02-22 @ 22:07:43
URL: http://brankic.blogg.se
skrivet av: tessan

hej mala moja! hur går det på dagiset o med din kärlek :)??

2008-02-24 @ 16:49:40
URL: http://szentes.blogg.se
skrivet av: SandroBalkanboy

Du e kingig brud:D:D..hehe Kosovo är Serbiskt! Bosnien kommer aldrig erkänna självständig Kosovo aldrig aldrig nånsin!..Möjligen Kroatien för dem rövslickar EU samma som Slovenerna! Men Makedonien Montenegro och Bosnien kommer aldrig erkänna den precis som Spanien Cypern Ryssland Kina Indonesien m.m..i alla fall jättebra skrivet blogg! Det som hände under 90-talet har hänt..nu lever vi på 2000-talet..o Kosovo ska alltid stanna i Serbien!Zivjelo Srpsko Kosovo Zivjela Srbija Bosna-Hercegovina Hrvatska Makedonija i Crna Gora! Opet da svi zajedno zivimo(L)..a Kosovo nek uvijek bude vase Srpsko!Puno Pozdrava obozavam ovaj blogg!

2008-03-06 @ 14:39:46
skrivet av: KosovA

Skyll er själva. Inte vi som röstade fram Milosevic åt er. Ni var på väg att rösta fram ännu en nationalist, Nikolic, 48%. Fortfarande har ni samma medeltida tänk i Serbien. Och vi behöver inte småländers erkännanden, vi har dom tunga namnen bakom oss och det räcker gott och väl.

2008-05-03 @ 16:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0