Ursäkta min frånvaro!

Hej kära läsare!

Efter att ha varit väldigt aktiv med att blogga efter semestern, så börjar jag nu sakta men säkert sega ihop & känna att jag inte har någon ork. Dock ska jag göra mitt bästa för att det inte ska fortsätta så. Jag är inte van vid att vara igång så mycket som jag har varit denna veckan med tanke på att skolan har börjat. Och det är absolut inget negativt, för ni har nog förstått att jag tycker det är jättekul & att jag trivs. Förmodligen kommer nog dom flesta inläggen framöver handla om just skolan, men det vill ni höra om va? :P


Jag har fortfarande inte bloggat klart om semestern! Har Dejan & Marijas bröllop kvar, & lite vad vi allmänt gjort under mina 6 veckor nere i Serbien. Det blir mycket att skriva, så jag tror att jag kommer göra som så att jag bara laddar upp bilderna som är kvar. Jag vet att dom flesta tycker det är roligare med bilder än att läsa en massa text. Så jag lovar att bilderna kommer upp i veckan som kommer. Dock inte på måndag för då ska Mystiska V komma på besök, spännande, spännande. Och inte på tisdag heller för då kommer jag ha fullt upp med att fota med skolans kamera eftersom jag valt fotokurs som tillvalsämne. 12 bilder ska tas som läxa tills på onsdag. Någon som har något förslag på vad man kan fota? Alla förslag uppskattas, så ös på :)


Förresten får jag lov att skryta lite? Jag har fått första CSN-bidraget nu & det firade jag med att köpa en mycket fin present till mig själv: Samsung S5230-PINK! Så nu är den äntligen min, rosa & fin. Visst är det lite krångligt i början men man lär sig snabbt. Jag är verkligen nöjd med mitt köp. Nu återstår det bara att se hur länge det dröjer innan jag hittar en ny mobil som jag absolut "måste" ha. Denna Nokian jag hade sist, hade jag haft i 9 månader ungefär. Annars brukar jag & brorsan byta mobiler efter 1 år ganska så exakt. Det verkar som bror börjar bli sugen på att köpa en likadan som jag, fast i svart färg. Själv tycker jag att en rosa hade passat honom fränt, men han håller inte riktigt med. Konstigt va?! :) Sen så hade det ju inte varit kul att ha likadana mobiler i samma färg dessutom, snacka om att härmas :P Så du får köra på den svarta trots allt bror.


Idag blev det en runda till Borås! Vi hämtade upp Jasna, sen drog vi en runda till Knalleland. Jag har länge velat ha ett helt genomskinligt paraply men tyvärr hittar jag inget sådant. Så hittar ni det någonstans, får ni gärna köpa ett till mig :) Däremot hittade jag ett genomskinligt paraply med söta färgade rektanglar & med rosa handtag, SÅKLART! :) Så då köpte jag det istället för det var ju rätt cute. Och är det cute, då passar det ju mig självklart. Vad annars? När vi hade knallat klart på Knalleland, åkte vi hem till Jasna & Mate igen & skulle titta på film. Det blev Brüno, som både jag & brorsan länge velat se. Vilken besvikelse! Trodde filmen skulle ha någon rolig handling, men icke... Den var så bra att både jag & brorsan somnade på varsin sida av Jasna. Tills vi fick skäll för att vi hade somnat. Då var det bara till att tvinga sig själv att vara vaken & kolla på skitfilmen. Hade nog hellre kollat på fotboll med Mate i så fall. Lagom när Manchester United-matchen började, satte vi oss i bilen & åkte hem till Värnamo,så det var lite tråkigt att missa. United vann i alla fall med 2-1 mot Arsenal, så det kändes U-N-D-E-R-B-A-R-T!


Nu tycker jag ni har fått en rejäl uppdatering så nu får ni även vara nöjda med :) Hörs när vi hörs igen! Puss & kram



"Ko je slomio moj kisooobran?"

Lika barn, leka bäst!

Så här kul har vi det i skolan! :) Vi lekte fotleken mitt i biblioteket idag vilket jag tyckte lät väldigt äckligt innan Olof förklarade hur det gick till. Sen var det jätteskoj! Mina skrattattacker dök upp flera gånger vilket smittade av sig på dom andra med. Tycker dock det var fuskigt för vi kortisar åkte ut först medans Robin & Olof klarade sig till slutet hela tiden :P Payback time imorgon grabbar :D



Vilken härlig klass man har hamnat i :)

Revansch ikväll tack!

Hej mina läsare!
Nu är det dags för fotbollsnörden att tala så lyssna noga nu. Fotboll borde vara ett obligatoriskt intresse för alla. Det råder ingen demokrati på det, det är jag som har makten, alltså är det jag som bestämmer!
 Ikväll möter älskade Röda Stjärnan Slavija från Prag på hemmaplan. Vår hemmaplan det vill säga! Ikväll måste vi typ köra 5-2 reprisen för att gå vidare. Vi har märkt att våra grabbar faktiskt kan överraska positivt när det kommer till kritan. Låt oss se om det blir så ikväll med! Man kan ju inte göra så mycket mer än att hoppas på det bästa. Skoj ska det i alla fall bli med lite fotboll. Alla till Marakana! :)

Love love love love love love love love


Sasas konstverk!



Jag hade också velat få betalt för att göra sånt här på jobbet :) Inget dåligt jobb alls Saso :P

Vart tog sommaren vägen?

Snacka om att hösten är på gång! Klockan är bara 21.20 & det är redan mörkt ute. För någon dag sen hade jag tjocka stickade strumpor på mig för att det var så kallt.
 Jag funderar på att tända några värmeljus här för att skapa lite mysig stämning i mitt rum. Känner att jag behöver det då jag plötsligt utan anledning började känna mig lite smådeppig. Tror verkligen skolan kommer göra susen för mig då jag kommer få vara runt människor & slipper känna mig ensam. På tal om skolan, så fick man idag höra nåt som gjorde mig jätteglad & det var att jag verkar vara en glad & positiv tjej så att det smittar av sig på andra också. Det tyckte jag verkligen var kul & höra & det uppskattas att höra något sådant från någon man precis lärt känna.
Och kan ni gissa hur lång tid det tog innan någon i klassen upptäckte att jag älskar rosa? Mindre än 24 timmar! Grattis säger vi till snilleblixten Robin (från Köping) som gjorde den upptäckten efter att ha fått syn på mina Hello Kitty-strumpor. Imorgon ska jag belöna honom med att ge honom en broschyr om Värnamo, för den tror jag han kommer ha nytta av som nyinflyttad i stan :)
Aja men nu ska jag fortsätta deppa lite, så tyck gärna synd om mig! Puss & kram.

Gjodiiis

Okej, detta inlägget kommer inte ha någon som helst mening men min lilla plutt tjatar om att jag ska blogga om godis. Inte om själva godiset utan uttalet! Han tycker att jag uttalar ordet så roligt & låter ungefär som "gåådes", men i sjävla verket är det hans uttal som är roligt, "gjodiis". Kan ni gissa vart från Sverige han är ifrån eller? :P
Det har tagit mig flera dagar att blogga om detta, men nu är det gjort & hoppas att mystiska V blir nöjd nu :)


Första skoldagen är avklarad!

Och jag överlevde! Grattis till mig :) Jag vaknade kl 5.40 imorse & kunde inte somna om. Jag skulle upp kl 10... Så i 4 timmar låg jag i sängen & kände hur nervositeten tog över mig totalt. Jag började skaka & tänkte att jag inte skulle klara det. När klockan närmade sig 13.00, kände jag en enorm klump i magen. Jag kände mig mest nervös för att jag inte visste vilka människor jag skulle träffa & vilka som skulle hamna i ens klass. I det stora hela så är det ganska normala människor (tror jag), men vissa skulle jag verkligen kunna klara mig utan. Gud, ge mig styrka att klara mig igenom detta året, haha. Bespara mig "Eee caoo" varje dag, please.
Jag kände mig ganska så mobbad i början när jag satt helt ensam, men så kom min nya kompis Robin fram & var hur trevlig som helst. Det är för att han är från Köping! haha... Anyways, imorgon ska schemat börja göras individuellt så snart är vi igång för fullt. Jag tror detta kommer bli bra faktiskt :) Hands up for Värnamo folkhögskola! I'm so excited... Snart blir det läggdags, börjar kl 8.30 imon & slutar 16.00. Ses pluttisar... Puss!


Skofreak

Så klart ska jag ALLTID glo på skor vart vi än åker, & så klart ska jag alltid hitta några fast jag inte har råd. Denna gången hittade jag ett par stövlar med hög klack som skulle vara så galet fina till ett par instoppade jeans. Men hör & häpna, jag sätter mobilen före stövlarna eftersom jag så gärna vill ha den rosa jäkla telefonen :) Stolta över mig att jag kan motstå ett par skor? Det borde ni vara! För det är jäkligt svårt... Kan ju alltid hoppas på att pengar börjar växa på träd snart.
Så här fina är dom i alla fall:
 


Jag tror jag svimmar...

Jedva cekam da nedelja dodje...

...tanana milena, da nedelja dodje. Nä det är inget speciellt som händer denna söndagen, fick bara lust att sjunga lite som den stjärna jag är.
Jag är ganska så seg idag, la mig kl 3 & blev väckt första gången kl 9.30. Dock somnade jag om rätt fort men ändå. Nu är det slut med sovandet fram till klockan 12 typ. Skola, skola, skola, nervös, nervös, nervös. Skolan har inte börjat ens & jag har redan börjat gnälla, så typiskt mig. Jag ska skärpa mig :)
Var det någon som kollade på American History X inatt kanske? Fett bra film som alla borde se. Jag har sett den förr men ändå tvingade jag mig att vara vaken för att se hela filmen.
Jag märker att detta inlägget inte hänger ihop någonstans för jag babblar om allt & inget, jag skriver mest för att skriva något. Men det får räcka nu för denna gången. Sega en stund till & sen dra till bror lite senare idag. Det har blivit som en söndagstradition att dra till honom. Hörs senare då kära läsare! Puss

Za moju kumu

Eftersom min kumica ligger hemma rätt så plågad nu så tänkte jag pigga upp henne lite med låten vi sjöng tillsammans hela sommaren. Hoppas du glömmer smärtan i 2  minuter nu kumo & sjunger med :)




"Setala se Cici Mici, gore, dole po ulici. Oci su joj sive, noge malo krive: Cao bejbi to sam ja.
Imam muza inzinjera, pred kojim je karijera. On je mlad i snazan, pa se pravi vazan: Cao bejbi to sam ja.
Halo, halo bolnica, zena mi je trudnica. Imam dvoje dece, uskoro ce trece: Cao bejbi to sam ja.
Cici se porodila, blizance mi rodila. Na komsiju lice, ovo je kraj price: Cao bejbi to sam ja.
Na komsiju lice, ovo je kraj price: Cao bejbi to sam jaaa... ja, ja!"

www.nakedjuicebar.se



Naked juicebar är Jönköpings himmelrike som befinner sig på A6! Jag & brorsan kom till paradiset när vi såg det nyöppnade stället som säljer färskpressade juicer & olika smoothies. Något som vi saknade GRYMT mycket från Beograd. Vi pratade om det senast idag när vi var i Jönköping om hur vi hade velat ha ett sådant ställe här & vi blev bönhörda ganska snabbt. Jag drack en Berry Energizer som innehåller: färskpressad apelsin, jordgubb, blåbär, hallon & mango + krossad is. Jag REKOMENDERAR den med versaler! Brorsan drack en Fresh & Fruity som innehåller: färskpressat äpple, ananas, jordgubb & färsk mynta. Även den rekomenderas men personligen tyckte jag att min juice var godare av dom två i alla fall. Det är inte billigt men det är så värt varenda krona. Gissa vilka kommer vara stammisar där varje gång man åker till Jönköping? :)


Hey my new love



Say hello to my new love! Idag när jag & brorsan var i Jönköping så såg jag den finaste mobilen ever på Elgiganten. En rosa Samsung! Jag blev förälskad på en gång & sa till brorsan att jag måste ha den mobilen. Och nej jag köpte inte den på en gång men det ska bli mitt nästa köp. Jag kollade upp internetpriset & den kostar bara 1849 kr genom nätet. Så förshoppningsvis kommer den finnas kvar tills jag har fått pengar, för då ska jag köpa den på en gång :) Och så får vi självklart hoppas att den inte blir dyrare haha. Men hur HET är den inte? Så rosa, så JAG :)

Serbien 2009: Sommarens sötaste!



Joca Stefanovic! Så söt att man vill äta upp honom. Ja jag tror jag är lite kär :) Man blir så glad när man ser honom, när han sjunger, när han pratar, när han ler. Det är något extremt charmigt över honom. Hmm jag gissar att bror kommer mobba mig lite när han ser det här, men ja jag är som en liten flicka som blir kär i sin idol. Sen att även han sjunger så gudomligt är ju bara ett plus. Jag gillar att lyssna & titta på honom, det gör mig glad....tihiii. HAHA! Nä nu får det vara nog med fnittrandet. Här får ni höra hans låt som också är en hitlåt denna sommaren.



"Ljubomoran ja, ljubomoran on, uvek lazes me da je bezazlen.
 Zar bi pisao tebi nocu poruke, bezbroj puta zvao, osmehe ti krao, uuu, drugovi ne postoje."

Ako je do mene

Darko Radovanovic & Ivana Selakov- Ako je do mene


"Ako je do mene sto mi se nevracas,

sto mi se nejavljas,

lako cu ako je do mene .

Reci pa da stavim,

novo srce manji broj,

novu kozu manji kroj,

lako cu al nije do mene."


Nagelteknolog

En grej jag tänkt på sen jag första gången fixade mina naglar på Senses för ungefär 1 år sen är hur intresserad jag var av hur hon gjorde mina naglar. Steg för steg! Jag tycker det är lika intressant varje gång att titta noga i vilken ordning allt funkar. Detta är nåt jag själv skulle vilja lära mig faktiskt. Visst man kan lära sig själv hemma, man kan beställa hem all tillbehör, all material, ja precis allt man behöver för att förlänga/förstärka naglarna & göra något fint med dom. Men det lönar sig inte eftersom varken tillbehören eller materialet dvs gelé i olika former & fixeringsgél b.la är billigt. Det kostar riktigt mycket rättare sagt. Visst det håller länge men det lönar sig ändå inte för då kan man bara jobba hemma ungefär. Jag skulle hellre vilja gå en utbildning så att jag sen är en diplomerad nageltekolog så jag kan få jobb var som helst. Så detta är faktiskt något jag vill göra när jag har råd med det. I Göteborg kan man gå en utbildning för Young Nails & den kostar 30 000 kr, men då ingår kursmaterial, teoretiskt material & startkit i priset. Visst detta kanske är totalt ointressant för er att läsa, men jag vill ändå berätta för er att detta är något jag VERKLIGEN vill göra. Sen skulle ju jag kunna fixa era naglar, bra va? :P




Det är så fint med fina, välvårdade naglar :)

Frukostdags

Hmmm godmorgon typ? Nä riktigt så illa är det inte... Jag vaknade 10.30, lagom till Våra bästa år. Det är så spännande nu, så jag har följt det mer eller mindre varje dag sen vi kom hem från jugge. Hur fan ska jag göra nu när skolan börjar? Skolka under den timmen varje dag? Jag bor trots allt bara 5 minuter från skolan. Haha nej jag driver bara med er, klart jag inte ska skolka. Ska bli klassens plugghäst nummer 1 har jag tänkt. Nu är det bara 3 dagar kvar tills skolan börjar. Nervöst, nervöst, vad har jag gett mig in på?
Anyways, jag måste äta frukost nu för det kurrar ordentligt i magen. Gissa vad jag ska äta? Mmm plazma med mjölk! Nu tror jag allt att någon som läser här blir lite avis :P
Ha en fin dag på er! Puss puss...

Hoppsan Kerstin...

...det gick visst inte så bra för Zvezda tidigare ikväll. Det måste ha varit för att jag gick in helt för matchen & tog på min zvezda-tröja & för att Zvezda spelade i blått. Hänger ju inte riktigt ihop, jag vet. Men men, det är sånt som händer. Vi tar igen det på Marakana, eller inte. Svejedno mi je, jer svakako smo najbolji. Jag är trött nu, det märks på mitt babblande. Så jag ska göra er den tjänsten & hålla käft nu :) Puss & kram, fuck you...




Bara jag som ser likheten eller? :)

Måste ha!



Hur underbar är inte denna t-shirten?! Vackra Jesus! Måste, måste ha! Någon som vill beställa t-shirts med mig på shirtstore.se?

Volim te Zvezdo moja!

Ikväll är det dags för play-off round i Europa Ligan. Crvena Zvezda möter Slavia Praha på bortaplan. Det känns lite nervöst, men kärleken till Zvezda är starkare. Som jag alltid har sagt så är det Zvezda som gäller i u dobru i u zlu. Jag längtar efter kvällens match för det finns ingen bättre fotboll än när man ser sitt lag & landslag spela. Sen känns det så underbart med att det äntligen har börjat gå uppåt för Zvezda igen, ny tränare & nya spelare. En ny början helt enkelt. Hade inte varit illa med en överlägsen vinst precis som senast. Idemo dalje :)


Orka att både Slavia & Partizan härmar oss med den röda stjärnan, hitta på något eget! Vi ste nasa samo losa kopija :P. Å andra sidan: Can't blame them! Röda Stjärnan är det vackraste som finns :)




"Dobro znaj da uvek tu sam ja
dobro znaj da necu nikada
da te ostavim, da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja


Zvezdo znaj da ludo volim te,
ja ne mogu dana bez tebe
scre svoje sam spremna da ti dam
sto za tebe ludo udara


Jednog dana, kada prodje sve
kad me budu stigle godine
znaj da nikada nece doci dan
dan kad necu biti s' tobom ja


I te noci kada izdahnem,
zadnje pivo za tebe popijem,
i na nebu tom na koje idem ja,
sija moja Zvezda Crvena
i na nebu tom na koje idem ja,
sija moja Zvezda Crvena"

Naglarna är fixade :)

Nu har jag fina naglar igen! 2 timmar tog det att fixa dom, men kändes som jag satt där i 1 timme högst. Vi pratade på en massa idag. Jag hade så mycket att berätta om semestern. Speciellt hur dom förstörde mina naglar där nere. Hon blev jätteförvånad när jag berättade hur hon gjorde & hur mycket mina nagelband blödde.
Jag hade ingen närbild på hela handen på the ugly nails. Fanns bara en bild på tummen, jag fick en ful stjärna på köpet som kuma bara var tvungen att ta kort på.


Naglarna, fixade i Serbien



Typ 10 cm långa naglar & helt kantiga. (Ricki Lake ringde & ville ha sina gäster/white trash med fula naglar tillbaka) Fick köpa nagelfil direkt efter & fila ner dom samt fila till kanterna medans vi väntade på maten. Dom ser dock finare ut på bild än vad dom var i verkligheten.


Naglarna, fixade i Sverige. Alltid lika nöjd :)

Älskade Senses

Imorgon ska jag fixa naglarna! Det blir nagelförlägning för att en viss kärring nere i Serbien förstörde mina naglar totalt. Jag fixade naglarna där nere 1 gång innan & jag sa aldrig mer. Dumt nog gjorde jag det igen i somras för jag & Tamara hade fått den salongen rekomenderad. Fy fan för henne! Hon klippte av mina långa naglar för att hon påstod att hon inte kunde lägga på gelé på naturliga naglar. Det skulle inte bli bra sa hon. Korkad som jag är, gick jag med på det. Efter 5 dagar gick den första nageln av, sedan slet jag av resten. Så jag säger det igen: ALDRIG MER! Och denna gången menar jag det. Haha jag var så arg så jag kallade henne en massa fula namn, men det tycker jag hon förtjänade :)
Jag har verkligen saknat Senses, för där vet jag att dom gör det ordentligt. Det kostar men det är värt varenda krona. Så imorgon kl 10.00 har jag tid för att fixa naglarna. Äntligen ska dom bli fina igen :)
Någonstans ska jag ha bild på naglarna jag fixade i Serbien, så jag ska visa er skillnaden på dom & naglarna dom fixar på Senses. Men det återkommer jag med imorgon. Nu blir det läggdags snart... Godnatt!


Serbien 2009: Jag vill ha en hatt!

Under denna sommaren nere i jugge, tror jag att Dragi & Tamara fick nog av att höra mitt tjat om att jag vill ha en hatt. Ungefär som jag & Tamara förra sommaren fick nog av Dragis tjat om pulkabackar när det är 40 plusgrader ute. Men jag ville verkligen ha en hatt! En fin tjusig hatt som jag kunde skydda mitt huvud med. Hade jag fått en jävla hatt så kanske jag inte hade fått solsting eller vad det nu var som hände med mitt huvud den dagen vi var i Beograd. Men näää, niko meni nece da kupi sesir! Jag vet egentligen inte varför jag ville ha en hatt, för jag tror att om jag hade fått en så hade jag nog inte ens haft på mig den. Men det var bara en sån rolig sak att tjata om :)
Så nu när jag precis bloggat klart om min skolväska & tänkte på min hatt som jag aldrig fick, såg jag något riktigt häftigt på aftonbladet: En hatt & en väska i ett! Hur praktiskt är inte det egentligen? Okej kanske lite tungt för huvudet om man ska ha något i väskan, men då slipper man bära något tungt på axeln i alla fall. En sån hatt ska jag köpa! :)


Serbien 2009: Skolväskan är köpt.

Eftersom jag börjar skolan på måndag så var jag smart redan nere i jugge & köpte skolväska. En svart convorseväska som jag genast fastnade för. Helt vanlig men ändå fin, för vi gillar ju converse eller hur? Det visade sig vara ett smart köp för där nere betalade jag 250 kr för den. Kollade upp priset för samma väska här i Sverige & här kostar den 599 kr. Lite skillnad, javisst. Jag är nöjd med min fina skolväska, nu är det bara böckerna som fattas, haha.
På tal om skolan, så börjar jag bli lite nervös nu. Kommer jag orka med det? Kommer jag hitta några kompisar i klassen som jag trivs med? Vad för mongon kommer jag hamna bland? Osv osv... Många funderingar kring skolan nu bara någon dag innan det är dags att dra igång. Men jag jag ser framemot det ändå, för detta har jag själv bestämt mig för att göra. Håll tummarna för att det ska gå bra för mig :)




Så här fin är min väska :)

Serbien 2009: Sommarens BÄSTA låt!

Jag behöver inte ens fundera på vilken sommarens bästa låt är. Det är utan tvekan "Korak do sna" med Darko Lazic! Varje gång man hörde den på radion eller på TV så ville man hoppa upp & dansa på en gång. En riktig narodna pesma men ändå med modernt beat här & var. Det går inte att inte bli glad när man hör den helt enkelt. Sen måste jag dessutom nämna vilken otrolig kille han är. 17 år gammal, vann hela Zvezde Granda & sist men inte minst, VILKEN RÖST. Svaka cast! Lyssna & njut...dansa med om ni så vill :)



"Samo korak deli me od nje,a prvi korak uvek najtezi je,
korak do sna,ili do dna na sve il' nista idem ja
korak do sna ili do dna,na sve il' nista nocas idem ja"

Serbien 2009: Kuma Tamaras dop!

När Tamara först nämde förra året att hon vill döpas & att hon vill att antingen jag eller brorsan ska döpa henne, trodde vi inte riktigt att det skulle bli av. Vi skrattade & skämtade om det, men planerna började göras & vipps så var datumet bestämt & det skulle bli av på riktigt.

Den 8 augusti blev Tamara Guds barn, & vi blev kume inför Gud, släkt, vänner & familj. Jag var den som döpte henne men hela familjen Draguljevic & Janosevic blev även kumovi. Själva dopet gick ganska så snabbt i kyrkan, lyssna på prästen, säga Amen, gå runt i ring 3 varv, bada & klippa Tamara sen var det klart.
Efter dopet var det självklart firande som gällde. Vacker dukning & vackra dekorationer i rosa färg självklart, man kunde inte förvänta sig något annat. Ett riktigt prinsessdop med andra ord :) God mat, skratt, dans & bra musik hade vi med för att inte tala om alla fina tårtor som det senare mot kvällen skulle bjudas på. Allt som allt blev det en väldigt lyckad dag som vi länge väntat på. Tamara var så otroligt vacker & såg ut som en ängel i sin vita klänning. Det är en ära att få vara din kuma, kumo <3

"Sunce je vecito, kamen i reka
traje nam kumstvo vise od veka"










Kinamat

Godmorgon mina läsare!
Sovit gott? Det har jag i alla fall! Lite trött fortfarande dock. Idag ska jag luncha med barndomsvännen Lalla. Det blir kinamat som vanligt när vi ska luncha. Men vem kan motstå? Trevligt ska det bli i alla fall för som jag har längtat efter friterade räkor.... Självklart ska det bli trevligt att träffa Lalla med eftersom vi inte har träffats på säkert 2-3 månader.

Vad ska ni hitta på idag då?


Serbien 2009: Sommarens absolut roligaste reklam.

Lika mycket som alla ni vet att jag älskar skor, vet ni att min stora kärlek är Zmija i Zaba-Oskar :) Han är ju fett het med sina coca colabottnar till glasögon & sin slickade snedbena. Vilken tjej tänder inte på sånt liksom? Så "V" nu har du någon att gå efter om du ska ha någon chans hos mig ;)
I alla fall så kan jag inte få nog av att kolla på youtube-klipp med Oskar, han får mig alltid att skratta så mycke. Han har dessutom bidragit med sommarens bästa reklam som är helt störd. Jag kan inte sluta skratta, så jag tänkte dela med mig av klippet till er. Ta en titt så förstår ni vad jag menar :)



Serbien 2009: Skor, skor, skor!

Ingen har missat att jag är helt galen i skor va? Nä jag tänkte väl det! Så vad vore en sommar i Serbien utan att jag köper skor? Inte fulländad i alla fall...
2 par skor blev det denna sommaren med, precis som förra. Fler hade jag varken plats med eller råd med, trots att dessa var riktigt billiga. Runt 375 kr/ par.
Jag köpte de blåa först som jag bara av en slump råkade se i skyltfönstret när jag & Tamara gled runt på stan. Dom såg helt underbara ut så jag var tvungen att gå in & fråga hur mycket dom kostade. "3000 dinarer, men vi har bara ett par kvar & dom är i strl 36 bara." Bara?! Det är ju min storlek, så det är inte bara. Jag provade dom & blev som vanligt förälskad i dom som jag blir i alla skor jag köper. Så klart att dom i butiken säger att dom passar mig perfekt bara för att sälja dom, men så bekräftade min kuma att dom faktiskt passade mig jättebra. Problemet var att jag inte hade tillräckligt pengar med mig den dagen så jag kunde inte köpa dem då. Men eftersom dom hörde att jag var från Sverige så visste dom att jag säkert skulle komma in dagen efter & köpa dom så dom la undan skorna åt mig. Så dagen efter gick jag självklart dit med ett leende på läpparna & köpte dom. På köpet fick jag dessutom komplimanger för mina ögon, av tjejerna som jobbar i butiken. Om jag fick en krona för varje gång någon undrar om jag har linser, så hade jag varit en rik liten flicka nu. Anyways, skorna är mina! :)

Dessa skor införskaffade jag innan brorsan & mamma kom ner till jugge. Så när jag & brorsan promenerade runt på stan & fönstershoppade undrade han om inte dom skorna fanns i någon annan färg med. Nepp, det gjorde dom inte sa jag... Och vad tror ni jag upptäcker efter en stund i ett annat skyltfönster? Jo samma skor fast i en annan färg. ROSA! Tror ni inte tjejen som jobbar i den butiken säger exakt samma sak som tjejen i den andra butiken? " Vi har bara ett par kvar, som är i strl 36." Jag fick nästan lite panik då eftersom jag inte hade några pengar kvar. Därför blev jag nästan irriterad att dom BARA har skor i min strl där nere för då MÅSTE jag ju köpa dom :) Självklart hittar jag alltid en lösning för att kunna köpa skor som jag verkligen vill ha. Denna gången blev lösningen mitt VISA-kort, trots att jag sa att jag inte ska ta ut pengar från det nere i Serbien. Det fick bli ett undantag denna gången för dom skorna skulle jag ha. Och så blev det :) Trots att rosa är min favoritfärg typ så måste jag ändå säga att jag tycker dom blåa är finare. Nu har ni fått höra min sko-historia, så hoppas ni är nöjda med första uppdateringen från Serbien-resan.

Vad tycker ni om skorna & i vilken färg är dom finare? :)



Snart mina vänner...

...lovar jag att försöka hinna med första uppdateringen från Serbien. När jag tänker på allt jag har att skriva om, vet jag inte vart jag ska börja eller hur jag ska formulera mig. Jag vet att ni vill läsa om resan, men ha lite tålamod är ni snälla för det är på gång :) Jag vet inte hur jag ska göra med bilderna dock för det är föööör många bilder som jag vill visa er men finns ingen chans att jag orkar ladda upp alla. Enklast blir det för er som är vän med mig på facebook att kolla på bilderna där för där är dom redan uppe. För er andra blir det kanske lite svårare, men ni kan ju alltid adda mig där också så kan ni se bilderna. Dom viktigaste korten kommer komma upp här med i alla fall :)
Jag har ännu inte packat upp väskan med kläderna. Mmm så typiskt mig att dra ut på det, men det ska bli gjort idag med är det meningen. Först måste jag rensa garderoben innan jag packar upp. Jag måste även hinna ner till stan idag så jag känner mig redan stressad. Dags att lyfta på röven.. Puss på er!


Jelen Pivo- Zene znaju zasto



"Tropski bar, pivo mi daj. Pusti muziku i uzivaj"

Hemma i Sverige igen efter 6 veckor!

Hej mina läsare!
Saknat mig? Jag har saknat er i alla fall... Nu är jag hemma efter 6 korta/långa veckor, det beror hur man ser på det. Jag har haft sånt enormt bloggsug under semestern, så nu får jag ta igen allt. Dock inte inatt, jag behöver vila ut. Vill bara säga att jag är hemma.
Jag kommer de närmaste dagarna blogga om HELA semestern, så det kommer komma i omgångar. Det är bättre för både er som läser och för mig som har så mycket att berätta om. Så nu kör vi igång igen gott folk :)


RSS 2.0