Ödet?!

Jag vet inte vem som har kommit fram till detta, men den som har gjort det har tänkt väldigt långt angående Toses död å kommit fram till nåt som verkligen stämmer. Skrämmande? Jag tycker då det, men nåt måste det ligga bakom hela grejen. Ta en titt själva...

Hans namn är Todor "Tose" Proeski.
Todor = guds gåva

Födelse: 25/1
25 + 1 = 26

Han började sin karriär 1997.
1 + 9 + 9 + 7 = 26


Tose dog endast 26 år gammal, den 16/10.
16 + 10 = 26

Han var den enda som dog i bilolyckan. Han sov när detta inträffade.
I bilen satt Liljana 49, manager & Georgi 32, chaufför & Tose själv 26.
4 + 9 + 3 + 2 + 2 + 6 = 26

Tose dog kl. 06.20.
06 + 20 = 26

Sen sägs det oxå att siffran 26 i den gamla ortodoxa historian betyder GUD!

Det verkar finnas något bakom det hela. Men jag står fortfarande fast vid att det inte fick hända! Gud har väl kanske planer åt oss alla, men det är fel av honom att ta unga människors liv, som dessutom leder till sorg bland så många andra människor! Missförstå mejj inte, jag tror på Gud, men Gud ska inte planera att ett liv ska ta slut vid 26 års ålder!

www.nebrzeodzivota.org : Respektera regler i trafiken! Kör inte för fort, det kan rädda ditt å andras liv!

image235





Ett sista farväl!


image234
Lepo spavaj makedonce

Idag begravdes Tose Proeski i sin hemstad Krusevo. Över 10 tusen människor var där för att ta farväl av killen med änglarösten som många beskrev honom. Sorgen är stor, tårarna är många å folket är fortfarande i stor chock. Även jag... Hela dagen har hans låtar spelats på radio å tv, å det går inte att tro att han är borta. Den livliga killen som alltid hade ett underbart leende på läpparna. Killen som önskade alla väl. Men det sägs att Gud tar dom bästa först, vilket jag tycker är fel. Tose beskrevs oxå som Balkans Elvis Presley, å har redan blivit en legend. Jag hoppas att Tose ser ner från himlen å ser hur älskad å saknad han är utav alla. Ett sista farväl, men du lever kvar i våra hjärtan!

image230

Konserten bara 2 veckor innan hans död! Så full av liv å energi... Vem kunde tro att han skulle försvinna?:(

So close, no matter how far...

R.I.P Tose Proeski- 25/1 1981-16/10 2007

image224       
R.I.P Tose Proeski

Idag slocknade ett ungt liv! En vacker röst slutade sjunga för alltid! Tose Proeski, inte bara en utav Makedoniens största sångare, utan känd över hela Balkan! Nyheten hade spridit sejj snabbt: Tose Proeski dog i en bilolycka i Kroatien imorse. Trodde det var ett skämt bara när jag fick höra det, men kollade snabbt upp det på nätet å kom direkt till aftonbladets hemsida där det stod med stora bokstäver:" Schlagerstjärna död i bilkrasch!" Under med lite mindre bokstäver stod det: "To?e Proeski som tävlade för Makedonien i Eurovision Song Contest 2004, dog i morse i en bilolycka." Shit det var sant! Trots att jag inte lyssnade så mycket på hans musik så finns det flera låtar av honom som jag tycker om. Cija si,Angel si ti å 1200 milja är en utav mina favoriter. Att han hade en underbar röst var det ingen tvekan om! Sorgligt att en sån ljuv stämma aldrig kommer höras igen. Bara 26 år gammal, lämnar han livet utan att ha något val! Ödet? Jag vet inte, men det är så orättvist. Inte bara för honom, utan för alla. Vi sörjer dejj alla,Tose! Sjung vidare i himlen, jer ANGEL SI TI!

image226

På youtube hittade jag ett klipp när Tose sjunger Zajdi,zajdi å det bara måste visas. Tror ingen kommer lämna min blogg oberörd. Jag grät riktigt mycke när jag hörde honom sjunga denna låten. Så vackert att man får gåshud över hela kroppen.  Låt oss alla minnas honom för den otroliga talangen han hade!  





image225

Oooo Davoreee

Så glad, så glad, så glad
Davor blev när jag nämde honom i bloggen för ett par dagar sen. Så glada, så glada, så glada ni kommer bli nu när jag kommer bjuda på ett riktigt fräscht kort på honom :) Eyecandy? Oh yeah!
Med tanke på att han är en utav mina trogna bloggläsare, så är han mer än värd ett inlägg som bara handlar om honom :) I know you like this Davårääää! Han är lite som jag tror jag, älskar uppmärksamhet...
Sååå scheeeejer, å kanske nån kille: Här har ni något mumsigt att drömma om inatt :P
Blir Davor blyg nu? :) By the way,vill ni ha en dejt med denna puddingen? Säg till, så ska vi se vad vi kan fixa :) Han är inte bara söt, han är miiiiike, miiiiiike snäll oxå!

image221

Testing, Testing!

Köpte en billig webcam i lördags. Hela 199 kr! Haha... Orkar inte slänga ut hur mycke pengar som helst för sånt, så jag nöjde mejj med en billig sådan. Å var ju självklart tvungen att testa den idag, å som ni har märkt så älskar jag kameran. Å kameran älskar mejj :) Så jag fotade mej sj, å resultatet blev inte så illa med tanke på den billiga camen. Här har ni lite att gotta er med :P

image217

   


...å ännu mer Nole :P

En liten fortsättning på förra inlägget. Vill visa upp Noles andra talang... En stjärna på catwalken! Dock hade jag vaxat hans bröst. Men han är godkänd ändå. Enjoy:)

image213

     


Aldrig För Mycke Av Nole :)

image211

Märker att vissa börjar få abstinnens när jag inte bloggar. Har varit lite segt dessa dagar så har inte haft mycke att skriva om. Men nuuu såååå...  Ännu en gång Novak Djokovic! :D Never to much of Nole :P Idag vann han ATP-turneringen mot Schweizaren Wawrinka, vem han nu än är. Lost som jag var så fick jag reda om matchen först efter att den var slut, men den verkade ändå inte visas på några utav dom kanalerna som vi har. Man blir bara mer å mer stolt över Nole för varje match som han vinner. Snart kan Federer säga hejj då till titeln som världsbäst, I don't like ju anyway :)

Men hallå köp denna till mejj så älskar jag dejj för evigt :)
image212



Vidare till nästa grej... Lördagskvällen var ju rätt intressant! Vi skulle ha filmkväll hos Mika. Å vi åkte dit men mycke filmtittande blev det inte. Vi kunde inte komma överens om vilken film vi skulle titta på. Jag tyckte alla filmer verkade tråkiga, å envis som jag är så skulle det bli som jag sa. Det slutade med att vi började titta på Crni Gruja, vilket var kul men sen började det pratas alldeles för mycke å då var det ingen som kollade på tvn mer. Massa snack som jag egentligen inte var så insatt i så jag satt mest å glodde. Miko din hladan nes bez pene sa slagom var gudomligt god. Den var som pricken över i:et för att göra kvällen bra :)

10 oktober 2007- 1 år sen :)

10 oktober 2006 är ett datum som vi glatt minns. Då Serbien besegrade Sverige med 5-0! Ni som var där, vet vad jag pratar om. Känslan som inte kan beskrivas. Vi sjöng ihop, vi gav våra unga fotbollsgrabbar vårt stöd. Vi visade kärlek å vi visade vår glädje! Vi tog Serbien till Sverige, vi VANN å vi gjorde det med STIL. Någon mer som tänker tillbaka på det då å då å längtar tillbaka till det? För det gör jag, som jag vill att den dagen ska upprepas.

Ja Te Volim, Ja Te Volim, Ja Te Volim Srbijo!
image204

      
5 Komada, 5 Komada To Je Nasa Nada!

Å som avslut på detta inlägget, vill jag passa på å säga hejj till Davor som föredrar att läsa min blogg istället för att kolla på Family Guy. Så HEEEEEJJ DAVÅÅÅÅR :D
Du var oxå på matchen, visst längtar du tillbaka? :) Du kan inte påstå nåt annat :P

Lekstuga Med MiLLe å JaLLe

Efter en mycke lång, dyster å deppig söndag som jag tillbringade i min säng var det måndag å ny vecka. Solen sken, himlen var blå å trots den kalla vinden så luktade det sommar. Jag sa till mejj själv att jag skulle bli arg på mejj om jag upprepade söndagens aktivitet: Ligga i sängen hela dagen utan att gå ut! Så för att vakna till lite, hoppade jag in i duschen å fräschade till mejj! Jag är klar snabbt, går bort till min kära bärbara som jag för övrigt kallar för Mateja, klickar upp Mikas msnruta å skriver: Lust att ta en fika om du inte har något för dejj sen? Mika är snabb med svaret: Läser du mina tankar kanske? Tänkte fråga om du ville ta en runda på stan å sen en fika! Japp det är inte första gången jag å Mika tänker likadant eller säger likadana grejer samtidigt. Å vi har lika kul åt det varje gång :)
 
Så kl är strax innan 16.00, vilket innebär att det bara är 2 timmar kvar till både affärerna å fiket stänger. Jasa sitter med handduk på huvudet, fint invirad som en vacker turban... Eller inte! Så vad ska göras: Jo föna håret å platta det, sen sminka mejj. Men när det väl gäller så är jag snabb för runt 16.40 var jag redan klar med allt. Imponerande vaa? :P

Så duktiga som jag å Mika är så PROMENERAR vi ner till stan istället för att åka bil. Vi bestämmer oss för att skippa affärerna å dra till fiket istället med tanke på att vi bara har 1 timme på oss. Väl framme på fiket, så är det mer eller mindre tomt förutom några icke-diskreta utlänningar som ska vända sejj om som fån å stirra sönder sejj medans man går förbi. Som tur var så skulle dom precis gå, så vi tog deras platser. Skinnfotöljerna :)
Vi satt kvar tills det stängde, men vi var inte sugna på att gå hem efteråt. Åhléns är öppet till 19.00 tänkte vi, å drog dit. Så från 18.10-19.00 virrade jag å Mika runt på Åhléns å petade å vände på nästan varje sminkprodukt som fanns (vi kan vara sååå tjejiga ibland). Å efter det begav vi oss till BÖCKERNA till å med. Kan ni tänka er. Boken med 1001 drinkar var lockande. En FET bok med massor med färgglada drinkar som man ändå aldrig skulle testa å göra fast det ser så gott ut. Så när Åhléns stängde hade vi inget annat val än att bege oss hemåt *dystert dystert*. Då vi kom på att det vore synd att vi hade med oss kameran, men inte hade tagit kort.

Så strax efter 19.00 började dagens höjdpunkt vid trappan i Åhléns, vi posade i trappan å lekte apor bakom galler! Vi gick ut å fortsatte. Vanligtvis tar det ca 15 minuter att gå från Åhléns hem till mejj. Men igår tog det nästan 50 minuter. För jag å Mika skulle stanna till överallt för att ta kort, ja till å med vid biblioteket. Å där har jag typ inte varit sen vi skaffade bredband hemma *HAHA*. Vi märker att batteriet på kameran dör när som helst, så frusna å lite snuviga som vi blev efter kylan, la vi ner kameran å fortsatte gå. Men väl upp på topp så lyckades vi få ett par kort till innan kameran stängdes av helt. Å det var ungefär då jag å Mika skilldes åt för dagen. Tänk så kul man kan ha med en kamera å ett roligt sällskap. Så gott folk: Göm er inte för kameran när ni ser den, utan le å skapa ett evigt minne istället. För det gör vi nästan varje dag! :)

VARNING! VARNING! Många utav korten innehåller roliga å mindre charmiga miner. Men ni vet ju redan att vi är vackra annars. Det här bjuder vi på :)

                               

GoTT & BlanDat

Sammanfattning av både förra å denna helgen! Sorry för att jag varit så lat med uppdateringen, men ibland blir man bara så trött av att sitta hemma å inte göra något :P

Förra helgen: Splav Estrada? Haha ja det kallas så, men såg ut som nåt helt annat. Dessutom stod det FRYKEN på "fartyget". Anyways... Hela dagen gjorde jag mejj iordning för "båtfesten". Haha spremam se kao za svadbu...Resultatet blev bra tills slut trots att jag hade lust att rycka ur håret. Väl framme i GBG efter en rolig resa med vår mycke duktiga chaufför Mika,så plockade vi upp Ika å åkte till splavic där vi träffade Dejan å Marija. Ja efter ungefär en timme fick vi komma in. Började å slutade segt, men ska ändå inte klaga. För vi hade mer kul än vad vi skulle ha om vi hade suttit hemma. Hey spriten vad billig iaf :) 30 kr för en tequila, dzabe sineee. Vi juggar är ju kända för att tycka om å dricka lite mer.Vissa av oss iaf :)
Öööh jag sov hela vägen till Värnamo, medans bata å Mika babblade på. Det hindrade inte mejj,samo vi pricajte :)

   


Denna helgen: Mamma 50 år! Grattis till kvinnan i mitt liv,du är det bästa som finns. Japp att fylla 50 är nåt stort, tänkte: Nu blir min mamma en gammal tant. Men riktigt så var det inte. Ni som känner min mamma vet att att hon jobbar å sliter så mycke hon bara kan. Hon förtjänade att bli lite bortskämd å ompysslad så vi tog henne till en frisörsalong för både klippning å färgning. Dagen efter var det dags för nästa steg: Dom vaxade  färgade hennes ögonbryn å färgade ögonfransarna. Såg annorlunda ut, men blev jättefint. 10 år yngre såg hon ut å vara fick vi höra. Not bad at all :) Sen var det kalas både igår å idag med vänner å släkt. Konstigt nog så kom födelsedagsbarnet med inte på nåt foto, men ni får se resultatet vid ett annat tillfälle. Tack till er alla som kom, det betyder mycke för mamma :) Så hoppas ni blir nöjda med uppdateringen, å är ni inte det: To bad for you :P

          La Familia (L)

Tina å Katta, bilder på er?? Grattis på födelsedagen Ekorren! :)


Sist men inte minst: Marko har oxå fyllt år. 1 år fyllde min kissemiss i torsdags. Grattis :)



Seriöst nu!

Jag vill inte ha omogna brudar som hänger på min sida å kommer med omogna kommentarer! Speciellt inte av brudar med namn som Mesmudina å Emina... OMG! Detta var dagens MINUS! BACK OFF!

Dagens PLUS går till allas vår Alen A.K.A LANE. Lane moje oviiih danaaa...
Nää Lane jag lovar att jag ska blogga mer,men då vill jag att du ska kommentera med :)
Å vet du vad jag kom på? Har inte lagt in bild på fotbollen som du vann åt mejj på Liseberg. Den MÅSTE ju in på bloggen. Kommer vilken dag som helst.




RSS 2.0