Hej då Sverige

Ikväll bär det av till Serbien med mamma och pappa. Bror stannar hemma i Sverige denna sommaren. Tråkigt att inte ha med honom ner men hoppas han har kul här vad han än hittar på.
Vi kommer inte vara iväg så länge heller, vi kommer hem runt 10 augusti. Som vanligt är man lite orolig inför den långa bilresan men jag hoppas att allt går bra. Både ner dit, när man är där nere och när man ska hem till Sverige igen.
Hoppas ni har det bra vart ni än befinner er, så hörs vi när jag kommer hem igen.
Ta hand om er! Bror, försök att inte sakna mig för mycket. Tänk på att det är nya äventyr som väntar på oss när jag kommer hem :)

Många kramar till er alla♥


Hur funkar Cambridgekuren?

Det är många som har frågat vad Cambridgekuren går ut på. Så nu ska jag försöka förklara så gott jag kan.

Cambridgekuren är soppor/shakes som finns i olika smaker. Det finns grönsaks/svamp/kycklingsoppor eller fruktshakes som t.ex de jag körde på jordgubb, banan och choklad då. Första gången jag körde med den här kuren så körde jag på sopporna med men dom var inte så värst goda så den här gången körde jag bara på jordgubb, banan och kakao. Dom shaksen är riktigt goda så det är svårt att tröttna på dom.

Man kan använda sig utav dessa shakes på 2 sätt och dom är:

Ren kur:
Man använder sig utav bara shaksen. Det vill säga, man dricker shaksen 3 gånger om dagen. Då får man inte äta något annat. Inte ens grönsaker eller frukt. Under dagen ska du dricka minst 3 liter vatten också. Shaksen håller dig mätt men om du börjar känna lite hunger efter någon timme så är det bara att dricka lite vatten igen så går hungern över. Många säger att den tredje dagen är värst, då kan man bli lite extra trött och kanske även få huvudvärk. Men jag har inte känt av något alls, tycker att alla dagar var smärtfria.
Du väljer själv hur länge du vill hålla på med kuren men man rekommenderar inte att man kör ren kur mer än 4 veckor i sträck. I så fall ska man tala med en läkare. Te och kaffe får man dricka, men utan mjölk och socker så klart.

Kombinerad kur: Väljer man att köra med kombinerad kur så får du äta mat men använder shaksen som måltidsersättning. Du äter kanske frukost men vill skippa lunchen och tar en shake istället. Det går bra att byta ut vilken måltid som helst. Och man kan byta ut flera måltider också om man så vill. Här gäller det också att dricka mycket vatten.

Jag körde på ren kur så jag kan inte säga så mycket om den kombinerade kuren. Men vill man ha snabbt resultat så ska man absolut köra på den rena kuren. Och det är inte alls så jobbigt som det låter att vara helt utan mat. Jag som är en matälskare och många gånger har svårt att stå emot sötsaker, tycker inte det var jobbigt alls att köra på ren kur.
Det enda som jag kunde uppleva var lite jobbigt var att man måste dricka så mycket vatten hela tiden. Visst det är jättebra, för man ska vanligtvis också dricka minst 2-3 liter vatten om dagen, men i mitt fall innebar det att jag var tvungen att springa på toa och kissa varje halvtimme.
Många undrar också om det är farligt att köra med en sån här kur. Nej, det är inte farligt alls. För i dessa shakes får man i sig all näring som man behöver, så kroppen tar ingen skada alls.
Cambridgekuren är verkligen något jag kan rekommendera till er som vill gå ner i vikt. Första gången ni ska beställa måste ni ta kontakt med en konsulent och fylla i en hälsodeklaration, sedan tar konsulenten kontakt mer er och pratar lite mer om det och förklarar hur det går till. Ska ni sedan beställa fler gånger av samma konsulent så behöver man inte fylla in en ny hälsodeklaration, då är det bara att beställa.



Detta och vatten var min enda föda under 11 dagar!

Långklänning

Till en början tyckte jag inte om långklänningarna. Eller det var inte att jag inte tyckte om dom, utan trodde inte att jag skulle passa i en långklänning eftersom jag är så kort. Men har sett massa andra korta tjejer i långklänningar, och det satt riktigt fint på dom.
Så nu när jag ville ge mig in på att skaffa en långklänning, vad händer då? Jo, jag hittar inte i någon affär och jag har kollat igenom alla.
Kanske lyckas hitta någon nere i Serbien nu när man åker ner.
Hittade en jättefin på nätet, men det skulle vara för sent att beställa den nu eftersom man åker ner på fredag. Så då får det vara. Så här såg den ut i alla fall:


Cambridgekuren

Hej läsare!

Det var ett tag sen, har ni saknat mig? Jag har saknat er i alla fall.
Min blogglust försvann igen ett tag, men sen har vi mest haft fullt upp me att flytta till den andra byggnanden. Och nu var det brorsans tur att flytta med så nu bor han tillfälligt hos oss.

Hur som helst, de senaste 11 dagarna har jag varit på diet. Det blev Cambridgekuren för min del igen för det visar resultat så snabbt och är ganska så smärtfritt. I dag vägde jag mig och vågen visade 4 kilo mindre än vad den gjorde när jag startade med dieten, det tackar vi för :)
Denna gången mätte jag mig också för det är inte alltid det visar så stort resultat kilomässigt. Det visade mer cm-mässigt för min del i alla fall och här har ni resultatet:

Armar: -2 cm, bröst: -3 cm, midja: -4 cm, mage: -8,5 cm, rumpa: -3 cm, lår: -4,5 cm.
Jag är inte lika rund i ansiktet längre och det känns helt UNDERBART :)

Jag har även tagit en före och efter-bild så att ni kan få se resultatet för jag vet att det är många som har varit nyfikna, så varsågod:



Är jag nöjd då? Ja, jag klagar inte i alla fall :) Känner mig mycket finare och slimmare, men den där putmagen vill bara inte ge sig och försvinna, haha. Så nu är jag nyfiken, ser ni skillnaden?

RSS 2.0