Nationaldemokraternas artikel

Nationaldemokraterna ställer sig odelat bakom serbernas rätt till Kosovo. Vi kräver att Sverige inte godkänner ett fristående Kosovo som i praktiken blir ett andra Albanien.

Den 17 februari utropade Kosovos albaner självständighet från Serbien. Detta är slutresultatet av flera decenniers långsam kolonisering av muslimska albaner som steg för steg trängt ut de kristna serberna från det område som de betraktar som sin nations vagga.
image308

Nationaldemokratisk ungdom talade på demonstration för ett serbiskt Kosovo.
Andreas Nyberg, ordförande för NDU, deltog tillsammans med aktivister från ungdomsförbundet under onsdagen i en demonstration i Göteborg för ett serbiskt Kosovo. Nyberg sade i sitt tal till de församlade deltagarna att vi stödjer serbernas rätt till Kosovo och att vår kamp mot islams expansion är gemensam för oss européer. Nybergs tal var mycket uppskattat och han fick många applåder. De närvarande serberna uttryckte stor glädje över att även svenskar hade kommit för att stödja dem i denna svåra stund. ? Det är viktigt att vi nationalister stöttar varandra i hela Europa, säger Andreas Nyberg.
image309
Andreas Nyberg talar på Götaplatsen.
Ett smygande övertagande
Förr skedde invasioner med härar och ockupationstrupper. I dagens Europa sker undanträngningen genom invandring och högt barnafödande. Men bara för att denna process är långsammare så är den inte desto mindre lika dödlig. Bara inom några generationer kan ett folk helt ersättas av ett annat. De tusentals ruinerna av kyrkor och kloster som finns kvar i Kosovo bär sitt tydliga vittnesmål.
image310
Albaner urinerar demonstrativt i ett nedbränt serbiskt kloster.

Den albanska expansionen till Kosovo har främst skett de senaste 200 åren. Serberna har försökt att kontra utvecklingen genom att flera gånger massutvisa albanerna tillbaka till sitt land, ungefär som när USA under 1800- och 1900-talet deporterade tiotusentals mexikaner som tagit sig in olovligt. Under press från det liberala Europa gav dock serberna sedermera albanerna ett visst självstyre med bland annat egna skolor. Snart ville dock albanerna ha mer.

Natos tvivelaktiga roll
I början av 90-talet blev situationen ohållbar i Kosovo. Albanerna krävde autonomi och den ökända albanska gerillan UCK trakasserade den serbiska civilbefolkningen i syfte att få dem att flytta ut ? vilket till stora delar lyckades. I det läget valde Serbien att förstärka sin polis med militärer för att återställa ordningen.

USA:s och Natos insats i detta skede är en skamfläck för hela Europa. I strid mot gällande internationell rätt gick man in med militära enheter och anföll serbiska styrkor och städer. Även huvudstaden Belgrad flygbombades. Under anfallen angreps även många flyktingkolonner och andra civila mål med talrika dödsoffer som följd. När de ?fredsbevarande? Kfor-styrkorna anlände var det i uttalat syfte att upprätthålla en mångetnisk stat. Att detta var en omöjlighet var tydligt redan då, och det verkade även stå klart för Kfor-trupperna på plats, eftersom de lät förföljelsen av serberna och skövlandet av kloster fortgå ohejdat.

Serbernas sak är vår
Parallellerna till Sverige är tydliga. Muslimer flyttar in i mängder och får många fler barn än svenskar. Snart har de egna områden och de kräver egna skolor och moskéer. Det är bara en tidsfråga innan de kräver sharia-lagar som de redan har i England.
En serb på demonstrationen i Göteborg sade med skarpsinnig sarkasm att ?idag tog de Kosovo, i morgon tar de Skåne?.
Även om Nato och USA i sin retorik talar om att de vill ha en mångetnisk stat har de i praktiken skapat ett andra Albanien. Europa kunde slå tillbaka muslimerna utanför Wien med svärd i hand, men står idag handfallna inför invandringen och erövringen med barnvagnens hjälp.

? Vi måste ställa upp bakom serbernas rätt till sitt eget område. Det strider mot alla spelregler nationer emellan att en nation massinvandrar till ett annat folks område för att sedan förklara autonomi. Sverige får inte erkänna Kosovos självständighetsförklaring!, säger Marc Abramsson, partiledare.

image311

Nato har genom att driva bort serbiska styrkor och sedan erkänna Kosovo som albansk i praktiken gett muslimerna ytterligare ett brohuvud på Europas mark.


Så detta är artikeln jag hittade på nationaldemokraternas hemsida. Det riktas inte absolut inte mot någon på ett negativt sätt, ni ska inte ta illa vid er. Skönt bara att man har Sveriges stöd :) Ja inte hela Sveriges stöd, men till en viss del. Tack så mycke!

Sen vet jag att många kanske tycker att jag kanske går till överdrift med att blogga om Kosovo, men då är det bara till att klicka ner rutan. Svårare än så är det inte :)








Kommentarer
skrivet av: tamara

Äntligen några som har kommit till insikt. Det är ju precis vad vi har pekat på hela tiden!

2008-02-26 @ 11:54:31
URL: http://tamarajanosevic.blogspot.com
skrivet av: tamara

Äntligen några som har kommit till insikt. Det är ju precis vad vi har pekat på hela tiden!

2008-02-26 @ 11:55:30
URL: http://tamarajanosevic.blogspot.com
skrivet av: Anonym

Da bog da ti zivela duuugo duugo och fan jag blev riktigt glad över ditt inlägg + att det finns nån som är normalan. Så helt rätt man kan ha. Och det här: Albaner urinerar demonstrativt i ett nedbränt serbiskt kloster.
Sve se vraca, sve se placa. Jag spottar på dem fan!!
Fortsätt blogga om vad du vill, du kan skriva en hel avhandling om Kosovo för som du själv säger är det inte svårt att stänga ner rutan för den ointresserade.

2008-02-27 @ 19:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0