Jasa+Takida=Sant

Ja i lördags blev man snabbt övertalad om att åka till parken i Gislaved. Jag velade fram å tillbaka, men bestämde mejj för att det är bättre att åka än att sitta hemma. Malmö blev det ju ändå inte av för vål del. Sååå Takida skulle ha spelning i parken... Yeah, vilka är dom sa jag i bilen när vi åkte, aldrig hört talas om dom. Rockgrabbar svarade dom, å jag tänkte lite småsurt i huvudet: Weeeeei, precis vad jag lyssnar på... NOT! Var lite småsurt i början när vi kom, för jag har svårt för att komma igång till icke-jugge-musik. Men sen kom räddningen när Karleusas låt börjades spela. Då var min kväll gjord, å det var kul att se svenskarna dansa till jugge-musik :) Sen strax innan 00.00 så började Takida sjunga. OMG, jag rockade loss :) Tycker helt ärligt att dom var grymma. Blev ju fastklämd längst fram, men det var inte så illa. Den ena basgitarristen var ju bara för vackeeeeer :D Så kvällen var räddad, jag är glad för att jag åkte. Tack bror, Sneki, Jehona, Fatos å Josse!

image237

image238

Kommentarer
skrivet av: Sneki

hahahahaahha :D spontant är alltid kul :D plus att man inte behöver fixa sig så mycket till parken ändå :D alla andra är fulla så man är snygg i vilket falla som helst :P

2007-11-13 @ 08:26:59
URL: http://snekisplace.blogspot.com/
skrivet av: dragi

roligaste kvällen på länge var det!.....rock on=)

2007-11-13 @ 20:01:49
URL: http://draguljevic.blogspot.com
skrivet av: LJAR

ses på fredag! - när ska jag komma? hihihi. vd har ni för planer för fredagen osv???

2007-11-19 @ 23:41:46
URL: http://lakistar.blogg.se
skrivet av: Till Ljar

Kom när du vill under fredagen..Helst nångång lite tidigare.å ta TÅGET för en gångs skull KVINNA.så kommer du till centum å inte till andra sidan stan. Haha vi sak ha hela fredagen för att fixa oss.. festen är liksom på fredag, remember :D nte lördag som alla tror typ haha.

2007-11-20 @ 17:19:31
URL: http://jasaa.blogg.se
skrivet av: tamarr

jasa; lika fin som alltid :)

2007-11-21 @ 19:14:12
URL: http://tamarajanosevic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0