Vädret gör människan!

Löven har redan börjat falla från träden å det regnar hela tiden, vilket betyder att hösten är här!

Jag kan tycka att det är väldigt mysigt med höst om man bara sitter inomhus hela tiden. Älskar den känslan när man hör regnet slå mot fönstret, speciellt när man ligger i soffan eller i sängen å vilar. Eller när man sitter framför tvn å dricker en kopp varm choklad/te.

Men däremot hatar jag hösten när man vet att man måste vara ute, speicellt när man jobbar.  Å jobbar man på dagis som jag, ja då betyder det att man är ute med barnen hur vädret än är. Å Dagisets motto verkar vara: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Man vill bara spy när man hör det :)

Sommaren försvann för fort tycker jag, ibland känns det som det inte ens var sommar. Nu återstår det bara att räkna månaderna tills dom varmare tiderna kommer igen. 7 månader kvar till april, då man brukar få dom första vårkänslorna. 7 månader är inte så lite, men jag tror ändå att tiden kommer rinna iväg fort. Nu återstår det bara att drömma sejj bort till alla fina sommarminnen å längta tills man ska skapa nya.

Önskar jag hade alla mina vänner här nära mejj, samla ihop dom å krypa ner i soffan under en varm filt å kolla på film ihop. Ibland känns det som det är för mycke begärt till å med.
Jag tror att jag är rätt bra att visa uppskattning för mina vänner, men skulle det vara så att ni ibland tvekar på det så ber jag verkligen om ursäkt.  Jag tycker om er så mycke trots att vi inte träffas så ofta.

Denna bilden är tillägnad er alla som finns i mitt liv, nära som långt ifrån!



Sasa Radisavljevic säger:

"Detta känner vi redan till att vädret gör verkligen allt för en människa. Oftast när det är regnar då blir man inte världens piggaste person, men visst är det mysigt. Men när det är sol så skiner man upp och sen om något dåligt skulle hända spelar det inte lika stor roll längre.


Kommentarer
skrivet av: tamara

Naaw, så söt du är. Får en att sakna dig, puss.

2008-09-09 @ 17:23:45
URL: http://tamarajanosevic.blogspot.com
skrivet av: Jasa

Tamara: Jag saknar dejj, med eller utan påminnelse :) puuuss

2008-09-09 @ 17:28:56
URL: http://jasaa.blogg.se/
skrivet av: Alexandra

Jaso, detta var nog det härligaste inlägget ever. :)

2008-09-09 @ 18:19:56
URL: http://alfi.bloggspace.se
skrivet av: Jasa

Alex: Hihi taaaack så mycket. Ibland lyckas jag träffa rakt i hjärtat :)

2008-09-09 @ 18:31:31
URL: http://jasaa.blogg.se/
skrivet av: ljar

skönt att man har kvar vännerna även om man flyttat. även om man inte kan träffas lika ofta så ör vi bara ett sms ifrån eller ett samtal. NAJBOLJA SI!

2008-09-09 @ 19:15:01
URL: http://lakistar.blogg.se/
skrivet av: Jasa

Ljar: Jag hoppas du vet att du är en utav mina bästa vänner. Vi har umgåtts i 2 år bara, inte ens det, men du betyder allt för mejj! Såna vänner är svåra att hitta.

2008-09-09 @ 19:32:55
URL: http://jasaa.blogg.se/
skrivet av: Paulj

haha tack själv! ja klart skorna var ju sexiga som f*n ;) hahaha. ja det var riktigt kul, men du vet var min dörr bor så det är bara att knacka på;)

btw.. nej hon e inte hårig, men det fanns ställen där det hade blivit ogräs haha, if u know what i mean!

2008-09-10 @ 18:31:05
URL: http://piecesofpaula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0