Mörkhyade serber?

Sitter på jobbet å har rast å är tvungen att hoppa in här å skriva detta. Jag å ungarna satt å tittade på Mr Bean på DVD innan. Så var det avsnittet när Mr Bean är i skolan å ska göra nån tenta, å läraren som övervakar tentan är mörkhyad.

Maja: Vad svart han är!
Jasa: Ja, det finns ju svarta människor.
Maja: Aaa, dom är typ från Serbien eller nåt...
Jasa: *håller sig för skratt, men börjar skratta ändå* Jag å Natali är ju från Serbien men vi är ju inte svarta.

Haha det var så jäkla klockrent när hon sa det, för hon var helt allvarlig oxå. Måste påpeka att denna sötnosen är 6 år :)

Kommentarer
skrivet av: hELENA

tACK Jaso för det fina inlägget, ja vi ses inte så ofta..men ja träffa nästan aldrig ngn för ja bor så långt bort. Ja siktar på att en dag få bo i gbg så ja ha nära till familj o vänner, framförallt hemmakänslan.. ha du fortf. inte kommit på vad du vill göra?:) du ska inte plugga?

Ja ska t gvd imon å stanna till sön, de blir snabbvisit..skulle ja ha tid över så hade ja gärna kommit till vmo, men ja vet redan nu att d lär inte bli så..:( men de hade vart kul o se er..förresten ska du ner i sommar??

PussOkram, o ta hand om dej:)

fina bilder förresten!

2008-06-04 @ 16:48:52
skrivet av: GrK

Ja se där va 6åriga svenska ungar lär sig i hemmet :P...men lite otippat änna hahaha

2008-06-04 @ 19:51:23
skrivet av: Ema

hahaha va gulligt..

2008-06-07 @ 14:17:57
URL: http://emci.blogg.se/
skrivet av: Tamara

Hej Jasa! Laste precis igenom din blogg, dvs. kollade in alla bilder, haha. Lika frana som alltid! Messade Dragi i torsdags att jag sag popic i Poljana, for att jag inte hade ditt nummer inskrivet i mobilen. Men igar sa sager Dragi att du fick mitt sms och inte han, fattar nada. Hur som helst, skynda er hit! Buhuhuhu... PUSS

2008-06-08 @ 14:05:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0